Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Tårtkalas

Kategori: Life

Lördag: Full rulle. Bakades tårtor Allt möjligt som man preppar inför ett kalas.

Det var en väldigt trevlig kväll med Eurovision och House:) Sen två uteställen. Tivvan och Tempel även lite AirHockey:) Riktigt roligt!  Idga jobbades det även på museet. Sen gick man hem och stötte på Jossan som var ute och joggade:) Så imorgon blir det pluggdag och sen ska jag jobba så funderar starkt på ha med ombyte till stan.

Blir jobb från 15 - 20 sen plugg innan det. Så det är väl snart dags att man går och lägger sig för jag har inte sovit många timmar i natt. Dansade tills solen gick upp. Det var en SJUK kväll men riktigt rolig:)

Bilder säger som sagt mer än tusen ord och så blir det med för i kväll. Sista dagen som 22. Nu finns det ingen återvändo. Har jag lärt mig något av det gånga året. Jag har i alla fall haft ett riktigt roligt år som 22. Både som sambo och singel. Jag har lärt känna fler roliga människor som sagt. Nu tickar det in på 23 och det är dags att bli vuxen.

Kreta om en vecka, blir riktigt nice:) Packning och plugg. Sen är det fan ta med sommarlov för min del tills Augusti. 

Mamsens dag

Kategori: Life

Med ett morgontåg var jag framme i HBG och mamma hämtade upp mig:) Vi stack till vägverket där jag tog kort som jag inte blev så nöjd med. Struntsamma! Senare körde jag och mamma till väla som var folktomt, lungt och harmoniskt. Lungt tempo. Underbart! Hittade tre klänningar till mig:) En till Sensation, kreta och nåt att ha på mig imorgon!

Mycket nöjd med mina inköp sen drog vi hem och det var ju värsta stormen. Somnade gott på eftermiddagen, vilket mamma och jag kom på vi skulle köpa högtalare till hennes dator och jag skulle in på systemet! Jag har aldrig satt min fot på systemet med min mamma. Det är sant och hon sätter aldrig sin fot inne på systemet. Min mamma dricker ingen alkohol alls, då hon bland annat har medecin men hon har jobbat på krogen och kan en del drinkar. Hmm det går inte ihop men som sagt. Hon sa hon varit på systemet två gånger typ med hennes arbetskamrater. Hon bara jag var typ 27 år första gången jag besöktet systemet. Min mamma har upplevt ett annat land tills dess.

Som sagt sen åkte vi en vända till maxi och fixade tårtgrejer. Imorgon ska ni få se på grejer. Förra året var det en rosa tårta! I år blir det en annan färg och en smaktwist. Folk kan vara lugna, jag har beställt en tårta till!

Kom hem efter dag i butikerna. En dag med mamma är aldrig fel:)

Imorgon blir det tårtkalas och lite fest:)

Morgonstund har guld i mun

Kategori: Life

Nej. Inte riktigt guld men kanske guld och gröna skogar! Det är ju faktiskt väldigt grönt ute så här års. Fredag:) Fick besked i går att jag och Louise ska bli förmän på Helsingkrona:) Dock finns det många förmän och vi ska bli några av dem som jobbar på Kronalunchen.

Vad innebär kronalunchen? Jo, är ett lunch ställe på måndagar och tisdagar för hungriga studenter. Vi ska då laga maten till alla dessa studenter och komponera en maträtt till de tillfällena vi har fått på schema! Ska bli kul och för detta får man ett grönt kort. Det gröna kortet innebär fri entré på alla nationer i Lund och mitt mål är att besöka ALLA nationer, Det finns 13 nationer. Innan jag tar min examen!

Full rulle allstå men det blir till hösten! Jag har en sommar på mig att ta igen en liten tenta och andas och jobba. Vill ha mer pass men det fick jag med igår av arbetsledningen. Vilket gjorde mig väldigt glad.

Idag bär det av till HBG för att fixa bild till körkort. Sen fira min analkande födelsedag och ta det allmänt lungt och fixa de allra sista grejerna till skolan innan Kreta.

Har handlat två sjukt snygga bikinis! Som man egentligen kan kombinera till fyra:)  En av Hans katter är lite besatt av en blå trosan, vilket jag har ett bildbevis för. Blir en bra start på kreta och min senare syssla i sommaren i brist på jobbtider. Vilket jag verkligen kommer fler av annars vet ni vart ni hittar mig iår.

Katten gillar den nya bikinin.


Karnevalsglans.

