Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Badhusets odör.

Kategori: Life

Efter en helg med jobb och en maffig fest. Så har man otroligt rena skor, eller inte. Tvättar skorna som blir solskensgula. (  de är vita) OKej??? MIna fina vårskor!! som tur har man klorin i bakfickan som gav dem en behandling till den nyansen de ska vara. Förhoppningsvis håller det sig så skohelvete annars blir det flaskan...


Blir plugga imorgon på bibblan fick en del gjort idag men borde gjort lite mer som vanligt, har tvättat kläder inför helgen så det är ordnat. Blir Besök i HBG och lite partaj. Valborg i lund eller siste April som det heter har man hört ska vara ur dess like! Ska bli intressant. bäst om man inte smäller upp förväntningarna utan bara go with the flow. Sen ska jag plugga, plugga, plugga och åter plugga. Men nu harjag  gått och naturligtvis blivit facinerad av nåt man inte ska bli när man ska det ska pluggas. Köpt mig ett träningskort. Kan träna med det dygnet runt och var i sverige jag vill. DVS om de har gymmet i den staden plus vilken tid på dygnet som jag vill! Eftersom man fått sina fingeravtryck inscannde och en fräsch bild på sig i kortet, så blip!! Är man inne. Secret Agent*lala hur den bondlåten nu går...Man ska som sagt göra allt än att plugga och ska ner på bibblan imorgon efter övningarna på skolan och plugga och en annan grej jag blivit facinerad av som jag fått hjälp av min farmor. Det är släktforska. Min Farmor är grym på det kommit riktigt långt bak i tiden. Mesta av släkten har stannat i skåne. Sen tänkte jag ta mig in på ny mark. Nämligen min Farfar, så för att göra det "enkelt" följa  vart efternamnet tar mig och då platserna som de bott. Det jag vet är att min Farfar är född i Helsingborg precis som jag. Men att hans föräldrar är från Småland och där ska jag ta reda på lite!

Så imorgon blir det plugg och kolla gamla böcker:)

Intressant intressant. Nu till lite kvällsmat och dricka för min huvud sprängs snart av Klorin doften.

God natt

Solsken, vart tar du vägen!

Kategori: Life

Molnig dag, mindre bra, mådde apa och kunde ej ta mig till skolan. Fy fan. Så idag har varit en slow day, Tänkte dock avsluta denna sega dagen genom att baka och städa sovrummet så man har lite pluggro. Sen får man besök imorgon:)

På fredag blir det planering:) Borde köpa mig en ny dator eller en dammsugare, ehm sånt får man önska sig eller helt enkelt jobba till vid senare, Jag vill bara bort,bort.  Så jag planerar en solsemsester med min gode vän Ryan och det blir nog Jordanien. Billigt land och massa SPA upplevelser och historiska platser. Väldigt roligt ska de bli. Får la boka resan snart. och detta eviga pluggande som aldrig tar slut, känns det som. Då kan man lika bra göra allt annat kul sen när man inte pluggar som att resa:)

Det är dags att se världen lite mer. LIte storstad och lite sol i sommar. Först och främst plugg. Plugg i mängder.

Usch.

Min pojkvän.

Kategori: Life

Han snarkar, han fiser. Han fixar aldrig routern. Sur blir jag. Så  nu har jag fått det ur systemet.

Nu till  något helt annat, föreläsning och tvätt tid, tvätttiden är snart klar och mina händer luktar gott som fan.
Ska snart dra ut lite kuddar och sätta mig på min "balkong". Den förtjänar inte och kallas balkong fär den är sjukt tattit. det är min entre i brandtrappsmetall och jag hatar den. Det är nog det värsta jag varit med om man kallar det balkong. Så nu har jag fått det ur systemet med. Sitter och  kollar solresor. I augusti vore najs. Har hela min sommar klar i skallen utan att den ens börjat. Nu gäller bara fixa plugget och få det överstökat så ska ut och sätta mig med boken. (har sjukt bra lärare som gör skaer roligt. Det kan faktiskt vara intressant och sitta med arbetslagsstiftningen.)

Sen blir det diska och städa efter suttit i solen ett tag och bli en pricki korv.

Sorry, inga bilder måste hålla på och byta internet sladden till min laptop och sladden glappar när man gör så. SJukt störigt. LIka bra man flyttar i från det här mögliga stället är så trött på något aldrig fungerar och man själv ska inte behöva fixa allt bara för man har en lat pojkvän. Visst jag är rörigt, inte perfekt men jag försöker göra nåt åt det. till skilland från vissa andra som hellre gör andra saker än att bry sig om att fixa saker.

nu ska jag ner och hämta tvätten.

Det får mig att se rött.

Kategori: Life

Vackra vårdagar kommer sällan ensamma, idag är en sådan dag. Man blir piggare och mer alert. Häärligt!

Jag har varit så trött, trött på allt. Tänk på vad lite sol kan göra. Det gör verkligen under. Man kanske ska ut i solen och röra sig. Hmm nja får bli en vårstädning  idag, och så klart pluggande inför föreläsning imorgon. Sen är det påsklov, i en vecka utan plugg och blir nog lite iaf. Sen förhoppningsvis lite jobb, ska jobba påskhelgen. Lite extra OB inför  min resa som inte är långt bort faktiskt:)

Nu känner jag hungern knackar på och dags för lite brunch, jag vaknade klockan 9 men är man seg på morgonen så är man. Nu till dagens I lands problem. Ska jag dricka blåbärste eller Kanelte? Mariga val. Veckan snart slut och April har börjat, lyckades lura Jakob att någon hade vandliserat grannes grill. Grillar..Svenskarnas favorit. Igår när jag skulle cykla ner till stan för middag med Jakob så känner man en skarp grillosdoft. haha då vet man direkt värmen är på väg och bladen ska slå ut:) Blev en god Italiensk restaurang med en väldigt yr servitör. Sen i går var jag i Malmö och hälsade på min moster och gick en runga på stan, underskattat att shoppa där faktiskt, skulle in på Weekday på ett par byxor jag spanat in men icke så var de borta. Attans, blev en bastopp på rea iaf. Det är lite av vad som hänt i veckan. Nästa vecka blir det Helsingborg. Jobba kanske? Vad vet jag!

Nu väntar en härlig ledig dag och en spännande dag.

Aurevoir!