Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Dille på låtar

Kategori: Life

Nu sitter jag bara och lyssnar på en radiodänga från p3. Himla fin, synd man inte har nån talang att glänsa med utan bara är en i mängden...

Det vore nåt. Sing a long Expert är man iaf. ( syftar inte på tv3s tråkiga program.)

Skulle aldrig vilja förknippas det programmet.. Härliga fredag som man kallar det! Ja fredag, som jag ska ha som pluggdag, Då Jakob ska ut på sin nollning! Så lugn och ro..Lugn och ro med mitt plugg. Jobbade igår första gången som väktare som jag fått utbildning i.

Har flott kostym och står på media markt och håller koll. Intressant. Men det är ett extra jobb och det är bra för det ligger i lund och jag slipper plugga. Så denan termin blir att kombinera jobb och plugga ännu mer! Lite erfarenhet är aldrig fel att ha när man söker större tjänster.
 
Imorgon är det partus så ska jag och Josefin partaja med medcin folket. Intressant och jag vet inte ett dugg vad jag ska ha på mig. Får gå shoppingrond imorgon, sen på söndag beroende på hur man mår efter kvällens festligheter ska jag strosa lite i botaniska trädgården då den firar 140 år! Lite nördigt kan tyckas men när jag väl lär mig hur man hanterar vissa växter så kommer hela området och till och med den tjocka katten förbryllas av mina exotiska växter!

Funderar starkt på odla ett penga träd och en skobuske.. som man bara ruskar lite i och ner faller ett par fashionabla skor för kvällen.. ( klädd- damm är nog på ingång med.. fiska upp en snygg outfit skulle hellre aldrig vara fel.) ungefär samma stuk som man fick en godis påse när man liten på kalas.. tänk hur mycket ett påsegodis kunde uppmuntra.. I kväll blir det snarare ett bakverk.. när jag nu ska återgå till mitt plugg eventuellt..DISKEN!! ( måste vara lite dramatiskt för få in den dagliga dosen action.)

På återseende.. mina så många läsare.. blir glad bara jag får en:P

KEANE.

Kategori: Life

Det är de bästa, de är så bra, jag tröttnar aldrig på dem! NEVER NEVER. (Ungefär som Alans tjejkompis skriker när varken Alan eller Charlie får vara ihop med henne. Från two and half men.)


Men den 31/10 ska jag se dem i Köpenhamn:) De är riktigt nice!   Men nu kallar sängen och min kurslitteratur som passar fint till morgondagens föreläsning! Sen blir det tvätta?
  

Fast det är min tur och diska, när man nu åker på att vara sambo så får man de fina turordningarna, så att det inte ska blir hus i helvete vem som ska göra vad. gjorde jag så fint idag på datorn.. tror ni man kan skriva ut? Icke! Så beställer mig lite patroner, har fått lön idag, den har sjunkt en del redan... men räkningar osv. Aja man måste ju leva ibland:)
Ska väl snart beställa en ny omgång kurslitteratur när jag plöjt igenom de andra bäckerna, en bok kostar 900.. jo tjena fan billigare att gå på konsert (två gånger!)

Nu släcks ljusen i vår lägenhet på norra fäladen, med tanke på detta ömniga område så är vi faktiskt dem som lägger oss sist.. God Natt..

mulet..

Kategori: Life

Jag har inte sett en enda glimt av solsken idag..

Har lektion kvart över tre, så ska snart bege mig på min cykel. Då alla andra kommer hem åker jag till skolan, jag slutar klockan 18 med. Hinner man inte kolla på nån ny mobil, tänkte skaffa mig en 3-telefon!  Får se, jag har spanat in en men vill kolla på den mer först...

Torsdag förmodligen jobb till tre måste dock ta bussen härifrån tio i sex...måttligt tidigt då jag vaknade vid 10 idag! Ska träffa Josefin på fredag, inte setts sen vi var på Hawaii:) ska bli kul, plus att man får umgås med lite folk i stan än att bara sitta hemma och uggla.

Tänkte fixa bilder i kväll på min lägenhet:) eller så får folk helt enkelt se när jag har inflyttningsfest! =) Men nu måste jag sticka till skolan och ha en föreläsning  om globalisering!:) Tot ziens!