Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Tidsmaskin

Kategori: Life

Inflyttningsfest igår! Väldigt roligt att så många kom och var utklädda. Min mamma kommer och hälsar på imorgon, det ska bli trevligt! Hon har aldrig hälsat på mig när jag bott så långt bort! Blir en massa turistande på stan och hoppas på vädert blir bättre! Blir tidiga morgnar och sena jobbkvällar! kommit upp i en hel del timmar denna månaden! 178 h så det blir banne med övertid!

Lång vecka och en hel del saker som händer!

Nu till annat, ha de naaajs.



Ny vecka!

Kategori: Life

Denna vecka har bestått av en massa fixade, skatteverket som jag måste till EN gång till för folkbokföringen inte blev registerat sist!
KUL? Hela veckan har jag lyckats komma upp sjukt tidigt innan jobbet och får massa saker ordnade, det underlättar när man försöker undvika facebook.
Lite otursdag idag dock köpte för lite godis i den svenska godisbutiken, tappat bort mitt busskort som jag köpte för två dagar sen och tvättstugan är ett rent helvete. Vi har en myntautomat i vår tvättstuga så betalar man så tror man att man kanske har ström till maskinen i alla fall hela passet som man bokar MEN icke! 20 kronan räcker inte ens ett jävla lass med tvätt. Vad fan är det liksom? Ska det kosta 60 kronor varje gång man ska använda maskinen för att vara säker på strömmen ska räcka till?

Sämsta skiten jag varit med om så maskinen har bara stannat mitt i och allt var plaskblött trots man hade på högsta centerfugeringen. Funderar på ens det är lagligt att göra så. Man blir så arg:( Annars är det mesta i det nya boende väldigt fint och bra:)

Nu fick jag det ur systemet. Sitter på jobbet och två döva kommer in. De frågar mig om en filial, vilket är en bit bort. Så höjer jag rösten när hon inte riktigt förstår mig. Haha lönt av mig då?! Hon hör ju nog inte mer för att jag står och ropar på henne då hon är döv. Fick artikulera med min skånska som norrmännen i alla fall inte förstår ett skit av. Men hon förstod nog i slutändan. Imorgon är det helg då blire fest och jobb!

När våren är på väg

Kategori: Life

Det finns ingen bättre känsla än när våren är på väg. Solen lyser på men i luften är det fortsatt kallt och rått. Bott nu snart 1 vecka i mitt nya boende och fått det mesta på plats! Även första gästen som kommer imorgon som är ingen mindre än Mr.Pretzel. Ledig två dagar i påsken!
Sen lite kvällsjobb i helgen. Förändringsvecka och man vet lite vad man är ute efter. I alla fall vilka känslor på hur man vill må. Just nu är det glädje i massor och empati.
Helgen ska snart börja och jag bara glädjer mig.