Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Årets sista dag!

Kategori: Life

Utgång igår med alla ställen stängda. Jag firade in mitt lite igår mycket trevligt med bellis som sällskap. Krig bröt ut mellan danskar och svenskar. Det var komiskt! Nu ligger man i sängen och är lite bitter. Det går gradvis, jag har nog aldrig kännt mig så bitter i hela liv. Detta är enda dagen på året som jag verkligen INTE vill jobba. Jag kommer vara mer bitter för att jag ser när folk firar ute med och alla raketer.

Fan, vad jag hatar det. Hatar. Men vi kan summera året med ett jävla skit år, vilka förhoppningar man hade men det händer ju inte. Fick en liten ögonöppnare i går när man går i tiden för ett nytt år. Dags att det blir lite ändring och ett jävla toppen och och jag ska ha riktigt roligt på vägen.

GOTT nytt år på er allihop. Jag ska sitta i min bil på tolvslaget någonstanns i skåne och kolla raketer.

Nästa nyår ska jag bara vara lycklig. Nytt år, nya förändringar!

Tack för ett år med alla goda vänner och familj och jag hoppas alla får ett ännu bättre 2011!

Annan dag av aktivitet.

Kategori: Life

Annandagen kan kortfattas som Sveriges Bakisdag, man ligger bakis och förbered sig för mellandagsrean och i hop om nästa roliga kväll händer vid ett tolvslag.

Detta händer i år för min del. Mitt nyår ska arbetas på, kanske lika bra. Gårdagen såg ut som följande! Josefine kom till Helsingborg och vi snackade om vad som hänt det senaste året, vi hade inte setts på 5 månader och det var så roligt:) sen gjorde vi middag och gjorde ve oss för att gå på Fridas förfest, vilket var jättetrevlig:) Sen bege sig ner på stan och kallt var det. Skulle in på Cardinal men var på det var smockat i kön och vi pallade inte så vi stack in på utposten där det var ännu mer packat. Men man träffade en hel del kompisar:) Sen drog jag ner till tivvan för jossan gav upp, vilket var förståeligt. Mötte upp de andra och dansade in på tivvan.

Mycket trevlig kväll men var på vissa blev för fulla och man fick agera mamma och fixa taxi. Sen var det vara att strosa hem och käka :) Juldagen, var virrig men faktiskt väldigt rolig. Den dagen alla är ute och roar sig. Det är med gott samvete man har degat sönder sig själv hela dagen och kollat film och nu är man pigg till att göra vadå?

Ja, ingen jäkla aning. Soft soft. Jobb imorgon!

På återseende

Julafton i bilstrul

Kategori: Life

Min julafton började på ett objekt dvs vid 00 tiden då jag jobbade fram till klockan 06. Vilket där jag gick och la mig och vaknade vid 14 tiden. In i duschen och hem och byta om. Hann faktiskt se början av kalle och när ljuset tändes.
Sen var det att köra ner till malmö för att äta julbord med släkten och hälsade även på min farmor som satt själv. Så blev dubbelt med mat.

Helt sinnes vad dåligt skottat det var i malmö, jag fastnade med bilen två gånger var jag på förbannat fick gräva fram den igen. Men det kom även folk och hjälpte mig:) Sen körde vi på motovägen och fick punka. Detta händer inte tänker jag. Får stå i den förbannade kylan och byta däck mitt i natten men jag känner mig sjukt nöjd att jag fixade det.

Så det har varit min julafton och jag hoppas alla andra hade en sjukt mysig jul. Min var mycket trevlig förutom bilstrul men det är inte mycket att hänga läpp för.

Rondell karusell

Kategori: Life

Nattarbete igår, gick helt ok. Lyckades bara lösa ett larm haha och få tryckfall framför sjukvårdspersonal. Dock förvånad över mitt tålamod, jag har faktiskt börja att bygga upp ett. Jag är inte den mest tålmodiga människa men har märkt i mina arbetsituationer att det blir tvärtom. Helt sjukt vad mycket snö och skit och mög! Får se om det är en betydligt lugnare kväll idag, handlat käk inför juldagen och jossan ska komma hit och imorgon ska imorgon ska vi till malmö om vädert tillåter vill ha sagt, hälsa på farmor och min moster.

