Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Ilskan som kokar över mig...

Kategori: Life

Jag skulle jävla ishink för jag är så rasande, och förbannad. Förbannad på vadå? Jag är ju så lugn o harmonisk?

Ja det är jag när man får det planerat som man vill o inte loggas ur eller vänta datorn bara stänger av sig utan förvarning för den är rent skadad på nån, jävla vänster. Eller är det ilska som lagrar upp efter hand eftersom jag blir bokat på jobbpass men sen inte får jobba för att jag ska åka bort om si sådär nån jävla månad, ska de ringa in mig då när jag för ihelvete inte befinner mig inom samma världsdel, det är ju nog jävla bra., eller är det för efter två månader jag fortfarande inte fått utbetalt en lön för tre himla dagar, för sist jag kollade så ska man även få betalt för en jävla provjobbning, det är kanske bara jag som har PMS, vad faaaan vet jag. Mycket gör mig jävligt förbannad nu, o den som råkar korsa min väg eller irritera mig ännu mer med något, kommer sig inte se en nådig Helen, ett jävla blodigt slag som cirka  år 1710 kanske utspelar sig igen i HBG:s Region. Den som lever lär väl få se, vem som stryker med mig jävla förbannadstank på några ton.


Så lite lugnare nu, så imorgon ska de bli med glädje o uttrycka sin förtryckta ilska på ett visstlönekontor och lite aktiva sysslor, där man kan kanalisera sin ilska på ärenden, så som studier eller ringa runt o fråga hur mycket bagage man kan ha med sig, rent av kanske träna ut sin ilska. För imorgon är jag lugn o harmonisk.............


God natt, det kallas inte welcome to hell för ingen anledning, tänk på det lönekontor o jobb! Du med din mögliga dato, kommer flyga ut genom fönstert när jag är klar med dig, vänta bara å se!

Stick in..

Kategori: Life

Minns det som igår, då man gick upp till sköterskan för att få stelkramp, jag minns det som i går när jag fick spruta mot TBC, och det evigt fula märket som jag har på vänster arm.

Som visade sig vara utmärkt som yngre skulle hålla reda på höger o vänster. För det kan vara lite virrigt men inte med märket:D

Tagit spruta idag, blir en jävel nästa månad med sen är jag nästan klar vaccinerad. Man vill ju inte råka ut nåt ionödan, ska ju vara ute hos bönder på Hawaii. Så tentan, får liten komplettering, skönt istället för göra om skiten:) så har jag 7,5 poäng avklarade, i det nya systemet vill säga så ska snart ner med min studiebuddy o plugga.

Julmarknad på Råå igår, regn o rusk men tomtetåget var i fullgång iaf.  Julmarknad till helgen i stan och planerar att bara pepparkakor, o beställa lite julklappar. Sitter fortfarande som ett frågetecken till en viss pojkvän..

Födelsedagsfest i lördags, mycket trevligt:)  Sen utgång var riktigt kul, frågan är om vimmelbilden kommer ut! Hade varit nice hur man såg ut i dimman, förhoppningsvis någorlunda... Känns inte suget för att festa så mycket längre. Vad hän detta?

Träning imorgon ska bli nice, men nu väntar plugg en del. För min stjusss är här!

Det gamla vanliga..

Kategori: Life

Alla är upp i sitt, ligan har egna små uppdrag. Ligan som var den roligaste av alla. Vi var helt enkelt en klass för sig.

Men nu gör alla nåt och man minns inte när man sist träffade precis alla. Träffade på en gammal klasspolare på väla, o idag umgicks jag med pillan o Maria som jag inte gjort på ett tag, vi gick en vända på stan, fixade hårfärg o annat hett. Pillans färg såg man ingen skillnad på det blev litta....Ingen skillnad alltså.

Snart julmarknad på Råå på söndag sen nästa helg ska jag lätt baka pepparkakor med mitt lilla kusinbarn. Komma i rätt stämning, sen beställa alla julklappar. Tro inte jag ska springa för mycket i butiker.. nope.
Så löning på fredag, fixa de där klapparna o växla doooooooollar:D Sen ska jag ringa för vaccination, ska tydligen ta tre sprutor..Nog illa med en.. men men..man minns ju stelkramp, himla hysteri!! Man vill ju inte råka ut för nån sjukdom eller om man käkar nåt dåligt.

Så är det, till helgen lungt...eller?  Inte bestämt  mig än..

Imorgon ska jag laga middag till Jakob, för han ju fått körkort nu, min kära pojkvän får visa sina skills på vägbanan nu..

så det är väl mina små planer för veckan, Nu tänkte jag byta om o dra till das curling, träna lite inför badsäsong, min börjar lite tidigare än ers andra.

Cya


Sen är det fan ta med helg:D 

HO HO HO, Merry x-mas!

