Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Min huvudvärk är ett minne blott.

Kategori: Life

Huvudvärken är ett minne blott, har aldrig huvudvärk längre. Har mer ont i fötterna nu, då man går in sina skor på dansgolvet.. haha vilket resulterar i smärt. Snygg smärta.

Festen började lungt. men sen gick det åka av och alla stack till stan gick in på tempel och dansade som fan. Så jävla kul. Det var så kul och i nästa sekund stängde dem. En härlig kväll i goda vänners lag var avslutat. Denna helvetes månad är över. På tisdag ska jag vara lycklig att vara själv.

SJÄLV. Haha vilket troligt kommer reslutera i att jag ringer och tracka folk och bjuder dem på middag. Men det är ju bara trevligt när man kan välja sällskapet.

Februari imorgon. Januari har gått så himla snabbt jämnt. Idag kommer Maria och Henke hjälper mig med släpet ner till lund. Då hoppas jag VERKLIGEN att det finns plats till mina grejer.

Nu blir det släääääääääääp och LUND:)

En bok om mina vänner.

Kategori: Life

Studenten. Lyckliga tider. En shoppingtur passade sig fint. Hittade en makalöst rolig bok. Minns dock ej var men den brukar finns på lagerhaus.

Boken kallas bibeln. Tro mig är ingen superkristen nisse så namnet för mig är läskigt. Söndagsskolorna på lördagarna har gett sin inverkan. Jag är offciellt rädd för hyrkan. Ja vi kan kalla det hyrkan. Hycklarkyrka. Har lite svårt för vad katolism representerar. 

Denna vänskapsbibel är den syndigaste man kan hitta:) Saker man aldrig vågat fråga sina vänner men ja vårt kompisgäng har aldrig direkt varit särskilt finkänsliga. Frågorna i boken är bland annat. Min konstigaste sexuella upplevelse? Till barnprogram jag hatar?  Allt från himmel och jord för att få fram en korrekt kompisprofil. Boken är dock fylld till max men funderar starkt på köpa en ny för då den blev fylld 2007 och man har mött en hel del människor mer. Haha.

Som sagt. Igår utgång. Det var trevligt :) Dock när pillan ville in på Harrys var det droppen för mig. Sätter in min fot där. Så gick hem och sov gott. Sen hur pigg man är idag är faktiskt förvånande. :)

Nya månadens misson. Fixa lägenheten, köpa en ny bok att fylla och plugga en hel del:)

Utgångs ikväll igen. Sen är det flytt imorgon:)

På återseende.

Upp med tuppen.

Kategori: Life

Kom hem till hbg igår, en tur ut vid havet. Var trevligt! Fräckt se is i Öresund:)

Imorse vaknade jag av att min mamma väcker mig för hon ska till tvättstugan. Klockan är då 5.30..mina ögon kliar och det skaver. Somnat med linserna. Upp och ta ut dem. Sen var det somna om. Nej för då kommer städerskan och ringer på. Går och lägger mig.

Tänker det är inte lönt och gå och lägga mig. För ska vara i stan klockan 10. Sätter mig på bussen med alla pensionärer och tonåriga.

Kan knappast köra med ett öga som är cp och skaver. Hittar lite gött smink då min fondationsflaska gick sönder. Så lite ny investering. Blev även en runda som på systemet. Tidigt morgon och nu är det bara resten av dagen kvar! Blir sätta sig och plugga. Vad händer ikväll? Who knows.. Biljard kanske:) lite ölhävning inga direkta planer klarlagda! Ska bli lajbans på lördag i alla fall:)


Ha de götts denna fredag.

Nya steg.

Kategori: Life

Kollade en del lägenhet. Kan få en hel del. På bottenvåningen och en lägenhet är bättre än inget alls.  Rimlig hyra och ingen hyra på sommaren. Får se om ingen ställer sig före så är jag lycklig innehavare av en delphietta. Ska fixa lite grejer innan jag beger mig hemåt för att fixa med mina andra möbler. Blir en intensiv månad om jag då får lägenheten. Med både plugg och packning. Men det är det lätt värt det:)

Men det blir temporärt då jag inte har planer att stanna i lund för evigt. Men detta sista året ska bli förbannat jävla bra med en karneval.

