Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Holstans Pumpa

Kategori: Life

Inflyttningsfest igår. Mycket trevligt och jag är nöjd! Tack för alla fina presenter:) Mycket trevlig igår. Jag var utklädd till bridezilla! Haha fast var nog en snäll sådan som gick och delade ut rosor efter min bukett!


Sjukt ont i huvudet nu och jag är måttligt trött. Klant som är, hade jag ingen kamera så blev inga bilder men ska försöka fixa fram lite så återkommer det. Nu är jag inflyttad i stan igen och det känns gött. Mindre roligare och städa sen men sånt man får ta efter haft en pangfest:)

Imorgon utbildning och jag hoppas min huvudvärk släpper snart för har en del städning kvar. Ska bli en kul vecka!
Nytt jobb. Spännande och börja med min uppsats ordentligt:)

På återseende.

Hon gör det igen

Kategori: Life

Lång och seg dag, pluggat som en dåre och sitter än och pluggar, blev en paus och ett besök hos mina grannar på olympia! Ja, de är vidare till cupen och det är härligt:) Kan ju faktiskt vinna två guld och de vore roligt :)

När man sitter och läser av sina otroligt roliga diagram så lyssnar man ofta på musik. Ja, det gör väl varenda jävel som har spotify. Men jag har ju då det senaste halvåret sen i våras fastnat mycket mer för Robyn. Hon är underbar och nu kommer snart hennes tredje album efter lyssnat sönder Body talk 1 och 2. Så bra låtar, enkla texter som beskriver PRECIS exakt allt på pricken och nu gör hon det igen med nästa singel som släpps, hon gör först versionen som acoustic versions, man lyssnar på texten mer vilket är bra. Sen när man kan texten så nästa album kommer den upppimpade versionen. Hang with me är en sån låt och nu: Indestructible, videon har kommit ut och den är underbar med. Men texten på den senaste är något alla kan känna igen sig. Man släpper in idioter som sårar en till max och man släpper i väg de vettiga korten. Jämnt känns det som det är så. Det är väl så när man varit en relation att man får sitt hjärta krossat och man svär på sig själv. Aldrig mer, aldrig mer att jag går på det igen.

Vem har inte råkat ut för ett riktigt heartbreak och verkligen känt aldrig mer, men så händer det igen man träffar nån öppnar upp sitt hjärta och ger allt. Det är den härligaste känslan och speciellt om den är besvarad. Låttexten är iaf bäst och så är det bara med Robyn med. Nog om "kärleksbeskymmer", har för tillfället inga och har faktiskt inga planer att skaffa. Men när jag väl gör det, hoppas jag att jag vågar öppna mitt hjärta men då är jag bara : Indestructible. Kan även se till de tre låtarna som hon släppt som första singlar. Hon står och :dancing on her own, hon träffar en som hon kan: hang with me och hon visar hon kan vara öppenhjärtat att hon gått vidare från dancing own her own genom denan låten. Genialiskt, något vi alla råkar ut för.

I'm going backwards through time at the speed of light
I'm yours, you're mine, two satellites
Not alone
No, we're not alone

A freeze-frame of your eye in the strobelight
Sweat dripping down from your brow, hold tight
Don't let go
Don't you let me go

And I never was smart with love
I let the bad ones in and the good ones go
But I'm gonna love you like I've never been hurt before
I'm gonna love you like I'm indestructible
Your love is ultra magnetic and it's taking over
This is hardcore
And I'm indestructible

Hands up in the air like we don't care
We're shooting deep into space
And the lasers split the dark
Cut right through the dark

It's just us, we ignore the crowd dancing
Fall to the floor
Beats in my heart
Put your hands on my heart

And I never was smart with love
I let the bad ones in and the good ones go
But I'm gonna love you like I've never been hurt before
I'm gonna love you like I'm indestructible
Your love is ultra magnetic and it's taking over
This is hardcore
Ooh and I'm gonna love you like
Like I've never been hurt before
I'm gonna love you like I'm indestructible
Your love is ultra magnetic and it's taking over
This is hardcore
And I'm indestructible


Bland siffror och chokladsug.

Kategori: Life

Sitter och försöker hitta samband mellan massa analyser och för tillfället är det bara en massa siffor men lite samband dyker upp. Tidig dag imorgon ska vara 08 i Lund. Lycka? Ja, hade man varit ute i god tid så. Men eftermiddagen kommer bestå av att fixa min Halloweenkostym och sista biljetterna till fotbollen. Naturligtvis lite plugg. Men det kommer snart vara över med lektionsbelagda timmar och fritt arbete med min uppsats. Nån som känner en kvinnlig brandman, manlig sjuksköterska? Allmänt folk i uniform! Ska bli kul, ska få en ny uniform nästa vecka , kan då nog kanske titulera mig som flygplatskontrollant. Spännande extrajobb. - Så vad jobbar du med? Jag förhindrar plan från att bli kapade! Lite mer high tec än jag vaktar.

