Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

lite rikare vid dagens slut.

Kategori: Life

Jag sitter och klinkar på mina svarta och vita tagenter, jag klinkar fram toner av känsla, jag spelar min egen musik.Allr är på mina noter och regler, fantastiska ljud!

Eller?? Först det första kan jag inget om noter, mindre klinka på tagenter, om vi så menar pianio spel, kunde dock lite av elvis - Brunin love.. fick MVG i musik, en annan fick VG och tittade på.. Nu snackar jag om dator tagenter, mina svarta med vitt text. spexxigt! Jag sitter varje kväll och får känslor nedtrycka via dessa tagenter, visa känslor negativa vissa andra positiva..

Men jag spelar nog min egen melodi som jag tror många andra gör i världen, via ett tagentbord..
well well, Alla ni som diggar eminem, så han låt sing for the moment har vääldigt stora drag av en aerosmith låt som heter dream on, ladda ner och hör själva...

Idag då, körskolan idag.. gick sådär men dem skriver frågor där inte ens står i böckerna, stabilt. nä blir nästa vecka och göra om sen en till. så man kan göra dem jävla dator proven....usch..
men inte mkt att göra åt bara plugga på.. som med allt annat

Dream ON, nä gör det till verklighet i stället och dröm om annat.

Kaffemuggar med Juice

Kategori: Life

Härliga mornar när man kan vakna sent, och ligga och dra sig. vakna när solen är upp och inte när den går upp. Idag var jag ledig!

Och tillbringade min dag genom att städa, läsa och städa.. jag är rätt seg att städa...
Nu är snart den där feelgood känslan där, jag är inte så deppig som det verkar:P

Snart helg, ska bli härligt och tillbringa den med någon man verkligen tycker om, och saknar varenda dag, men när han står där och väntar vid bussen är det värt varenda minut av längtan.

Han är det finaste jag mött, han får mig att må bra och jag har inte haft det så bra någon gång. Hans fina ögon som ser på mig, och får mig bara att känna mig så varm inombords.


Jag tycker verkligen alla borde få ha det så här någon gång. Dock inte med min kille, back off bitches, he's mine!


Ja men helgen är efterlängtad iaf:) ska bli skoj och få spendera den med dig.
Snart gå igenom plugget, sen körskola, örk....och sen normal plugg.
Ja till hösten kanske det blir annan studiestad. Gud vad jag blir vuxen!

Men lev i nuet folk.

till vännen micki hoppas allt går bra, behövs inte sägs mer.

Cya

Se det nu! Förvandlingar..

Kategori: Life

Jag är inte den som är bitter. Jag grunnar mest på det i efterhand för mycket, trots det inte syns för andra. Grunnar efter enkla lösningar, hur det kunde vara och varför det inte blev som jag tänkt..

Om det ändå var så enkelt, att man hade lösningar på problemen även om dem inte är så stora, men dem bara växer sig större konstant sen sköljer problemen över en, som en iskall dusch och man står chockad, huttrar och vill ha ett svar.. Hur fan kunde det bli så här?

Man vill slippa sina nutida problem och sina tankar,  vad ska det bli av mig, hur långt fram jag kan planerar igentligen, jag är trött på ha terminslösningar, haft det i ett  år nu snart och det är inte min grej. Jag vill kunna ha ett problem, vilken färg ska köksluckorna ha? Jag vill så gärna ha det problemet, och jag som inte ens har ett eget kök.

Jag vill gärna se tillbaka på det som varit och inte vad som händer nu. Men men man får ta sig i kragen och inte vara en sån vekling.

Queen - I want to break free, insåg idag när jag satt och grunnade att den låten hade varit bra till pass för halvåret sen. Verkligen... ehm, får lyssna på den nu och säg till mitt halvårs jag  på skarpen.

Det finns verkligen dem tiderna man önskade man kunde åka tillbaka och tipsa mig själv, i en jobbig eller  bara pain in the ass situation man velat kommit på att bitcha tillbaka, men icke..
Fortfarande idag har det hänt man går bara och hänger upp sig på vad man ville säga. 

