Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Cause you put a spell on me

Kategori: Life

Trött och sliten, trött och sliten. Dags att göra något åt skiten. Solen går upp, men jag ser inte den. Det är lite svårt att ta sig fram i dimman. Trött och sliten, trött och sliten.

Kom hem från Polen i fredags, det var nice. Varmt och solad är jag! Kommer lite bilder från min tripp. Var ute i går, svirade som vanligt. Jag pallar inte svira, inte något mer. Jag fyller 20 på torsdag. kanske dags och växa upp. Ut från tonårs rastgård, jag sticker. Det var ett tag sen man nollades. Då hade jag fett kalas och dricktävling.
Det ska ske igen på lördag. Fett fett. sen är det vuxenlivet, och det ska jag fira genom att anmäla mig till en danskurs. Slut på svirandet, kroppen säger stopp.

tentaskrivande och jobb. Hur ska detta gå. Bra förhoppningsvis. Aja, för seg för skriva. bakfylla. Underbart.  Där vi bodde.
image32Playanimage33 Rondell + Rödljus = sant? image34Scezeinimage35It's freddy and me, Ghünter style.image36Polski Fiatimage37Mitt nya hem.

Det var lite av mina semesterbilder. Lajbans. Reklam för polen: Åk hit. Här får du billig sprit.

7.50 på bussen

Kategori: Life

Aldrig har jag åkt till stan full.

var ute och svirade igår, det var ju roligt, lite dyr nota men vadå! Inte alltid liksom. GP, Steakhouse, tivvan.
Det var la roligt eller=)
 Varit så himla väck i skallen. Jisses.
Köpte mig en fin klänning till mitt party, ska väl bara sy in den lite:) ska blir skoj med partaj:) Klippt mig=) jag är mycket nöjd!

Sen så är det Polen imorgon, sola lite och hämta ut mina biljetter imorgon=)Väntar fortfarande på min mobil. så jävla segt, kommer få den när jag är hemma, så en vecka till med skitmobilen. Men sånt är livet, haha
Bio ikväll med Sandra ikväll.  Blades of glory, verkar vara kul en kul film.

Måste plugga lite känner jag, ångest ångest. Läsa boken till skolan och skriva mitt förbannade arbete. Skolan slutar ju i samma veva man blir 20 yeah, Sen blir det flytt hem, känns som man redan har flyttat hem.
Skumt.

Nu är jag så sjukt seg och kommer inte på nåt lajbans och skriva.
Ha de nicce


Roadtrip and some nice ass shoes!

Kategori: Life

Regnet föll och föll, klockan 7 utan för knutpunkten, staden sov än. Röd dag? Inte så värst konstigt.

Var i Gällstad, för er som inte vet var det ligger så är det en bit utanför Borås och Ulricehamn. Ja vad gör man en sån håla?
Jo man shoppar ut a helvete. Blev skor, två par jeans, en snygg topp och ett linne. Sen en glansspray som luktar ovanligt mycket europa!
haha när jag kom hem från Gällstad, så hade någon i huset satt upp en skitkul skylt! övertrött som jag var stod jag och Sandra och gravade som aldrig förr.

image30

Skrattade rätt mycket idag, haha. Som till exempel när jag skulle på bussen till halmstad, han bara var ska du, jag bara Helsingborg! Han bara, ja vi är ju här. Jag bara haha, så är det.
Sen andra hjärnsläppet, de ropade ut i högtalarna på tåget från Halmstad, vi kommer snart att möta ett tåg. Sen sa Sandra; lönt de skriver det när de säger det.
Jag bara : " Ja men det är ju för de blinda ska se det!". Till och med ungen framför oss asgarvade (jag menade döva naturligtvis) hahaha. det var rätt skoj.
Det var det, det var trevligt:) Blir klippa mig på lördag, och handla present. Sen ska jag göra nåt mer, men det kommer jag inte på nu för jag är så trött.
Jobba imorgon, sen plugga om jag orkar vill säga.. 8 -17 ungefär som långdagen idag;)

Det kändes skumt och komma till Halmstad, det är mina grejer. Men känns inte som mitt hem. Sen när man kommer hem här så känns det inte som hem heller, för har inget riktigt rum här.
Skumt. Jävla ingemansland.

nu väntar tv och käk!

Das planering..

Kategori: Life

Faaaaaan. Skrivit ett bra inlägg nyss och vad händer. JO man loggas ut! Förbannade pisss.

Nu blir jag arg! Aja, nu skulle jag skriva ett bra jävla fin inlägg men glömde bort det. Skriver helt enkelt hur min dag jävel varit.

Vaknade så förbannat glad stack till väla och hade jätteroligt! Hittade till och med ett byxhelvete på rea, UNDERBART. En plånbok, och en kjol. Så jävla bra! sen har jag beställt min telefon, hittat perfekta presenten till Lantz, nu jävlar ska du se vad skojjiga skåningar är.

Min veckoplanering  där folk kommer hitta mig:

Tisdag: Fika med Johansson och ett besök på H&M i HBG city, 14 - 20 Jobbelijobb
Dödsskriva på tentan.