Julafton, rätt överskattad dag som egentligen får folk att känna sig mer ensamma än julstämning. Så tycker jag det är. Man donerar även mer till jul, man borde donera lika mycket året om och inte bara för att det är jul. Julen är årets hajp.

Snart är den slut och jag längtar på att detta året ska ta slut. Nu kallar käk och dusch sen är det bara att bege sig ut i detta snökaos igen. Hoppas de plogat lite bättre annars kanske man sitter i ett dike på självaste julaftonsmorgon haha.

RÄSERschack

Kategori: Life

Gårdagen var la speciell och missade en hel del dagsljus. La mig klockan 09 efter jobbat natten och vaknade i stort sett när solen går ner. Snacka om vända på dygnet, så igår tog jag det lungt och sen stack jag till Bellis och vi drack lite vin och drog ut till Helsing och sen in på Cardinal, sjukt trevligt och träffade på Ali och hans vänner och dansade typ till det stängde, vilket blev en nice falafel som stillade hungern efter en lång utekväll!

Det fula var när vi dansade på dansgolvet så fick man inte gå ut på "scenen". Så helt plötsligt så var günther på scen. Hahaha så fult. Man bara : okej, är man tillbaka till gymnasiet? Gick till baren och ignorerade da facto, den sjukt gamla och dåliga musiken som fick öronen att blöda ett tag.

Men sen gick dansgolvet igång igen:) Sen kom Louise förbi imorse med en julklapp, vilket var ett örngott som stod : du är så söt när du sover:) mycket gullig och en stressboll. haha vad får hon det i från att jag skulle vara stressad?? haha nej, sjukt bra grejer:) själv fick hon en rojalist kalender!

Nattjobb ikväll och jag ska köra helt själv, får se hur det går, är typ inte förbered för 5 öre haha. Men det löser sig nog.
Nu ska det stekas falukorv och vad man nu kan ha till falukorv, snabbmakaroner hade varit det svenska idealet men får bli skruvar för jag känner mig lite skruvad idag eller lär bli under natten.

Två dagar sen är det minnsan jul i huset. Tjo hej.

Likgiltighet

Kategori: Life

Söndag och det har slutat snöat och jag hoppas för ett tag. Sjukt bakis efter en lång utekväll som bestod av fyra ställen. Mogwai, utposten, tivvan och tempel.

Dansade och det var riktigt bra dupsteps DJs. Sällskapet var ännu trevligare och jag hade sjukt roligt. Trots mitt möte med egenkära indianer så var det en trevlig kväll faktiskt.

Dagen efter blev ett besök hos ogge och en promenad i snötäckta pålsjö skog och en tur längst havet, de är såna dagar jag är glad att jag faktiskt flyttat hit igen, jag tycker det är så vackert att titta över sundet, sommar som vinter så är det lika vackert.

Sen kollade vi Handbolls Em och käkade bakpotatis:) Man önskar att alla söndagar kunde vara så här att man umgås med folk som får en att må bra:) Lägger upp en nice låt som avspeglar denna söndagen. Imorgon blir det att vända på dygnet och en hel del arbete framför mig.

Helgfinito

Kategori: Life

Igår pysslades det för fulla muggar och tjejsnack, blev ett pepparkakshus byggt och pepparkakor pimpade.
Mycket trevligt och katten fick ta sig en tur i snön, vilket han överraskandet gillade och nosa rundor.

Jobb snart och efter det så blir det lite förfest här! Målar naglarna samtidigt som man egentligen ska hoppa in i duschen men så kan det gå. Måste skynda mig!!

Ska bli trevligt ikväll:) Funderar om man ska inviga sina nyinköpta klackar, har blivit en del shopping denna helgen och jag är fan värd det eller min urtrista garderob är det. Nu ska det fixas:) På återseende!