Kategori: Life

Konfettin har lagt sig, musiken har tystnat. Alla går hem när solen går upp. Staden som vaknat till liv för tre dagar är åter tyst.

Härlig karneval - Ialla fall. 2 av 3 dagar. Vi döper öven om karnevalen till Kökarneval:)

Folk från Helsingborg var nere och njöt av karnevalen och jag fick se karnevalståget från min position där jag stod! Som sagt det sista av avslutade karnevalen var dansen som jag har ett antal blåmärken från folkmassorna. Men det var kul. Veckorna går snabbt och terminen snart slut. Jag känner av sommaren komma i min väg. Födelsedagsfirande i helgen. Har en del att fixa innan dess! Låten som ska spelas för fulla muggar till dess.

Nu blir det annat.

Dagens man.

Kategori: Life

Ännu en lång dag har passerat. Vaknade mitt i natten av att en jävel ringer och väcker mig. Fy fan. Sen somnade jag slutligen om och vaknade lite muntrare och blev en snabb frulle och stack till Louise för att vi skulle fixa lite biljetter till ÖGs på lördagen efter karnevalen. Känner det kommer bli sjukt mycket denna veckan. Plugg och karneval. Ska dock ta det lugnt på fredagen då jag har jobb hela dagen på lördagen.

Efter vi fixat biljetter så stack jag till UB och dränkte mig i min bok och frös ihjäl. Tegnérs salarna är sjukt kalla nu och ute är det tydligen varmt nu. Lite märklig omställning av vädret. Sen mötte jag upp tessan och vi satte oss på stadsbibblan istället och mitt efterlängtade pass har nu kommit. Då man inte får le eller något annat på bilden har jag tydligen spärrat upp ögonen så jag ser ut som ett rådjur innan den blir påkörd mitt i vägen. Så bilden var lite komiskt men ska byta ut det iallafall om 4 år. Sedan stack vi hem och jag har kollat lite på gomorra som jag tröttnade på och det blev annat på Tv och jag hamnade framför dagens man fast i Danmarks versionen. Såg aldrig programmet när det gick i Sverige men tjejerna är verkligen råa mot killarna och det är verkligen små fel de kollar på. Haha snacka om kräsna. Men de har kanske en anledning att vara kräsna. Killen i programmet står bara och blir dömd! Vilken komik!

Men nu så tittar Tessan och Hans på alladin. Gamla tider, helt sjukt man såg en film för typ tio år sen men man kommer ihåg alla låtarna och de sitter verkligen i ryggmärgen. De där disneylåtarna och till disneylåtar så har vi ett trevlig youtubeklipp i filmens ära.


Som sagt. De skulle sparat på lönerna till filmen om de valt denna killen. Det var allt för denna dagen och imorgon väntar åter plugg.

Fläng och däng.

Kategori: Life

God morgon på mig. Hopp in i duschen med bussen in till stan. Träffade Ammy och Tessan på en liten fika / blev min frukost. Satt mig på bibblan med tessan och pluggade. NU är det verkligen fullt äckligt ös som gäller. Sen stack jag och tessan hem och softade lite sen hängde jag tessan med som sällskap när hon skulle karnevalsjobba. Men så tog folk lång tid på sig så jag och Tessan stack och käkade lite sushi! Sen promenerade vi hela vägen hem igen med en god glass från BK. Folk bör testa den nya med mango och passion. Det var en försmak av sommaren som faktiskt har visat sig lite idag. Inte inte skuggan men underbart väder har det varit.


Imorgon blir det fixa biljetter till lördagsnöjet på nationerna. Sen en lång pluggtid sen ska jag sticka till malmö och gå på en plastmässa. NU undrar ni kanske varför lilla jag skulle vara intresserad av plast. Min pappa ställer ut på mässan så man får väl dyka upp som support och kolla rundor lite. Kanske hittar nåt skoj sommarjobb inom plast. Tydligen är PLAST framtiden.

Sen förhoppningsvis blir man hemma vid tidigt och pluggar undan lite på sina grejer. NU ska jag vara förbaskat engaerad och läsa hela två kapitel sen försöka sammanfatta dem om jag inte somnar med boken på huvudet som är en klassiker. God natt och på återseende. Lundakarneval närmar sig. För jävla bra tycker jag.

Bump in the road.

Kategori: Life

Men det är väl det som är meningen att det ska vara en twist i livet. Det är inte meningen att det ska gå spikrakt upp och stanna där. Upp och nedgångarna blir livets egna lilla kryddblandningar i grytan om ditt liv.

