Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Lyckligare nu

Kategori: Life

Insomnia. Snart är det Juli. Halvlek i sommaren. Min Juli kommer bestå av JOBB, JOBB och inget annat. Jo, lite sömn blir det med! Bröllopsfest i helgen, återseende av alla gamla vänner från både Halmstad och Helsingborg. Tänker tillbaka lite på mitt Halmstad år, man flyttade hemifrån för första gången. Frihetskänsla. Jag flänger runt hela tiden före vet var jag ska landa. Jag har nog ingen slutgiltig destination. Jag vet när det känns rätt. Jag gillar Oslo mer och mer eller så är det bara sommaren som jag blir människa igen. Vissa tider i livet är det som om man tappar sig själv. Jag vill aldrig låta det hända igen. Jag kommer aldrig mer låta mig själv, glömma bort vad mina drömmar består av och vad jag vill åstakomma i detta liv.
På väldigt länge har jag en plan, en halvsiktig plan. Man kan aldrig planera fullt ut, livet bjuder alltid på nån jävla överraskning som slår till en i trynet och sätter sig som en fläskläpp. Hem hem idag. Lär däcka på bussen efter städat och pysslat med diverse. Fan vad jag är nöjd med att jag fixat garderoben och slängt en massa kläder som alltid ligger i vägen när man ska ha på sig något som man verkligen gillar.
Öhm om man ska packa resväskan! Haha Bussen går om några timmat och solen gick nyss upp. Härligt och bo högt upp i landet.
På återseende i skåneland.

Cashflow

Kategori: Life

Härlig dag på jobbet och fick lära mig massa nytt! Idag kom skatteåterbäringen i Norge och pengar in direkt på kontot haha. Jag fattade ingenting! Fick tillbaka en hel jävla lön typ plus fått tillbaka på semesterersättningen OCH en lön för övertid. Juni har varit en bra månad. Jobbar och träffar folk. Sommaren är riktigt bra! Slitsam med otrolig härlig!
Var ute och gick en superlång promenad i rask takt i ca 1.40 minuter! Känns helt underbart haha. Det är som om man är hög! Hög på livet! I helgen ska jag hem till Helsingborg! Underbar bröllopsfest! Vet inte om det är sommar som gör allt underbart! Nu känns lite supervärt och leva! Vilka nedgångar man upplevt detta året känns nu som bortblåst! Nu känns det som en topp och vi ska fortsätta hålla oss på toppen! Imorgon är det ännu en härlig dag!

Ljuva midsommar

Kategori: Life

I började en tidig dag med super mycket stress jobbade till 15-tiden, träffade på Gunnar och hans kompis. Var en härlig eftermiddag på stan och fotboll och lite gött ölhäng! Underbart väder och blir mest en bildkavalkad på Oslo när det är som bäst! Oslo har sina små pärlor att bjuda på. Glad midsommar för Sverige imorgon.

Juni Uppdatering

Kategori: Life

Sommaren har smält till i Oslo. Grönskan spirar! Var hemma och firade födelsedagen, hur kul som helst och var även på möhippa som var otroligt kul! Anna som ska gifta sig med Daniel! Ser fram emot bröllopsfest! Varit väldigt dåligt på uppdatera bloggen, får bli lite seriösare med det. Införskaffat mig nytt objektiv som ska hänga med i sommar och blir även en resa i sommar/sensommaren. Första stoppet blir New York och andra blir Polen, där ett bröllop till ska firas! Så blir en sommar att se fram emot.

Mycket kärlek och jobb står på Agendan denna sommaren. Midsommar är annalkande och det blir inget firade av det som förra året då jag ska jobba och även vara medhjälp till min rumkompis som ska vara barnvakt. Ska bli kul! Ikväll blir det ut och käka indiskt med en arbetskollega. På återseende!

TRUE STORY

Kategori: Life