Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Blinded by the light..

Kategori: Life

Vaknar när nu man ska vakna, somnar om.

Ner till pappas jobb, fixa in släktprogram i datorn. Rätt intressant program, man ser hur man är sammanlänkad med en annan släkting. Släktträd från 1600 talet, det är rätt mycket folk... hämtar upp mini för vi ska till lund, inskrivning. och vidare till malmö för en mässa. Minsta mässan men fick reda på lite man kanske kan underhålla sig efter Hawaii epoken. Åker inom lund, för minis föreläsning slutat. Ha! körde bara på känsla i oskyltade lund, Nice!

På vägen hem blir det en sväng inom Nova Lund, blev en najs stickad tröja på Carlings. Sen upp hem och betala mina underbara räkningar..kanske låta telefonen vara i fred ett tag.. hmm. Sticker ut på en promenix med mickis igen. vi träffar pillan på vägen som plockar upp oss och vi försöker lösa vad vi gjort i lördags, för lösa upp mysteriet med den försvunna datorn.. Nån som vet vad jag gjorde mellan 23.30 till 00.25? 

Upp till nymbergs o kolla den nyinköpta retrobilen.Fina sidospeglar.  :)

Lill-lördag imorgon, ännu en tripp till Malmö och föreläsning om Vad är Stillahavsregionen?

Det är nog lite mer än palmer och sandstränder. 
 Slutrapporterat för idag,klart slut.

Jag fick ett munspel i huvudet av Ulf Lundell..

Kategori: Life

Ja, det ni! Inte varje dag det händer.

Denna spel utspelade sig vid brottet i Halmstad 29de juli 2006.
Står och kollar mobilen längre fram, då min vän andy o sandra fick med mig på en uffespelning. Så får jag nåt i huvudet. sen slänger sig en hög människor åt sidan. Vad sysslar dem med tänkte jag? Jo snubben brevid fångar munspelet som studsat i mitt huvud. Uffe står och hånler lite lömskt på scenen. Botten opp  på den.


Botten opp var det igår! Förfest hos mig, bara grabbar haha. Hämtar upp några saker, sen på väg mot pillan. Festar lite där var skoj, inte sånt tryck som vi lyckats få men det gick an! Stack ner till tivvan, träffade ditte, lite förvånad eftersom hon inte bor i stan:P

Dansar rundor, träffar på kringlan.

Helgens citat. Jag och kringlan försöker komma fram till om han träffat sandra när hon ringt. Så här lät lösningen.

"Sandra var inte med när du träffade henne."


Så kan man lösa det:D
Diss ute, nog roligt. Vad händer i veckan, inte vet jag. Timmanställlningar är inte så rutiniga av sig. 
Aja, min toalett spolar av sig själv.. Ofta.. 

Köpenhamn i kväll kanske?
 

Yellow bricks...

Kategori: Life

Semestern är snart på igång... Det är nice!

Imorgon börjar semestern, himla härligt, jobb imorgon och en massa skola:) Har aldrig varit lugnare hemma, för min mamma ska på semester:D 

Bil, tyst i lägenheten, ja just det sa jag tyst?

Lund på onsdag, heldag sen jobb aldrig fel:)

Hur var min helg då?

Halmstad för nästan hela slanten, Filmkväll med Ola blev en favorit i repris, blades of glory o ett kilo godis. En Halmstad Special och kvällen var gjord. Snackade lite med lantz som skulle upp till Buskeryd (var verkligen ute i bushen). Blev lite MC prylar för lantzmannen, o jag spanade in lite motorcyklar o fyrhjulningar. 24 000 för en knallröd fyrhjuling, de kanske blir lite gnälliga med parkeringen?

Blev en ytterligare runda inom varberg sen tillbaka till Halmstad. Lite förberedelse inför kvällen sen in till Elin för lite käk o tjejsnacka sen kom sent till lantz o sent ut. Inte riktigt livat men några skratt blev det:D

Var riktigt kul o festa som innan, för ett tag var det somman bodde kvar.. men icke. Lilla söta Halmstad.

Sen bar det tillbaka i ösregnet hem och ner på släktträff i Bara utan för malmö, var riktigt trevlig det med.
Men offciellt imorgon börjar lugnet. :) o ett annat sysslor när jag är kung i huset:D

You will shine, you will shine...