Tänker mig själv att nån står med min livsrätt och kryddar i en del. Chili för att man ska bli förbannad och spiskummin när det ska skrattas. Lavendel när man ska känna fjärilar i magen och och en del salt när det ska fällas tårar. Sen slänger de i livet råvaror som jag inte förväntar mig i livet och överraskar med nya smaker som livet har att erbjuda.

Jag kanske är hungrig eller rent av trött. Jag har ingen aning men när hinder kommer in ens väg att det mest bara att se det som ett gupp i vägen att antigen köra över och se var man landar eller undvika det. Texten tackar vi Hassle för.


We all must go through it sometime
You were not the first, you know
You stick your head in the sunshine
Don't expect the worst, though

If a bird can sing with a broken wing
You'll learn to bend when the wind blows
The leaves may fall, but the trees stay tall
This is a bump in the road
Don't give up, you will make it
Don't give up, you will make it

We all must go through it sometime
You were not the first, you know
Love got more hooks than a fish line
Belive it hurts, oh-ooh
Out of the dark
Into the light
Over the edge
Over your life

We all must go through it sometime
You were not the first
You stick your head in the sunshine
Don't expect the worst

Superheros

Kategori: Life

Helgen har nu passerat och det är väl dags av en summering. Fredagen började följande med lite shopping. Ett par nya vårskor och strumpbyxor sen var det en sittning på Helsingkrona med dansbandstema. Men kvällen slutade snabbt då det inte var så festaktigt så drog hem till Louise och somnade gött på hennes soffa efter lite snack på natten.

Lördagen var soft och det blev att man spelade lite tekken, vilket är avslappnande. Man får ut lite bittra tankar och känner sig lugn i efter hand när man suttit och skrikit åt tvn när man inte kan slå den förbannade kängrun som faktiskt har en unge i pungen och slår på en med. Nej nej. Orättvist.

Senare på kvällen gick jag på bio med Jossan och vi såg filmen "flickan från ovan". Väldigt flummig men man uppskattar och värdesätter livet lite mer efter sett den filmen om man nu ska "lära" sig nåt budskap. Sen gick man hem efter sett en film där flickor blir mördade. (tummen upp). Söndagen bestod av jobb och skulle gått på kalas men hade sjukt ont i huvudet efter jobb så blev även en filmkväll efter att ha lyssnat på matchen som förlorades mot KFF. Men klart de ligger i topp men de måste vinna nästa match iaf.

Det är Halmstad som de möter och det är ett litet hjärtemöte för min del då jag bott där men jag hoppas av hela mitt hjärta att de vinner den 22/5. Då jag även ska jobba och inte kan se matchen. Man kan inte få allt här i livet. Men till min resterande söndag som bestod av film. Det har blivit det genomsyrade temat för helgen. Kick-Ass som handlar om folk som blir superhjältar och det var en karaktär som kanske blir en kandidat till halloweenkostymen i år. Så himla grym. 11 år. Ja, jag är medveten om att det är en film. Tycker hon är häftig. Sen är det en komedi med. Kan dock inte säga det samma om musiken i trailern som suger getpung. Speciellt  den där lalabiten, riktigt dålig musikval för de scenerna.(tur är att det inte är så i filmen.Det var min helg i korthet Ny vecka. På återseende.

Ibland kan man bara känna så här.

Kategori: Life

När det kommer till vissa dagar rinner allt bara över. Jag blir så trött. Helgen har börjat och det ska pluggas. Sen imorgon ska det jobbas. Men vi kan summera hur det känns idag. En aningen bitter med en nya socker.

 

Ibland förklarar Johan Glans, det mesta med bravur.

Önskebrunn

Kategori: Life

God kväll detta är 19-nyheterna.

Idag jag en lång promenad, jag hämtade tekken. För den som inte vet vad tekken är det ett spel som man slår skiten ur varandra tills nån är K.O eller bara game over.

Vilket får mig att komma in på motspelare. TVn. Vilket ska ändras på.

Min önskelista för min födelsedag

1. Handkontroll till PS2.
2. En HIF tröja - Jag är 163 och väger mellan 50 - 55 kg.
3. Hörlurar
4. Typ nån miljon på banken
5. Vackert väder
6. Cykel


Det var väl det jag kommer på. Har även kommit fram till att det låter som en 13årings önskelista. Nu ska jag plugga för glatta livet sen ska jag sova gott.



