Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Flamingodansen sista romansen!

Kategori: Life

Är du ett objekt? Är du ett objekt att älska? Är du ett objekt att dra över? Är du ett objekt för vänskap? Är du ett objekt för att hata? Vad är du igentligen för objekt?

Alla har sin plats i folks olika liv. Intressant det med relationer, idagens läge kan man snart knappt sätta ord för vad man har för relation.
Bara det är en relation som håller sig i längden och det är lagom spännande, detta ständiga lagom. Sveeenskt.

Idag vaknade jag, ringde runt, stack till jobb och jobbade, kom hem, stack i väg. Kom tillbaka. Så var dagen slut. Imorgon ska jag städa och fixa massa och sen på fredag ska jag köpa nya skor enligt mamma, för mina seer för jävliga ut. Ja det är illa dem inte har skoputsning på hultfred,bara en massa lera och damm! 

Sen i helgen ska jag vara ledigt och soofta, blicka fram mot vackra solnedgångar och ljudet av musiken från ställena och dem kluckande vågorna mot hamnkanten. Vi fåår väl see:)

Varje kväll innan jag lägger mig så lyssnar jag på en låt och jag blir så käär. Nålens öga. I lööööööve you Kent!

God natt

Rosor och diamanter.

Kategori: Life

Fagrare än en ros är du, dina ögon gnistrar som diamanter i månskenet.
 Midnatt knackar nätt på dörren, prinsen står där nere på sin vita springare och kallar till hennes balkong. Kom ut i natten unga mö, låt oss rymma och förälska oss i natten. En spann kastas ut. En kall dusch rinner över prinsen på hästen. Ett msn ljud plonkar upp och ner från fönstert.
Kan du hålla truten med ditt kärleksdrabbel, Jag har inte tid med dig. Jag spelar pegball.

Vilken härlig saga;) Det var väl min godnatt saga..:D
Summering av helgen, Midsommar i Halmstad, var riktigt trevligt faktiskt. Var i Höör i söndags på en gård med kalvar! Redigt söta dem små liven:D

Ledig imorgon, första lediga dagen. Sen ledig i helgen. Gött! Så trött jag är haha efter en dag på jobb, somnade framför tv.n två gånger. Det är ju som vara morfar på julafton somnar till allt! Kommer väl in en "trötthets" period nu. Men nu är det sommar och det har jag verkligen inte tid för haha! Man ska ta vara på livet. Speciellt sommaren för det som håller livet uppe på vintern och man är bara så fri! Jag vill veta var jag blir av till hösten annars går jag är tossig!! Hoppas till hösten. Måste flytta annars blir jag rent av tossig som en tomte i augusti i väntan på julen!

Kameran glider över guldgula fält
Ja, vi vet du behöver hjälp
Den här stan gör mig galen igen 
Jag  kommer aldrig mer bli mig själv
Och jag tror minsann min själ dör av svält


Ameen fööör faan Köör då!!

Kategori: Life

Förra året vid den här tiden, hade jag aldrig velat sova i ett tält och använda en baja maja eller bada i en bäck och tvätta håret.

Men i år så gjorde fan ta med det:) Det var en sjukt rolig festival eller en dag gick åt skogen, men sen jävlar idet var det bara skit skoj!

13/6 Tisdag
Allt började med man gick upp svinatidigt på morgonen, duschade, åt ordentlig frukost sen bar det av till den småländska idyllen! Folk började supa och jag fick minnsan höra att, du ser inte ut att lyssna på Korn och sen att grodor på linnet, det gick an..

Bussen segade sig och ett första men föör faan köör då, hoppade fram. Kom till Hultsfred, Korn inställt...illa.. men men bar sin feta packning som bestod av En ölkärra,en ryggsäck, en fet matbag, en brassestol (som man tydligen inte fick behålla). Å den skånska fanan, med Helsin6borg skrivet på den...(dock en felstavning på fyllan, men who gives a shit! Sätter upp lägret vid Halmstad grabbsen och snart går drickandet igång. Mickan och jag fick för oss att bjuda hultsfred på ketchup och Axel grillade korv, träffa några nice danskar och annat trevligt folk.  Tappade min mobil ute på ett fält vad jag nu skulle göra där och första feta bakfyllan var serverad nästa dag..

