Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

I frostens förbannade tid!

Kategori: Life

Nu är det jul, nu är det jul igen.. NU är det för fan Jul IGEN! Cykel åbäkets lås hade frusit fast, så man såg ju någorlunda klok ut när man stod och hällde varmt vatten på cykeln igår morse på väg till skolan.

Nu är det jul igen och jag ska inte vara i Sverige, inte över nyår heller! Det är ju superduperfint eller? Med tanke på jag har skola under den perioden. Ska var i Holland i tre veckor! Sen nästa år;) sätter jag min fot i Sverige:).

På tal om resor så är PC city, RIIIIktigt sega med mina biljetter till New york. Det är Veckans kålahuvud! CP city passar nog bättre som namn. Blir så förbannad! Men nu ska jag inte gräva mig i det, utan är klar med min lägenhet:) Alla möbler uppe och har till och med ett besök nu på min bäddsoffa:) Hon sover så sött, lilla Elin. Jag, Elin och Cissi hade julbord igår, så mätta v i var men det var en riktigt kul kväll! Liten avslutning innan juluppehåll.

Hur har då mitt halv år varit här? Jo saknar definitivt mitt gamla tjej gäng i HBG., men har träffat många fina vänner här:) Har även hittat ett extrajobb! Det var på tiden, tycker nog min mamma. Förhoppningsvis ska jag jobba där på sommaren med:) Varje dag vid 16, 19 och 22 tiden doftar det nybakt från Östras bröd där jag ska jobba:D Fast jag ska göra baugetter och kallsänkssysslor! På tal om bak så är dagens bloggbild från ett av mina bak! Här i Halmstad finns det en möjlighet att även dalahästar och älgar kan leva som ett! Om man skulle vara lite seriös nu haha, så GOD JUL på er där ute:) och Gott Nytt år! Så bloggar jag kanske från Holland nästa gång det står nåt här;) Nu ska jag väcka min lille snarkande vän! Sen packa för idag bär det av till Helsingborg:)

Må Väl and pratices safe sex!



Pepparkaka

skärgården

Kategori: Life

skärgården

Vinden blåser i håret, de faller för ögonen och jag försöker vifta bort det men det blåser mycket i Göteborgs fina skärgård!

Där var jag med Eugen, det var kul, en liten roadtrip. Fick mina "nycklar" i fredags eller rättare sagt. Mitt kort! Ser ut som en hotellnyckel! Så idag målade jag, EN HEL VÄGG, trodde ni inte va?;) Att jag kunde måla! Ha! Har man gått Estet bild och form i tre år så vet man iaf hur man hanterar en pensel någorlunda, målade dock utan för men det fixar man med annan färg;)  Ska snart läsa lite retorik, och funderar ut lite mer om vad man kan grilla ut från hundra höjdare, rätt intressant uppgift. Jämnfört med allt annat man läst än. Gjorde maränger och bjöd på min granne som fyller år idag:) Grattis! Gött och ha trevliga grannar, hoppas jag får roliga grannar på andra stället.. Vet faktiskt två som ska bo i samma hus! :)

IKEA -transporten komemr imorgon! 14 paket, det ni nästan som julafton! Sen lite mer mååla och plugga och måååååla och skriva tenta! Wuhu! Sen är det bara att leta efter ett nice duschdraperi och en hall lampa. Sen vecka 50 kommer mamma och min moster upp med resten av mina prylar!

Sen är det Holland, tiden går snabbt när man har roligt! Jag har roligt nu:) trots lite motgångar, men läste en undersökning att korta klara motgångar bättre.

Trevlig vecka allesammans:) på återseende!