Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Min granne hatar säkerligen min bas;)

Kategori: Life

Sitter och lyssnar på All american Rejects, har min lilla i Hate boys today.. av vissa anledningar.. typ
Palla. Vädret är så underbart!

Ska snart ut och åka inlines i det fina vädert:D men först lite snabbstädning. Sen gissa var jag ska på lördag. Jo Helsingborg;D Sen ska jag plugga lite:) köpa mig niceiga vårskor, sen ska jag jobba på östras..
usch....östras...blää.

Fick nyss en rysning när jag tänkte på det... Igår fyllde Elin år:) vi fikade och gick till lite djurbutiker, vill bara ha en liten kanin nu:D den var ju så söt..men det kräver tid..och pengar.En bristvara.. eller kanske en fisk..asch det skulle jag nog lyckas döda med..
haha.

well well kan inte sitta här och uggla hela dagen.. Ut i det vackra vädert och få lite färg:) Snart ska man välja kurser:) blir med glädje att göra något nytt igen..Men först väntar sommaren;D
Roskilde hade varit kul och polenresan först;D oj shit det är om en och halv månad..
första gången jag sätter min fot i polen.. ( ja det är liite skrattretande, att man ska till ett där man härstammar i från och kan språket.) Wuhu!

Men som sagt ska inte sitta här nu;D cya in tha sun;)

Varma vårvindar

Kategori: Life

Benen bultar, ögonen tynger, fan vad jag är fet trött! Helt megasinnessjukt. Stressen tär på krafterna. Jisses Amalia..

Ska till hbg ikväll. Jobbat idag. Det suger till och från riktigt mycket. Men vem klagar? Inte jag iaf! haha. Mina fötter gör ont.. och jag vet inte vad jag ska ha på mig ångest!!
Vill ha nya vårkläder men det går inte när ens ekomomi ligger back konstant. En jävla färgglad tröjjävel! Så trött..ännu igen. Sen luktar jag mjöl, mjöl och salami. östras håller på att döda mig bokstavligen...Skulle slänga en sopsäck och så drar jag upp porten till lagert. Så har jag säcken på ryggen och portjävlen slår i för att den inte fått fäste. Jag håller på att dö!!  Jag vaknade till i alla fall..
På tal om vakna, ska man flytta till storstan kanske nån gång... typ Sthlm blev det ett jävla liv när man nämde.. det är inget fel på tunnelbanan, det är urbanfeeling och kors och tvärs ser man ju idol människor och tv4 folk..
men det är en bit i från mamma, Ja jag är en MES, men skulle ni käkat morsans mat och hennes vitsord. Hade ni bott inom samma radie fuckers;D Sen tänkte jag ju då kanske Göteborg:) Lilla Götet., kan nog vara charm i den staden. Men man kan liksom sthlm mer än Götet..vet it tusan det är ju närmre. Jag gillar som sagt och flytta eller så blir det lund igen.. Vad vet jag.. på måndag vet jag mer var min framtid har och ge hos Syo, än så länge enjoy bild från Göteborgs skärgård...Jag vet att framtiden ser iaf ljusare ut eller så har jag nu bara för tillfället blivit bländad!

Nu kallar annat slavgöra! Disken.. wuhu!

Skåneland i kväll!
sen blir dett en gammal bild, för min kamera är sönder för fanders!
image26

The crew is gatherd again, so watch out fuckers!

Denna återkommande vinter..

Kategori: Life

Såg Nelly Furtado i fredags, riktigt kul kunde vara med engaerad publik men icke.. hon kom som en frisk vår fläkt, det var en härlig vår helg.

Men ännu en gång så faller snön, och alla bara väntade på det. Nu är vintern här igen. IGEN. Blir så trött..usch. Hbg i veckan och en tenta skrivning på 7 sidor till fredag;D Gud så motiverad man känner sig
jisses!

Men det löser sig:) man varvar det med saffrans kaka och trevliga människor;D

cya

En vanlig liten kaka:)

Kategori: Life

Inget slår doften av nybakt:) det är gott som fan! Ofta är man väldigt glad när man ska baka för det är kul. Sen finns det mindre positiva när det gällerbakning. Hittade bästa receptet ute i receptträsket, Det går lite så här!

  • Ett ägghelvete
  • 1 dl sur kakao
  • Så lite smör som möjligt
  • Socker
  • Ingen jävla mandel i alla fall
  • 2 dl bakpulver
  • 1 pkt fula russin
  • 1,5 dl allerginötter
  • 1 dl tradigt vanillinsocker
  • melon eller nåt
  • Sprit
Tillagning
Häll nästan allt i en bunkjävel och kör med elvispen i en kvart. Grädda direkt i skålen. Skit i att smöra och bröa, kakhelvetet fastnar ändå.
Dunka ut skiten på matbordet om du kan. Garnera med melon, krossad och sprit. Det spelar ingen roll. Skit i det då. Dra åt helvete!

Så roligt kan man ha:D Nu ska jag baka mig nåt med ett friskare humör:) Nelly imorgon i köpenhamn;D

Foxy lady..

Kategori: Life

Räven smög sig sakta genom busken och begav sig emot havet.