Borde inte grunna så mycket, sånt kan inte vara bra. Eller så borde jag bli Psykolog eller o andra sidan inte...Ledig imorgon, wuhu! kanske ni märker av min tid jag publicerar inlägget. Läsa lite snart och planera min vettiga dag. Vilket jag blir stolt över mig själv nu om den verkligen blir så vettig.haha utan å:et blir den svettig. (very very bad humourday)  

En sak jag tänkt på mycket på, Många säger ordet jag älskar dig (väldigt lätt). Om man inte älskat någon förut asså inom ett förhållande, hur vet man verkligen att man älskar någon. Vissa bara slaktar ordet rent av, slösar med det. sen om man själv tänker på använda det så känns det som man bara säger det för det fattas något.

Strange thing, you know about love, often you see things so crystal-clear, you really know want you want in life . But in one moment, everything changes because of the mist, that has arrived to complicate and give love it's real name.
Difficult

 

Nejlikan i äggkoppen

Kategori: Life

Ibland bara saknar man kramar, man tycker det är synd vissa inte får uppleva samma sak i denna värld. Saknar när man kan ligga och titta på varandra. Jag längtar efter dem dagarna man kan ha som paren i filmerna har. Ser på stjärnorna, sitter och ser på solnedgång, har en picknick på en äng. Precis som på film. det vill vi alla nog ha nån gång. Att det är som på film.


Men i stället. Så sitter man och grunnar på vad man ska göra i veckan, vad man ska läsa, ärenden och möten. och man vill bara ha allt gjort så man kan luta sig tillbaka och bara tänka, phu allt är gjort  då kan jag sätta mig och läsa tidningen eller bok, eller bara sitta och zappa och chilla!

Veckans löfte:  Jag lovar att göra precis det nu, läsa en bok eller  bara sitta och zappa, sen ha den där känslan phu, allt är gjort!Det var längesen man fick en riktig feelgood känsla.

Och nu till min biggo rubrik. Jag har slagit upp vad alla mina namn betyder och döpt min rubrik efter det. Jag heter då Helen Anna Iren, sen ett till som inte står i folkbokförningen:P Men iaf. Helen betyder Fackla, Anna, betyder benådad, Iren betyder Regnbåge (iris).
så jag är inte så ego om ni nu tror det!
Skola imorgon och jag längtar till fredag redan..Men av flera anledningar:)
Jag vill bara krama Oskar ett bra tag innan han försvinner på ett tag igen.
men nu försvinner jag på ett tag;)
Cya

Färgklicken vi alla behöver.

Kategori: Life

Man börjar på sin första blogg....man sitter och funderar på livet stora ting och små. Man försöker komma fram till saker, man vill skriva något som insprirerar andra. Kollar sig runt och funderar ännu mer. Samtidigt som ett msnfönster blinkar.

Ja, tillbaka till verkligheten. Jag är inte så himla filosofisk, Jag är väl enkel nåt format. Palla bry sig för mycket, men så gör man det överdrivet mycket i stället. Jag gillar inte söndagar, verkligen inte. Dem har en ångest över sig, nu är det slut och nu ska du få ångest för alla saker du glömt eller skjutit upp att göra-dag. En sån dag som verkligen ska få en att må dåligt. nu kommer en ny vecka och du blir bara äldre, mouhahaha!
Så börjar då en ny vecka med saker att göra, som man inte gör i alla fall. I veckan ska jag läsa kurslitteraturen ordenligt, och lämna böcker sen så ska jag gå på föreläsningar och annat, sen en skrivningsgenomgång.

Men nu ska jag gå emot söndagen och jag ska se bakåt, vad som hänt i helgen för sånt är jättekul. Det man ser fram emot under veckorna, sen är det äckelsöndagen som är skitdagen.. det är den bajsbrunasenapsgula färgen som ingen gillar i färgpaletten. Men den har väl sin charm med, sitter och tänker ett bra tag med fördelar av en söndag....

Det är ju fan omöjligt. usch. I fredags var den en Girlsnight med sminkkväll och en film som jag somnade till. Årstema, jag var 80 tal! sen var det partaj i lördags, The tivoli, tänke man ja visst lite dans och skoj, lugn kväll!

Nästa sekund står man på bardisken och sjunger kareoke och kör en tribute till sin käresta.

Som det kan gå ibland, nix nu tänkte jag dra på mig hörlurarna och lägga mig. God natt