Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

I de dolda gömmorna!

Kategori: Life

Det är kaos bland grejerna. Går igenom varje låda som jag har gamla saker i sen gymnasiet. Ska snart läsa mina gamla dagböcker. Hahah ska bli otroligt spännande och se hur jag resonerade som 16 åring. Kanske ingen skillnad från nu. Killar, killar. Nej, hoppas jag utvecklats lite. Hittade en bit av en svensk uppsats som jag skrev. Den var fyndig och oresonlig. Men hittade massa grattiskort som jag fått genom åren. I ett kort hittade jag även en dikt som var väldigt fint skrivet av en ung man som hette Markus. Väldigt mogen dikt för sin ålder då! Men huvudsaken är att den fortfarande gör mig otroligt glad! Jag är glad att jag fått någon att uttrycka sig så vackert.

Till Helén
Till dig som jag kände igen, som kom emot mig i drömmen och gjorde tecken åt mig att vakna.
Till dig som rev ner frånvarons tapeter.
Till dig som låter mig vidröra det blå, en bukett ur rymden.
Till dig som lär den stammande att sjunga.
Till dig som sätter tilliten i rörelse likt en våg.
Till dig som lär mig sinnenas geometri.
Till dig som går i gräset och låter mig höra jordens hjärtklappning.
Till dig som klär vardagen i linblommor.
Till dig som med fem fingrar tecknar ömhetens pentagram.
Till dig som väntar vid vindarnas korsväg.
Till dig som lärde alkemisten att guldet är dött och elden lever.
Till dig fanns och finns.
Till dig som lär mig se, att inte vara rädd för ljuset.
Till dig, dessa två ord är diktens början.

Markus! Jag har mycket att tacka dig för genom åren. 

Organisera mera?

Kategori: Life

Dagen började inte utvilad. Vaknade efter däckat på soffan vid 03. In i rummet och sova vidare. Dagen bestodd av ett besök på skatteverket, var tvungen och köra hem för jag skulle ha mitt norska personnummer. Men hann i tills det var min tur på kölappen. Så lämnar jag in blanketten. Hon bara du måste fylla i hur länge du ska vara i Sverige! Jag bara va? Jag flyttar ju hem. Ja, men du måste fylla i hur länge. HUR LÄNGE? Hur länge jag hade tänkt och bo i landet som jag bott hela mitt liv i. Skrev livet ut. För det var den onödigaste frågan på hela blankettmöget. Sen skulle jag skaffa gymkort men det fick jag vänta med. Ska bli uppringt av en coach imorgon! Så vi får se hur det går.

Sen drog jag en snabbtur till båstad för låna en bok som inte var där som var i landskrona. Så då fick det vara! Beställa kurslitteratur på adlibris i stället. Kommer och få den på måndag. Definitivt. Kom hem och tog en joggetur, otroligt nice väder fortfarande och hälsade på kringels i Ramlösa. Sen blev det att dra hem. Första dagen hemma, allt är kaos med sakerna. Får jag ordning på rummet som jag ska spendera mina 4 månader så blir det nog bra.

Min plan är att inte vara hemma så mycket i alla fall. på återseende.

Hemvändare

Kategori: Life

Monsterdagen utan dess like. Dagen började 04 efter lagt mig halv 12. Bilen rullade ut ur Oslo med hela bagaget! In på mot Karlstad och upplevde en fin gryning ensam på de värmländska vägarna! Framme på skolan innan föreläsningen, råkade somna i bilen på parkeringen och vaknade av att fyra tjejer stirrade in i min bil! Hahah Jag bara. Oj, godmorgon. Sen var det in på föreläsningen som pågick från 8 - 15. När skoldagen var slut så satte kurs mot Skåne. Otroligt långsamma vägar. Resten av hela Sverige kör snigelfart med sina förbannade fartkameror och 70 vägar! Fick se idyllen Säffle, Åmål och utkanten av Värnersborg. Kul och se delar av Sverige som jag aldrig sett. Väldigt vackert land man bor i! Blev lyrisk när jag kom ut på E6an då man kunde få upp lite fart än ligga bakom massa lastbilarna i skogen.