Då var det klippt

Kategori: Life

 

Spännande klipp. Inte så extremt  men det fungerar och man kan se lite vettig ut. Nu är det dags att dra ner å stan och köpa en vinare till Majks och min ost och vinkväll. Det är så roligt han är tillbaka och sen är det vidare till mitt underbara jobb. Underbart? Ja, man får en lön MEN man får jobba på nyårsafton. Verkligen jag bytte bort hela julhelgen men vad får man. Nej, man får jobba på nyårsafton. What a nice life?!?

 

Skitsamma, i väg ut i snöovädert igen. Ha de gött och på på återseende.

Big Spender?

Kategori: Life

Otroligt rolig dag. Nämnligen lön och då kan jag tänka mig själv att jag ska shoppa. Jo, förbered till och med shoppingtid. Vad får jag köpt?

Absolut ingenting. Inget alls. Tro mig, jag försökte. Prövade till och med byxor men nej. Jag skulle köpt dem men jag var hungrig först. Så skulle vi gå tillbaka, jag orkade inte. Varför denna omotivation av inköp? Jag hittar verkligen inget, wow detta är snyggt, detta vill jag ha. Ingenting. Så blev klippt och fixade linser. That's it. Vilken supershopping dag eller inte. Hittade typ en halvfin tröja men den orkade jag inte ens prova. Vad har hänt med mig? Seriöst. Jag måste ju slagit i huvudet ordentligt. Kort på frisyren kommer på när håret inte står åt  alla håll då det är sjukt statiskt. Fy fan, ska man ut i kylan igen. Jag tycker det är för sjukt kallt. Helt jävla galet vad kallt det är.

Haha vad jag gnäller idag, jag borde vara lycklig. Ja, jag borde verkligen vara lycklig. Nu är det dags att jobba. Får köpa med mig lite tjejtidningar som prackar på en vad man ska köpa. För jag känner för inget. Trots jag vet att jag måste uppdatera min garderob från tristess.

Aja. På återseende.

X-mas lights

Kategori: Life

Fix, fix.

Tvättdag, ena maskinen fungerar inte och det kommer ta längre tid! Underbart. Toaletten var det stopp i. Sjukt nöjd att jag fixade det själv. Inte det roligaste nöjet men jag gjorde det SJÄLV. Sen ringde läkare utan gränser och sa tack för jag donerat till jordbävningen i Haiti. Han i telefon var sjukt tacksam. Så ska bli månadsgivare till läkare utan gränser. Den sista Big Macen kan man skippa. Med tanke på jag själv var utslagen och kunde få tabletter på ett kick, så vill man ingen ska må så förbannat dålig och vissa länder har inte ens tillgång eller råd. Så det blir min julklapp till världen.

Nu för lite julstämning som jag faktiskt inte trots apelsiner med nejljkor i. Det kommer väl med att lilla coldplay har fått mig lite varm och go:) Underbart mysig låt. Texten bifogas med för den är så söt. Lite filmisk, tänk om man levde i en film. Haha, ingår kanske rensa toaletten i min film.
På återseende.




Christmas night, another fight
Tears we've cried are flood
Got all kinds of poison in
Of poison in my blood

I took my feet to Oxford street
Trying to right or wrong
Just walk away those windows
But I can't believe she's gone

When your still waiting for the snowfall
Doesn't really feel like Christmas at all

A group of candles on me are flickering
Oh they flicker and they flow
And I am up here holding on to all those chandeliers of hope
And like some drunken in this city
I am go singing out of tune
Singing how I always loved you darling
And how I always will

But when your still waiting for the snowfall
Doesn't really feel like Christmas at all
Still waiting for the snow to fall
It doesn't really feel like Christmas at all

Those Christmas Lights
Light up the street
Down where the sea and city meet
May all your troubles soon be gone
Ohh Christmas Lights keep shining on

Those Christmas Lights
Light up the street
Maybe they bring her back to me
Then all my troubles will be gone
Ohh Christmas Lights keep shining on

Ohh Christmas Lights
Light up the streets
Light up the fireworks in me
May all your troubles soon be gone
Those Christmas Lights keep shining on

Stopp och belägg

Kategori: Life

Livet är bra ironiskt ibland. När jag åker på larm, så åker jag på fastighetsjour och detta innebär man ska hjälpa folk med diverse saker inom toa, vask och proppskåp. Det ännu mer komiska när det är stopp i min toalett och jag har inga verktyg att fixa det. Haha. Förbannade hushållspapper. Så går det när man ska stressa och städa samtidigt.

