Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Out on the market.

Kategori: Life

Nu åker mitt värde upp. Ute på marknaden igen! Nu måste det stiga skyhögt!
Känner inte för att vara på marknaden, vill öka egetvärdet först. När man väl kommer ut så blir det bonzana på marknaden. Högstbjudande och inte till ett resonligt pris. Vaknade oförskämt pigg och väldigt tidigt. Borde göra det oftare och få lite mer gjort. Snart jobb idag, kollat lite andra annonser om jag ska ta ett extrajobb för mitt jobb eller begära mer timmar.
Kan vara kul omväxling, lära känna lite folk och få omväxling på arbetsuppgifterna och lite extra i plånkan! Aja får se nåt intressant dyker nog upp. Allting känns så ljust. Checkat i kalendern 1 dag kvar på vintern och snön smälter lagom bort nu. 1 extra dag kommer upp, kan behövas som uppladdning inför den packade våren. Tripp till Holland på måndag!
La ut annons på finn.no och den är på norsk rim! Vi har fått över 300 wiews och ett antal erbjudande! Så blir en visningssöndag! Jag håller tummarna för 2 olika lägenheter! Det löser sig. I vart fall har kugghjulen börjar att rulla igen och allt känns som bara som lycka. Nu blir det inhopp i duschen innan man beger sig till jobbet! Ha en bra dag!

I väntan på vadå?

Kategori: Life

Härlig morgon eller la mig innan solen gick men gick upp vid middagstid. Sverige har fått en liten tronarvinge! Grattis och det är hela 98 dagar tills det är ett kvars sekel sen jag föddes! Tills dess då?

Ja det finns väl en hel del saker på agendan.

Fixa biljett till resan? Fixa ett nytt ställe och bo på. Det tänkte jag fixa under 1 månad nu. Bara jag kommer bort. Tänk er att man är superglad när man går upp och när man ska gå hemifrån så är man arg, irriterad och bara ledsen. Jag pallar fan inte ha det så. "Du är ju inte fager". Kul och höra, oprovocerat. Lönt?  En liten energitjuv som tar den lilla energi man har av att bo på ett dårhus eller rättare sagt med en dåre. Funderar på småavskedspresenter hela tiden. Skapa lite gaykontakter med dårens nummer eller varför inte en liten vänskaplig kaka med laxermedel. Men sen så känns det som om man skulle sjunka till dårens nivå. Snart 25, jag borde inte bry mig. Men det är svårt när man är i en bubbla som man inte kommer i från. Man vill egentligen bara att vissa ska lära sig sina egna läxor. Jag har lärt mig, hur jag ska bete mig mot andra på egen hand. Dags för andra att göra det, som sagt finns ingen anledning och bry mig om människor som deras lilla självförtronde grundar sig på att försöka dra ner andra på deras nivå. De vill säga under din egen värdighet.

Tryckt i mig en tunna glass med cookie dough! Det kändes bra som fan! Sjukt gott! Ska snart hem isolera mig i mitt rum och börja ett tidigt morgonpass men fördelen är att komma hem på eftermiddagen i lugn och ro. Sen börjar helgen. Den hemska helgen -.- .  Men det är 4 helger till SEN kommer finbesök och lite glädje! SEN har jag förmodligen flyttat! UNDERBART. 


Nu blir det storrunda och snart hemgång.

Miljöombyte

Kategori: Life

Nu är jag så trött på vara gnällig och tjatig, det senaste jävla halvåret har handlat om en dålig jävla sinnesstämmning! NEJ. Jag ska inte tillbaka hem för att jag inte trivs. Då får man ändra om sin sits! Det är precis vad jag tänker göra! Klart att man saknar sina vänner hemma! Det gör man hela tiden! September längtar jag till! Snart blir det en liten resa till Holland och slappa lite där! Ska bli gött och det är ju helt underbart att det snart är vår! Höra fåglarna kvittra utanför fönstert! Underbart man blir så lycklig i hela själen!

Aldrig sur, ut på tur!