Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

God kväll.

Kategori: Life

Sista höstdagen och imorgon är det vintertid och solen har tagit semester.

Mycket att göra som vanligt, eller det är mycket i huvudet. Idag försov jag mig men satt med min grupp och gick igenom vår redovisning.

Denna blir det lite julfirande och ta det lungt. Plugga inför min tenta den 11 och en dugga dagen innan då jag var sjuk när jag skulle göra den förra.

Så blir att sätta sig med boken ikväll. Ska plugga innan ett skitbra program på svt börjar... kanske är så tokigt att betala licensen så gör dem lite mer kvalités program.

Programmet heter vem tror du att du är? Finns även på History channel och tycker historia är spännande.. tänk om Hitler inte skulle bli avisad från en konstskola?

Där har en karamell heta duga! Roligast är att tänk om två personer inte träffats hade man inte exiterat. Menar då inte föräldrarna men i längre bakled.

Mycket intressant det, själv försökt och släktforska, det gick helt okej kom bak 3 generationer så en bit på vägen.
Nu ska jag i alla fall plugga lite.

Ha de gött.

Advent.

Kategori: Life

Helgen gick snabbt och var riktigt trevlig.
Fredags blev polskaplugg som behövdes, har även en del till att plugga. Har redovisning på onsdagen sen ska man läsa till annat med. Läsa läsa...klokare blir man?

Fredags var jag hos Corre men lite fredagssoft! Mycket trevligt:) Sen så igår så var jag på tjänstemannafest. Började hela dagen och vi var lag och hade sittning. Komiskt nog hade jag klätt ut mig till mexican..och vilket land hamnar man i? Jo Mexico..kom inte över stängslet till USA haha.

Så var det fest och en runda på SSK. Det var riktigt trevligt. :D Men idag blev det en mysig julskyltning på kulturen. Mitt i lund finns denna pärlan, skitnice är det! Lunds svar på fredriksdal haft det är coolare.

Nu sitter man här mätt och belåten på tacos.. och i väntan på tvätt som faktiskt ska hämtas nu.

På återseende.

Lång dag!

Kategori: Life

Idag blev det en runda på stan efter guldiga ljus till min adventstake. Det var inte superguldiga när jag jämnför med förra årets.. men skit i det! Köpte även present och massa andra nyttigheter. Även en fick med Ammy blev det, mycket trevlig dag:)

Sen var det redovisning, hade min igår men idag fick man lyssna sen bar det av hem. Dock på bussen hem. Inte för att jag brukar åka buss men så var det en liten kille som frågade sin mamma. varför åkte vi inte till Mcdonalds nästa vecka, det var längesen.. Fick han förklarat av sin mamma att nästa vecka vecka är det inte för längesen...

Tänkte byta tvätttid idag men nån hann före..så får bli min gamla vanliga tid. Ikväll blir det istället städning och plugg. Greys får man ej glömma!

Men nu blir det städa och böckerna så får man något mer gjort idag! Ha de gött.

Kentfeber..

Kategori: Life

Regn regn och mera förbaskat regn...

Har problem med ögonen nu, ont i dem. Så går runt i glasögon men det är härligt det med..har man fönster för ögonen.. Det är sjukt drygt när man kommer in.. Känns ju som man ska ångbasta...

Aja idag var jag en sväng på bibblan för fixa lite litteratur och nu ska jag snart laga lite käk och sen träna på ett föredrag imorgon. Sen blir det att plugga mer i veckan.

Pluggpolare nån? Känns lite lättare.

Har gått och sjungt på kentlåtar hela dagen. Vilket humör man är på allstå. Grått och regn..lördag är det iaf tjänstemannafest som gäller och julpyntning så en storstädning passar sig kanske i veckan efter plugget:D

Hmm städa eller plugga... vad kan vara roligast? Dock leder båda till ett underbart reslutat. Men resan dit är inte alltid kul...

på återseende..

Det sjukaste jag sett på länge.

Kategori: Life

Igår var en nice dag, fick ut 600 för mina böcker! Klippte mig gratis och gick på en trevlig fest.
Temat var sexfest, så folk kom i olika speciella outfits..ja.. själv gick jag med en större klyfta än vanligt..för att vara "sexig", hur man åstakom det är en annan femma!

