Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Fylles banans!

Kategori: Life

Imorgon om typ 22 timmar kommer jag vara i min nya lägenhet:) Ofattbart men riktigt gött:) Massa planer!

Ska snart laga lite middag:) och packa sen städa, för morsan ska köra hem mig på söndag med mina prylar, så måste liksom nästan städa hemma då annars får man höra det i evigheter. Så man gör sig bäst att fixa det! Till middag idag :D Blir det grillad lax, pommes eller kroketter och kokta grönsaker till det. Eventuellt hollandiesås. Får la se kanske blir rostade mackor med ägg och gröt i stället! Jag är oberäknelig. Jag kan till och med förvåna mig själv. Men idag orkar jag inte förvåna mig  haha..

På återseende!

I just hit rockbottom!

Kategori: Life

Just nu känns det mesta åt helvete med allt, känns som jag slagit i botten i en stor hål som jag lyckats trampa i. Friden och fröjden finns nu inte mer. Jag står med en viss ovisshet om vad som kommer hända med mig.

Vill jag verkligen fortsätta här, är verkligen den utbildningen jag valt rätt. Om det ska  vara så här hela tiden. De säger att man får det man förtjänar. Det är ju klart om man sår en massa frö som ska bära frukt får man oftas skörda den goda frukten. Jag vill bara bränna upp böckerna. Slippa se massa text och konstiga formuleringar. Jag orkar inte bara. Har jag verkligen valt rätt väg i livet?

Jag vet inte jag tvivlar på vad det är jag vill syssla med. Känns inte som jag vill plugga alls eller som vad som passar mig.

Jag blir tokig med allt. Jag vet inte. Har ingen aning om vad jag ska börja heller. Alla säger det ordnar sig, närblir det då?

Regnet det bara öser ner.

Kategori: Life

Igår vart man ledig  och cyklade en vända till stan och köpte en söt pepparkaksform:) Tillvaron var väldigt gemytlig och trevlig. Hade nog väldigt mycket med att solen sken och det var en fin dag!

Men idag! Ja då regnar och öser det ner som aldrig förr, och det är mörkt.. Det är inte kul! Men det skiter jag i om det är sånt här pissväder, för i mitt huvud skiner solen...kan jag i alla fall inbilla mig. Förra helgen var riktigt kul:) med besök och singstar! Väldigt trevligt!

En ny helg väntar, en helg med med lugn takt och massa vila! Känns som det behövs sen att jag planerat mina festdagar i december. Vilket blir 1 a december och lussevakan! That's it, känns som man tröttnat lite på festa, framför allt kroppen.

Just nu känns det som man vill ordna upp sitt liv. Nya placet, skolan och massa andra småsaker som hör livet till. För just nu känns det som man ska äntra ett rum som massa saker behövs att fixas, men man har inte nycklen till dörren. Lite som att stå och trampa i farstun. Något underligt mellan skede.

Man vill så mycket och det krävs tålamod, något jag har lite av den varan. Nä nu får jag ta och bygga upp lite tålamod genom att dammsuga bort min längtan och planering. Hur det nu kommer gå! För att runda av från mina förvirrande tankar, så postar jag nu en bild från när jag var senast i HBG som min gode vän Kim fotograferat oss! Var väldigt kul då:D
Games


EN VECKA KVAR:D

Fredagsfeeling?

Kategori: Life

Idag är det fredag, ja fredag brukar folk gilla bäst:) En dag man får mycket gjort i veckan, eftersom man går till jobb eller skolan på dagen sen ledig på eftermiddagen. Inte i mitt fall! Jag var var ledig hela dagen;) och inte gjort någonting:D hahaha! så nu gör jag allt på en gång i stället.

Ska snart gå och köpa mig en fafafel, sen dra till HASP (Halmstad spexet)  Sen efter det ska jag till maxi och handla lite bakgrejer:) För jag ska baka Kanelbulls hehe. Aldrig gjort det helt själv.
Så Axel och Lantz ska joina mig:)

Sen imorgon kommer Pillan och Pau hit:) så ska vi gå på stan och sen parté! Måste bara hitta en duglig fest=) Ingen som har nåt förslag?

