Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Invasionen kan börja...

Kategori: Life

Gick på perrongen som jag nu ska göra i 8 dagar, såg 31 nyckelpigor på 3 meter. Inte illa, hade tydligen invaderat Malmö. Det syntes ialla fall på Hyllie Station.

Tre dagar jobbat i den lökiga bilen och imorgon kommer det bli en hel del att göra! Månadsskifte, då ska alla flytta och samtidigt ändra elen.

Brukar inte hända kul grej, men har ialla fall sett en kul grej per dag. Idag var det en kvinna som gjorde tummen upp till mig och sa det är bra att såna som du finns med ett jätteleende. Det gjorde min eftermiddag! Att man med en liten skylt kan ge en trygghet. Inte för jag tycker jag är en sådan men men.

Trött som ett djur nu, nej inte som Marvin har har energi för tusen hästar. Springer runt med en boll och snubblar rundor.

Nu får jag bege mig till sängen. Sjukt seg, ännu en dag imorgon men då är det FREEEEEEEEEEEEEDAG! Fredagar är nice som fan. ska bara komma vad jag ska göra:)

Allt till ro.

Kategori: Life

Den långa helgen är över. Av festival och kalas! Mycket trevligt helg! Träffade väldigt trevligt folk och även en liten ny vän. SOm dock var planerad men nu har jag min lilla kompis i min ägo och Marwin får han heta! Sitter nu i Lund och ska jobba 11.5 timme i malmö imorgon. Riggat upp grejerna till katten och fixat hans prylar och nu sover han så gott. Soft bara sova hela dagarna..somliga har det bra..

Men cash is king! Räkningar betalas inte i luften. Men på tal om annat roligt.

Festivalsammanfattning.
Nu är det då ingen musikfestival som jag varit på innan. Utan en såkallad "folklig" festival eller där fjortisarna skaffar sig lite hångel erfarenhet och alla gränder blir en pissoar.

Torsdagen: Micki födelsedag började lungt sen gick det vilt till. Hmm nej men lugn utgång och man tappade bort alla. Väldigt lugnt..nästan för öde? Men kvällen citat: Har du alla besticken i lådan?

Fredagen: "Kvällen man träffade alla", cissi gjorde vi tårta till:) och firade sen man skulle träffa och inne på tivvan och tempel. Tempel var en riktigt höjdare! Så jävla roligt! Dansade loss som aldrig förr! Sen kom man hem vid 06 tiden och la sig gött. För samma morgon åka till åhus.

Lördagen: Förfest hos Ap och Berra, litet men mycket trevligt! Ut på stan såg inte mycket, och stack hem tidigt.

Ja för att summera denna folkfest. FREDAGEN var toppen! <3 Inget år kommer någonsin slå fredagen.
Så är det bara. mest för jag kanske inte minns de andra åren. Men skitsamma:)

Så det blir en lugn helg och vecka i Lund. Böckerna har åkt fram så blir lite pluggtid.

Rainy days.

Kategori: Life

Efter sommar heta nätter sveper regnet in och kyler ner allt. Då är det dags att ladda batterierna..

Härligt varmt igår, blev en tur på stan och kolla lite butiker. Lite födelsedagspresenter inhandlades. Sen blev det glass med Jean på tasty house:) Sen såg vi bruno. Helt sjukt,roligt att göra film med verkliga händelser. Folks reaktioner. haha bruno en gay reporter som blir outkastad från österikkes gräddhylla. Sen hans stora mål är att bli känd. Sjukt skoj, han har en vapendragare med sig som spelas av en Svensk,så får man följa deras resa:)  Det är borat style men gillar nog borat bättre.

Idag skulle jag till Halmstad med det får bli en annan dag, så  blir ta det lungt idag. Fixa lite hemma och plugga:)

På återseende!

Städartime?

Kategori: Life

Nu är man i sitt hem som är placerat i fel hem. Kan inte påstå jag gillar min lägenhet särskilt mycket, tror den här arkitekten missade en hel del. Riktigt fula. Men det är ingen nyhet. Ska iaf städa, då vi har ett vidrigt badrum som faktiskt var såhär när vi flyttade hit. Känns ju skönt att de fick en godkänd städning. Ska iaf imorgon ha en primastäddag! Köpa lite kakelrengöring. Lite fräscha städgrejer inför hösten.

Och skrubba på,efter min planerade städdag blir det en sväng ut till ett gigantiskt tillhåll för djurägare. Zoogiganten. Man ser det från motorvägen så giganiskt är det!! http://www.zoogiganten.se/

Köpa lite till  min nya vän som troligen ska heta Melvin, mamma har kommit en ett märkligt förslag..som jag nog väntar med. Baloba...hmm. Idag har det varit en rätt snabb dag på jobb, kopplade in mitt headset och vips lite ljuv musik. Vilket gör jag måste fixa spotify, så man kan shaka loss med dammsugaren. Vilket nöje jag har allstå..hmm.blir en vända till willys nu.  Mitt efterlängtade kort har kommit. That's all for now!

Sega söndagar.

