Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Vi går över daggstänkta berg!

Kategori: Life

Dropparna faller tungt ner från den vita himlen. Vattnet piskar nästan den lilla trädet som står ensamt  lite från dem andra. Oj, vad han dricker! Dricker för för svåra heta dagar som skall komma. Den tiden är än inte här. Han ska stå emot vindar, kyla och snö innan han ännu en gång kan stå och grönska.

Det är förmiddag i Halmstad och jag ska snart börja min dag. Jag skulle börjat den tidigare men det är himla kul och kolla tv innan man går upp ur sängen. Jag var lite förvånad när man ser en lyftkran utanför fönstert. Vad ska dem nu göra?? Jag är rätt trött på byggen eftersom hemma i HBG putsar dem fasaden. Men som tur var det vara gubbarna som tömde sopbehållarna.
Ska till HBG på torsdag kväll, sen till DK och IKEA på fredag. Blir nog en kul fredag:) Sen tillbaka till Halmstad för lite Partaj!

Sen vänta ska andas på söndag med:P Men än väntar en tenta, kolla på lägenhet, tvätt, ärenden på stan som står på schemat idag. Jag vill ha en liten guldfirre:) Hade varit nice! Jag tappar inte bort alla djur! Hur svårt kan det vara att hålla koll på en fisk. Men en liten firre blir det när jag flyttar till ett annat place:)

Nope, nu kallar mitt samvete på mig. Det säger, du ska sortera tvätten och diska!
Yes. I will.

Jag blir sveriges nästa fakir!

Kategori: Life

Tylösand
Jag får panik när halsbandet inte matchar tröjan, det ser ju så underligt ut. Men det blev bra i slutändan.

Detta har varit den slöaste veckan på länge, bara shoppat och varit hos tandläkaren, klippt mig och lite såna "lyx" grejer haha. Ja jag har sparat med mamma. Hur har helgen varit i Halmstad nu då. Min andra helg. I fredags spelade  bowling, jag är rätt kass. Haha...

Sen stack jag till Ola och kollade två filmer sen körde vi ut till tylösand. Men i bland behöver man lite frisk luft mitt i natten! Jag fick köra:D körde nästan på en katt som satt mitt i vägen. Men vilken normal katt sätter sig i mitten av vägen, det är meningen dem ska sitta på nån prynadskudde hos en överklassdam. Men nä, sitt mitt i vägen så Helen kan köra över dig. Men den klarade sig:) Gick lite vid stranden, väldigt fint med stjärnorna utanför stan där dem syns! Haha men inte sett det så stjärnklart på länge.. Sen att det inte ens var kallt. vad är detta!? Snart oktober och folk går runt i shorts. Vad hände med höstkollektionen!!

Lördagen var riktigt slö och nutella gott. Tänkte baka maräng  men det var inte så lockade så bröt, lyssna nu. JAG BRÖT MITT LÖFTE. Well well, så stack på förfest på kärleken sen till stan. Det var roligt som sören:) Fast för jävla ont i fötterna ska nog köpa sån gel grej man har i skorna, dem är för snygga så lång jag blir med:D Sen idag dagen efter mår jag bra, men ska ut och jogga. Lite straff får man ta! Nästa helg är det löning, undrar hur man ska göra då festa här eller i HBG.. hmm. tufft val blir nog köpa hem lite från syndens förlovade land! Danmark.

Tystnaden har talat, jag säger inget mer. Jag ska bli osynlig i din exitens. För jag kan själv råda bot på min ensamhet. Se på fan vad jag kan göra!




Vilken jävla röra!

Kategori: Life

Det ser inte klokt ut hos mig just nu! Min garderob ligger överallt! Hösten här på riktigt! Det är hela 15 grader utanför.

Ledig imorgon, gött som sören! Den dagen ska jag spendera genom att hänga med Elin till Eurostop, framkalla en filmrulle, kanske till och med fixa gitarren sen läsa lite. Läsa är viktigt, kunskap står högt. Det gör den snygga tröjan på Gina tricot med! Jag vet ska sluta vara en sån materialist, haha jo jag vet jag är väl en snyggt stylad sådan då!