Ser verkligen fram emot allt när det ljusnar. Månaden började som ett helvete med allt på en gång och nu känns det som att allt kommer bli bra. Får även sätta igång att söka nåt extrajobb inom det man faktiskt vill jobba med då även på olika orter. Känner vara flexibel på en trög arbetsmarknad. Plugga i helgen och en födelsedagsfest som heter duga:)

Anna och Daniel ska ha fest och det är underbara människor från Halmstad som kommer med! Känns som en gammal reunion där alla är var där. Ska bli skoj som fan ser fram emot det. Sen blir det köra släp på söndagen, hur man nu ska göra det med denna halkan som varit efter snöstormen. Gick genom detta snöoväder igår såg ut som en panda när man kom fram till skolan. Helt segt. usch.

Nej nu måste jag fixa ses drar jag till en efterlängtad helg!

Blizzard.

Kategori: Life

Dagen började med en runda på stan med Cornelia och det käkades våfflor:) Inhandlades även ett par jeans. Man hade ju velat ha något roligare men kan vara bra med nåt nyttigt med.

Sen blev det hem och lämna prylarna och dra till föreläsningen som är placerad så himla fint.. kl 15. Höll på somna idag igen. Imorgon är det en till sån föreläsning igen men sen är skillnaden att jag drar till Helsingborg. Hur det nu ska gå med denna snöstorm. Var ju perfekt innan, höll på smälta och det gick att cykla. Nu måste man gå överallt. Blöörk. Blir plugg ikväll, skulle egentligen ut på VGs men pallade inte för denna förbaskade snöstorm

På vägen hem från föreläsningen hade jag en låt på hjärnan. Haha så har bara börjat sjunga högt när folk gick förbi haha. Vintersting? "you look kinda cute" två gånger med.. hur lyckas jag.. Ofta man har en sommarlåt på hjärnan när det är sånt här förbannat väder. Hittade inte versionen jag ville ha på youtube.. De blippa BITCH! Så istället för trick ska ni sjunga bitch:D


Feel the heat in your feet

Kategori: Life

Kom från HBG igår, var även i stan och hämtade macen som faktiskt gick på garantin. Vilken tur man kan ha:) Kunde inte somna igår så satt och youtubade en massa och ramlade in på ABDC som jag nämnt tidigare är Americas best dance crew. Allstå verkligen om man kunde dansa så det är sjukt coolt. Alla dessa volter...hmm om jag jag inte slutat på gymnastiken eller typ testat på konståkning när kusinen drog med mig eller faktiskt lyssnade på när mamma ville skicka i väg mig på dansskola.

Nej. Nu är det så här att man ska aldrig låta sina barn bestämma då blir dem lata och oengaerade. Men för att komma till sak så är det svårt att hitta vissa dansklipp så hittade med en breakdance grupp.(Tycker de är roligast att kolla på för de  flyger hit och dit.) Så hittade jag ett klipp med alla deras dansnummer genom programmet.. Dock är det inte den bästa gruppen men en av de bästa i alla fall.Där kan sitta länge och titta på de gamla säsongerna.

Blir kolla när man kommer hem från föreläsningen som börjar 15 och slutar 17.. rolig tid...man är ju inte alls seg i huvudet då. Ialla fall till klippet nu:)

Gratängoman

Kategori: Life

Det blev en riktigt bra middag igår med Joanna. Potatisgratäng och lövbiffsknyten med mozzarella ,basilika och soltorkad tomat och rödvinssås till det. Bio sen och filmen var bra. Den hade det mesta och en förbannat massa pang pang. Men det är väl antaligen för att locka dit de agressiva hanarna.

Det var en scen som både jag och Joanna garvade högt som fan, klockren när två avatarer huvudpersonerna skulle skjuta ett djur. Så bara poserar den rådjurslikandestrutsen  med värsta clownminen. Hahaha så jävla bra! Scenen var typ 5 sekunder, fan det roligaste på hela filmen. Avatarerna är en blandning mellan smurfar och katter. Smurfkatter:)
Gillar fortfarande dock inte Sience fiction.. Tycker det är lite speciellt fortfarande men de hade gjort filmen snyggt.