Kategori: Life

karma, karma?

Knackade på idag, riktigt nice ska provjobba på ett äldreboende. Fixde nice ny "kontors"stol, Inte monterat ihop den än kommer väl om man ska sitta och läsa massa vid  datorn. Eftersom min andra skrivbords stol flög i golvet med mig på, det var verkligen ett måste fånga ögonblick, skulle sträcka på mig lite sen tippar hela skiten med mig på baklänges och jag landar med ryggen på en metallskena som håller upp ryggstödet. Lajbans! Plugga måste jag med göra, Stillahavets historia.. ja, lapitafolket var det va?

Onsdagens föreläsning, Hawaii:D
Tycker min kurslitteratur kan komma någon gång. Men i veckan borde funka?

Måndagar som brukar vara sega, njea tänk om arbetsintervju:) Hämtade mamma, åkte till Ikea handlade stol, biltema lite bilgrejer och jag, Fick lite bilfrossa så jag tvättar mammas bil ( ni kan glömma en bikini och massa lödder och vaxning med pattarna.) Satt hemma lite och pillan ringer så vi sticker ner till stan och fikar, med hennes dejt och hennes andra polare, Trevlig polare!

Så gjort en del idag, får väl fortsätta med det i veckan föreläsningar, plugga o kanske en o annan mysig kväll. Sen Halmstad i helgen, och blev bjuden på fest, bjud mig gärna på fest när jag fått hjärtklappning. Bra. Toppen verkligen. Nej, fick mig en smäll i huvudet. på tiden.

Aja sömnen kallar för snart har jag arbetstider som alla andra.

Hejs

Ibland orkar man inte.

Kategori: Life

Perioder går, man fortsätter i samma spår och tror det ska fungera så jämnt. Nä, nu är det slut på det.


Känns nog kul, vänta denna eviga väntan, Man väntar på träffa vänner man inte träffat på ett tag, man väntar på det ska bli bra. Man förväntar sig man ska orkar alltid.

Slut. Där tog det stopp. kroppen sa i från, nu är det riktig paus på ingång. Med det mesta. Sitter och säger det i alla inlägg.

Färgade håret till brunt ifredags, och vet ni vad? Det blev brunt, folk blev förvånade. Frisyren höll på gå åt ja. Eftersom jag inte vågar säg i från, så har ett antalt frisörer gått amok på håret. Nu satt jag och gav direktiv! Ha! Ifrågasätt allt som farmor säger!
Nu är jag brunett. Än så länge är det väl kul. Eller?

Men det var en riktigt trevlig shoppingrunda i fredags med Micke, den tackar vi för:) o jag tagit till mig en del vettigt. Som man ska inse att man har det bra. Somliga säger det aldrig stopp för. Ska till Halmstad nästa vecka o träffa Erik, det är något som verkligen inte skett denna sommaren och det har varit pisstråkig, nu är det fan ta med ändring på det.

Ska ut på en promenad nu, rensa tankarna lite. 

Öälskare...?

Kategori: Life

Första föreläsningen, ja den gick eeh, ju eeeh, bra eeh. Mjo en trevlig föreläsare som hade sina pauser.

Värsta bålgetingen på biblioteksguidningen. Fy fan, Större än mitt lillfinger, ursk!!  Well, hoppas den dör snart av "kylan".

Knappt nån kyla nu, man ska ju inte klaga, klä sig efter vädert och inte höstigt. Går ju bra än med pendligen, blir bara en gång i veckan sen ska ju ha jobb av resten av tiden är tänkt. haha, jag var varit riktigt seg på söka. Men jag är uppe i höstfixa mig, förnya mig liksom. Vad kan jag bjuda på i år? Förra h(året)s plan, brunt blev väldigt rött liksom alla andra gånger när jag försöker färga det brunt. Rött! Samma sak när jag permanenta det, Har du permanentat dig?!?
 
Ja men det fastna knappt, lite surflooken.
Så toppklippning, och toning för välja färg:) Köpte lite litteratur idag, lär bli mer. Föreläsning imorgon, lite planering vad som ska börjas läsas. Artiklarna kanske?

Veckan som gått. Hälsat på en liten småtting, Emelies lilla Linnéa, jag tror hon blir en snackis;) Börjas tidigt! 
Helgen på ingång, vad händer?