Tvättkaos.

Kategori: Life

Tvättdag. Vad bra tänker jag. Få en tom tvättkorg och medans man väntar så städar man. Mutlitasking. SÅ var inte fallet. Torktumlarmöget var sönder vilket nu hänger kläder överallt i lägenheten plus miljontals strumpor och underkläder som är fuktiga..Tack. Sen när jag skulle handtvätta låter jag tvätten ligga lite. NEJ. DÅ ska ett jävla blått linne färga av sig på min nya rosa piké.

NU är det lila fläckar över hela tröjan. Tack för den. Men det är väl lika gott åt mig som har kläder som sys av barnarbetare.. Karma kallas det nog. Jag får väl gå runt med en lilafläckig rosa piké och inte ens vanish får bort det!!! Nej, är det ett Ilandsproblem? Japp det är det sannerligen. Man ska vara glad för det man har även om det är fläckig Piké.

Som sagt, en del uppstädning efter kläderna torkat och plugga som gäller denna grådassiga dag. Dagen har dock inte slutat än och de kan nog bli en dag ialla fall trots detta tvättkaos.

Förnyelse

Kategori: Life

Som det är sagt, har jag bytt namn och nu glömde jag bort att jag måste byta allt annat. Oj oj. Fick hem en blankett av körkortet.. måste tydligen göra allt nytt. Attans enda bilden jag är nöjd med är på körkortet! Förändringar bådar gott!

Har märkt av att det jag skriver är rätt tråkigt av mig själv. Så blir lite mer fokus på händelser! Idag så hälsade cornelia på och hjälpte mig plugga lite. Hon är mycket smart och läser till psykolog! Sen hamnade vi framför datorn och kollade gamla barnprogram eller introt till vad man kollade på tv! Så jävla roligt. Sen så började bara Itunes spela värsta! Datorn började flippa! Tänkte inte mer på det efter men så berättade Hans, tessans pojkvän att de hade gått in i min dator och satt i gång annat ljud! Tyckte de var skitroligt!

Ungefär som min kusin ringde till min mosters hemtelefonen från mobilen och la på. Där sprang min moster fram och tillbaka när min kusin satt och småfnissade!

Nu ska det sätta sig och skrivas på mina uppgifter.

Magisk Måndag

Kategori: Life

Idagen till ära, pluggades det som vanligt. Blir även en pluggträff med corre imorgon. Riktigt nice. Hela veckan nästan planerad. Sen lagades det middag till kombon. Mycket soft kväll. Planerat in lite till sommaren och har blivit bjuden på mitt första bröllop! (som dock hålls samma dag jag kommer hem från Kreta!) Men då är man lite solfräsch:) LÄNGTAR, plus mitt namn har så fint ändrats nu! Nu heter jag : Helen Anna Iren Louise Holst. Blir att fixa mitt pass i veckan med! Måndag, ny vecka. Nya tider. 

Sen lyssnade jag på matchen mellan HIF och Gelfe..Blev ju mål till gelfe.. och där satt man och sa jävlar skit. MEN sen vänder det. Och tre underbara mål görs! Tack för det:) Helt sjukt, vad bra! Nej. Måndagar brukar vara sämst denna har faktiskt inte varit så tokig!

Nu blir det sängen och lite bra musik.

Ladda för evigt pluggande.

Glöm inte de vackra dagarna.

Kategori: Life

Inflyttningsfest igår. Väldigt mycket folk som kom förbi och det var väldigt uppskattat:) Riktigt skoj fest, var själv utklädd till fredsduva, En vit boa, guldvingar och peacemärken på mig. Bilder kommer upp då min kamera var så duktig och dog. Sånt som händer för ofta med den. Aldrig att den kameran fångar ett kodakmoment. ( JO ett kommer upp.)



Ny vecka med plugg som heter duga. Min söndag är slö och nu väntar disken.

Fjäderlätt

Kategori: Life

Två dagar bestående av en seg Helen. Nej. Fredagen i all ära har inte varit seg. Gick min promenad till stan. Lite motion. Hämtade en fin lånebok på bibblan. Stack till HBG. Buttericks fick ett besök och jag har fulländat min kostym tills morgondagen. Det är ju idag men jag har inte gått och lagt mig än!