Onsdag: Köra till Halmstad vid kl 9, lämna tentan hämta lite prylar i lägenheten, köra tillbaka, eventuellt sola. Jobb från 14 - 20. Gå och lägga mig.

Torsdag: Upp i ottan, 7.15 bussen till Halmstad med Sandra, Erik o Lantzmannen som morsan kallar honom. Hämtar upp oss vi är på väg till Gällstad. ( Ett stället med fett mkt Outlets och kollektions butiker.) Där hela fetedagen!

Fredag: Kvar i  Halmstad. Klippa mig kanske och fixa Lantz feta present, plugga lite. Vänta. andas med 

Lördag: Plugga. Bege mig mot Helsingborg. öppen för planer:P

Söndag:  Tåget mot Ystad 18.10 sen färjan till Polen ---> ( Ja sen är jag icke i Sverige kan ni ju räkna ut själva;))

Min vecka i smått:P Härlich.

Nu ska jag dock sova.;)

Uppe med tuppen

Kategori: Life

Schalgerkväll igår, regnade som fan. Fram i landskapet, gled bilen förbi i ur och skur med en 80talare som ljudade på radio.

Var på väla igår, träffade emelie och gick med sandra, hittade en vit söt klänning. Provade den med en blommig skjorta jag har och spetsiga skor! Vips så såg jag ut som jag skulle på  nåt stadsbesök och klippa lite blå band. Jisses!! Jag vill inte se ut som 28 än, jag är ju inte ens 20! Men enligt ett kul test jag gjorde, så var jag faktiskt 25.1 år. Det ni!
Serbien vann igår. Det var la bra!! Den var faktiskt bra, ett av de "öst" bidragen. Hängde med snabbt ut. Var ju inte så livat som man säger så. Men fick shake asset lite.

Blir ny mobil i veckan! Eller ja, i alla fall beställa en från internet:) Det blir en Samsung E 370.För er som inte vet så har jag en länk till den=) http://www.phonehouse.se/Product/Product.aspx?id=141755&SectionID=
Sen borde jag klippa mig och skaffa mig ett jobb eller asså jag söker jobb men vill gärna få ett med. Sen i veckan blir det småjobba och plugga, hemtentamen till onsdag! yeeah. Sen lager 157, lite shoppning. Sen så ska den inhandlas:D Ja. Ni hörde rätt. Roskilde biljetten:)

Men idag ska jag till malmö och hälsa på min farmor, det har inte jag gjort på 15 år, bokstavligt talat.
Sen nästa söndag om en vecka, åker jag till Polen, verkar blir mycket åka tillbaka till rötterna-händelser innan man är 20.

Blir en flängvecka i veckan på gott och ont. Får i alla fall låna bilen så slipper bussen när jag ska lämna in min tenta:) Sen ska jag bara göra tentan. Vilket vi på börjar imorgon =) Synd man dock missar HIF- MFF. Men jobba är skojigt det med. Cashen, dom tas.

Nu kallar frulle och lite frågor till min intervju.

Ha de nice och trevlig vecka=)

Dagen då musik, fick ett annat namn.

Kategori: Life

Kollade ESC igår, bara massa ryska länder och röstade på varandra. Ovanligt. Nesh.
Sämsta bidragen, jag någonsin hört. Fy fan.

Sverige kanske vinner;) eller nåt annat skitbidrag, vem vet.

Bio igår, såg hata Göteborg. Den var redigt bra. Längtade till sommaren mer iaf. Sol och bad, yeah:D
Cashen kommer på måndag! Shoppa på fredag och spana in en mobil;) Sen så ska Roskilde biljetten inhandlas. Blir mycket att slösa och spara..hrm.. spara hahaha. Jag? jo lite blir det, mamma ska piska mig på fingrarna.

Ikväll blir det sega framför tv:n, plugga lite så har jag det gjort  i veckan så jag kan jobba mer. För sen har jag inte jobb. Det suger getpung.

Nån som vill anställa mig?
jag är jätteduktig och engaerad. Sen är jag skitrolig och snygg! Finns inga förbannade jobb i denna stan!
Blir så arg på mig själv, men skulle vara bortrest. Kommer störa mig på det tills jag får ett nytt erbjudande.

Händer i kväll. (inget svar). Nä tydligen händer det inget.
God kväll!

Mångalen..

Kategori: Life

Jag gillar din gnistrande månen, mer personlighet än solen. Ibland när man titttar upp emot den, kan man skymta ett ansikte. Han hälsar dig välkommen och säger natten är ung. Solen stiger upp är det dags och gå hem.

Lektion 9.15, gled in precis när läraren kom! Timeing! Gjorde lite skolarbete, planering av klassfest. Wuhu! Soft folk!
Borde gjort lite mer men somnade, hur kom det sig? Ja man la sig ner och tog en tupplur. Nu väntar lite disk innan planering för mitt arbete:) Ska bli kul! Jobba på lagert imorgon, riktigt softa där mer:) Dock mindre tid men alltid något.
Fortfarande inget jobb i juli. Lite ångest!  Kanske dags att ta sig en tripp till DK igen..Eller söka alla jobb som finns. Än är inte hoppet ute., handlar bara om massa förbannade kontakter i dagens läge, Nyjobb, yeah right.. till de äldre.