Hemma nu och är otroligt matt efter denna dagen. Skulle egentligen åkt till Polen på bröllop men det bröllopet blev inställd, vilket var väldigt dåligt att man inte fick reda på tidigare, så alla mina andra släktingar plus mamma hade bokat biljett, vilket jag tänkte göra ikväll och åka imorgon.Så det är släktträff i Polen nu och här sitter jag. Men nu blir det en helg i Helsingborg själv. Vilket är rätt skönt och få ordnat inför skolan och träning. Skulle letat efter extrajobb men nu behövs det inte. För blev erbjuden idag, så ska på intro på måndag! Gött man sökte lite innan man kom ner. Då var det löst. Är för ett marknadsundersökningsföretag som intervjuare. Vi får se hur det går! Det är bättre än inget med så kort varsel och man får lite extra cash vid sidan av. Imorgon blir inte så mycket vila. Ordna gymkort, skriva in mig i Sverige igen, gick tydligen inte på nätet då jag enligt skatteverket har utvandrat så nu måste invandra igen på plats. Sen blir det en tur på bibblan för spåna på mina första uppgifter och ett uppsatsämne.

Full rulle och det är så det ska vara när hösten börjar!
På återseende!

Packad mätt

Kategori: Life

Vaknade med ett ryck efter snusat klockan för många gånger! Sprang ner yr som fan! Parkerande om bilen slumrade om och drog till jobb för lämna kläderna!

Fick min jobb attest och hade tydligen fått väldigt bra skrivet om mig. Nu kan jag vara nöjd med min insats på jobbet! Drog ner på stan och käkade middag med Patrik som var den första jag umgicks med i Oslo :) snart kommer trine förbi och säger hej då! Packar lite smått! Blir och hjälpa Ramona köra en byrå sen! Sista natten på majorstuen! Fan den finaste lägenheten som jag bott i!! Högt i tak och kakelugn precis så det ska vara!

Åter till packningen och städningen!

Nästa gång jag skriver är jag tillbaka i Skåne igen. Borta bra men hemma bäst!

Mini-me

Kategori: Life

Skolstarten gick bra och det var sjukt intressant! Allt känns riktigt rätt och längtar tills jag blir färdig med mina rester så jag kan börja på programmet! Plugget börjar typ direkt, blir en stressig vecka. Städning och inlämning av uniformen sen blir det lägga sig otroligt tidigt då jag kör extrem tidigt till karlstad sen vidare mot skåne! Alla var sjukt trevliga på kursen och det var blandad kompott med folk! Skolan slutade 20 så det var raka vägen tillbaka till Oslo. Det var inte de bästa vägarna att köra fort på direkt och dåligt belyst mitt i skogarna! Mitt i Värmland blev jag jagad av en lastbilschaufför som pressa på farten och körde helljus direkt efter mig. Han körde heller inte om utan låg och tryckte bakom. Nu fick det vara nog. Sjukt obehagligt när man inte känner till vägarna. Så såg en liten avstickare. Bromsade i lätt framför så lamporna lös till sen drog av i svängen snabbt. Han tutade som fan och blåste vidare i typ 120 på en smal 70 väg. Hoppas han fick uträttat sina behov när jag skrämde skiten ur honom. Man blir rädd när folk som arbetar i trafiken inte ens kan respektera hastigheten och beter sig Allmänt svinigt. Nu blir det läggdags. Sista dagen i Oslo!

I de värmländska skogarna!

Kategori: Life

Nu sitter jag på campus Karlstad! Allt ligger typ på ett område och det var dåligt med parkeringar så fick parkera vid en skog! Ja, en skog! Mitt ute i ödemarken!! Det skulle gått snabbare hit om det inte var 70/90 vägar nästan hela vägen! Skog, skog. Väldigt idylliskt! Väntar på min föreläsning nu som slutar ca 20! Blir en kul tur tillbaka med plattan i mattan. Alla nollningar nu och alla ser förvirrade ut och vet inte var de ska gå nu. Satt och tjuvlyssna på några när jag satt och käka! De var 93or!! Jag känner mig gammal nu. De föddes när jag börja skolan!! Galet man ska börja på masters nu,får vad jag tycker om det. Snart dags!

På återseende!

Skolstart

Kategori: Life

Karlstad imorgon, blir en lång körtur! Men det ska nog gå bra! Hoppas jag slipper rusningstrafiken från Oslo imorgon bitti. Lite kul med skolstart igen och på ett helt nytt Universitet. Ska dock inte vara där så mycket då det är distans.

Gick en långpromenad idag och njöt det sista solstrålarna för denna veckan börjar hösten. Jag hoppas fortfarande lite på brittsommar men så som sommaren varit lär det inte bli så.

