Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Jordanien.

Kategori: Life

Ett land i fjarran ostern som ar lite varmt. Okej det ar skitvarmt. Men som tjej i detta land kan man inte ha short utan att folk tro rman ar satans barn. Iaf i huvudstaden ar det sa.

Det ar en spannade upplevelse hur det fungerar i dessa lander. Speciellt funderar jag over varfor folk sitter vid kanten av mototvagen och grilla klockan 03 pa en torsdag?

Inte vet jag iaf. Varit runt i downtown och Meccamall men allsta. Kopte bara acceroarer. De komme rval fler. Inte sa lyckat kopa somamrklader innan vintern?

Mer kan ni lasa pa red seabloggen som jag har lankad som lantisarnas resa. IMorgon blir det doda havet och SPA behandlingar:)

Marhaba pa er. Som betyder Hej.

Bakis?

Kategori: Life

En söndag iklädd pyjamas och rufsigt hår. Seg som fan. Vilket sätt att vila på helgen. Naturligt vid såndana tillfällen krävs ett maraton på tv. Det har vi serverat av MTV. Americas best dance crew. Så talangfulla dansare. Helt skadat. Riktigt nice och se. http://www.youtube.com/watch?v=XDrJ_b5-bG4

En kväll ute på stan med Cardinal. Gick före i kön. Riktigt nice. Dansade som fan. Men var hos Palle först:) För hennes födelsedag! God mat och trevligt sällskap, perfekt och börja kvällen på.

Sommaren börjar lida mot sitt slut och jag måste råplugga till min förbannande tentan när jag jobbar 12 timmars pass sen är det Jordanien på agendan. Ska blir mycket spännande! Framfört allt härligt med en riktigt sommarsemester med värme. Nu är jag så fruktansvärt seg, ska leta upp katten och underhålla honom lite.

På återseende!