Men man sitter och lyssnar på sommarlåtar och vill inget annat än solen ska lysa så man kan strosa på stan och äta en glass.

Men man kan alltid drömma med sin huvudvärk som snart ska hälsa på Mr. kudde. En massa virrvarr funkar inte i mitt huvud. Jag är trött och tror att jag är klar men jag är inte säker. Känns som det blir läsa tills i drop. Lång dag imorgon.

På återseende.

Återvändsgränd

Kategori: Life

Du står vid ditt vägskäl. Du vill egentligen göra något helt annat än vad du gör nu. Du bara känner att du blir stoppad på din resa hela tiden. Stampar frustrerat och vill bara iväg.

Kan faktiskt känns så nu. Man stampar och vill bara iväg. När ska jag få avgå? Vissa dagar känns som en berg och dalbana. Till min glädje står det en och stannar maskinen ibland så man kan se lite glädje i mardrömsfärden. Mardrömsfärden som jag bara vill kliva av och välja om.

Min mammas ord ekar i huvudet. Det kommer inte alltid vara så, Nej, känns bara som det pågått i evigheter. Dessa förbannade jävla studier som tydligen ska ge en högre lön men när man kollar på det så kommer jag i alla fall ha mycket mindre betalt än mina manliga kollegor. Det retar mig. Verkligen, ska man sitta och vara jävligt motiverad och involverad i något som man är så oerhört trött på. Ja, nu kommer en liten bekännelse. Jag är snart klar och jag är jävligt skoltrött. Skoltrött på all jävla skit som finns om jag vill läsa en bok ska det vara av fri vilja och inte för att någon säger det och att man faktiskt går dit att man får betalt för det än få ett sketet lån som är omöjligt att klara sig på om man inte jobbar röven av sig samtidigt som man ska läsa 3596 miljoner paragrafer om jämställdhet som i alla fall verkligen INTE existerar på denna planeten. Sen när man läst den förbannade boken, känns det verkligen som att man kan praktiskt anknyta till något av den skiten man faktiskt vill jobba med eller inte!

Tyvärr. Det är för mycket teori från äldre stofiler som man ska efterlikna med deras jävla teorier. Själv får man inte ut nåt av det. Jo, en jävlig mycket mindre lön för jag läst exakt samma jävla teorier som en kille i min egen ålder gjort. Livet känns jävligt gött och rättvist när man tittar på statistik. Fy fan.

Okej, från nyss påstått varit sig skoltrött är jag mest bara trött och irriterad på en jävla ojämställdhet som existerar i detta "moderna" samhälle. Det ännu mer komiska är när man läser en artikel där det står att kvinnan kommer styra om 30 år. Påstår en snubbe som är "kritiskt" att det är inte bra att ett kön bara ska styra. Mitt svar på den "kritiktern" är - NÄ FÖR MÄNNEN HAR STYRT VÄRLDEN I, LÅT MIG SE; EVIGHET OCH DET HAR VARIT PERFEKT MED VÄRLDSKRIG OCH ORÄTTVISA!

Ny titel för pluggmördarveckan. Bitterbloggen is back. Dags att dra en jävla murbräcka genom återvändsgränden och ta mig igenom den.

När du inser vem som verkligen är den riktiga idolen

Kategori: Life

Helgen har nu sagt begett sig i tiden. Tid av roliga händelser, upplevelser och insikter. Mamma åker i väg på "semester". Man kan egentligen inte kalla det semester, det är resor hon behöver för orka klara vardagen med hennes kropp. Min mamma har fått mig inse att sätt hälsan i främsta rummet. Man ska ta tillvara på kroppen och sitt liv. En dag vaknar man kanske inte mer.

Jag har insett att min mamma är verkligen en av mina stora idoler som jag verkligen ser upp till och det gör mig oerhört stolt och lycklig när andra människor ser det och att hon blir en inspirationskälla för andra i deras liv. Så jag önskar min mamma en mycket trevlig resa. Jag stannar kvar och vattnar blommorna. Helgen var sjukt rolig, fredags var det tjejkväll med tacos och fick se lite curling och igår var det sensation tema på Cardinal och i sedvanlig dag var det är jobb, vilket jag kommer vara ledig i från de nästa söndagarna som kommer. Ny vecka och nästa vecka igen blir utbildning i flygplatssäkerhet. Jag känner mig motiverad att lära mig något och faktiskt få betalt för det. Nu blir det korv stroganoff och lite pyssel. Nästa helg blir då inte nådig:)

När kungen kom till stan

Kategori: Life

Tidig morgon, dusch och ja glömmer halva väskan för jag har så bråttom. Tror att jag ska missa tåget men icke, det är försenat! Hinner med det. Borde inte vara tidsoptimist som jag är.

