Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Jag saknar dig mindre och mindre.

Kategori: Life

Jag har glömt dig en vacker dag.

Vissa människor vill jag aldrig glömma i mitt liv. Jag har lärdom av dem. Människorna som jag mött på min väg som jag ägnat en tanke, som satt sina intryck på mig. Du minns alltid den första, den första av allt, även om det gått flera år nu. Så känns det som igår, att något kan bubbla upp. Sen kommer man åter till frågan, ska jag släppa eller gå vidare. Det finns ett sånt tillfället där man verkligen inte får ha kvar en del av personen. Man får inte ha kvar något alls av en person som betyder något så oerhört för en. Som satt de djupaste spår i hjärtat. Det är nu man måste glömma. Glömma allt det som varit underbart. Jag vill inte att den vackra dagen ska komma. Jag vill aldrig glömma vad du gett mig.

Uppfyllnad

Kategori: Life

Kollade runt lite på gamla inlägg på bloggen och speciellt ett från 2010, om nyårslöften! Hade 3 stycken och nu har jag 7 stycken. Ska bli en utmaning. Har jag då uppfyllt de 3 som jag hade förra året, som följande.

1. Träna mer. - Har faktiskt varit på gymmet och skaffat mig träningskort. Nu har det dock varit paus..men blir en tur snart!

2. Göra saker som jag tycker är roligt. - Jag tog upp lite fotograferande igen. Dock kul men har lite idèer att uppfyllas på den kommande semestern.  

3. Byta jobb - Jag bytte direkt inte arbetsuppgifter men jag bytte arbetsgivare med, bättre lön och tider.

Så det var "någorlunda" förändring på vissa punkter. Årets blev som sagt många fler. De får vänta tills nästa år.

Kanske ska ta upp bloggandet igen? Det är lite glest mellan inläggen. Nu blir det runda på jobb. Haaaa de!