Har dock brutit ett löfte. Glömde blogga en dag i Januari! Lyckades hela 21 dagar på raken. Så blir en summering av fredagen. Micki kom över från HBG och jag hade varit på systemet. (sjukt lång kö, som alltid när csn kommer.) Var bitter för jag inte hittat nåt kul plagg på stan. Vilket resulterade i att vi gick från stationen i den bittra kylan. Sitter och snackar massa strunt hemma hos mig sen joinar Joanna och vi drar till Helsingkrona. Drar före i kön så himla skönt:D Får våra statusband. Vilket blir gult. (Gult var det nya gröna) Snackar runt med folk och träffar trevligt folk:) Hamnar även på en bild på nationen. Vi drar hem och jag käkar potatisgratäng. Det har jag även gjort idag så tydligen har jag något form av beroende till potatisgratäng. Vi somnar sött och vaknar mindre sött. Det var fredagen kort:)

Fastande tydligen på bild

Malin och jag. Singstarstokarna.


Härliga Helg.

Kategori: Life

Härligt och härligt. Kan kalla det zombiehelg. Beetendet från zombies. Vad vet jag. Sitter och läser lite ordspråk, korta ord som kan betyda så mycket. Hittade en riktigt bra.

Att vara kvinna är mycket svårt, då ens huvudsakliga uppgift är att handskas med män.

Rakt på sak. Det gillar jag. Den varan exiterar tydligen inte.

Skitsamma life goes on. Pallar verkligen inte bry mig.  Blev en sväng på stan med Pillan och hade sjukt kul.  Idag ska jag, min mamma och moster fixa med mammas ställbara säng och montera ner min som ska förflyttas nästa vecka:) Ska bli så skönt att när denna månaden är över:) Ska bli så skönt med eget ställe IGEN!

Men ikväll ska det även bli bio:) och lite gott käk! Ska ge mig på och se Avatar, gillar inte sience fiction.. men man ska alltid testa nytt innan man dömer ut det.

En härligt söndag till er allihop.





Bing bang.

Kategori: Life

Storstädning igår sen en snabbrunda på stan. Hem och förfesta lite, ner på Helsingkrona:) var riktigt kul och dansa lite:)

Idag, var ju mindre rolig eller rättare sagt, mådde bra sen somande jag om och mådde dåligt. Det var som två olika dagar. Men nu sitter man här och vill sova. En powernap sitter nog inte fel.

Lyckliga helg. Helsingborg.:)

Dags softa lite framför tvn och må lite dåligt haha. Pigg är man ialla fall.

Disco i mitt huvud.

Kategori: Life

Bio igår, var en bra film, 2/3 delar av publiken bestod av sthlmare...hmm.. men det gör Lund vanligtvis med. Alla som kommer in till staden och omvandlar dess dialekt.

Lund lite speciellt på det sättet. Påverkats resten av Sverige än blivit eget. Akademikerskånskan.

Imorgon blir det Nation då Mickis och Joanna kommer hit! Så jävla bra tema på Helsingkrona. :) Så blir storstädning idag efter föreläsningen och tvätttid, som jag egentligen skulle göra imorse men blev att läsa istället.. Okej jag sov länge. Föreläsning om 40 min.

Helsingborg ihelgen:) Softa, ta det lungt och en utgång på gång. Mer kommer jag dock inte på att skriva.

Ha en super bra dag.

På återseende.



Bio

Kategori: Life

Idag hade jag ingen förläsning, vilket resluterade i att man sov länge. Csn har fått tummarna ur. Gött.Kanske blir en shoppingtur på söndag då. Väla?

Blir plugg imorgon. Innan min sena föreläsning och ikväll blir det bio med Josefine:)

Vi ska se snabba cash. Velat läsa boken länge men man kommer aldrig till skott så ser filmen istället.

Varit en soft dag och nu blir det läsa lite. Ha de gött!

Vårgång.

Kategori: Life

Januari. Dissigt, grått och kallt.

Tidigt morgon i väg till uppropet. Kom precis in när de började ropa upp på B. Tur man inte heter nåt på A då hehe:D

Seg som få sticker ner till stan för kolla böcker. Jag pallar inte haha. Går och klipper luggen lite. Kommer ut och fåglarna kvittrar som om de vore vår. Underbart. Inte en trut på stan, hur kommer det sig? Klockan är inte ens 10.