Idag var en rätt soft dag, var ute och promenerade vid stranden med min goa granne Erik:) Så dök det upp en räv! Jag vara what?!? Det gick rätt nära:) Sen gick gick och gick vi, vilken bra träning. Var även i skolan och lämnade uppsatsen..Nu väntar en hektiskt vecka, med besök i malmö, hemmet och köpenhamn. Tänkte se nelly Furtado på fredag:) Sen jobba dagen efter;) Det fixar jag! Som vanligt:)

Imorgon upp på agendan, Helsingborg på kvällen, träffa mamsen och Ogge. Nu kallar Tvn och lite kvällmat:D Varit riktigt fint väder idag:) En perfekt start;D

Cya

Vid lättnadens suck...

Kategori: Life

Från att vara lite grått, till trist kan man andas ut av lättnad. Kroppen har lite mindre börda att bära. Underbart!

Yes, ännu en helgens summering.. Jag vart ledig, otroligt härligt! Underbar på mårtensson, jisses honestly, Var det rea på blekmedel? Men iaf dagen efter var produktiv, Blev klar med arbetet::D Skönt att ha det undanstökat och klarat tentan;D Så himla härligt. Nu känns det som rätt vägen i livet;D

Från inte hänt, något allt gått åt skogen, går det nu himla bra;) Med det mesta! Fick jobbet från min arbetsintervju så HBG, watch out!

Ja hela dagen i dag har varit rätt trevlig den med:) Inte som den brukar vara efter bakfylla. Gott som söören;D
Nu är jag bara positiv! Det är så jag ska vara;D Bandy imorgon:) och skola! Yees!!
Nu ska jag läsa lite bok;D

Jag gillar verkligen regnet...

Kategori: Life

De senaste dagarna har skurar sköljt över staden. Jag står på min franska balkong och kollar ut, de tunga regnet rinner längst husväggen. Doften från bageriet sprider sig. Bilarna ska snart ut och leverar. Morgondagens start på dagen. Starten på dagen för allt som ska ske. Nån kanske blir kär, en annan vinner nåt på en lott. Vad vet jag? Ting som fyller dagen.

Imorgon är det plugg och tvätt som gäller. Dessa teori ska banne med besegras! Längtar till sommen. Stranden, kvällarna. Riktigt sugen på roskilde:) Hade varit skoj. Se i väst, för att öppna dörren till möjligheterna. Gjorde kladdkaka igår och chokladsnittar:) och fick reda på jag är ledig i helgen. Gott! dock mindre cash, men men sånt är liiivet. Allt i livet handlar inte om pengar, sånt som människor tar för givet.

Nu kallar mitt lilla lexion, thanks för bok tipsen Tomas:) Du  är bäst! Till Ditte, igonerar terroriserande bloggpuckon, May them screw themselfs. Som en viss kommentar, till irriterande msnaddare, seriöst min msn cirkulerar i turkiet, alla dessa dryga addning. Jag brukar vara rätt snäll och bara blocka rakt av. Men nu fick jag vredesutbrott på en. Dessa patetiska förfrågningar, you cam? osv. Blir så förbannad, så skrev jag ett ? för jag undrade va det var för filur och det var dessa addande groteska gurkhuvuden. Han bara: you sex me. Så jag beslutade mig för att få lite ut lite agrissioner. Så skrev. You go and fuck yourself and your fat cousin in your little anus. Sen vart det tyst och offline;D tror han förstod piken. hahaha plus jag blev lite underhålld för stunden.

De var en anekdot för dagen. Ha de gött i regnet:D

Lexion

Karriärtips?

Kategori: Life

Ännu en blogg som ändrats, vad mysigt. Faktiskt..Fresh liksom..
Då har ännu en helg passerat och ännu en måndag. Jag ska ha mina fina måndagsrutiner:)

Som består av: Innebandy och Anna Phil:D
Jag vet fått krim på hjärnan, ska nog låna nån sån bok imorgon.. Just nu läser jag tre olika böcker.. Ja allstå jag läser en sen öppnar jag de andra två och lusläser det som är intressant. Jag börjar nog komma in i min bokfas igen. Sist jag hade den var i min tonår, kunde bara inte få nog av tvillingarna i sweet valley och kitty. Nu gillar jag de flesta pocket. ;D så bara pumpa på om ni har nåt boktips.. Just nu läser jag Marian Keyes - En oväntad semester, handlar om en tjej som bor i NYC ( I wish). Som festar och har lite för kul ibland, träffar killar och är allmänt klantig, man skulle nästan kunna tro det var jag haha! Men det är det inte tack och lov! För hon hamnar på en drog klinik, i hennes gamla hemland Irland. Så får man följa henne, hur det var innan och vad som händer nu.

Axel is gone, borta från denna mark. Han njuter av asiatiska kulturen. Jag hoppas han har det underbart. Bara man kommer på vad man ska, hittar cash till det och har en dröm. Så är man nog där inom en tid. Men nu väntar en fortsatt termin på halmstad högskola eller Lunds univeristet, vad fan vet jag. Vet ingenting nu förtiden. Ärligt talat, vet inte varför jag varit som jag varit i helgen. Tråkig...riktigt tråkig, jag blev helt till mig för en månförmörkelse.. EN MÅNFÖRMÖRKELSE, jisses borde skaffa mig en hobby, mina måndags sysslor. Innebandy och Anna Pihl!

Nåt nytt då?  Ehh, jag misslyckades med min köttfärssås och jag skyller på de krossade tomaterna. De var inte så krossade, hmm jag har en ny granne;D Redig kul sådan;D Well nu väntar nån god bok..Hahah en god bok,pillans fina kommentar.

Det var tider. Så var det ljuset utblåst.