Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

And it just keeps on raining...

Kategori: Life

Dropparna droppeli droppar.. Regnet har bara det inte fått nog!

Det börjar med en riktigt bakfylledag, var i Halmstad igår och partajade. Det var skoj, hade trevligt sällskap på bussen, det tackar man för Lina=).

Åkte pariserhjulet i Halmstad och fick se en annorlunda vy av Halmstad, får erkännas att det var vackert. Grön stad, de gillar vi.  Men nu är jag, hemma i HBG. Det duger väl. Regnar som spö i backen, vilken perfekt dag för att städa!! Eftersom mina skor jag fick av mamma var en muta till det. Så får väl sätta igång, göttans hon skaffat tvättmaskin så jag slipper spendera en dag i tvättstugan. Blir lite planering för veckan, det ska ju bli skoj. Söka massa jobb...Underbart som få..Jo tjena, men hey that's life.

Diska lite, tvätta, dammsuga, min söndagskväll kommer vara Awesome!! Kollade en serien om surfare på hawaii:) Ska läsa in mig lite! Läsa när man nu ska hinna det. Aja, måste hitta jobb förbövelen=).
Aja nu ska jag in i städrocken och börja städa undan lite.

Drömmar är en bit till människor mål.

Mina lustiga tidsfördriv...

Kategori: Life

Alla har vi små trevliga hobbies, fiska, sporta och pyssla med saker.
Vad kan jag ha för lustigt tidsfördriv?

Inte mycket igentligen, borde väl träna lite. Men det ser vi aldrig hända. Blir en vecka fylld med ärenden, lite små bus och kanske ett besök i Halmstad. Vad vet jag.

Borde hämta mitt tivolipass, när jag ändå ska vara kvar i stan, sen sticka till skatteverket, söka lite jobb, lite sånt smått kul. Kul med lite sol om det kommer fram. Playan kanske hade varit trevligt.

Var i rydebäck igår:) gick promenad vid havet. Det var nice, kollade lite film:)

Nu till min lilla hobbie, driva lite med skumma typer på Skype! Hahah. Just nu har jag en snubbe från algeriet, som vill gifta sig för att komma till Sverige, Stor chans. Haha Jag sa jag var gay och kunde inte gifta mig och nu frågar han om massa blonda tjejer. Kulturkrockar är alltid kul hehe.
Måste citera min vän haha: helen you are not intersting to working with my in tourism
[18:56:40] malik skriver: you cam with people from sweden
[18:56:52] malik skriver: and we can have good bisenseee heer
[18:57:16] malik skriver: it's very good idea
[18:57:25] malik skriver: if you are intersting
[18:57:27] malik skriver: of cours, (hans engelska är lite rostig.) Det är ju nästan så man har hittat Borat 2.
Han har affärerna i sinnet haha!

Veckans nyhet: Jag är med i en fotokatalog i holland  för ett fotogalleri i Amsterdam:D Det gjorde min vecka. Första publiceringen så:D Så nice!

image45
Ska skriva ett tackmail till Gregor! Ska dock scanna in fotona från roskilde idag tänkte jag, så är det gjort och framkalla mina härligt bilder från sthlm med min kassa engångskamera från pringels fast utan blixt.

Sen sortera upp alla mina skönlitterar böcker för känns som man måste komma in i läsningen igen innan kurslitteraturen ska inhandlas. Kvällen kallar, vi ses ute i skymmningen.

So long!

Norrköping nästa...

Kategori: Life

Tåget är försenat till Hässleholm/ Malmö. Lokfel....
Underbart!


Sitter just nu  på tågcentralen i norrköping och min telefon är död så jag kan inte ringa efter sällskap. Riktigt illa, jävla SJ. Sitter och har betalt 20 spänn för sitta vid internet, så lite skoj är det lär vara hemma cirka 01 eller nåt.

Var i Örebro igår, det var trevligt. Gick runt lite på stan och kollade grejer. Träffade danne efter snackat med honom i evighet. Borde verkligen ha fler såna här glidar sommarar. De är nice och åka runt i Sverige:) Borde köra bil runt, nu har man iaf sett lite av svenska underbara järnvägarna och mellanSverige.

Ska snart leta fram min bok så man kan läsa lite när man väntar på det satans tåget!! Ska bli nice och komma hem och bara softa tills man börjar skolan eller jobba=)

NU hör jag att man klan få käk för det försende tåget:D om man visar sina crapiga biljetter. Ska jag göra när jag har min tid klart här!

Så vi ses ute i de svenska skogarna!

Stockholm i mitt hjärta..

Kategori: Life

gröna barrskogar och en massa vikar. tuffar dessa tåg igenom. Grannt?

Kom till Eskilstuna i tordsdag, fick se lilla idyllen Torshälla. Faktiskt fint=) Sen igår var vi i sthlm hela dagen. Blev en massa museum. Som vasamuseet,nordiska museumet, nationalmuseum, Kungliga slottet, livrustkammaren, skattkammaren,Kaknästornet ( eller cookienose tower), de hade faktiskt ett fik längst upp) Gröna Lund. Åkte två bergodalbanor! Så lajbans=) Så blev en runda igår trots allt i den kungliga huvudstaden.

Hade värsta oturen igår, fredag den 13de. Glömde min ny inköpta engångs kamera på tåget, (hur jag nu lyckas)min klänning fastade i min väska så visade halva röven på slottet. Sen fick jag värsta deofläcken på mina svarta klännning och mitt guldiga skärp färgade av sig. Wuhu!