Konsumera är kul:) Speciellt när man blir nöjd med alla köp! haha Nu har ju csn kommit som ni kanske märker! Jag har även ett datum för min Inflyttningsfest:)
6 Oktober ska jag vara vit till! Sen ska det festas! Fantastiskt! Så bra jag mår, plus man känner sig lite fresh på rensa kroppen ( istället så har jag konsumerat godis! Jippi). Jag har skickat mina efter mina biljetter till NYC, nu är det bara att vänta! Men det är jag rätt bra på:)

Man ska inte klaga på livet,för då sparkar det en i röven! Halt om marsch!

Så inga veckans kålahuvud eller stolpskotts utnämningar heller för den delen. Ska faktiskt istället dedikera min blogg varje gång jag skriver.

Veckans hjälte: Snubben på Rimas cyklar som höjde styret och nu ser ni på halmstadsgator en liten röd kanonkula flygandes, nej det är bara jag ;)

Over and Out;)

Val och vägskäl

Kategori: Life

Varje dag gör man små val, kan vara vad man ska ha på sig, vad man ska äta, om man ska gå upp tidigare eller senare? Tänk att val kan spela en stor roll i allas vardag. Om man går upp senare kanske man blir påkörd av en bil eller om man väljer att äta ägg till frukost så sprattlar magen liiite mer än vanligt. Men man ska inte tänka för mycket på sånt. Ibland är det bara så att säga mean't too be.


val
Röstade faktiskt idag, och inte ens i stan jag bott i hela mitt liv. Jag rör om i grytan någon annan stanns än hemma haha! Sen så fick jag välja på en lägenhet men jag tog den inte, kålahuvud tänker ni. MEN betalar ogärna dubbla hyror tills jag ska flytta ut. Plus den andra var saftig hyra med. Gäller ha nåt jäkla tålamod. Haha och det kommer från mig, Sveriges otåligaste människa.

Helgen: Första vita helgen, och jag utmanade ödet genom att gå på fest. Det gick jättebra eftersom jag fick låna bilen :) Sen så minns jag inte vad jag gjorde på fredagen, jo jag somnade framför tv:n som på gamla dar! 

Nu tills veckans utnämningar:

Veckans största rikspuckon:
Lunds universitet och deras hastighet att rätta tentor.

Veckans kålahuvud: Jag själv, för att jag inte sticker ut och joggar + att jag glömmer hälften av prylarna man ska ta med sig till Halmstad. Tack och lov det finns brev.

Veckans happenings:  Johansson kommer och hälsar på mig, det är första helgen i Halmstad sen jag flyttade hit. HIF - HBK spelar.  En massa plugg, ovanligt.

Nu är det väl dags för mig att runda av för i kväll/natt. Folket. Gör rätt val i livet, och vet ni inte vad som är rätt följ magkänslan eller singla slant. Så avgör slumpen i alla fall;)
Tooodelloo

En students vardag..

Kategori: Life

Satt och skrev i hop en jättebra blogg för typ 2 minuter sen, så loggas jag ut! Jävla skit!
Nu till det jag skrev om. Ska ta det i lika delar så  man kan grunna på delarna och analysera det!

Höstlöften: Alla har sina nyårslöften men det tar lite tid för mig att komma på bra löften plus att jag håller inte på mina ett år haha:)

1. Träna mer!
2. Sov mer!
3. Festa inte för mycket! ( detta gäller till min inflyttningsfest som jag inte vet när den är. )

Så om ni ser en liten svettig skåning springades runt i sveriges snyggaste joggningställ, så är det bara jag!

Helgerna:
Plus+ sidan:  Kräftskivan och mitt besök från hbg:) härligt, tripp ner till skåne med en Eskilstuna bo=) Trevligt som sören. Har skaffat mig en cykel och datorn fungerar finemang bra:) Har en reskompis till NYC, så nu bär det av i mars typ.

Minus - Sidan:
Dessa studentlägenheter! Jag vill ha en! Kan inte kön bli liite mindre så man iaf har en chans! Cyklen blev snodd! CSN segar sig som vanligt så jag har fått smaka på nudelveckor! Jag har ingen diskmaskin, men det bränner nog kalorier på städa så det går till plus sidan.

Nu en bild från Kräftskivan! för att avrunda att jag ska snabbt som sören till tvättstugan! cya

fajt