Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Den hemliga lådan.

Kategori: Life

Jag fann mig en låda idag, jag minns den så väl när jag fått den på min konfermationsdag. Dagen då man klassas som vuxen. Jag öppnade min låda och så dessa små ting. Ting jag sparat sen mina unga år. Det var saker som jag fått för bragder, för tro och för att jag var den jag var.

För andra är de sakerna meninglöst. För mig finns en historia bakom varje och varför jag gillar föremålet.
En vit duk som massa skrivit på. Ett vänskapsband från costa brava, en studentpin, en curlingpin från spanien. Sen ett rosenkranssmycke. Sen en champange ring, formad som ett hjärta! Alla dessa saker har jag fått för att jag var den jag var.

Om en månad är jag i Polen:) Det ska bli lajbans! Sen när jag kommer hem så har jag fyller jag år:) Det ska bli lajbans det med!
Just nu vill jag bara få min tredje delkurs avklarad:) och det lider mot sitt slut även här! När man har sett tillbaka på året som gått, så har det varit riktigt förjävligt.
Jag menar det, men samtidigt har jag fått insikt på saker, jag aldrig skulle fått innan. Jag trivs med vad jag gör nu och är glad att jag bytte inrikting.

Usch ja, borde komma med nåt nytt. Jobbade på lagert idag! Det var niiice. pluggade idag med. Uppsatsskrivning imorgon. toppen=)
Sen inviduella tentan, det ska bli den lugnaste helgen på länge.
God natt på er alla!

Danmark, das dunderdanmark!

Kategori: Life

I väst om Sverige ligger ett land, det är litet och grannt. De är ballens uppfinnare.  Dagens inlägg är en tribute till Danmark.
Några anledningar till denna tribute, Roskildefestivalen, Anna phil, Nephew, Jobbmöjligheter, winerbröd och pölse! För fean man!
image27


Jo och Grattis till er lilla prinsessa, det nuppas friskt på andra sidan sundet. Än relationsrädda stagande svenskar.. Ursäkta, det var ett påhopp. Så lås in i mig i Hets-mot-folkgrupps lådan. Das HitlerHamster! Neein!

Ska plugga sen ska jag kolla på Anna Phil=) hihi. Sen plugga igen, måste göras, så jag kan få mina 20 poäng;D 10 avklarade nu! Men de är en aningen sega att föra in det i Ladok. Lite jobbsökningar i veckan som vanligt väntar. De är ju dåligt väder för att jobba extra:(  Jag som ville jobba lite. Men icke! Det går upp och ner, nu går det lite ner!

Solen, varsågod och titta fram, och odla fram lite blommor som jag kan packa och tjäna lite pengar av något slag. Bättre upp, ge mig en pengaplanta där man kan använda uttrycket, pengar växer faktiskt på träden.
Gött, men nu kallar lite globalisation och enkät i praktikenböcker;) Vad härligt!!

Nu är det Tv-time!
Cya

Uppdatering?

Kategori: Life

Jag har varit riktigt slö på skriva, och jag skäms för det.! Men en god nyhet är att jag klarat min senaste tenta, och det känns underbart.. Men jag tror inte det förrens jag ser det i Ladok, så in your face csn. Hoppas på något förbannad sommar jobb med.

Då var det Bye Bye Halmstad, sökt alla mina kurser nu och nu finns ingen återvändo. De är lite spänning i vardagen, Så antigen GBG, Lund och en liten uppstickare som kallas STHLM. ;)  Får man reda på i juli. Lite vemodigt at tläman Halmstad, men jag orkar inte läsa halvfart. Så är det bara!

En anna god nyhet, fått kicken från östras! Men det gör inte mig något. För har ett extra jobb i hbg. HA! Das lager, pump the muskles;) yes!
Sen är det söka lite sommarjobb, hoppas får utslag på det:D Synd man inte kan få betalt för att ligga på stranden. Hade jag varit miljonär vid det här laget, fast hade nog de flesta varit!

Hmm vad blir det till middag? En klassiker Laxpytt? Jajamen:D
Som andy pointerade igår, moderatmat. Ja undrar när jobben kommer, eller när man får det bättre i detta avlånga land..? Ja inte inom de närmsta tre åren iaf;)

Den hästsvansen är bra osexig Borg. Ser mig en liten jobbig ekorre som skrattar lite elak när han går med vårbudgeten, Sen drar han till med ett ettrigt elak skratt. Mihihi!

Fyfan. Om man skulle ta och städa lite!
Ha de fint

kokostoppar..mmm *dregel*

Kategori: Life

Krispiga men småsega..toppars ljuvligt..mm kokosbollar och kokostoppar..

Tja! Vad händer i livet då? Jo, sa upp min lägenhet igår och nu bakar jag haha:D Jag måste vara i behov av nåt, seriöst..käkar bara hela tiden.. inte KLOKT, som min vise kusin skulle uppmana.

Påskhelg, massa sill, ägg och maaaaaat:D Jag längtar.. jisses redan gått upp för mkt. Blir joggningtur i skogen när man kommer hem.. Blir till att söka jobb och söka klart alla kurser. WUHU! Var hamnar jag i höst?

Inte är det Halmstad iaf.. Mysig stad, funkar på sommaren. Känns lite som man backar ett steg i felriktning. men löser sig typ.. hehe

Lär ju göra nåt annat i höst,

Rått och Romantiskt

Kategori: Life

Rått, det isar i fingrarna när hon sakta skyndar sig över tågspåret. Jackan ger små läten av sig när hon snabbt med armen vankar fram och tillbaka i regnet. Hon stannar upp, och tittar tillbaka på spåret. Den vitmolning himlen till kontrasen av den ogrodda åkern och rälsen i mitten av ingenstans. Hon går nu sakta tillbaka emot rälsen. Sätter sig sakta ner där på och lägger slutligen örat på skenan. Det brummar dovt i örat på henne. Hon blundar. Tänker tillbaka då hon och han gick hand i hand brevid rälsen de varma sommardagarna på landet. Hon tänker besviket på sig själv, hur hon inte vågat.

Han tittar ut emot de trista skånska åkrarna,han längtade till sommaren. Då de grodde grönt och rapsblommorna lyste klart. Han minns de sommarna han träffa henne. Henne med de gyllene lockarna. Han förbarmade sig att han inte vågat. Han satt i sin varma kupé och drack sitt kaffe. Tåget tuffade på, kom han någonsin få återse henne i trakterna.

De ropades ut i högtalarna att tåget var försenat. Han kollade på klockan och suckade. Aldrig i tid. Plötsligt tjuter tågtutan. De skär i öronen. Sekunden senare står tåget still. Mitt ute i ingenstanns. Han får känslan att något är bekant. Han går ut mot tågdörren. Där ser han nu de vackra lockarna i gräset, de vackra lockarna som han minns. Han öppnar tåg dörren och hoppar ut. Från ett litet buskage vid rälsen sticker de ut. Han går till busken och får se henne. Henne som han längtat efter hela sommaren. Hennes kära ansikte för det är vad som återstår av henne.
Han har äntligen fått återse sin älskade.


Det var väl en fin story! Varit i HBG i helgen, ska vara där även i veckan och i helgen, Grilla er små nior med våra enkäter;D Vad händer mer? En massa flängade hit och dit iaf.. Imorgon är det fotboll och jag hoppas på solsken;D Hon kommer med solsken till mig!
Nu kallar en mozzarella pizza! Cya