Kategori: Life

Alla dessa julreklamer, julen närmar sig med stormsteg! pepparkakorna kan inhandlas o reklam för juulstämmning finns överallt.

Med det brukar även förkyldningar komma till.Läste i metro för att underlätta skulle man undvika allmäna kommunikationsmedel.. Ja och där satt jag på tåget och läste metro.

Lund igår, köpte böcker nåt som man inte vill lägga på men som är nödvändigt. Lön på fredag, känns som att de går snabbare än tjäna in, de mesta ska iaf gå till Dooollar, sjukt om lite mer än en månad...Massa som ska köpas till resan med.  Det är ju lajbans, men en tripp till GBG blir min egen julklapp:)

Sen några klappar till respektive polare o släkt.

Idag blir det plugg o lite samtal till vaccinationskliniken. Vad mer? Ja inte mycket mer. Försöka komma på nåt vettigt o ge min Mamma o Pappa, vilket känns rätt omöjligt nu.

CYa

Spara eller slösa?

Kategori: Life

I KP kunde man alltid läsa som spara o slösa, dessa fina minnen. Vem kunde ana jag skulle vara en av dem?

Slösa, that is! Nog lyckat lägg mindre på telefonräkningen o mer på annat. La saldotak idag, på 300 har hela 28 kronor kvar att ringa för;) Nice, men vadå det klarar jag väl? Löning om en vecka, sätta sprätt på pengarna eller inte.. de ska gå till surflektioner, blev en bok för 450 spänn, det kändes lönt..Eller inte....Sen två böcker till o handla på måndag då. Men ja räkna inte jag ska ringa någon i helgen haha,

Födelsedagsfest i helgen, jag ska ha en vit helg.. joo det ska jag faktiskt tro det eller ej, men ska jobba lite på söndag:) Imorgon med:) så ska väl sova snart med tanke på jag gjort lite idag:D pluggat o curlat lite på min instruering. Sen fikade jag med Ryan på bibblan, sen fick han glida lite på isen. Men det var Skoj BENNY!

Sparande sparande, vad vore ekonomisk oberoende! En Mai Thai i handen o snygga sollbrillor!

Nu ska jag läsa om Globalisation i Stilla-havet, sen förmodligen sova gott innan jobb. 

 

Låten som föll ur mitt minne..

Kategori: Life

De senaste dagarna har jag barahört  låtar som går några år bak i tiden som massa starka minnen är kopplade till. Saker som jag glömt bort direkt kopplade till låten.

De förflutna dyker upp o knackar på som en vän, bokstavligt talat. Det var kul eller knappt då, vad säger då jag vill tillbaka till det?

Nog om det som har hänt o vad som ska hända, idag blir det massa plugg, lite tjat på chefen om jobb sen ner till pappa på kontoret o lämna fars dag present, byta vinter däcken. När dagen har passerat ska jag  bara klar med det o vara nöjd som fan, de gäller plugget eller så har jag svikit mitt förflutna som sitter o skriver detta nu och det vore väl synd.

Men först ska jag försöka hitta låten som jag inte kommer på vad den heter nu.

Det är en härlig dag, hoppas det fortsätter vara så.

Cya

I'm on my way, almost.

Kategori: Life

På de små landsvägarna rullar den fram, den lilla blå bilen ut på nya uppdrag.


Haft jobb vecka nu, eller halv började i torsdags, och den är över. Fick inte jobba själv denna veckan, vilket var jävligt roligt, längesen man fick skrattkramp. Jobbade med Ryan alias. Bo- Nils/ Benny Hillbilly. Våra bondeskämt, har varit så kul! Själv är mitt alias Ingegärd Hillbilly.. haha. Plattan i mattan Ingegärd! Ja det är RAKA POOUCKAR !

Det gick ju la bra!

Halloweenfest i lördags och hela halmstad var här:D Vi var en blandning av pirater, sjökaptener, bröderna fluff, pistvakter och en och en annan krigarprinsessa!

Fullt ös! Kom upp till festen som var mysigt dekorerad, och hade lekar och drack giftigt bål. ( jag vann den första leken) Sen var det nästan raka vägen ner till tivoli, nästan jag beställde taxi o fick vänta med bröderna fluff på gatukanten tittanades på den stjärnklara himlen. Sen var det ner till tivoli där vi dansade o styrde upp.
Bilder kommer längre ner.

Dålig på blogga nuförtiden. Men Hawaii update är ju att jag äntligen fixat min biljett till Hawaii!!

Plus två dagar på hotell vid stranden;D  Men åker den 12de Januari. Bort från det kalla Sverige. Rutten går som bestämt via London o San Fransicso:) Sen vidare till Honolulu:)  Synd man inte kan få sightseen på vardera ställen men men kan inte få allt.

Nu ska jag plugga lite globalistion i söderhavet:D
Bilder från Halloween kommer upp, piraten ska ut o härja senare nästa år med:D
image63image61image60image59image58image62