Min helg ska i alla fall inledas med shopping med min gamla goda klasskamrat, färgletning, bokningar, Skoletning, ( vad ger du dig in i Majk?);) Ska fixas:) Sen får jag se om det blir utgång? Tempel? eller Trofasta Tivvan? Eller varför inget alls?  

Återstå och se, sängen på ingång för en ny dag i lund och en toppenshopping förhoppningsvis;)

Baj Cherry pie!

Wind it up...

Kategori: Life

Nytt, nytt och nygammalt. Hösten är på ingång, terminen startar, folk ska med tågen.

Måndag, började bra...lite för bra! Lyssnar på radion om tur, och att om man får en fågelskit i huvudet, så är det tur. Så var inte sura för det. Bara ren tur!

Cyklar ner till ramlösa station, köper biljett och mitt rabattkort funkar inte! Jag bara vad fan! Glömt mitt kort hemma, får hysteri och detta är inte sant, ska på arbetsintervju i malmö! Nog lyckat!  Blåser som fan gör det med.

Ringer runt, får ringa till de jag ska till och de går bra, (inte bra). Kommer fram till intervjun efter en vända hem. Den intervjun kändes, jag vet inte. Jag ligger i underläge för de andra som sökte hade jobbat med det innan. Hoppas i alla fall att man får något nytt:) Sen iväg till lund även det i en hiskelifart, haha lite movie moment, jag i kjol, klackar springer som en dåre till spåret, precis när jag har foten inne i tåget hör jag tutan för dörrarna stängs! Det där kallar jag en Macgyver!
 
Annars är det bara söka vidare om man inte får det.  Var på mitt upprop:D Det var nice, fick veta lite om regionen, sjukt intressant! Lite vad det kommer kosta och bo och grejer vi ska göra där. Sjuk känsla, när man fått praktiska detaljer.

Blir läsa igenom de första artiklarna och beställa lite studie litteratur, och börja komma in i studierna. Ser fram emot hösten. Hawaii, Im on my way!

Ska glo lite tv, nya program för hösten! Det är nice.

Höstvägar, vart tar de vägen?

Kategori: Life

Hösten är här ännu en gång. Nya saker att göra.


Min fredag, fick bokat en intervju :) Körde Kringelan till sopranos grejerna:) Lugn fredag, softade hemma.
Stack i väg på lördagen, det var mysigt. Mer kan jag nog inte uttala mig faktiskt. Kan nog inte vissa andra heller.
 
Nu till lite pessimism, De gillar vi! Det gillar alla att läsa om! Ikväll som alla andra söndagarkvällar sitter jag och pratar med Axel som ungefär en gång i månaden ger mig lite insikter. Lite som min egen Dali lama fast mycket biffgare.

Hans äventyr läser ni om där. www.engdahl87.blogg.se

Jag i alla fall kommit till lite insikt. 1. Jag faller oftas för folk jag vill ska uppskatta mig konstant. eftersom män är kassa på uppskatta tjejer ren allmänhet, så lär det aldrig komma någon i min väg heller.

2. Kassa artister. Måste bara få ut vilka artister jag verkligen, inte gillar och verkligen spyr galla över. Listan kommer utan inbördes ordning.

1. Mika (varför dessa fula videos, dryga klämpungs musik och gå och klipp dig!)
2. Michael Jackson ( wacko pedofil jacko säger väl allt. Dessa g
roteska jag tar mig på pungen 29784 miljoner gånger och ylar AAAO) KOM PÅ NÅGOT NYTT!
3. Aventura, ett band som inte fick för många hits, (thank god) men etsade sig fast att det var så dåligt)
4. Bob Sinclair ( ROCK THIS Party (skrikmusik, inget jag kalla musik, gäller samma för fat man scoop).
5. Alla dansband! Fy fan! Det gäller även dig som sjöng den där jävla låten för hajk!
6. Fronda. ( jobbiiiigt tempo)
7. Tomas Ledin. (behöver jag säga mer, vi är på gång (igen) o senuella isabella säger väl allt)

Det var min top 7 för artister som ALDRIG, kommer spelas inom mina väggar och om någon form av denna musik kommer i min ägo, ska jag mala ner detta till små flisor.

Phu, då var det lite avreagerat!

Skolan imorgon, och intervju:) Ska bli niiice.

Sängen kallar.