Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Someone has taken your heart, just to leave it alone...

Kategori: Life

sjuk, sjuk....

Vilket uselt sätt att spendera en vecka på. Spendera i ett mörkt jävla hål av dålighet. Kanske annat som tynger mig. Jag vet faktiskt inte. Hela kroppen känns bara som ett virrvarv av apati, nedstämdhet och illamående.

Nytt på fronten. Inget direkt.

Jag vet inte vad jag ska skriva. Refererar till min rubrik. Dags att gå vidare.

Små underbara ting

Kategori: Life

En tredje del av min arbetsdag har gått och sitter och sörplar i mig, en tredje eller fjärde kopp varm choklad, nu har jag dock blandat det med en karamell men kan minst sagt säga att jag är liite piggare än i morse på bussen...

Igår slutade jag vid 15 tiden, åkte hem och gick från öst till väst i Oslo, det var jobbigt men det slutar inte där! På kvällen när jag var hemma slukade man upp en B&J (Ben and Jerrys-glass), fick lite dåligt samvete så stack och badade med Tale i Sognvann. En härlig sjö i utkanten av Oslo. Funderar starkt på dra ut dit igen men hade varit gött och bara sova i en park eller motionera lite. Det som mina dagar börjat bestå av. En massa sötsaker och motion. Bra kombination?!?

Livet går vidare här i Oslo och sommaren knackar fortfarande på, vilket lättar upp stämmningen enormt. Jag ser fram emot hösten och förhoppningsvis lite roliga besök hit! :)