Så sitter i Hbg efter en trevlig kväll med sushi hos Ryan och lite sällskapsspel. Mycket trevligt! Som sagt tidigt morgontåg hem då lägenheten ska städas innan vår inflyttningsfest och fågelfest. Vi har tema : flyttfåglar. Det finns en hel del man kan klä ut sig till om man nu vill det annars kan man göra ett fågel-ljud. Bara man bjuder på sig och beter sig lite som en knäpp(gök) eller Fylle(kaja) så är värdinnorna nöjda.

Blir plugga på tåget ner och om jag hinner en del efter städningen. Som sagt får se hur det ser ut när man är hemma igen.

Torsdagen kändes förbaskat seg. En sådan dag man går runt i sitt träningsställ trots man inte har en tanke på att träna. Då var det dock en väldigt fin solnedgång, så gick ut på balkongen så har vi en skola nedanför oss med väldigt lågt tak. Så se rjag några småkillar springa på taket. Haha jag bara kände vakten inom mig,ville ropa: Det är ingen lekplats på taket eller nåt haha. Men där stod jag i mitt träningsställ och jag bara nej. Jag klassas nog som en bittertant i  mina joggning byxorna, så jag lät ligisterna vara. Haha. Enda aktoriteten i den träningsdräkten hade varit att popcornskålen som skulle lyda under min lag framför tvn.

Nu kallar sängen en fredag kväll för en fjäderfull fest till morgondagen:) På återseende.

Skatteverket som slöar.

Kategori: Life

Ännu ännu har ej mitt namn blivit ändrat eller det ska egentligen inte ändras. Det ska läggas till. Har det hänt? Icke. Ringer igen. De hade registerat det kommit in den 7de sen har de skrivit i nåt diarie den 21! Men vad fanders. Ändra namnet i datorn och så vips.. Skicka en bekräftelse till mig. Måste skaffa pass snart eller så får man helt enkelt göra det utan.

Löser sig nog. Men det tar långt tid. De var själva förvånade att de var så mycket och göra. Skulle ringa nästa vecka och tjata på dem sa dem. Att de skulle påskynda ärendet, som brukar ta två veckor och inte en månad...Hmm.
Aja tills dess ska jag läsa en ofantligt mycket böcker och skriva texter. Det är vad mitt liv ska bestå av tills jag får min lön. Min efterlängtade lön. Vill dock ha fler timmar än de jag fått. Vad girig jag låter? Nej. Trött på csn. Riktigt trött på ha csn. Jag vill ha LÖN. Lön som jag kan unna mig med. köpa mig ett par nice skor utan att bry sig om att ja, oj de var dyra.

Nej, fan. Idag hade jag tydligen vaknat på fel sida. Nej. Det hade jag faktiskt inte. Min katt fyller ett år idag. Han känns väldigt mogen och han fick tonfisk till frukost och jag ska fortsätta skämma bort honom idag. För det ska man göra när folk/katten fyller år, det tycker jag! NU ska det läsas som nån psykolognisse och olika personligheter. Även lite bilder på födelsedagskissen! OCH nej, jag klär inte ut min katt jämnt. Men spexxig måste han vara om han bor i Lund.

Joannas B-day!

Kategori: Life

Härlig sol när man gick till stan, vilket man får planera lite bättre när ens cykel är sönder. Gick till UB satte mig med freud och läste till mina uppgifter. Blir och läsa innan man ska sova med! Sen när jag suttit och läst sönder mig begav jag mig till stan fär en födelsedagspresent skulle inhandlas till Joanna.

Sen möttes vi upp på ariman och käkade där och snackade. Sen såg vi Torkel Peterson sätta sig med sin mac på Kaféet. Ni vet han i kopps som heter Bennys som utgör scenen i med "we have a pussycat on the floor." haha Så bra Sen när vi skulle gå välte Louise med hela stolen och föll. Joannas födelsedag. Lousie vurpade framför en kändis.

Sen skulle vi grilla men alla stack hem till mig och käkade grillgrejerna och vi fixade lite kladdkaka och Joanna fick blåsa ut ljus! Sen kollade vi lite schalger på tvn och födelsedagsbarnet gav sig hemåt. Så spelade Lousie, Tessan och Hans med andra ord. Sjukt trevligt!

Imorgon är det tidig tvättid och en runda till bibblan för att duktigt börja fixa mina rapporter. Underbart roligt. Kanske försöka fixa min kostym till festen.