Om man skulle ta och förbereda sig imorgon. Det kommer bli en lång dag!

På återseende.

Citat.

Kategori: Life

" Here's all you have to know about men and women : women are crazy, men are stupid and The main reason women are crazy is that men are stupid". --- George Carlin

Polisen i sikte!

Kategori: Life

Avskedsfest igår efter en dag som varit bra lång. Sista passet på fredag drog med nattbussen hem, hämtade bilen hos mamma och hade ett väldigt märkligt möte när jag steg av bussen. Jag fick höra saker från en person som gjort stort intryck på mig. Det kändes som en lättnad och samtidigt som jag var kluven. Drog hem för sen köra tillbaka till Oslo där min fest fick ta start!! Gott sällskap drog vi in på horgans. Otroligt kul!! Drog hem och ringde ett samtal som slutade i stor besvikelse. Personen jag träffade vid bussen i morse var som förbytt. Jag orkar inte längre. Jag är glad att ha insett att jag är värd så jävla mycket mer än att bli bemött så! För vissa är inget heligt allt är endast för manipulering. Sorgligt att personer gör så för sin egen vinning för kunna få ett självförtroende. Jag ser inte mycket för det och jag går vidare.

Sista helgen i Oslo och den var det perfekta slutet på den resan! Oslo <3 Jag kommer definitivt tillbaka igen!

Helgen i antågande

Kategori: Life

Helgen är på god väg och även sista arbetsdagen! Jäkla lättnad samtidigt vemodigt! Skåne imorgon för lämna första grejerna, låna bil upp till Norge och Karlstad!

Lite ommöblering och en tur ut till sköyen för fixa målarfärg till Ramonas möbler! Vi fick ett litet ryck och börja måla möblerna lite! Så ser det lite ut som en byggarbetsplats i mitt rum men vad gör det:) Fint blir det! Kvällsvakt imorgon och kanske får fixa en kaka eller nåt till jobbet! Man får ju avsluta sitt sista vaktpass med smaklig stil och lördag blir det goodbye party! Det blir märkligt men blir en fin avrunding dock på Oslo:) Samla alla på ett ställe :)

Det är mycket folk ute och skriker! SÅ är det och bo i stan. Snart kommer jag höra Malmöleden dåna utanför mitt fönster. Kommer sakna Oslo!

Monsunregn

Kategori: Life

Detta blir mitt första inlägg med iphone, det är lov och tokgarva om det blir fel för jag känner mig lika oteknisk som en dam på ålderdomshemmet! Dagen har varit lång, hade kvällspass och ville få gjort en del. Klockan 8 var jag och fixade ögonbrynen, är man född ginger så behövs komplement för jag ska se normal ut. I vart fall fick klippt luggen med, solsken när jag gick till salongen och piskade regn när jag skulle hem och denna ändring på en kvart. Sjukt! Sen beställde jag tårta till lördagens hej då -fest! Nu börjar det bli lite vemodigt och lämna men det är för det bättre! Otroligt många trevliga som jag arbetat med och jag är lyckligt lottad att kommit på så bra ställen!

Näst sista dagen imorgon sen ska det kastas ut möbler efter jobbet! Blev sett en liten film innan. "The luckey one" handlar om en jävla massa romantik som är så himla magisk. Typ en okänd kille som förändrar mycket för en tjej sen är han gammal soldat och är Zach efron. Man kollade mest för han är himla snygg. Storyn var rätt löjlig annars. Händer ingen sån romantik. Fan inte konstigt att kvinnor får skeva bilder på förhållanden. Drömmer sig bort. Drömma kan de. Jag lever i verkligheten. Fokus på annat som att sova! God natt!

Sista veckan

Kategori: Life

Nästa veckan vid den här tiden så sitter jag som arbetslös student i Karlstad och har introduktion för masters i samhällelig riskplanering. 1. Jag är i Karlstad. 2. Jag kommer vara stressad till tusen.

Denna veckan blir ladda och få ut det sista av vad Oslo har att erbjuda. Idag startade inte dagen som planerat. Jag la mig offantligt sent och tänkte : Jag börjar sent så kan sitta upp lite längre. Men sen tanke på att jag faktiskt inte fått en hel natts sömn på ca 3 dagar. Så slog det ut sig just idag. Jag vaknade klockan 15. Klockan 15 då det är meningen att jag ska vara på mitt jobb. Slänger på mig uniformen, letar upp allt som kan tänkas vara till nytta när man vaknar så där yrt! Ner till mitt gamla objekt som jag inte varit på flera månader. Jag var nere i stan på jobbet efter 25 min från start.
Då försvann hela min måndag av tvättid. Hela måndagen är nu borta, eller den tiden då jag inte jobbar. Imorgon måste jag komma upp och fixa, vad jag nu ska få fixat innan jag drar hem med nattbussen på fredag med första väskan. Ja, jag shoppade lite mycket i New York och nu tillhör jag Ifånarna med! Det är läskigt beroendeframkallande!