Kategori: Life

Idag har det varit en riktigt seg söndag!  Det kan dock behövas ibland,ladda för veckan som kommer. Kollat film och lite kattgrejer, vilken djungel det är där ute. Att välja rätt till missen. Kollade på klösmöbler, helt sjuka. Blir till att beställa lite så den lilla inte klöser sönder det jag har. Men har lite tid på mig att välja. Köpte en transportbur  i lila rosa ton. Jag vet att han är en hane. Men det är könsroller som bestämts innan och en rosa bur passar min katt utmärkt! Två veckor till så sitter han här och jamar. Längtar!

Jobb blir det imorgon och på Tisdag. 06.30-17. Drömtider....eller? Lönen blir nog mer drömsk sen. Men nu blir det en bilfärd ner till lund för lite längre sömn i natt innan jobb. Sen får man se hur det blir med jobb resten av veckan, förberedelse för katten blir en defintiv syssla och plugga. Sommaren har gått så fort men än har den varit riktigt härlig:

Endagstur till Åhus.

Kategori: Life


Idag skulle jag kolla katt! Söt var den, heter Marvin, funderade på byta till nåt annat. Men får se när jag har den:) Det är en organgesöt liten randstrumpa. Bilder kommer upp när jag har min sladd  till kameran i närheten. Jag och Jakob var även en tur runt om i Åhus och åt glass. Som man ska göra i Åhus. Riktigt mysig i idyll. Såg även ett coolt slott på vägen hem(Malteholm), Bilder kommer även upp på det. Sitter hos Jakob nu efter en massa körande. Den 25de juli händer nåt stort! Eller jag har även en kompis som fyller år då:) Cissi! Men jag ska bli kattägare!




Ska bli riktigt mysigt och nu är det nån man får ta hand om och ha som sällskap. Längtar redan för dem är så små nu, men det är bra de är med sin mamma ett tag till. Först får man fixa i ordning på lite kattgrejer med låda och klösbräda och massa annat som kan vara bra och ha. Det får jag fixa när mitt kort kommer, vilket är mycket märkligt. Tagit ett snack med banken men det lär lösas sig:) Ska jobba imorgon 06 -18 sen är det helg! Sen ska jag jobba måndag och tisdag med lite bättre tider. 06.30 till 17.

Bilder från min dag med Jakob I Åhus och även på katten som jag ska ha.

Dansa hela natten lång.

Kategori: Life

Började med en varm dag,riktigt varmt. Bakade hela natten, kanske inte hela men ialla fall en riktigt god paj och blåbärsmuffins sen igår var det rulltårta med färska jordgubbar och basilika. Tre toppen grejer till knytkalaset, käkade lite stek och potatissallad på grillen. Riktigt trevligt, sen begav vi oss ner till stan. In på fullproppade hampan och tomma utposten. Sen gav jag och Cissi in oss på utposten igen och spelade airhockey som jag vann! Men Cissi får revansch nån dag, efter det begav det sig till pascha, då man är måttligt trött på tivoli. Sen var det inte mycket folk men det var riktigt bra musik iaf! Så vi dansade tills de stängde klockan tre.

Sen kom några snubbar och bjöd oss på efterfest. Men de tog så långt tid på sig så vi stack till tempel och dansade tills de stängde. Så sjukt roligt, kom fram en blond kille och frågade oss. Where are you from? haha. Jag bara eh Sverige, han bar ajag är från stockholm. (tydligen kan folk från sthlm inte dialekten skånska så då krävs engelska.) haha Måste varit årets varmaste dag igår. Men roligt var det iaf. Får lätt göras om!
Våra god stekar.
jag och Cissi på fullsmockade hampan!

Äckliga människor.

Kategori: Life

Vad är det med folk i världen. Två av mina nära vänner har blivit utsatta för diverse saker som våldtäktsförsök och misshandel. Vad är det för jävla ollon som beter sig så. Folk försöker ha roligt på uteställen, inte nerslagna och trakasserade. Jag blir så förbannad!!!!

Jobbat två dagar nu i denna oändliga värmen. Fy Fan. Snart helg med lite skön vila och kanske lite bakande från min pice of cakebok. Idag så var jag inne på barsebäcks kärnkraftverk. Lagom maffig byggnad. Fick dock en rysning när man tänker på tjenobyl, allt bara blev en spökstad. Klart att säkerheten är bra, det är ju mitt jobb;)

Idag var jag sjukt sugen på lemonad som jag drack på både Hawaii och NYC. Varför finns inte lemonade här?!?!  Så gjorde min egen. Inte så surt som man trodde man piggnar till iaf. Blandade den med sprite och Vips hade jag kommit på Fanta Citrus. Men vänta.. den finns nog redan. Jaja, då får man  väl komma på en annan multimiljon idé. Helt okey lemonad var det och receptet kommer här från Leilas kokbok.

I 1 bringare behövs följande.....
8 Citroner att pressa sönder.
4 Lime att göra likadant med.
2 dl socker, tack och lov för det!
Sen ungefär 5dl vatten..men det kan man ju göra lite efter smak, kan blir lite för surt. Så självfallet IS.
Bon cheers!