Cyklar hem. Sitter och går igenom min nätkurs. Kollar ut genom fönstert och där sitter fan ta med en talgoxe. Dessa söta fåglar skriker vår. Sen på vägen hem tulpanreklam över allt. Älskar tulpaner! Man kände sig lagom pigg.längtan efter ljusare tider. Nu sitter jag här istället och sjukt trött. Det var snabbt jag vände tillbaka på dygnet. 

På återseende.

Panik.

Kategori: Life

Man rotar i sin garderob. Man har inget. Inget kul att ha på sig om man skulle gå ut. Jo en nyårsklänning. Lite variation kunde vara kul. Icke. Har dock klänningar som köpte förra året. Passar dem? Nej för mina bröst är borta. Rumpan är borta.


Nån som har ett tips på hur man kan svälla upp sig. Visst det är "kul" att vara smal men nån jävla motta får det fan vara. Har bara klänningar till knäna för mina den Sofistikerade stilen. Hur snygg är det när man vill ut och skaka rumpa? Nej. Bitter över min fula garderob. Bitter över Elin Kling att hon är så smal. Ja men hon kan i alla fall köpa en ny garderob om hon har gått ner i vikt.



En annan får sy in sina klänningar för csn är cpsega. Kanske ska hitta mina LBDs, minns jag investerade i tre på Hawaii men det var när man kunde knuffa bort nån med sina bröst. När kommer mina skor från Nelly? Nej vem fan vet. Vet jag blir bitter för jag inte har nåt som passar längre. Aja, hittat nåt som ska förkortas..en annan fick lära sig mönsterkonstruktion i skolan. Vem försöker jag övertala. Lämnar den till min moster syr hon om på tre sekunder. Helsingkrona på fredag sen födelsedagsfest på lördag och slappa i HBG. Naturligtvis två trevliga föreläsningar! Upprop imorgon. Slut på ledigheten. Tillbaka till bokstressen.

Omstart.

Kategori: Life

En börda bara flög av mina axlar. Mitt arbete äntligen inlämnat och läraren ska rätta tentan. Alltid samma sega visa varje årsskifte. Idag har jag städat lite, jag har även separerat bokhyllorna som innebär vi har likadana bokhyllor som vi ska splitta upp och mina böcker är på min nu och hans är på den andra. vilket underlättar när han ska packa ner sina grejer. Vilket sker om två veckor! Då sitter man med en megahyra. Men det gör inte mig något! En eller två månader. Då är jag officiellt ett singelhushåll. Det har aldrig känts bättre! Satt igår lite sömnlös och läste gamla inlägg från bloggen. Fy fan vad mycket man gjorde och så förbannat spontant. Nu vad orkar man nu? Knappt. Idag har jag haft den softaste dagen på länge och imorgon är det skola som gäller:) Nya kurser och nya uppgifter att ta sig an. Singelhushållet är välkommet:D Ja, katten räknas inte som sambo. Då en dubbelsäng försvinner som jag inte har rätt till. Behöver jag hjälp att transportera min andra säng till lund från hbg:D Nån som ställer upp? Jag bjuder på nice middag eller nåt annat gott! Nu ska det snabbdammsugas:D Vem kunde tro städa var kul?

Work in progress

Kategori: Life

Imorgon inlämning, efter det är det lättnad. En dag av ingenting. Jo en massa städning. usch. På återseende.

Låt någon annan vara DJ för ett tag.

Kategori: Life

Året var 2002. Sommaren man började gymnasiet. Naiv som man var. Min första termin var avslutad och det var dags och gå på jullov.

Jag har aldrig brytt mig om att bry mig om kent. Detta band som alla antigen hatar eller älskar. Som sagt jullovet och jag skulle sova för att komma tillbaka efter mina jullovsrutiner som de flesta tonåringar varit med om. Sitta upp till sent på natten, så bestämde mig för att lägga mig tidigt för orka sen när skolan började. Kunde inte somna,la mig med hörlurar, satte in dem i stereon som stod så fint stod bredvid min säng då de begav sig i flickrummet.. Satte in en skiva som jag fått av min morbror som var kent. Tänkte att jag kan ju ge det en chans. Detta var albumet ; vapen och ammunition. Med den vita tigern på framsidan. Första låten drog i gång. Sundance kid. Bra start men det var okej. Sen kom låt nummer 2 som var pärlor. Den var magiskt. Blev att jag somnade med den i hörlurarna den natten.