Som sagt väntar en stressig helg fram till den 29de. Då förhoppnings har jag koll på hur allt med skolan, jobb och resten ser ut. På återseende!

Episod 3. Tro, hopp & kärlek.

Kategori: Life

Våren började som sagt sakta spira och jag fick ny tjänst på jobbet med en massa nygamla kollegor! Det blev verkligen en nystart och det var något som jag verkligen behövde. Nu visste jag vad jag ville göra. Mina drömmar började bli mål och skrev en hel del nyårslöften på vad jag ville få ändrat i mitt liv. Inte bara i Oslo men med mig själv. Mognad eller insikt om att komma på rätt spår igen. Likt ett lok så ska jag nu tuffa på. Tuffa på för att uppnå mina drömmar.

Drömmar som blir planer som blir till mål. Det skulle inte gått utan personerna som jag mött på min väg i Oslo. Vägen att hitta tillbaka till mig själv och vad jag vill. Nu sitter jag på slutet av min Osloresa. Hemkommen från en underbar resa från en gammal vän. En vän som jag lärde känna på min första destination som var Halmstad. Ung och naiv. Jag var naiv. Jag bara vet nu att jag inte ska vara naiv längre, för jag har lärt mig av mina erfarenheter. Erfarenheter att det blir aldrig som man tänkt sig och man inte ska ge upp för det inte blir så.

 Det kanske är meningen att det ska gå fel så att man ska växa som person. Mycket gick fel, mycket blev inte som normen tänkt sig. Det är nog det fina med livet. Man vet aldrig om det kommer att gå bra men man gör sitt bästa för att det ska ske. Blir det fel, gör om och gör rätt. Välja lite andra alternativ om man inte vill hamna på fel spår igen. Om en vecka så beger jag mig tillbaka till något som jag flytt. Flytt för jag inte vetat,vad jag vill och haft ångest över för att jag inte kommit på vad jag vill göra i mitt liv. MITT liv. Jag var så rädd för att vara ensam. Jag har kommit på att det är inte så farligt och jag ser det nu bara som en utmaning att klara mig själv och förlita på min egen förmåga av på vad jag kan uppnå i livet. Jag är väldigt glad att jag drog till Norge trots en liten nedtur, men vad som går ner måste komma upp. Jag är glad att jag träffat så många fina människor från Nordens alla hörn. Det är med vemod som jag skriver detta. Jag vill egentligen att veckan ska gå snabbt, för jag kommer sakna Oslo och alla här. Det bästa som jag vet att komma till en ny plats är att lära känna nya vänner. Det jobbigaste är att lämna dem. Kärlek kommer och går men vänner består. Mitt Oslokaptiel är nu slut. Det kanske blir en uppföljare, men nu vet ialla fall att jag ska börja skriva andra kaptiel i boken om mitt liv.

 

Episod 2. Gamla flammor.

Kategori: Life

 I början av sommaren, efter en härlig lång båttur i Oslofjorden. Så var jag hemma och slösurfade. Till min förvåning så fick jag ett meddelande på FB från en gammal flamma. Någon som jag haft otroligt blandade känslor för. Det visade sig att personen i fråga skulle bege sig till Oslo och jobba. Allt som varit innan var som bortblåst. Jag ville nog bara hjälpa någon från att slippa hamna i samma sits som mig. Ensam och ny i stan.

 Den tredje personen skulle nu flytta in hos oss och det var Christoffer. Det var lite konstigt i början. Men vi lärde känna varandra och det visade sig att Christoffer skulle ha en kompis boende i hans rum tillfälligt. Tillfälligt tills han hittade ett eget. Så nu var vi helt plötsligt 4 stycken i vår 3rummare.

Det blev trångt och stökigt och Tale, kände för att flytta till något nytt. Jag kände mig lite som hemma med två andra Helsingborgare. Man behövde inte förklara hur det var i HBG för andra. Grabbarna förstod direkt. Oskar blev kvar men nu ville Christoffer fortfarande dela med Oskar. Hyrorna är dyra i Oslo. I vart fall så flyttade det in en värmländska i mitt gamla rum som Christoffer och Oskar hade och killarna hade nu det största rummet.