Idag är det två veckor tills jag får min lägenhetsnyckel:) Hihi! Lääängtar :D A place to call my own! Någon som vill vara frivillig målarhjälp;)? Varsågod! Nu ska jag återgå till mitt lilla schema för fredagen!

Cya

Ruskigt Roligt!

Kategori: Life

Cupseger

Ståååå upp för HIF, Stå upp för HIF! Dem vann, dem vann guldet, ja i svenska cupen allstå! Det var väldigt kul och se folk så glada:)
Hela min helg har varit väldigt glad, har även avrundat den med en massa kul klipp och skratt :) Här kommer helgens summering:) :

Torsdag: Jag tar bussen från Halmstad, kommer hem får mig en chock att hela mitt rum är inte hela mitt rum det är halva mammas rum, och det är ett faktum! Mitt flickrum exiterar inte. Nähe. Så ringer mickan och Kim så sticker vi till Kim jobbstudio och fotograferas med "extremt" tema. Jag fick användning för min balklänning ännu en gång! Kommer hem dricker en väldigt god kullabygdens must och dagen är över.

Fredag: Eftersom jag la mig sent går jag även upp sent. Jag får låna bilen, hämtar Ditte och vi kör till city gross och får oss en ful överraskning i det nya köpcentrumet men det nämner vi inte mer om. Sen är det off to stattena för att hälsa på Ogge:) Vi gör den bästa tacosen och sen kollade vi film. Elin ringer när jag är på väg hem, och vi beslutar oss för att åka till köpenhamn.

Lördag: Efter lite sömn så bar det av till Köpenhamn, vid tio tiden och båten var gratis för gränslösa dagar:) Det var Linda, Elin och Linn som var med på den trippen. Så går man den traditionella strollen på Ströget. Hittade en skitsöt topp på rea, och riktigt fina röda martiniglas och dem tar vi! Sen så lämnade vi Elin och LInn för att göra storstan, medans och linda begav oss med tåget hem. När vi är i HBG börjar dem smälla fyverkerier, gött när man kommer hem att man är varmt mottagen haha. Sen planerade jag min kväll och begav mig till Johan på Råå där vi förfestade och stack till stan och hade roligt. Vid tolv kom allt folk från Sthlm efter Cupmatchen. Vi hade vunnit! Så stod man där och hade skoj. Senare var det fest på Tivvan och PL13 med en traditionell kebab:) Riktigt trevlig heldag allstå och mycket tack vare sällskapet ;) 

Söndag: Vaknar bakis som faan, morsan ringer och tjatar på en. Vi ska till malmö på middag. Det var en god middag, tre rätters. Gott! Fick köra hem lite senare då man var pigg i skallen. Träffade micki och gick promenad och sen upp till Nymbergs där man avslutade med att kolla på kul klipp. 
http://www.youtube.com/watch?v=rnapzB-4tAk

Vilket avrundar en väldigt trevlig hemmahelg:) Man inser att man har det bra och himla roligt och människor om kring sig. Jag har nog aldrig varit på glad på en och samma dag. Så tänker dela med mig med ett klipp från i kväll:D 
Cya out there ;)
 

When you were young..

Kategori: Life

När du var ung hade du dina drömmar framför dig att bara förverkliga. Du står vid ett nytt vägskäl, vare sig det är relationsväg eller karriärsväg. Måste du välja en väg, en väg som gör du växer. Man ser inte alltid den vägen man valt, men tittar man sig över axlen slingar den nog snabbt bakom dig. Voila du kanske har växt  en centimeter. 

Tillbaka till det verkliga livet. Helgen var kul! Lite virrig men  kul, nu börjar hälsosamma veckan som jag började ypperligt med att äta en pizza..Bra Helen..
Nä men ska i väg och spela bandy senare:) Sen imorgon är det skola och Grey's anatomy :) Onsdag är det boxning och på torsdag ska jag hem till HBG:) Middag med mamma på söndag på Hilton. Det ni!

Vara där i hela 5 dagar så passa nu alla skåningar ;) Så blir träffa lite folk:) Planera inför min andra flytt med morsan:) är väl en 3 veckor kvar! Terminen har gått otroligt fort, är inne på min tredje delkurs nu! Lämnade in tentan i fredag, känns inge vidare hoppas att jag klarar skiten.

Aja det löser sig:) Om man skulle ta sig och diska lite. Må väl som min lärare brukar säg!