Satt igår kväll och försökte leta upp en kent låt som nån annan än kent tolkar. Denna tjejen dyker upp på spotify. Carolina Wallin Pérez. Låten heter "Utan dina andetag" och är en av de vackraste låtar jag hört. Texten är underbar. Men för att komma till sak så gjorde hon kent covers. Hon hade tolkat pärlor. Min inkörsport till Kent. Det låter ännu bättre än kent. Tyvärr även om kent är kungar så har hon gjort om det väldigt bra. Så i mitt pluggande blir det en paus med denna låten.

Plugghelg.

Kategori: Life

Skolan idag, genomgång av förhandlingen. Stack ner till andrahandsbokhandeln. Fixade böcker. Lämnade en bok. Kom hem. käkade en pan pizza. Suttit och pluggat.

Lär fortsätta göra det och det förbannade arbetet ska in och jag ska ha mina poäng.

Lugn helg. Skönt. Längtar tills jag ska åka hem till Helsingborg. Får nog snart sova i min säng:) Det slår soffan i lund.

Nog spenderat min tid i soffan/ bäddsoffan hem. Så ägd man är. Nästa vecka är det min tur i sängen. Vi har beslutat om skift. Gör man slut sover man inte ens i samma säng. Jo varför det? För det tåget har redan seglat iväg för längesen. Ska verkligen bli skönt och hitta nåt nytt boende.

Slippa denna matyr.

Tänk vad man lär sig mycket.

Kategori: Life

Inte ett skit. Fail på den.

God natt.

Platzki..

Kategori: Life

Igår var bra en seg dag. Stekte lite till House. Det var flott och det stektes grannt.

Ett av alla mina barndomsminnen är förknippad med denna rätt. Kallas Platzki och kommer från polen. Rösti är väl motsvarigheten till det fast dessa är matigare. Det består av mixad lök, råå potatis, ägg, lite mjöl. salt och peppar till en smet som man måste steka i så mycket olja så förstår var babuska kroppen kommer i från haha. Alltid älskat dessa "plättar". Det enda goda som i matväg som kommer från Polen.

Drog på lite festmusik och tokade runt som en galning när jag stekte mina platzkis. Gårdagens höjdpunkt med nice låtar:D Sen var det att plugga lite.

Idag blev det en sjukt tidig dag. Ja jag vet att kvart över 8, inte direkt räknas som tidigt...hrm. Men studenter har föreläsningar vid 10.. ibland 13.. så tidigt för mig. Kom hem nyss och ska värma gårdagens lunch och sätta mig med ett förbannat internetprov för mina poäng sen ska det skrivas på mitt arbete. Då vi hade förhandlingar idag och ja vår part vann.. vilket inte brukar bli så är nöjd:) Så avslutades uppgiften helt idag och imorgon är jag ledig.. eller ledig och ledig..ska plugga som fan. Sen består min helg av endast plugg.

Jag kommer avrätta den som ringer mig på fyllan och frestar mig med klubbmusik. Fast hade velat ha en lugn kväll på stan. Nån god middag på nåt ställe och en bra film på bio.. var fan längesen. Det återkommer väl.

Nu till mitt förbannade prov. På återseende.

Mognad.

Kategori: Life

Man läser och läser, går något någonsin in i huvudet.

Skola idag, fick en uppgift om förhandling. Vi ska vara Arbetsgivare respektive Arbetstagare. Arbetsgivaregruppen fick typ hur det går till dokument och vad man bör tänka på. Men läraren hade inte hittat något från facken at använda..hur man bör tänka. Så imorgon ska vi lära oss om att förhandla inom ramarna för kollektivavtalet. Så en annan ska nu sitta och skumma ett avtal och tänka juridiskt... Hur det nu ska gå till. Kolla bara på hur usla avtal de flesta kollektivavtal har? Men man ska vara tacksam för ett kollektivavtal. På min jordanienresa visste inte en taxichafför vad det var.. han bara stoppa ner mig i resväskan så jobbar jag i Sverige direkt.

Har till och med skrivit lite på mitt andra arbete. Woho! Fick även uppropslappen till nästa kurs. Känns som det aldrig tar slut. Jo i Mars ska jag berätta att det blir en aning lugnare..Vilket känns som en evighet.