Kalas

Kategori: Life

Mamma ringde mig igen och frågade om mitt kalas...Hmm kalas.. ja du. Nåt kalas ska man väl ha när man fyller år...Man fyller år..Usch. Jag vill nog inte fylla år, bli äldre. Det är inte roligt längre och fylla år. Nej nej. Detta är ju lite kalasnostalgi. Det finns säkerligen kalas som går till så här. hahahah Gick kalasen gick till så.. Haha Kalas var fan grejer när man yngre. Godispåsar och och lekar! fy fan vad roligt:D NU så har man ont ihuvudet dagen efter. Det har man för man blivit gammal. Imorgon väntar en tyst läsesal. Min psykometri håller på och få mig att avlida. Det är matte och JAG HATAR MATTE. Det är bara bita i det sura äpplet och blir äldre. God kväll.

Jobbsöndag

Kategori: Life

Igår skulle jag dragit till hbg men fick känslan. Nej, jag vill inte. Blev filmkväll med öö katten som dåsade sönder soffan.

La mig tidigare än vanligt och kände mig mogen för min ålder..

Vilket var tur för klockan kvart i 8 vaknar, jag av mobilen. Det är min arbetsledare och jag bara. Shit är jag försenad. Börjar liksom 12 annars men fick hoppa in för en annan som var sjuk på Media markt. Så var det bara cykla till nova. Nästan på vägen mot parkering knackar cyklen och jag kör ner för en nerförsbacke och kan inte bromsa. Känner lite panik och hoppar av i farten och hela cyklen ramlar i hop. Kedjan har pajat och cykelkorgen blir mosad. Fy fan.

Sen var det till att börja jobba då jag faktiskt lyckades skada mig. Sen jobbar jag där och sticker sedan till museet som jag skulle varit från början sen sticker jag tillbaka till media markt när museet sen. Vill pointera att det kom en och löste av mig de timmarna som jag skulle vara på mitt andra objekt. Så lite extra timmar blev det och känner jag haft lite flyt i helgen.

Nu väntar en vecka av plugg och inlämningsuppgifter. Nu blir det en liten kompis träffa med Louise och hennes  kompis:) Hoppas folk haft en lugnare söndag än vad jag haft!

Valborgs i sitt esse.

Kategori: Life

Det svenska vädert. Opålitigt. Min fredag började som följande 08.10 går jag upp och gör en potatisallad och Tessan steker korv. Det ser mörkt ut. Vad händer med siste April?


Klockan 09.15:  Öppnar vi våra första ciders för dagen. Klär oss väldigt sommrigt eller så sommrigt som man kan klä sig när det ösregnar. Sticker till stadsparken nån gång efter 10. Ser folk gå där i från pissblöta. Man undrar ju nu hur kommer detta sluta? MEN solen kom fram och folks lycka var totalt. Sen försvann solen. Men det stoppade inte 15 000 i parken från att festa vidare. Det fortsatte komma in folk i Parken och två som jag absolut inte jag trodde jag skulle träffa på var Erik från Halmstad! Som pluggar i Linköping annars men nu var han på en blixtvisit! Sen Dennis som nu bor i Ronneby! Så himla skoj:) att träffa på dem.



Möter upp Micki och Joanna med våra picknickkorgar. Vi käkar och jag har kommit på en makalös idé med min klicker. Jag ska klicka in hur många i parken som har färgade byxor. Då är det inte blå jeans och Svarta byxor utan nån annan färg. I mina klick under dagen får jag in 198 st som har färgade byxor. Mycket chinos och mestadels män.


Vi festar på och sen beslutar vi oss för dra hem byta om och sedan dra till nästa fest, som inte var jättelivad. Där satt vi med vår dryck och var valborgsbittra. Nej, jag var typ bitter i 30 min. Sen hittade vi slutligen en fest till. När vi satt och var ohoppfylla. Vilket ledde oss till mitt gamla område på kämnärs på en grillfest.



Wiiee:) Sen vart det lite kyligt och vi drog oss ner till Helsingkrona och satt där och festade i korridorren så kom det sjukt störiga typer som drygade sönder sig själv. Fick sedan höra att vakterna slängt ut dem:) Förfest innan klubben Sen var det på med armbanden till tegelbruket. Gick in och dansade men sen fick vi nog och jag stack med två andra till parantesen på fest. Där var det livat. De hade en DJ i köket! Där stod man bakom och dansade och slapp trängslen:) Jag var hemma halv fyra på morgonen.En lång men mycket trevlig festdag!  En dag om året vaknar  Lund till liv och man får se det mesta. Min var tip topp.



Detta kommer även ske om 22 dagar i en stundande karneval:) Till dess väntar en inflyttningsfest, en massa plugg och lite jobbpass.