Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Den blomstertid nu kommer

Kategori: Life

Två veckor in i juni och jag jobbar nästan som aldrig förr. Varit ledig igår och idag! Tackar för pingsten! Oslo bjuder på härligt solväder, varit ute igår och spelade minigolf och lite marknad! Ska försöka ta mig ut till skärgården idag, testa och försöka och bada! Det vore nice och i kväll ska jag lyssna lite på match:)

Man uppskattar sin fritid så mycket mer! Klagar inte på mitt lönekurvert nästa månad. Funderar på ta mig till Skåne och vara lite ledig i några dagar, sola och bada om vädert tillåter:) Bara hemma och dra och slappa sig, för sen åka tillbaka 1 vecka för sen ha min lilla veckas semester! Härliga sommar! Allt man längtar till på hela året, shorts, bikini och doften av solkräm. Ja detta året använder vi mycket för att undvika CANCER.

Nu ska det ringas runt lite och skärgården väntar?!?

Right on track

Kategori: Life

Det gör mig lika förvånad var gång. Var gång när det är så simpelt. VAD ÄR DET SOM JAG VILL?!?

Alla har en plan. Det är bra om man nu faktiskt överhuvudtaget vill komma någonstanns med sitt liv? Livet som man för stunden faktiskt lever av det man planerat innan. 24 år. Nästa år är jag ett kvarts sekel. Halvvägs till 50 eller helt enkelt kanske levt en tredje del av mitt liv. Alla har vi våra egna mognadsprocesser. Man försöker kommer på sin egen.

Min plan  som i stort sett varit min utväg till allt. Bort. Komma bort för att fått lite insikt. Hur hemmakär man än är så håller jag mig i stort sett mig väck för det man kallar hem..

Det värsta med att ha bott på så många ställen är faktiskt de människorna som jag mött och man blir aldrig så glad som när man ser en gammal vän!  Synd att man inte kunde samla alla på ett ställe.

Svaret på min första fråga: Nej, jag vet inte. Det svaret jag själv hatar att få men delar mest själv ändå ut det.

Men ett svar vet jag som jag bör leva efter själv. Jämför dig aldrig med någon annan. Alla uppnår saker i sin egen takt bäst.