Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Fikatimes..

Kategori: Life

Tänk vad många minnen som hinner i fatt en på tre timmar...

Plugg idag sen en träff men en god vän sen länge:) Mycket snack blev det! Hoppas det blir gånger:D Pluggar nu, lagom tidigt och börja nu. Lagboken är inte en tunnis direkt.. det borde   vara en bra idé attsammanfatta den med en mening, " Gör inte det,  det du inte får". Briliant, kanske inte.. sparar iaf lite almar eller böcker...haha ni vet bokträden. I morgon blir det andra lagbullar ,blir lite media markt jobb och även på lördag sen blir det en liten tripp ner till HBG för spelkväll och det är najs. Sen söndag plugga lite till måndagen..Nästa år blir det nog de sista kurserna, iaf nästan upp i poängen:)

Aja Nu ska det fan bli ett dejligt år!  Men mycket hålligång.. nu lät jag lite som farfar när det togs fram brännvin..haha.

Månadens torris: Vad får man om man korsar blåbär och nypon??
Svar: Man får sagolika soppor!!

Jag tycker den är fyndig,då märket har de två smakerna, plus om man korsar bären hade det nog sett lite drömskt ut! :) Blåa nypon!!
Nu till något annat drömskt.:) lite keane - the lovers are losing.
God natt!

Ny vecka...

Kategori: Life

Ännu en full vecka med plugg...och lite annat.

Helgen var lugn som sören med fick tvättat en hel del på söndagen, vilodag...knappast. Det är den stora fixa dagen. Städdag på topp gäller söndagar. Förbereda lite inför veckan dag liksom, komma i kapp! Well well, när ska jag hem då? Jag vet inte faktiskt:P Just nu är det mycket att göra. Kollar nya lägenheter, här är så litet. 44kvm är inte mycket att förvara! Nice hade varit en trea och ett plugg/dator rum så man inte behöver störa varandra. Eller varför inte ett helt rum med bara kläder:D Nej. jag får nöja mig med mina tre hyllplan och min pinne med gajlar.. Nej till nåt annat än klädbestyr. Fått en låt på hjärnan, inte helt fel men det är bra men inte ofta jag har låtar på hjärnan längre.

Men bra är den iaf!

Bakdag!

Kategori: Life

Jag menar inte mitt arsle sväller för jag jag gått upp. Men lär göra om jag trycker i mig allt kan bakat idag.

Jag bakade chokladmuffins, bärmuffins och ett frukost bröd med russin och honung. Mycket glädje:)
längesen man bakade lika bra baka mycket då. Skolan idag, nice föreläsning och lite använning av min tegelsten A.ka Lagboken -.- Men himla nyttig är det.


Börjar 8 imorgon så ska ha språnggång till skolan, cykelns lås går inte upp. Jag blir tokig!
 
Helgen blir en ledig sådan, då det är varannan helg. Blir väl tvätta eller nåt, kanske någon utgång om jag orkar. Orkar inte med packade människor. Well well. Uppdatering kommer från helgen nu ska jag se lite klassiska klipp på youtube!

Skolstart..

Kategori: Life

Visst var man glad när man skulle börja skolan...Kanske det..eller?

Börjar nykurs imorgon, som jag ska pressa in i min kandiat, eller en hel del poäng..tänkte läsa ett år med arbetsrätten! Förhoppningsvis går det bra!

Just nu börjar inte min start så bra.. jag får inte upp låset på min cykel.. och måste åka buss. Gillar inte att åka buss för det är så nära men åker jag inte buss, kommer jag gå vilse.. Typ. Plus hade tänkt och plugga imorgon efter skolan så lär vara lagom tungt och släpa med mig stenåldersdatorn. Sen ska jag på ansiktsbehandling och plugga på bibblan där efter. blir en fullspäckad vecka då jag ska ha föreläsning, varje dag jämnfört med innan. Fixat mina böcker till och med, väntar dock på två! De lär väl komma som ett brev på posten. Hade min examination på kursen i fredags, hoppas det gick bra, fick positiva vibbar:) Bara man klarar det!

Skulle jobbat idag, men på någon konstig vänster blev jag magsjuk! :( Där var en dagslön mindre! Störigt!! Det löser sig väl.

Aja. Veckan misson blev inget av! Blev förmycket plugg så veckan misson, är nästa vecka med!

Au revoir

Nytt år...mer uppdatering?

Kategori: Life

In ringdes de nya året!!

Med nya löften,alltid nya löften...men håller man dem?

Det var mitt andra nyår med Jakob, en lagom förkyld sådan!

Jobbat mycket för att varit student, lite för mycket när man ska ha studier. Men lite extra "lyx" blev det allt i vardagen. Nu är jag tillbaka på "normal" extra lön...En lagom summa, och nu har de höjt summan vad man får tjäna... Tack CSN för ni verkligen har tänkt på detta i flera år och just året innan ni ändrar, ska jag jobba som en gris och ni drar ner på mitt studiemedel...tack..men mitt framtida jag kommer antaligen att tacka dem då, då man har mindre på sitt lån!

Har kvar en delkurs...en aningen ångest..bara en aningen. Kommer i alla fall upp i den delen man ska och ett mail ska i väg till läraren om uppsamlingstentamen..mest för jag inte var så aktiv under den delkursen.

Dålig på uppdatera, inte känt mig, så där supermotiverad. Nytt år, nya äventyr...iaf nya poäng. I år ska jag läsa Jöken, och Arbetsrätt 1. För er som inte är insatta i vad jöken är för något, så är det tyvärr inte en liten nisse som ska lära alla sjunga...KOKO! 

Det är juridisk översiktskurs. otroligt roligt? Kanske? Men den är otroligt nyttig för framtiden. Kunna slå i lagboken..

Några löften iår från min sida?

Nej, för jag kommer väl antaligen bara bryta dem. Så tänkte börja med veckans Misson istället! Det vill säga. Varje vecka hittar jag på ett nytt uppdrag som ska vara uppfyllt i slutet av veckan. Denna vecka misson är: Rensa ut min garderob och ge det till uff, eller myrorna eller bara slänga det jag inte ska ha! Tadam! Än så länge har jag börjat smått på det. Man skulle haft en maskin där man scannar kläderna man inte vill ha så vips är dem ett helt nytt plagg. Fast det kan man göra på riktigt..kallas sy...men det har inte jag någon energi till.

Får lön om någon timme och vill bara handla. Men om man bara handlar kan man inte spara..Så ska ta bort en sparkvot och slänga in den på kontot.. och förhoppningsvis inte röra...sen får jag bra vänta på CSN ser mina betyg i ladok och ger mig en slant. Inför den nya terminen i tid. Då jag läser fristående kurser, måste man söka csn för varje termin än program där man söker för ett år. Man håller sig kanske mer alert.

Okej, har väl nåt nyårslöfte. Vara mer ekonomisk..Allstå jag kan vara det.. jag har bara inte tålamodet till det.
Då blir väl de nya löftet: Att vara mer tålmodig.. jag har blivit det lite faktiskt..kan jag inbilla mig.

Imorgon är en ny dag och opponering av någons arbete i kursen. Ska bli intressant sen på fredag är det examination! Imorgon ska jag fira kursen slut med att beställa en ansiktsmask på Lenhud..och köpa lite produkter till min trött vinterhy.. och sälja gammalkurslittertur! förena nytta med nöje, sen blir det en helg att jobba. Längtar dock till april då kollektiv avtalen höjs:D. Lite högre lön slår aldrig fel:) Nu blir det för mycket sniksnack och lite mer melonätande..

på återseende.