Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

The self-tormentor

Kategori: Life

Varje sekund av ditt liv fattar du små beslut. Beslut som tornar sig till en framtid. Hur vill du egentligen din framtid ska se ut när du väljer dessa små beslut?

Du känner hunger. Hunger av livet. Du vill äta stek. Det är inte nyttigt och äta stek. Du kan få en hjärtattack och dö om du äter för mycket stek. Det är tungt att smälta. Denna morgonen väljer du att äta ägg. Ägg är nyttigt och bra med proteiner. Du vill steka äggen. Men det är inte nyttigt och steka. Du ska koka äggen. Kokta ägg. Kokta nyttiga ägg. Det är i alla fall bra för dig. Bra, simpelt och du  överlever dagen. Livet är inte till att njutas av. Du ska göra det som förväntas av dig. Du ska veta hur utgången av ditt liv blir. Det är väl dags att inse det för mig med om jag väljer att äta stek eller om jag väljer kokta ägg.

Jag gillar nog egentligen inte ägg. Man kanske vänjer sig. Man ska välja vad som är bra för en. Det borde göra mig lycklig med? Det återstår att se.





Kritisk irritation.

Kategori: Life

Kritik..kan jag ta den? Nej, men sen finns det personer som bara är elaka i sin kritik, det blir inte ens en kritik. Det blir helt enkelt bara en massa taskiga saker för att den andra personen som ska ställa sig lite högre än den andra.
För att de själv är fruktansvärt osäkra så måste nån annan vara sämre. Jag blir så djävulskt trött. Trött trött på att man inte inser vad man har framför sig utan kort och gott bara! Då är det tydligen bara nedtryckning som gäller. Vänta, vi tycker nåt är bra och vill ha en del men när det går emot så behandlar vi personen illa för den tydligen inte tar till sig saker rätt.
Blir så förbannad, pallar inte, pallar verkligen inte. Jävla tönt. That's all som jag måste ha sagt. Jag orkar verkligen inte mer i natt.