Till Lund en och skolan, sen lite böcker att låna. Tog tåget hem i helt okey väderoch åkte ett nytt pågatåg som har talfel när det kommer till uttalet av Gantofta blev istället GAAAAntofta, lät ju sköj haha.

Väl fram så är det ju lite jippo istaden, till att kungafamiljen kommer till stan för fira deras kung blev kung.

Spännande i ösregn. nej, det orkade jag inte se så traskade hem i hällregnet, vilket jag kom på att jag skulle tvätta och iväg till tvätten blev det. Nu sitter man här och ska plugga samtidigt som man vill städa och fixa annat:) Fixade två krukväxter igår. Kände jag ville ha fler i sovrummet, men det kan man vänta med.

Åter till plugget och tvätten i detta mysiga hällregn.

Pling Plong

Kategori: Life

Min nya ringklocka ljuder, nu sitter jag i mitt flyttkaos. IKEA får besök på fredag efter min examination som jag faktiskt och håller på med nu.

Det är svårt. Det finns ett taletsätt som lyder. "Det är aldrig så rent som när det är tentaplugg". När man har tjugotalet flyttkartonger vill man mest ha upp det. För man glömmer bort var det är i varje paket:) Så blir som en julafton. Men lite har kommit upp och lite lösningar har dykt upp och fick min ringklocka installerad nu:) Så högt låter det när man ringer till mig och ska faktiskt sätta upp en liten namn skylt. På brevlådan och dörren, fick mitt första brev eller hade fått det men min granne hade tagit in det! Tack Bellis för VIP kortet i butiken:) Mycket trevlig välkomstpresent till stan.

Som sagt, svårt när man vill fixa och pyssla allt på plats men när man har sjukt mycket att göra så sitter man i detta kaoset. Det löser sig, fredagen blir fullt upp att fixa dag och imorgon är det jobb, manifestation och utgång som gäller. Lagom seg man kommer vara på sin examination så det var en natt jag sov och tillbaka till lund imorgon en heldag.

Dags och plugga. Jag väntar bara på mitt första pling plong på porten:) hö hö.

På återseende.

They only want you when you're seventeen

Kategori: Life

Ansökningar. Idag frågade min chef om jag hade börjat leta jobb. Det känns fel placerat?

Antigen ska man ha 707 års erfarenhet eller inga krav alls. Hittat lite är väl bara att söka för glatta livet. Sen om man får napp är det väl en bonus?

Arbete och man tror inte man är mör när man med glatta steg traskar hem. Kommer hem sätter sig och fetar. Man kommer inte upp igen. Blev det en lådjävel packad. Nej. Det blev det inte så nu blir jag förbannad på mig själv ska ha en lådjävel och packad ska den bli.

Imorgon är det arbete. Tidig morgon men lika glad är jag för det. Känns som mitt liv är knappt roligt nu? Hahah underbart. Nästa helg ska jag dansa så mina fötter blöder så roligt ska jag ha. Det ska bli en sådan lördag eller torsdag knappt så man dagen efter. Vad jag vill ha kvällen i repris så rolig den var.

Men idag är jag trött efter 4 timmars sömn. Slutade 23. Lagade matlåda och började 06 i malmö. Blir en "god" natts sömn idag? Börjar 07.45. Blir en låda sen bums i säng och drömma. Fattar inte var ens energi tar vägen. Man orkade sitta uppe hela nätterna och göra saker dagen efter nu. Nu behöver man en käpp dagen efter att stödja sig på?

God natt eller ska faktiskt God pack. För precis vad jag ska göra nu.

Länkar en fin packningslåt.

Crookers – Natural Born Hustler (feat. Pitbull) - Savage Skulls Remix

Superhelg

Kategori: Life

Superhelgen ska bestå av arbete, arbete och gissa EN gång till. Arbete. Men vad gör det?

Jag är nöjd. Sen ska det packa packa och packas.

Vi tar en tredje till. Plugg, plugg , plugg. Har även kommit på att jag nog ska byta ämne till uppstatsen. Vad sysslar hon med nu tänker ni?

Jo, jag ska underlätta för mig själv och involvera mitt arbete i det och alla andra arbeten i det. Det känns mer konkrekt nu än bara en sörja i huvudet som smälter samman. För det är just nu vad allt känns som. "System fucking overload". Men lika glad för det är jag ändå.

Känner mig som damen som satt och skrek på mig. "UT MED SPRÅKET" när jag satt och pratade i telefon. Var på jag gav kvinnan en "Bitch"blick. Hon bara vem tror du att du är? och en massa svordomar till. Det är nu man vill få ur sig. " Jag är inte lika patetiskt som du som sitter och skäller på folk i bussen för du inte har annat liv ". Men då kommer mitt lilla medmänskligajaget fram. Jag gav henne bara ett leende när jag gick av.

