Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Akta dig för timotej!

Kategori: Life

Det är korrekt, ska passa mig för timotej. Fick svar på mina allergitest sen tålde ja  inte lite hund heller! Blir inget bada i gräs. haha fast det gör man förvisso inte!

Summering av helgen: Jag var hemma i helgen, gick på fotboll, festade hos pillan och var ute på tivvan var väldigt trevligt :) Sen söndag var det jobb sen pluggade lite och planerade för min gitarr. Som ska strängas om på fredag efter min tenta i lund. Så det blir skåne runt på fredag hehe.

Upprop igår och lite nollningen, som jag kan diskuteras. Har min MKVbandana hängades på bokhyllan nu iaf haha:) Sen träffat på lite av mina nya klasskompisar, verkar trevliga.

Då lever man riktigt studentliv och har nettoveckor haha:D Ska faktiskt tvätta imorgon och ringa min hyresvärd om min blixtrande lampa! Lite störig lampa om man så säger. Sen på fredag är det tenta och lund som gäller. Sen på lördag ska jag ha min första kräftskiva sen en runda ut i Halmstadsuteliv:) Träffa på andra trevliga människor:)

Snart lööön:) jag längtar!!

035a?

Kategori: Life

Då var man inflyttad i Halmstad, på sina små 21 kvm. Jag har redan blivit välkommnad på flera sätt, kommunen har skickat en hel tidning sen en massa rabatt kuponger.
 
Himla roligt! Sen en mindre kul grej, cyklade till stan för första gången för att handla en planta. Blev ingen planta med iaf. Så cyklar jag där då i på min roliga tur och hör en moped som närmar sig så cyklar lite åt sidan, så känner jag en fett smäll på röven! sen lite flabb på mopeden, jävla moppeungar!! Intressant välkommnade i Halmstad stad, Hey! nice ass!

Skulle nitat dem om jag fick tag på dem! Aja, inte mycket att göra år det nu...
Annan "fakta", jag fyller 20 år när staden fyller 700 år hah:D jävla party då;)

År 1307 fick Halmstad sitt privilegiebrev av den danske hertigen Kristoffer av Halland och Samsö. Det innebär att staden Halmstad fyller 700 år den 31 maj år 2007. Kommunstyrelsen har beslutat att detta skall firas.

Bake off imorgon, nice som sören:) sen en Hemvisit och se HIF och fira Pillan :) sen hit igen och med upprop  och mina nya klasskamrater för en tid fram. Ska bli himla intressant:D Väldigt soft område man bor på bara massa unga studenter,som är glada för festa, jag tackar då inte nej haha:D
för att avrunda saker och ting. Lägger jag nu upp en bild på denna vackra stad. Okej inte lika fin som min hemstad, svårt att slå Sundets pärla. 

Cya pepole ute var ni än är!  

Halmstad

Den gröna grisen

Kategori: Life

Den gröna grisen står där så skär, han samlar på sig massa i magen att blir fet och rund på. Han delar inte med sig till nån. För komma åt hans kaptial måste man sprätta upp magen på den gröna grisen som är så skär. Den gröna grisen vill dig bara väl. Han vill manipulera dig att lägga massa i hans kapital där han kan leva som det riktiga svin han är.

Ja så fett är det att ha en spargris!

Jag skriver åter en lista, lista över mina saker, i mitt liiiilla liv. Det är dags, dags att pröva vingarna, antingen så faller jag hårt som fan eller lyckas göra en fin landning.
Men först och främst måste planet lyfta. Alla hjul och höns inne, (vill ju inte ett fjäderfä ska blir plockad i turbinen.)

Ehm, ja cyklen ska upp för jag har ju inte fått en bil till mitt körkort. hade varit gött! Men icke..
Helgen, filmkväll i fredags var trevligt, himla kul film i alla fall. You will get your booty hhahah! Seriöst bud på se fler i den tappningen. Så B! Sen utgång på lördagen från att lilla Pernilla fyllde 20, nu kan du sjunga och ha roligt i DIN KÄLLARE, TACK!  (hon fick en karaokelåda)

Söndagen var den sista jobbdagen, trodde jag!! Nej gick in som tim på måndagen.Känns stabilt brandlarmet går i köket och jag sitter och vill äta min mat! och Elin slagga framför tvn. Stabilt. Vi brann inte inne och det blev inga baja majja lågor!  


Du säger du ska dra, men jag ber dig stanna kvar. För du är det vackraste jag har!
Haha om det vore så, FÖÖÖÖÖÖR JAAAAAAAAG DRAR*!


Vi sitter i samma bil.

Kategori: Life

Thats right!  Jag har skaffat körkort,  det var på tiden. Nu innan min flytt och allt. känns bra. Nu vill jag bara sluta jobba :D och ha liite ledigt. Njuta av sommarnätterna. Skånska sommaren.
Ja det blir lätt stranden imorgon i alla fall:)
Sen jobb resten av veckan. *wooopa* Fram med piskan. Nej jag längtar efter sommarens frihet och värme.

Mölle
Damd vad den dräkten var het!! Jag passade i den med. Militär;) sexy! Helgen var nice, riktigt kul på länge, filmkväll och en utgång. Jag kommer sakna det. Tänka tillbaka på den underbara sommaren, de mörka nätterna. Längtan. Mamma sa idag i bilen, tänk om det kunde vara så varje dag året om. Tänkte först vilken bra idé men då hade det inte varit samma sak att längta till och minnas efter. Så tackar vintern för det. Snart sista rappet innan man flyttar, köpte en tvättkortg idag..det var som sören. och snart sover jag i ett annat län. 8 mil från mina vänner och rötter. ;) Sätta litta prägel på Halmstad haha:D Cya;)

Vi sitter i samma bil.

Kategori: Life

Thats right!  Jag har skaffat körkort,  det var på tiden. Nu innan min flytt och allt. känns bra. Nu vill jag bara sluta jobba :D och ha liite ledigt. Njuta av sommarnätterna. Skånska sommaren.
Ja det blir lätt stranden imorgon i alla fall:)
Sen jobb resten av veckan. *wooopa* Fram med piskan. Nej jag längtar efter sommarens frihet och värme.