Bo här känns som en evighet. Med tanke på hur mycket jag har att göra i dessa månader. Hinner jag flytta? Nej knappast. För nu ska verkligen alla ha lägenhet i lund. Då menar jag ALLA! Man är lycklig om man ens kommer med på listan. hahah. Ska fixa min litteratur imorgon till den ena kursen. Sen var  jag glatt överraskad att det bara var 4 st böcker på psykologin. ( vilket kan innebära att de är på engelska och skitfeta.)
Andrahandbokhandeln är den mest genialiska idé som någonsin stiftas.Billiga böcker som man sen faktiskt kan bli av med! Nu får jag fan lägga ner min bittra attittyd. Livets hårda skola som det heter.

Skriva skriva.

Kategori: Life

Suttit och läst in mig hiearki idag. Människor behöver organisationer för att få struktur i deras oregelbunda värld.

Struktur, hade man behövt och ha. Jag är nog den mest oregelbunda människa som exiterar. Vill ha allt på deadline. Gör allt i sista minuten. Där har ni min struktur. Jag tycker själv inte om att det blir så. Men jag är inte så himla inramad att jag måste göra saker. Skitsamma. Just nu vill jag.

Ha en egen lägenhet. Jag har en egen lägenhet men jag vill inte ha sällskapet här. Taskigt sagt kanske? Nej, har man gått vidare finns det ingen poäng att umgås. Jag orkar liksom inte hålla på älta allt gammalt som ialla fall inte fungerade. Vill gå vidare. Nu sitter jag med massa uppgifter jag ska göra. Får väl bli min struktur i vardagen.  Tråkig jävla struktur.

Skit samma detta blir helvetesveckan. Menar det kan ju inte bli värre? Jag vet inte. Kan faktiskt lyckas och sätta mig i de mest udda situationer. Orsak? Jag kanske ha otur för ofta när jag resonerar eller det är kanske brist på några vettiga resonemang.

2010 har börjat med rätt mycket skit. Dags att se fram emot 2011.. hahah lagom bitter eller? Nej. Jag är bara bitter när vissa människor påstår att de inte kan laga mat för det är för mycket disk. När man varit hemma i så många dagar är det verkligen mitt enda mål att fylla på disk så ingen kan laga mat. Eller inte.

Nu ska det läsas och skrivas två sidor? Så duktig är jag inte. Blir en.

Vi kallar det slött.

Kategori: Life

Vad skulle jag göra idag?

Plugga. Har jag pluggat? Svar: Nej.

Igår kom jag till lund. Stack i väg på fest. Var nykter hela festen och stack hem och kollade film. Idag gick jag upp gjorde allt jag inte skulle? För jag skulle plugga. Men har planerat lite nu är det fett ös som gäller.


Måndagsångest. Absolut inte.

The return of the queen.

Kategori: Life

Vackert väder idag:) Uppe relativt tidigt. Mamma ska köra ner mig till lund med katten och mina tre kilo böcker. Sen ikväll har Carolina fest. 20 år. Då lekte bara livet!

Gårdagen, stack ner till macbutiken. Fick inlämnat och hittade även en bra present:) sen skulle vi hämta TP på tivoli. Men det fick vi komma  tillbaka när det var nattklubb, otur det ju. Sen stack jag hem och sen var vi hos micki och kollade på let's dance och stack ut till stan för hämta TPna. Men nej! Då var det skitlångkö. Så blir när man ska ut det blir att hämta då. Sen efter strosat i den tropiska värmen. Gick vi in på GP som var smockat med folk så vi gick vidare till telegrafen.

Satt och snackade lite skit och gick sedan vidare till utposten! Spelade lite airhockey. Sjukt kul! :) Sen för att åka hem vid halv två. Mycket trevlig kväll och blev grädden på moset av min hemmavistelse. Tillbaka till Lund men det blir nog inte så långvarit:) Återvänder nog snart hem igen ska ni se:) 

Ha en trevlig lördag, min ska nu bestå av packning.


Det börjar ljusna nu.

