Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Planering planering.

Kategori: Life

God kväll i stugan, regnet rinner ner på fönstert. Stormen vinar utanför, sommar regnet har helt enkelt tagit överhand på sommaren.

Det där jävla regnet!

Veckans låt:
Tokio Hotel - Mosoon, tack vare de fruktansvärda regnet.

Flyttstädade, satt i bilkö för en olycka utanför eurostop. Roligt. Har alla grejer här nu, mina blommor så mitt rum är lite grönare nu. En ljuspunkt.
Sätta upp mina hyllor så jag har lite ordning och reda. Fast om som jag skulle ha det i alla fall.(haha)

Roskilde om en vecka. Måste nog ta tag i allt nu. Planera min E -tuna vistelse som snart blir en STHLMs weekend. Naaajs! Var ska man bo på roskilde??

Fixa rummet klart imorgon, borra upp mina hyllor ( ja, vill man ha något gjort får man göra det själv.)
Köpa spritpenna kanske är bra, har nog nån liten hemma.

Middag med Ogge imorgon, ska bli trevlig sen fotboll, Landskrona/ HIF, det var ett tag sen.
Man får ta igen massa när man är hemma, man vet ju inte när man beger sig igen. (hoppas förbannat snart)


Om man skulle kolla lite tv, mäta upp till hyllorna.

Grattis Sandra, till körkortet.=)

Dagens dåre: Lastbilschaffisar och Bob sinclar för jag bara hatar honom.

Misty midsummerdream

Kategori: Life

Som de fagra blomsterängar, man skrider fram i den heta sommarnatten. Smak av hallon och friskt jag nu dricker. Oh, ljuva midsommar natt in i dimman jag går. Genom vackra skogar och gnistrande åar.

Aloha. Midsommarhelgen är nu över. Med blommor som blommat i håret och god dryck som förtärts. Firade i två olika städer. Falkenberg på aftonen sen temafest i Halmstad. Båda var fruktansvärt roliga. Haft lite semester sen i torsdags. Semester från föräldrar. Underbart.

Trevliga människor i Falkenberg=) Hemmafest med grill. Nice folk and nice ass by the way. Sen hawaiitema på festen i halmstad hos tommy, det var roligt som sören och en härlig bakfyllesöndag idag då, men lite fiske och solsken. Sen gick jag en promenad genom stan med min falafelrulle=)

Har varit en toppenhelg, med lite semester. Blir HBG nästa helg med guidning, har nämligen en köpingsbo på visit=) Fean jag måste betala min adressändring. Noterat. Blir en dag i Malmö sen lite party och runda till DK och naturligtvis i HBG.

Är rätt pepp på roskilde nu:) vet dock inte vilken dag jag ska dit. Men man får ta reda på lite och fixa camp osv, nästa söndag drar det igång och jag hoppas på fint väder. Aja, nu få rjag packa lite ska ta kvart över sju bussen, till morsan. wuhu.

Ha de finemang fint=)

Farväl lilla småstad.

Kategori: Life

The smell of your skin lingers on me now
You're probably on your flight back to your home town
I need some shelter of my own protection baby
To be with myself and center
Clarity, peace, serenity

I hope you know, I hope you know
That this has nothing to do with you
It's personal, myself and I
We've got some straightenin' out to do
And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But I've got to get a move on with my life
It's time to be a big girl now
And big girls don't cry
Don't cry, don't cry, don't cry

The path that I'm walking, I must go alone
I must take the baby steps till I'm full grown, full grown.
Fairytales don't always have a happy ending, do they?
And I foresee the dark ahead if I stay

But it's time for me to go home
It's getting late, dark outside
I need to be with myself and center
Clarity, peace, serenity

Igår fick jag höra jag var Halläning av halläningarna själv. Då var jag riktigt stolt. Att jag nu har en liten Halmstaddel av mig. Tyckte jag var tufft. Det har varit riktigt kul det året jag bott här. Ska bli kul och göra något annat. Men roligt och ha bott i ett mindre samhället.

Charmiga lilla småstad. Kan tänka mig när jag äldre blir att flytta till en mindre ort:P Ja Halmstad kan komma på tal då igen. Men nu är det tillbaka till HBG igen,  till flickrummet. wuhu. Ska förhoppningsvis inte bli långvarig är en sak som är säker. Jag lyfter nu på hatten för min tid i Halmstad och hoppas jag lyckats röra om lite i grytan;)

Helsingborg, då var semstern slut och det är dags att börja jobba igen.



Halmstad igen.

Kategori: Life

Nu har jag varit dum, nu ska vi ha  lite bilder på visning från första doppet.  20 årsfesten. Befinner mig i Halmstad nu.

Dagen än har varit som så här: En runda med Erik, en ny mascara blev det, sen hyrde jag film som jag ska se med Ola i kväll=)
Sen ska jag till Götet imorgon med erik, mamma, christina och kussen. Ska bli sköj! Se lite turistgrejer. Aldrig turistat i gbg=)

Ska bli la sköj! Men här kommer bilderna.
image38Vykort från Halmstads Studenter!image39Cykeldoppet
image41födelsedagsbarnen
image42Halmstadsfesten


image43De sjunger för mig på HBG festen.

Allt detta var sjukt lajbans!

Ovälkommen i sitt eget hem..

Kategori: Life

Två platser är jag bunden. Jag gillar dem båda lika mycket. De är båda medvetna om varandra och snart en till kanske.

När man är i HBG, vill man till Halmstad och när man är i Halmstad vill man få flytten klar. Ni vet hur det är, det man vill ha kan man inte få osv. Men verkligen, känns inte som man vill ha något förhållande. Riktigt gött och göra precis vad jag vill, fast det gör jag nog i alla fall. Mitt liv är lite spritt. Alla mina saker är i gästrummet som jag för inte tillfället bor i heller. För jag sover på gästsoffan. Sen ligger mina kläder i kassar i mitt gamla rum. Härligt. På tisdag blir det jobb, sen ledig flera dagar utan fläng fram och tillbaka.. tack. Jo ska till Göteborg på torsdag =) turista och sånt skööj! Hoppas ni grabbs har urkul ELLER?!?

Grillade igår, var riktigt najs, Badade på tylösand. vad mer kan man begära av en Sommardag! En vit helg, var riktigt härligt! Kommer dock bilder från detta senare.

Cya

V.22 var man 20 år

Kategori: Life

Denna veckan jag älskar på hela året, för jag fyller år, plus att det brukar vara härligt väder. Inte så tokigt heller för den delen.

Tack alla för min uppvaktning! Det har varit lajbans!! Både på fredagen och lördagen! Riktigt fett, hade två polare från Halmstad som förgyllde tillvaron på lördagen och fredagen=)

Det var god mat., lyckades med mitt bål och även gå ett litet tag med mina skor. Bytte dock skor fyra gånger tills jag hittade ett par som jag kunde ha ute med. Tivvan blev det och ett otål trevliga gäster::)

Fick lite allt möjligt, en fin tavla, böcker, cocktail tillbehör, en kulturell artefakt, en helt otippad! IFK halsduk som jag kan göra vad jag vill med=) undrar var jag lagt min tändare...

Det har hänt mycket de senaste dagarna, och sjukt kul har det varit! NU är det till och  med sommarlov och tog mitt första dopp! Furulundstranden blev det rättare sagt som fick den äran. Härligt=) till och med bevis när jag cyklar i havet, inte varje dag=)

Kommer upp bilder från de dagarna. Även Grattis Halmstad som fyllde 700 år!