14/6 Onsdag
Bakfyllan var rätt så seg, solade lite och man ville bara nita jävlen som förstörde flaggpinnen. Dötiden var som att leva på savannen. Herregud. Sen av en slump joinade Dennis och Micke oss i lägret och festen var ännu igång! och på en mirakulöst vänster så ringer en snubbe mickis mobil och min mobil är upphittad! Någon hade tydligen bytt den mot en brasse stol! så mycket var den värd hahaha och jag var lyckligare än en unge på julafton och fira skulle man:D och det gjorde jag och jag slapp bakfyllan lagom till festivalen började!

15/6 Torsdagen
Mitt först band jag såg på Hultfred var Sture Alléns dansorkester, sen följde en massa andra the sounds, The cardigans, Nephew (underbart) såg fotbollen, det kallar jag glädjeyra! Hittade en svensk flagga på nephew, hehe hade två flaggor då:D Så fick den svenska flaggan sköta jobbet på spelningarna! Som var redigt bra:)

16/6 Fredag
Den dagen skulle man se Gnarls och Pharrell A.k.a Forellen. Say: Heell Yeaah! som var svining bra sen the strokes var så mäktigt!! Den festkvällen var skum och var på god väg att gå lägga mig tidigt av vissa anledningar men så hör jag en underbar stämma.. Heeeeja Heeeja Helsingborg! Voila jag har hittat några Helsingborgare, hängde med dem och min kväll blev inte så tokig såg Babyshambles, Pete var så väck att han trilla på scenen att en snubbe fick springa upp och dra upp killen...Herregud vilken Junkie. Kommer tillbaka till tältet och ser dem andra står och lagar sitt tält som nån totalt rasat ner och skånefanan är borta! Illa! Då vart det läggdags på den upp och ner vända dagen.

17/6 Lördag
så började den sista festivaldagen med vemod att det roliga snart var slut, det blev Timbuktu och det var fett och hett:) Mycket dans! Massa fest! Pommes och Kent! Som var skitbra, och jag struntar i om en fesen musikrecensent gav det 1 plus i aftonbladet. För det var 6/5 plus för faaaan. Sen blev det hänga med Micke som var nice:) Går tillbaka till tälet bytar skor till Dannes och sticker på Lordi sätter mig kanten av kontrollbåset och somnar haha på Lordi med.. det är ju nog lyckat. Så var så svinigt trött på micke och jag gick tillbaka till tälten och skulle gå på bajamajjorna. När jag är där inne ser jag en eldboll som om nån hade slängt en fimp in till mig, och micke kallar att jag ska gå ut för tydligen så ryker det i toan snett bakom mig. Sen när jag går ut står toan snett bakom i lågor. Jäkla tur man har haft!

Går till tälet och lägger mig, en aning konfundersam över denna festival! Men fööör faaan var det var roligt:D

BurnVictims, That's hot!

Kategori: Life

I solen så bränner man sig om man inte har någon solskyddsfaktor, det har jag bevisat några sommarar. Det gör ooont.

Jag har bara bränt mitt face. Let's face it, lär gå över. Imorgon är sista dagen att fixa stuff till hultan, öronproppar, brillor och mat.. Ja äta bör man annars blir man mer dragen haha:P
Men jag ser fram emot det att det är härligt väder med:) Ska bara rafsa upp halva garderoben för dem kläderna som ska med:)

Nu ringde telefonen och det var pillan så min blogg fortsätter när solen gått ner mouahahaha:D

För nu ska jag gå.. 

Senare vid 22:55 tiden..