Jag kan tyckas att jag för tillfället har det stressigt och hade velat dela mig på tre delar för att hinna med allt. Det är liksom mina problem. Men i det större perspektiv är jag lycklig att jag har mina problem. För när det kommer till slutändan att man inte sitter och har ett problem på bussen " är en tjej som bara pratar i mobil och man är alkoholpåverkad och retar sig på henne". Då är jag i slutändan väldigt lycklig med mina problem.
Nu iväg till arbetet.


I mitt huvud är det helg

Kategori: Life

Varför tror jag att det snart är helg igen. Planerat upp helgen utan dess like. IKEA, jobba och jobba och plugga.

Nu är det bara onsdag och jag ska jobba kväll. Ska packa lite lådor nu och känna mig lite duktig. Jo, skulle ju faktiskt flyttat mina grejer imorgon men det blev inte så. Måndag, tisdag eller onsdag. Det är då skiten SKA ske. Jag har packat en del men sen har man ju skåp med som man kanske ska titta igenom, har en garderob som ska packas och en resväska i Helsingborg. Garderoben tar vi sist för man kanske kan ha nåt som hänger och då är det bra och ha valmöjligheter, eller så är det bara den man tar sist för det är för mycket.

Plugg och arbete imorgon:) Det blir ordentligt, tänkte ta tag i en uppgift direkt så man kan få ångest tidigare och få en nice deadline färdig.

När man flyttat till ett nytt ställe får man en ny mentalitet. När man kommer tillbaka till ett gammalt kommer insikt fram. Nu när jag ska flytta i från Lund. Tåls det att göra en resumé av vad som hänt de senaste två åren här.

Från Juli 2008 sen jag flyttade till Lund har följande och "märkliga" händelser inträffat.

  • Jag har varit sambo/kombo och (tredje hjulet) och blivit kattägare. Något jag tagit lärdom av.
  • Jag har fått utbildning inom ett yrke, jag verkligen aldrig trodde jag skulle jobba med. Dvs. Väktare.
  • Jag har haft några av de sjukaste festdagar från morgon till nästa morgon i sann studentikost anda och varit på några omåttligt sjuka event.
  • Upplevt en Lundakarneval.
  • Varit aktiv i Studentlund och fått medalj för det.
  • Sett par ha sex sådär öppet och ohämmat på cykelbanan.
  • Sett en riktigt lundakändis, (mannen med Olof Palmes skylten).
  • Bott på varsin ände i lund.
Det finns många punkter och roliga händelser som har hänt i  min tid i Lund.
Men mest av allt är det alla underbara människor jag träffat på vägen.

Det var allt för denna dagen. By the way. Lunchen gick awesome, smidigt som fan och uppnosiga tyska studenter kan moppsa upp sig somewhere else istället för trakassera mig.

That is all.

Trötta steg

Kategori: Life

Föreläsning och ny delkurs. Oktober har börjat och det var en underbar dag i väder form.
Gjorde lunchen till imorgon i kväll och fikade lite på Fiket på Helsingkrona:) Lite klödd med flytten. Jag vill bara ha det fixat när man faktiskt har orken kvar.

Efter trötta steg hem och helt slut efter helgen, vilket man borde faktiskt vilat ut sig så var icke fallet.

Har blivit förälskad, i just denna låten och man önskade för någon gång att man hade lite sketen talang att kunna hantera ett musikinstrument eller sångrösten. Så länkar in en fin låt. Detta var allt för denna kväll och jag vill önska min gode vän Ali. Ett stort grattis på hans födelsedag:) Detta får bli en slutkläm och jag ska somna gott till denna låt.



Var min dansanta vän

Kategori: Life

Bal igår, bara så där lite lyx i vardagaen för studenterna. Jag jobbade som marschalk vilket innebar en extra skrud för mig, med ett ordensband, student mössa och vita handskar. Något jag verkligen kan tänka mig igen. Lite dans och fest igår. God middag och trevligt sällskap!

Det kändes som en oerhört lång natt med städning och allt. Kom hem helt körd i huvudet, beställde en god pizza efter sovit lite. Mör har man varit ordenligt idag och en annan nyhet. VARIT LEDIG idag:) Skola en del i veckan med super mycket plugg, och en lunch och fixa. Sen kanske blir det flytt redan på onsdag, var planerat den 8de blir nu inte så för att lite dubbelbokningar med släp och så vidare, blir det heller inte på onsdag så blir det nästa vecka. Litre drygt men det får gå. Inte hela världen, får veta imorgon hur det blir så ikväll blir det att softa sönder mig själv och packa undan lite lådor.

"Sista" helgen i Lund. Det är med ett vemod att lämna men så är det med allt, det händer för en anledning. Kommer upp lite bilder från gårdagen.