Men vi hade tur med vädret, regnade inte på oss:) Sen köpte jag en ny en gångskamera (de är underskattade). Så blir lite och framkalla där=)
Kan verkligen tänka mig och bo i Sthlm faktiskt. (lyllos dig Ditte som ska flytta). Ska definitivt nån gång i mitt liv bo i en större stad. Läste att honululu, hade 300 000 invånare, och att det bor 1.2 miljoner på Hawaii, det är ju lagom:) Har även accepterat till min kurs nu, plus sociologi om jag inte hittar nåt jobb! Men förhoppningsvis får nu när man är tillänglig!

Blir Örebro en hel dag imorgon, träffa en person som jag snackat med i kanske 5 -6 år, sinnessjukt länge:) Men det ska bli sjukt skoj! Då har man sett lite mer av mellansverige inne i landet, Ska snart iväg till gamla stan i Eskilstuna för det är ju härligt väder och sen ska vi käka slagsta glass:) Sen ska vi nog partaja ikväll, så det ska bli lajbans!

Hare brau!

And I say Aloha?

Kategori: Life

Intagningen visade sitt. På gott och ont.  Jag kom in på mitt första, mitt wildcard, Hawaii studier. Men inte på mitt andra.
Vad gör jag nu?

Igår var en sjuk dag, fick reda på var jag kommit in. Det är ju förvisso bra, jag ska stanna i hbg ett tag till. Fan också. Men jag får åka till Hawaii. Det är ju lajbans.. Men jag kom inte in på mitt andra i GBG. De va la synd. Det jag ville läsa efter Hawaii, blir helt enkelt att söka samma och se nästa år. GBG 2008 wuhu!

För Helsingborg orkar jag inte livet ut.
Visst vacker stad, säger jag inget annat om men jag vill se mer saker än kärnan, danmark och mammas platski. (en potatisrätt hemma hos oss, god den är lite polskicrazy.)

Positiva att vara hemma, jag tänker jobba lite om jag nu får mig ett jobb till hösten=) som jag kan komibera med mina halvfartsstudier:D sen dra iväg till ön;DSlipper studielånen typ. Det är ju fint. Fint och bo i sitt flickrum igen.

Det är lite ris och lite ros på den här intagningen. Blir ringa ner till lund och kolla runt lite vad som ska ske.  Jag vet bara en sak jag blir lycklig av nu för tillfället och det är BORT här i från.

Aja roskilde, kan ni läsa om här, från det campet jag bodde i, de var helt Festival crazy!! www.enhelvetesrora.blogspot.com 
Blir tågresa imorgon till Eskilstuna, så lite bort här ifrån kommer jag :) Ska lägga upp en lite lamewebcam bild. Är man glidare så är man. Hoppas på fint väder nästa vecka=) snart, var är sommaren för i helvete?!?!  Jag har varit seg på blogg, lite svårt när man sitter i leran! Men det var en rolig festival faktiskt och det vare dem som var där i campet. Härlich. Men nu vet jag i alla fall vet jag nästan vad jag ska göra i höst. Får se om Hawaii blir alternativ, annars fortsätter jag på sociologi tidigare än beräknat. See the world:) I want it all!

En del av mig vill bara få klart en utbildning och börja jobba. Den andra delen vill ut och testa på saker. Än är jag ung:) Aja återstå imorgon, vad jag ska göra med resten av mitt år. Nu väntar väskan.
image44

Tot syns or should I say. ALOHA!

It's Festival Crazy!

Kategori: Life

Lerigt, blött och kallt som sören. KÄMELÖSE!  Ja det var lajbans!  ROSKILDE 2007!
Den regnigaste någpnsin i historien, och den har jag överlevt!

Man fick se sidor av människor man aldrig sett förr=) Festival låtarna, var på gott och ont. Pumpa puma, vi måste pumpa. (Ond) God, var Rihanna med umbrella. Den satte ju ord på festivalen=) RAAAIN! Alla stod varnadras paraply!

Jag är så trött at tjag inte vet vad jag ska skriva. funderar på framkalla mina bilder från red Hot, ja dem såg jag med:D Såg massa bra band iaf=)

Så festivalcrazy för tillfället hahaha. nervös för min intagning:S helt galet

Men jag återkommer.

Stress, stress

Kategori: Life

Detta från en äldre man i polen, (dansk). Otroligt kul. Det ska minnsan inte stressas i onödan!

Men det gör det i alla fall. Packas, fläng hit och hit! Dock kul i slutändan.
Var i Köpenhamn idag, verkligen en stad man kan tänkas bo i. Besökte Christiana, det var tufft.En oas i storstadsdjungeln. Var även i Malmö igår, även det väldigt trevligt.
Härstammar från den staden, känner ingen direkt connection till den faktiskt. Mest förakt till de  klorblekta laget. Inget personligt, malmöbor.) Jag är HIFare! 

Var ute i helgen, på tivvan . Träffade massa gamla bekanter, var lajbans även lite nya bekanter! Skaffade även mig ett tivolipass. Om jag nu kommer använda det återstår.
Snart Roskilde på agendan, ska försöka sikta in mig på west. Kommer säkert för det alla bo på East som man känner, klockrent haha. Aja få rman se  när man kommer dit :) Med musik, ett leende och förhoppningsvis lite solsken. Måste bränna "blandband". Var nu mina cd skivor är nånstanns i denna flytt?!?

Jisses sängen kallar, för morgondagen av stress stress.