Kategori: Life

Vaknade av att mamma ringer i mobilen. Tvättstugetime. Jag hatar gå upp och tvätta så tidigt. Gick upp och solen var en liten bit på väg upp och det var kallt som fan. Somnade om rätt gott efter frukost. Badade kattskrället igår. Nu är han en rödaktig fluffig boll. Han blir bättre på lyssna nu ialla fall. Kan faktiskt få min katt och sitta. Min mamma försöker hela tiden få mig att göra mig av med Marwin. Städerskan tyckte han var skitsöt. Lovar hade jag inte varit hemma hade mamma sålt honom men bråka med honom och skratta åt honom tycker hon är kul.


Idag blir det en vända  till stan med "mac"attacken för fixa den. Sen hämta mitt tivolipass med Joanna. Sen hem igen och packa för Lund. Lund, vill jag bo där? Lätt under Lundakarnevalen. Då är alla vänner välkomna ner och partaja. Läste en artikel att folk missar sina tentor för karnevalen. Så galet är det. Den är även bara vart fjärde år. Så gäller passa på.


Det är ju sjukt vad man har fått för sig att lyssna på gamla låtar, med tanke på min winamplista inte uppdateras på 3 år. Då jag bodde hemma. Det dök även upp en fin låt från Håkan Hellström. Tänka sig att jag verkligen lyssnat på honom och hittade sjukt mycket från Lars Winnerbäck..han hatar jag nu. Jävla såsgubbe, måste verkligen haft en udda period då jag gillade att lyssna på honom. Till poängen nu då : texten är väldigt fin på Håkans låt. Klipper dock bort den dåliga delen. Sommaren 04.



Dom är uppe på taken
alla är högt över staden
Sommarn snurrar fort
när vi bara snöar bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann

Och alla bara pratar
"är det sant" och "jag har hört om dig"
Jag kommer aldrig tillbaka hit igen
Neonskyltar på gatorna
sänder ljus till mig och skatorna
Alla dansar, och jag tänker
är du också själv?
Var är du ikväll..

Och jag undrar vad som händer
i vår del av stan
Vinden håller tal vid en hamburgebar
Den har blåst sig trött
och alla flickor har gått hem
Och du va sötade än dom
men jag slängde bort dig igen
jag slängde bort nån slags vän

Det va så mörkt
den kvällen jag gick hem
jag hade hoppats på något, hoppats på något


Om du vill ha mig,
nu kan du få mig så lätt.

Då man inte riktigt vet, vad man ska göra.

Kategori: Life

Jag tror inte att jag vet riktigt vad det är jag vill. Jag tror att jag vet, men är det inte bara en ram för vad man bör göra. Hur man bör bete sig. Vad vet jag.

En förbannat massa snö av det nya året, gillar inte snö. Man kan inte ut och springa mitt i natten och skrämma livet ur busschaufförer och se märkliga sken. Det finns en sak som är vackert med snö. Nyårsnatten då det föll i mindre mängder, gick Cissi och jag ner till vid Hallbergs trappor och båda stannade upp och kollade upp mot himlen. Snön glittrade ner som i en snöglob man skakar om. Härligt.

Det är då man ska stanna upp.


Inte tänka på nåt annat än det man ser, bli lite förundrad av vad livet ger. 

Som sagt känt mig sjukt opepp på allt. Så vill säga tack som har lyssnat på mitt gnäll och tackar för peppandet.  Det är dags att gör nåt åt saken. Citerar en god vän. "Påbörjar du en sak så får du fan avsluta den". Det jag precis behövde höra. Till denna vän dedikerar vi en låt. En låt som man stannar upp av men man ska fan fortsätta för det + den är bra som fan. Nu är det dags att avsluta lite saker. På återseende.

Hipp hurra, idag är det mammas födelsedag.

Kategori: Life

Idag fyller mamma år. Vi var och käkade på en kinakrog. Det var mättande, sen stack vi till willys och handlade. Sen ringde jag kringlan så skulle vi hitta på nåt. så vi åkte till BK och handlade mat och åt. Jag måste käka mer. Ligger på undervikt nu.

Skitbra. kanske inte. Nu sitter vi och kollar film som inte ens är kul att se. Tittar i gamla skolkataloger. wiiiiiiie:)

Studiestund.

Kategori: Life

Morgonen började långsamt, stack med mamma för kolla på säng. Hon har väldigt svårt och bestämma sig. Men nån säng blir det. Då får jag tillbaka min säng!! Letar lägenhet nu. Ligger 2a på vissa små ettor. Örk har verkligen inte tid att flytta denna månaden med allt som jag har att göra.