 Det var gnabb med städningen. Christoffer och jag var inte riktigt vänner heller. Vad vi var, det vet jag inte. Jag vet bara att jag kände mer för honom än han för mig. Bor man på samma plats så är inte det optimalt. Det var som jag grävde min egen grav. Bo med någon man känner för men som inte ser mer för en, är det största självplågeriet man kan göra emot sig själv. Hösten kom och jag gled mer ner i höstmörkret. Allt var bara svart. Jag visste inte längre, vad jag skulle göra. Jag visste det bara allt var jobbigt och bo i kollektivet med Christoffer. Jag tyckte inte Oslo var något nytt och spännande längre. Det var en bubbla. Jag började hata helgerna. Christoffer och jag bråkade hela tiden. Om ALLT. Städningen, hur båda bar sig åt. Vi var arga hela tiden. Veronica som flyttade in inte orkade med kaoset.

Hon flyttade i December. När hon drog var det jag kvar med killarna. Jag började tröttna på vara sur och ledsen hela tiden. Jag drog i väg hela tiden för slippa situationen. En solig vecka på Grand Canaria blev en vändpunkt. När jag kom tillbaka så hade jag fått lite driv tillbaka och började leta boende. Gick på visningar men allt kändes som jag var på samma ställe som förra året. I en jobbig sits. Jag tyckte det var orättvist att jag skulle flytta från min plats som jag fått ro på. Ibland får man ge upp något för att vinna något bättre. Ramona skulle leta nytt boende och hon ville dela, då vi bott ihop på förra sommaren så var detta en bra lösning! Det tog inte långt tid förrens vi fick en UNDERBAR lägenhet mitt på Majorstuen. Flytt blev det i April. Vårsolen hade nu börjat leta sig fram till Oslo. Jag vet inte om det lägenheten som var underbar eller om det var för att jag, nu skulle slippa bråka med Christoffer. Slippa bli bränd.

Nu var det slutet på skärselden. Jag kan inte säga att allt var dåligt med Christoffer, han lärde mig faktiskt hitta mitt driv igen, även om det var på annorlunda sätt men ibland så sa han faktiskt en hel del vettiga saker som gjorde man fick lite perspektiv på livet. Ett av mina mål är att jag ska bli en cool mormor som berättar sjuka historier för mina barnbarn som bara gör att de vill försöka toppa det i sina liv. Det rådet tackar jag honom för sen tackar jag honom för han har en av de bästa vännerna. Oskar var en klippa. Tryggt stöd när man minst anade det! 

Episod 1. Norska Främlingar.

Kategori: Life

Du kommer till en plats och tror du ska lära dig en massa om platsen. Ditt mål är ett annat från början. Det visar sig snart att det aldrig kommer bli som man tror.

Ända sedan jag varit yngre så har jag fascinerats av olika platser. Framför allt upplevelserna från olika platser. Jag gillar och flytta runt på mig och upptäcka nytt. Det är nog bara en sådan person som jag är. Jag gillar drivet som får mig att orka klara av saker och uppleva, som jag nämnde tidigare så tror man att man ska lära sig massa om en plats, men efter varje plats som jag gjort ett stopp på så har jag lärt mig, en hel del om mig själv. När man tog studenten så hade man en bild om på var man skulle vara om 5 år och vad man skulle göra. Allt skulle bara bli så. På den vägen så tappade jag bort mig. Jag hade ett driv som försvann. Mitt driv som fått mig att uträtta saker, var som bortblåst. Jag fastnade i ett ekorrhjul. När jag ser tillbaka på ekorrhjulet så bestod det av att festa och få kickar och ha så roligt som möjligt. Jag tappade bort allt som hette drömmar. Jag kan nästan sätta en tidsram på det.