Morsan snackar om gasköket,  jag pallar inte bry mig just nu haha.. jag är trött..och bränd..
Imorgon ska morsan och jag till sjukhuset, kolla lite prylar sen så ut och handla campingprylar tydligen..sen ska jag packa i natt haha och söka till pressvetenskap...wooohhuuu
Sen på tisdag morgon åker jag, Anna, Micki och Axe my man! Till hultan! Herre röva mycket packning:P ursch.. men men slänger rätt mö efter att vätskan är uppdrucken haha..Nu pallar jag icke skriva..

Cya alla kräftor där ute;)

Det ser ut som det regnar

Kategori: Life

Men det gör det inte, dett är bara illusionen på ögat. Man ser det man vill se. Man hör det man vill höra. Helt enkelt. Man gör precis som man själv vill.

Men det är inte så lätt i vissa fall. Många tar idag studenten, och sen kan dem göra precis vad dem vill. så klart måste ju det inte var olagligt. För då får man inte göra vad man vill sen i alla fall.

Tjugo i nio ska vi åka och hämta den nya bilen...Automat och ja just det, jag har fått en uppkörningstid (ja det var fan på tiden). Haha, jag är uppe, jag är aldrig uppe... jag är  trött.

Idag dagen som kommer, ska efter hämtat bilen, åka på hörundersökning..uusch, sen köpa blommor och kolla på ett utspring sen ett annat utspring sen runt i stan och kolla folk och fotografera varenda jävel, sen så studentskiva sen iväg till en annan studentskiva sen tillbaka..sen däcka nånstanns.

Haha, nä nu alla studenter jag känner, Freddan, Axel, Ogge, Fedde, André, Oskar, Tommy och massa fler:) Grattis och hoppas ni har en utmärkt dag allihop:)

Två milisekunder från att explodera

Kategori: Life

Jag hör illa på ena örat, men nu är min ena lur till mina hörlurar kass och jag hör bara i ett öra, snacka om att få psykbryt inom en viss stund...ignorera Helen, Bara Ignorerar....lalala

ÄÄÄh förfan jag klarar inte det, dem åker ut genom fönstert så fort jag har dem andra...Men men nu är det en vecka tills man är förväntas full till festival. och super och diggar musik för fulla muggar. det är så fulla muggar av vodka och inget  annat.  Härligt, Keeent, en massa andra band och nu ska jag lägg upp vilka band jag ska se:D men det kommer jag inte palla i kväll för har en redovisning imorgon! Yes, härligt ungefär som fel pålägg på morgonen.

Jag pallar inte när folk lägger sig i, jag tycker väl som och gör som jag vill. Vad man än välja måste folk styra och ställa. eller bara rent av nosa och lägga näsan i blöt.

OKej veckan som kommer, Shoppa min näringsrika kost till festivalen, fixa tält prylar. och lägga upp vilka band som kommer susa i mina öron efter denna festival.. smart att göra audiomundersökningen sen förstöra sin hörsel haha! 

Nu för att avrunda detta, Lite Fussball (pegball runda med André)

Cyyya

Ett år senare...

Kategori: Life

Har jag nog inte blivit väldigt smartare, jo det har jag nog. Hoppas jag...

Dock inte ett år sen som jag skrev blogg, men det var ett jäkla bra tag sen, i samma veva som förhålladet som tog slut och var jag intresserad av mina studier. Ja inget av det där är kvar, haha. Nu har man festat, haft för jävla roligt och mer:D 

Vet inte vad jag ska skriva om, men brukar ju komma efter hand, jo ska till hultsfred om 12 dagar, trodde ju aldrig jag skulle sätta min fot där haha, sen ska jag jobba i sommar, sen New York :) men först och främst, sommaren är på glänt:)

Hoppas det blir en kul sommar, eller iaf värd att komma ihåg för många andra sommarar är inte mycket att hänga i Julgranen, fast man har ingen julgran direkt på sommaren men om man äger en Julgran i Juli så ja kan man väl nästan kalla det för en Jul(i)gran haha. Min Humor är på topp. Nu förstår jag verkligen vad Axel menade med Baaad humorday:P Men hela 19 bast nu, nästa systemet....

Nä nu ska jag se en lärande film om hultsfred... cya