Visst, klart de ska ha jobb. Man ska inte vara girig.
Läste en artikel om att vara lycklig, Sverige låg på 119 plats, första låg nåt land i söderhavet. Ja inte så konstigt, jag hade varit dödslycklig med sol året om.

Sen det var det tre saker man inte blev lycklig av, bland annat var det pengar, vem kunde tro det. Det underlättar vardagen.

Men arbete om man trivdes gjorde en lycklig:) Jag trivs med mina studier:) Har ett extra jobb. Jag är nöjd, jag är jättenöjd:D Jag behöver inget mer.

Polen om sisådär två veckor. Ska bli fett! måste fixa mig min digitalkamera!! CP city, oj jag menade PC city..
Vad är det med de stora företagen, sen när började de skita i sina kunder. Ingen bra idé. Nein. Kanske blir en omgång solning när man kommer hem till HBG. Känns som man inte vill se ut som ett spöke.

Oh en bild från helgens bravader.
image29

Livets små inviter

Kategori: Life

Soppa är gott. Det är riktigt gott ibland.

Sitter här och äter en liten skål soppa, ängsoppa. Sommrigt! Det är snart sommar med, jag solade idag, inte alls bakfull!

Sandra fyller år  idag/ firades igår. Riktigt kul. Blev till och med gift det är inte varje lördagskväll! Tyvärr höll det bara 45 minuter. Men jag fick två små barn och det var en riktigt härlig incestfamilj.

Händer i veckan? Plugg, jobb, plugg och jobb sen vara i hbg till helgen. Ska bli spännande och se om man klarat sin tenta för 15 p:) För nu är det min sista delkurs! Känns otroligt bra, riktigt intressant för den delen med.
Vart på roadtrip i danmark, kollade rundor:) mysigt och ännu sommrigare. Gå barfota på stranden!

Bandy imorgon:D Anna Phil och om det är soligt, ska jag vara ute och plugga lite:D Låter som en bra start på veckan eller? Jävla csn, kan ju rappa på. Banken med mitt kort med för den delen. Lever praktiskt taget på min e dosa! Aja:)

Nu väntar upppackning av väskan.
Cya later alligator!

Rise and shine

Kategori: Life

Jag gillar de gula fälten på våren, som en pigg chock ligger de och svajar över landskapet. Man blir glad, för de sakerna som finns att vara glad över.

Till de sakerna man kan vara mindre glad för planering av mitt party..ugg. Sega csn =)  eller nu är det inte csn! NU är det högskolans fel. Ladok ligger nere! Men det kan man lösa genom att skicka in ett intyg=) Datorer sviker oss lite och då får man förlita sig på gamla hederliga posten. (Ni vet papper och brev och sånt.)
Vad mer att grymta åt? Lite skolarbete. Avmagnitiserade kort.
Jag fattar inte det, folk blir helt handikappade om deras kort avmagniteras eller om datorer inte funkar. Om det blir strömavbrott vet man inte vad man ska göra. Snacka om vara insnöade.

Sakerna man kan vara glad för, när det är underbart väder när man vaknar, rapsfält, när man träffar en gammal vän till tåget. Sommarkänslan.

Vad har jag gjort idag då? Vaknade vid halv sju, tog bussen till Halmstad. Har diskat, plockat undan lite planerat ,vad jag ska göra idag. Har även ringt min chef och csn. Hurtig, jag är idag:) Man kan ju inte ligga på latsidan.

Ska snart ställa fram damsugare sen en snabbdusch sen till stan och fixa lite ärenden och träffa en klasspolare så ska vi plugga:) Sen när man har pluggat så tänkte jag fixa mig min cykel senare ikväll, tro det eller ej. Ska inviga tylösands strand. Bott i Halmstad och aldrig badat på tylösand. Blir ett kvällsdopp, hur jävla kallt det än är haha.

Sen är det skola imorgon och fixa lite, sen bär det av till HBG igen. Fira folks födelsedag. Det blir la roligt eller!!

Nu ska jag bege mig. Ha en bra dag allihop=)
En uppiggande bild!
image28

Surt sa räven..

Kategori: Life

Balkongdörren står på glänt, utanför skrockar måsarna och solen lyser ännu en gång in med sin värme. Det är verkligen en underbar dag. En dag för nya svek, nya drömmar och händelser.

Jaha, Vad blir det idag då? Det blir plugg och plugg. Givande, faktiskt.
Jobb imorgon, något att se fram emot. 

Men idag, jag är så trött på vissa vänder ryggen till, är det den senaste trenden i vänskapet. Man försöker upprättahålla något.  Vad fan. Vad händer i höst. Inte fan vet jag. Vad händer i slutet av veckan. Inte fan vet jag.

Ja. Idag är jag inte så munter som ni märker.

Men just nu får det vara så.

Hej