Efter att kollat sängar stjussade mamma ner mig till Bibblan i stan. Så man sätter sig och gör nåt. Sätter mig vid en plats. Börjar läsa så smått. Ringer en mobiljävel. Svarar en tantjävel mitt emot och pratar som om hon var den enda i rummet och det skämtades! Jävla idiot, vem pratar i telefon på en studieplats. Sen sa kärringen på hon kanske märkte av min mördarblick..Äntligen! Fick läst lite mer till nästa mobil började ringa. Då fick det fan vara, ingen jävla studiero.

Förstår varför folk flyttar till Lund och pluggar. Nu blir det laga lite mat sen fortsätta på den underbart intressanta socialförsäkringslagen!



Vad man gjorde för lite nostalgi?

Kategori: Life

Känt mig lagom seg hela helgen. Sjukt seg helg. Idag blev det en tur ner till lund. Hämtade mina böcker som jag ska spendera med till ja jag slaktas av min tenta. Något sånt.

Precis när man lärde sig köra bil sisådär 04. Men man var för lat att gå till körskolan. Så älskade jag att köra. Det var så avslappnande. Tycker jag fortfarande dock. Blev som sagt ner till lund och dratta på radion på högsta och bara sjunga. Sen kom jag hem och gjorde ett facebook album, med bilder som man minns tillbaka på. Vad glad man blev av nostalgi. nu kände jag för plugga igen, vilket har legat på is för jävla länge. Nytt år. Ny flytt, funderar till och med på flytta tillbaka till hbg igen. Vilket var min plan till nästa år. Får se hur det blir.

Mycket förändringar på gång iaf. vem trodde ens gamla dator kunde göra en så glad. Trots den är gammal som gatan men det är ju insidan som räknas.

Sen får vi gratulera min pappa. Han fyller 60 år.

På återseende.

Årets första utgång.

Kategori: Life

Det var den sämta utgången ever. Sämsta starten på året. Nej om man skulle ta och gömma sig på sin lilla ö nånstanns. Lund får bli min lilla ö.

Idag består dagen av plugg.

Lördag.

Kategori: Life

Ibland är man en sån jävla klant. Man tänker sig inte för bara. Känner mig så förbannat dum.

Ikväll, blir det fixa TP. Pallar inte nåt  så sjukt trött. Känns som man inte sovit på flera dagar.. La mig vid 22. Det är inte vanligt för mig. Vaknar 5 det är heller inte vanligt för mig. nytt år, nya rutiner. Nej kanske man är klantigare än vanligt vad vet jag.


Plugga hela dagen som gäller. Gud!  Vad jag inte har lust att börja skolan igen. Verkligen trött på allt. Trött på komma tillbaka till en delad lägenhet. Orkar inte alls, orkar heller inte vara hemma hos min mamma för undvika allt i Lund. Sjukt mycket att göra i mina kurser. Blir dra sig tillbaka i lund sen får man se hur mycke man pallar att vara där. Måste även leta ny lägenheten för de älskar att höja hyran på AFB. Fy fan. Kanske bara ska lägga ner allt. Bara sticka i väg och göra inget. Där ingen hittar mig och endast palmerna svajar och vågorna slår. Sen kan nån meningslös klon av mig fixa allt hemma. Man kan ju alltid drömma.

I wake up,
it's a bad dream,
no one on my side.
I was fighting,
but I just feel too tired
to be fighting.
Guess I'm not the fighting kind.




Keane kan beskriva allt så jävla bra. På återseende.


2010.01.01

Kategori: Life

Happy new year!

Happy new year
Happy new year
May we all have a vision now and then
Of a world where every neighbour is a friend
Happy new year
Happy new year
May we all have our hopes, our will to try
If we don't we might as well lay down and die



Vi startar det nya året, det nya decenniet. Året startades på curlinghallen med goda vänner och en trevlig mousserade vin. Sen dansade vi in det nya året och det begav sig till stan. För sedan åka hem.

Hur går det nu med mina löften? Kanske ska försöka blogga varje dag? Går att försöka:) Man ska inte tvinga sig till något. Blir det så blir det. Nu till bilder från kvällen.