2010. Jag hatade det året. Året som jag tappade bort mig. Jag hade inga drömmar om vad jag ville göra. Jag skulle vara få saker gjorda, inte för att det faktiskt intresserade mig. Klart att jag hade en otroligt rolig sommar och jag skulle bli klar med skolan den höstterminen. Allt faller bara samman och jag orkar inte. Jag orkar inte bry mig om skolan och jag har ingen jävla aning om vad jag vill längre. När jag fick frågan om jag ville dra till Norge. Så var det något jag haft i bakhuvudet. Men aldrig faktiskt gjort något av det. Dra ut från Sverige och jobba lite. Spara ihop till något. 2011, fick börja med en flytt till Oslo. Fick jobb snabbt och den biten löste sig. Jag kom med fel personer, när det kommer till boendesituationen. Personer som när jag tänker tanken på är nog något av de största parasiter jag träffat i mitt liv. Nu kändes det som allt gick fel igen. Skulle jag ge upp och åka hem? Ska jag åka hem med mitt självförtroende i botten?

Svaret var : Nej. Jag ska fixa det. Nu var det jag själv i Oslo. Kände ingen. Aldrig känt mig så ensam. Det enda jag hade var jobbet som jag faktiskt fick feedback på. Vilket var otroligt härligt att få. Uppskattning för att man gjorde något.
Min mamma sa när jag skulle flytta till Halmstad, själv för första gången. - ”Helen, du ska aldrig vara rädd för att vara ensam, det finns vänner överallt. Det gäller bara att hitta dem”.

Det visade sig vara sant. Jag fick svar på första visningen. Jag fick flytta in hos två norska tjejer. Norska främlingar. Det visade sig bara vara två härliga vänner som jag inte lärt känna än. Två lugna tjejer som lärde mig lite om Norge och jag lärde dem om, hur en god kladdkaka ska smaka! Jag började lära känna folk från jobbet som var andra svenskar! Holmenkollen – Skid-Vm (Jag gillar inte skidor men man lär sig tycka om att titta på det.) Våren började närma sig med stormsteg och jag skulle fylla 24 år. Jag lagade jordgubbstårta och hade fest!

Nu hände det lite förändringar i kollektivet. Thea hade fått egen lägenhet från skolan. Nu skulle vi ha in en ny i lägenheten.

Då visste varken jag eller Tale, vem som skulle bo där och vi inte klickade med någon på visningen och de hittade andra ställen så fick Ramona flytta in. En av Tales vänner som hon jobbat med! Så umgicks jag med Ramona som är full av äventyr! Jag lärde så klart känna andra från Sveriges olika hörn. Jag fick lära mig att Värmland inte var så ångestfyllt som ”Smala Sussie” fick det till att vara.

Det motbevisade Sara och Eva, med att banka plåt och se den värmländska varma idyllen och Patrik som träffade Eva var en vän från holmenkollen och i holmenkollen så träffade jag min favorit Norrman Gunnar, som faktiskt pratar väldigt bra svenska, trots han kommer från nynorskans förlovade hemstad. Men en del skåningar dök även upp på vägen. Ferre, som vågar säga ifrån och har sitt chilenska humör.

Det är bara några av alla de härliga personerna som jag träffat på min norska resa. Naturligtvis så träffade jag en hel del fler kollegor som satt sina små intryck på denna platsen. Mitt i sommaren skulle Ramona ut och resa i Europa så var rummet ledigt igen. Vem som skulle flytta in återstod nu.

New york

Kategori: Life

Nu blir det ett snabbt inlägg från New york! Kom fram i måndags och det har varit full rulle sen dess! Tisdag var en rundtur runt på manhattan! Hop on och hop off bussar. En tur på NYPDs museum! Rätt gött och bara åka runt och se på allt, sen blev det lite käk på Pier 17. Onsdagen bestod av båttur runt på Hudson och ett besök vid frihetsgudinnan! Sen en drink på en restaurang upp bland skyskrapor! Väldigt fin utsikt! Sen en tur tillbaka till Hoboken och ett dopp i Poolen! Det är olidligt varmt men himla härligt! Sommaren är här!

Idag har varit en lugn dag men det är skönt och ha lite lugnare tempo! Vi var på Red bulls träning och sen drog vi tillbaka och käkat god mat och bara tagit det lungt! Sådana dagar är bra! Imorgon blir det shopping för hela slanten och sen får vi se matchen som vi hoppas går med vinst! :) Ha de gött!

Mr. Medalj

Kategori: Life

Något som är bra underskattat under OS, är ju manliga gymnaster. I sommarhettan och en massa muskulösa kroppar flyger runt på massa plintar. Inte helt fel på en bra sändningstid! HETT, HETT! Tillbaka i Norge och full jobb igen. Snart semester så dessa dagarna bara flyger i väg. Stortvätt i den tvättstugan som jag hatar mest och lite parkhäng med en nyfunnen vän. På återseende.