Mycket trevlig fredag och mycket folk. Men nu till huvudämnet...cyklade hem från festen på Helsingkrona. Klockan var halv fyra eller nåt sånt..ser en cykel ligga vid vägkanten med lysena på. Tänkte oj då nån som trillat typ.. Ser en cykel till. Sen bredvid cyklen så är det två som har sex, mitt på gräsmattan bredvid cykelnbanan!! Det var helt sjukt. hade dock varit på sexfest men jaa vissa kanske tar saker på fullaste allvar haha. Det var kallt och hade regna, när men då har man sex precis bredvid vägkanten. Haha det var blandade känslor. Blev äcklad, chockad och tyckte det var kul i efterhand hahah.


Ja men ser en del märkliga saker i bland. Det var min fredag i kort.

Vilket väder!

Kategori: Life

Nu är är det jävligt ruskväder..men det mysiga är att man har gjort en god kalopsgryta :) ska bli gottit! Sen ska jag äta årets första pepparkakor med grönmögelost, en klassiker från Halmstad ,mmm Kvibille.. ska det vara. Sen är det Greys ikväll och kolla upp lite skolgrejer. Föreläsning imorgon.

Sen blir det plugga för hela slanten, väntar dock på en fet bok som ska läsas. Man blir ju ledsen när man vaknar på morgonen och det är kolsvart ute, sen går solen ner runt fyra typ känns det som..helt sjukt plus en fet storm..

Blir plugga med té och pepparkakor...ska göra sushi nästa vecka, längesen man gjorde hemlagat. Såg Niklas mat idag  och temat var svåra råvaror..Han gjorde sushi...vadå svårt?? Lite trix med det är kul..vill mest ha matlagninggrejer i julklapp..brännare hade varit nice..nån som vet var man hittar en billig brännare.. ska lära mig göra creme brulée!


Nu väntar kalopsen att fyllas i min tomma mage!

Seg vecka.

Kategori: Life

Helgen bestod av spel, och internet var nere. Men lite sims 3 blev det i alla fall. Sen skola i går och ett besök hos tessan. Med juliga planer. :)

Hmm julen är så mysig och jag ska spendera den i polen! Aldrig firat jul och hoppas att min polska ska duga..när jag nu läst "intensivt"...
Blir iaf mycket plugg dessa veckorna...plugg.. plugg.


Mörkt är det nu iaf.. man väntar på snön för att lysa upp lite! Det vore gött och få upp lite adventsgrejer med! Men får se denna helgen, blir nog mest plugg och advent nästa vecka:) Känner mig döseg och vill gå och sova. Storpluggardag imorgon.

Helg.

Kategori: Life

Det började med en sömning morgon. By the way hatar kärringar i stora jeepar...då var det sagt.
I väg till djursjukhuset, för marwin ska kasteras. De jag sagt dem till av det manliga könet, har gett mig en rädd min och ett obehag..haha..så kul och se!

Men nu är lillkisen på djursjukhuset och jag kan hämta ut honom efter 15. Sen ska jag till Ikea efter han är hemma. Sen vet jag inte vad jag ska göra i kväll. Plugga en del kanske..så man har mindre inför veckan. Imorgon ska jag gå en runda och hjälpa Jean med lite kläder! Sen beger det av sig till Lund igen för Tessans fest:)

Söndag återstår en del plugg ialla fall. It never ends.

Nu rullar det.

Kategori: Life

Började ny kurs och tentan fick stryk. Det var fan på tiden. Läser nu Arbetsrätt 2 heltid. Hur ska man hinna med allt annat. Det får helt enkelt bara gå!

Blir lite plugg idag så man ej missar eller kommer efter. Igår var det upprop, lite polska lektion sen firade jag Cornelia som fyllde år. En kokbok fick hon av mig. Vi bakade även en kiwitårta.. det enda receptet jag kan i huvudet. Har växt upp på denna marsándröm. Det var en mycket trevlig eftermiddag:) Sushi imorgon!

Blir en liten Helsingborgstripp till helgen. En lugn sådan, eftersom plugg står för dörren. Nu blir det boken.

So long, lång kalsong.