Imorgon blir det en riktig fixardag, ner på stan och införskaffa mig lite verktyg i form av ett rensband och kanske en jävla vaskpropp. Samt att mitt tvättberg växer. Jag känner min glamourösa vardag förgyller mitt liv med härligheter.

God Natt i Kylan..När var det så här kallt senast? Usch.

Nu blir det klippt

Kategori: Life

Helgen bestod av ofrivillig ledighet. Var sjuk i mitten av veckan och gick runt som ett förbannad spöke, mör och jävlig.
Började jobba på lördagen, vilket jag märker när jag står vid kassan, att det börja svartna lite för ögonen och hela huvudet snurrar. Min kollega kommer in och ska lämna lite grejer till mig och ser jag är helt vit i huvudet. Kassörskan ser jag ser ut som ett spöke. Ja, jag vet jag är blek. Det kom fram främlingar och frågade hur jag mådde.

Min kollega skickade hem mig, vilket jag inte kunde göra i stort sett något. Så blev en lördag hemma och spelades tekken och käka choklad. En var sjuksköterska och sa att jag nog lider av järnbrist. Dagens lunch innan jobb blir pasta med spenatsås. Borde väl innehålla en del järn.

Söndagen bestod av bakning och städning sen lite sällskapsspel och film senare på kvällen. Det var trevligt!
Vaknade tidigt som fan idag, jag måste slagit i huvudet för annars brukar jag sova till 12. Men jag gick duktigt upp och käkade frukost, något som jag skjuter på enormt. Sen traskade jag ner på stan ochg bokade klipptid och en tid hos optikern. Nu ska det frisyr klippas, något som jag da facto struntat i på 1,5 år. Jag har bara övergivit idéer till att bry mig att jag har långt hår, för visso är det lättskött. Man blir knäpp i huvudet efter fått långt hår, man vill inte klippa det för kort för det tar så långt tid att få långt, sen känns som om det inte rör sig alls men lite julpiff är alltid trevligt.

Veckan ser ut som följande: Måndag - Jobb, Tisdag - Stor tvättdag. Onsdag - Klipp/optikern/Jobb. Torsdag- Jobb. Fredag - Julmys hemma hos mig med pepparkaksbakande och husbyggande. Lördag - Jobb/troligtvis lite utgång. Söndag - Fetaste vilodagen ever och ladda för en vecka med nattjobb.

Utslagen

Kategori: Life

Gårdagen bestod av ledighet och feberfrossa. Dagen till lika gjordes likadant. Hatar och vara sjuk men vem gör inte det. Så nu har jag sovit i ett antal timmar och det känns som om man sover och sover men man blir aldrig utvilad. Nu är jag dock lite piggare. Fick besök av mamma som kom med tabletter och choklad:) Hon erbjöd sig till och med att baka lussekatter.

När man är sjuk smakar mat inte så himla gott. Jobb imorgon? Får se om man kommer ur den här sjukdvalan.

på återseende.

December fear

Kategori: Life

Vinterlandskap, precis som det ska vara innan jul och på vintern. Sitter och lyssnar på massa jullåtar, spotify har ju en låtlista som heter julstämmning och det är vad man får?

Naturligtvis, så mycket stämmning så att man vill städa ordentligt. Ja, eller det är illa nog. Katten välte ner min fina lila lykta och min bigsize buddha. Kommer nog inte vara välkommen inom buddismen när man råkar slå sönder deras gudsstatyer. :( Jag har ingen leende buddha kvar, hela huvudet är av. Inköpt i Holland och allt.

Som sagt städning och imorgon blir det att köpa kängor till jobb, ska man jobba i detta vädret så får man rusta upp sig, dock går det i ryktesväg att jag blivit schemalagd på nyårsafton- nattetid. Vad tycker vi om det?

Det är roligt när man inte fått sitt schema...Får se vad som blir av det.

På återseende!