Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Önskningar

Kategori: Life

Som litet barn får du önska dig, allt från himmel och jord. Du önskar det enkla, du önskar dig det omöjliga. Viljan av att något ska ske. Viljan att de omöjliga ska ske. Det finns inget magiskt över önskningar längre. Magiska önskebrunnar som man slängde i sina överblivna mynt i, är som försvunna. Man hoppades det skulle ske, man levde på hoppet. Hur löjligt det än låter så är det viktigt att önska, det är viktigt att vilja något ska ske. Nu menar jag inte att bussen kommer i tid men kanske att man aldrig tappar tilltron på människors goda vilja, eller uppfylla de mål man har för att förverkliga sina drömmar. Klart att man får arbeta själv när det kommer till sig själv, men att att omgivningen i grund och botten ibland kommer till sin rätta essensens. Tilltro är något jag har en brist på speciellt när det kommer vissa situationer hos vissa. Det har varit på ett visst sätt alltid och då ska det alltid förbli så. Jag hoppas på och jag önskar att ibland människor tänker ett steg längre än sig själv. Tänker hur det är och gå i en annan mans skor. Det är då jag tror världen blir bättre för alla som vandrar på denna otröttliga planet. Men man kan ju alltid önska.

Något som inte ska ske

Kategori: Life

Lägenhetsvisning, gick väl bra, rätt äcklig lägenhet! Så den blir det inte. Det mest är rätt äckligt just nu, irriterad till tusen. Hittade dock en otroligt rolig Meme, som jag kan känna igen mig i. hahahaha. Detta vad var jag hade och bjuda på för dagen.
http://9gag.com/gag/6066027

ha en bra dag.

Avspegling

Kategori: Life

Arbetsintervju idag, får se hur det går. Ibland kändes det bra och ibland kändes det som att allt går åt helvete. Vi får la se, helt enkelt. Det finns en anledning till allt händer. Lägenhetsvisnings på torsdag,får se hur det går med det med.. Man ska inte ropa hej, tills man gått igenom dörren.

Dags att ha en extremlång pluggdag imorgon och kanske ett köttigt träningspass. Höll på att svimma sist med min tränare haha, efter jag gjort "chins" så snurrade allt och jag ville bara typ bara spy, tydligen nåt litet virus i kroppen, så imorgon blir det ta igen det!

Håll tummar, tår och allt annat man kan hålla i! Lite tur i livet får man väl ha!
På återseende!

Uppfinningsrikt?!

Kategori: Life

Kollade nyss på uppfinnarna, programmet där människor får skicka in sina uppfinningar och tävlar om vinna pengar till sin produkt. Bra koncept! Så var det tre tjejer från Helsingborg, som berättade om sin kompis som blev drogad på krogen och sen våldtagen. De hade uppfunnit en drinkpinne som ska ge utslag på olika våldtäktsdroger. Så man ska mäta i en drink som är meningen att göra dig berusad för säkerställa att man inte blir drogad?

Det är ju lite som att äta massa kakor och inte tro att sockret ska påverka dig?
Väldigt fin tanke att förhindra våldtäkter från att ske och försöka förhindra ett samhällsproblem, men med en pinne?!? Vi ska förlita oss på en pinne när vi är ute?
Tror samhällsproblemet är större än att få hjälp av en pinne för att försöka förhindra det. Det är illa nog att samhällsproblemet består av en attityd att man ska droga människor för att man ska vara kapabel att utföra sexuella handlingar. Där är nog det verkliga problemet, var är det liksom OKEJ och var kommer normen från att droga en person för att sen utnyttja dem?
Var är den respektfulla handlingen i det tankesättet?
 
Tillbaka till drinkpinne-argumenten.
Så då kan man ju dricka ännu fler drinkar, som gör en lika instabil som man vore påverkad av droger. Alkohol och droger är båda ett berusningsmedel och påverkar kroppen lika mycket. Alkohol är i detta fallet bara mer en normaliserad drog och godkänd av samhället. Lika mycket som du dricker alkohol med eller utan en drinkpinne, så har du ett ansvar för dig själv. Du ska inte förlita dig på en pinne, vare sig det är ett hjälpmedel eller inte.
Om man är så jävla osäker på vad det är för nåt i en drink, så skit i och dricka drinken. Men ska det komma till den slutsatsen att människor ska förlita sig på en pinne att man inte ska hamna i en farlig situation. Vad hände med sunt förnuft bland unga människor??
Även om du bli alkoholpåverkad av de drinkarna som du häller i dig med drinkpinne som ska hålla bort drogerna så lär du bli redlös i alla fall och vad ska hjälpa dig då?
Kom igen! Ta ett jävla ansvar för dig själv.
Det finns massa saker med sunt förnuft som man kan använda sig av, du kan exempelvis, kolla när bartendern blandar drinkarna och eller nu följa med personen som vill bjuda dig eller du bjuder nån. JA, man kan faktiskt som tjej bjuda med, sen kan man faktiskt ta och skita i och ta den där drinken som en främling ger dig och prata med denne utan att vara pangpackad för att blir social kompetent?Läste att människan blir dummare, det verkar ju inte bättre om man ska förlita sig på en pinne som ska "skydda" en.

Nu till nåt vettigare! Historieätarna, på återseende!

Halsont och omåttligt trötthet

Kategori: Life

När man ska jobba på sin uppsats, så gör man allt annat. Som tentasyndromet. Man blir oerhört ordningsam med allt annat som ska ordnas. Man gör precis allt annat! Jag har tex börjat leta lägenhet, söka jobb som jag egentligen inte har tid med just nu. Precis allt annat än att fokusera på skriveriet. Borde sitta med alla intevjuer och skriva ner allt som sägs! Dags att att egentligen, skriva ett idiotschema som man bara betar av utan några som helst känslor. En planlös robot för man ska orka. Jag tycker det är intressant, detta är ju det som är kul att göra! Så förstår inte varför jag flyr, men det är alltid en själv som sätter käppar i hjulet. Man tvivlar på sin egen kapacitet. Kapacitet på att prestera. Borde egentligen sova så jag kommer upp tidigt men nä nu är man pigg som en uggla på ecstacy! Så försöker jag vara LITE produktiv med att läsa teori och anteckna det jag tycker är väsentligt, vilket man sen dagen efter kollar på och undrar vad man tagit för preparat i midnattstimmen.

Dags att sova och bli effektivare!



Adventsmys

Kategori: Life

Snön så kall och klar, har landat i vår lilla stad. Det blev en lång fredag med airhockey möte, som gick sådär men alltid kul sällskap som gör det!
Hade besök av en kursare och det blev nya vinterskor i sneakersform! Utgång som var riktigt skoj med och en snöstorm tornade upp sig när vi drog hem, efter en slappesöndag så drog vi ner i stan och njöt lite av julmarknaden:) vackra ljus och glögg i den bitande kylan, så var söndagen avrundad :) första adventhelg lite som det ska vara:)