Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Vårregn

Kategori: Life

Idag har det regnat som aldrig førr och varit lite av och till med vædert hær men nu ær det æntligen vår i Oslo och syrèenbuskarna blommar før fullt. Underbart med vår. Maj ær den bæsta månaden! Inte bara før jag fyller år men det ær bara så. Liten fødelsedagsfest på fredag blir det :) Firade Norges fødelsedag igår, det var helt sinnesjukt, folk klær upp sig och går runt i något som heter bunad (folkdrækt).Vældigt fint och se det och det inte ær så i Sverige faktiskt. Blev grillning med korv och lite Asti och jordgubbar, med tanke på jag jobbade till  kl 15 så fick jag inte folkmassorna på Karl Johan, lyckligtvis finns webbtv till hands!

Bloggat dåligt på senare tid men har varit i Helsingborg och træffat folk som læser bloggen. :) Det var helt underbart och træffa alla igen och vædret var tip top. Inhandlades ny mobil så før den andra kan man slænga åt skogen och ett par nya bågar. Ser ut som en riktigt bokmal med dem och har dem mest på jobb, vilket jag oturligt lyckas støta på de snyggaste ekonomerna på banken bærades av dessa glasøgon, jag ser i alla fall snyggningarna klart!





Oj Oj, vad tiden går.

Kategori: Life

Bloggade sist under påsken, hade påsklunch och jobbade i stor sett hela påskhelgen. Sen efter det før att låta som laser turken, jobbade jag ænnu mer, fick hoppa in før en annan. Sen efter det nær jag trodde jag skulle hem i helgen, valborgshelgen så får jag ænnu mer jobb så igår vaktades hela dagen utomhus och mina frænknar børjar komma fram som en pricki korv man blir.

Underbart væder. Hade værsta picknicken på påskdagen ute efter gjort stan, helt underbart! Men imorgon kæra vænner, imorgon så kommer jag faktiskt hem. Från min egen exil haha. Det ær ju eget val att bo hær och jag trivs något så oerhørt faktiskt! Blir packa nær man kommer hem :) Awesome! 1.5 timme kvar på jobb med 100% plus helg. Vem klagar? Absoluut inte jag:) 

Åk någonstanns med skepism och ta det som det kommer. Ja, då løser sig det mesta faktiskt.