Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

mm..gröt...

Kategori: Life

Alltid innan skolan fick man en härlig portion gröt av sin mamma. Med mycket hallonsylt! MMM.

Nu har jag gjort mig en skål själv med äppelmos, äppelmosen har jag gjort själv med:) Min mamma ringde mig när jag sov, har fått mig en dålig vana att sova länge speciellt när man ska plugga. Vips: fick jag en lektion i näringslära..min mamma är dietkokerska...så nu varje morgon tycker hon jag ska laga gröt.. går jäkligt snabbt och jag lär orka göra mer på morgonen. Men nu är det lunchtid och i forsättningen ska jag äta denna skål gröt, runt 8-9 snåret..jag ska få mer ut av dagen än att sova bort den. Frågan är om man nu ska ta buss eller cykel till jobb, får väl bli cykel så jag får min dagliga dos av motion... Sen ska jag gå och gå runt tills de stänger och cykla hem i motvind som jag brukar..

Lektion imorgon OCH Jobb... sen jobba hela helgen.. sen på  måndag. Sen blir det att råskriva på min uppsats..

blö..fortfarande trött..varför denna trötthet, jag äter ju min gröt!!

Efter min goda gröt ska jag diska...blööö.

Resfeber..

Kategori: Life

Usch, resfebern sinar..knappt..

Fick ej ut så mycket på förra lönen, blev som sagt en extra peng för csn. Får nog ringa det där samtalet om en säkning. Har gått bra än så länge med jobab och studier. Man får vara lite diciplinerad, klarade min tentan. SKÖNT. Funderar på spara cash till en långresa, man kanske kan göra efter studierna. Har två år om det det går vägen, tänk er jobab hela den tiden med studierna! Lägga en resebuffert och se lite av världens hörn! Men orkar inte vänta två år på det! Får spara i hop till en resa i sommar vart det än bär! USA, Italien, Japan, Indien! Världen alla hörn.. blir mer frestad när man ser olika destinationer i två böcker om jag investerade i som hette världens underverk och 100 städer.. hade varit nice, 100 städer en weekend till varje, och kanske 90 städer då jag varit i några som står med på listan.


Aja, man ska ha pengar till det, den som spar han har.. Ja jag försöker! Man skulle haft en ekonom till hjälp att lägga upp en budget sen ska man verkligen hålla sig till den, iaf med sparandet.. blö hinner man med två extra jobb.. njae.. Ekonomiskt oberoende vore gött.

Nog om cash.. haha. Tjejkvällen blev lyckad:) tack för presenterna, det var grejer man har nytta av och Jakob jublar över vitlökspressen!

Denna helgen blir inte lika ledig! Blir jobba lite:) OB och längtar till December då jag går upp i lön!! Hela 7 kronor..wow men många bäckar små blir till en stor å! Och imorgon blir det plugga för hela slanten! Försöka få fram nåt till min rapport. Ska blir intressant:) Sen ut och leta halloween kostym, vad det nu blir.. hehe

Nu måste jag ta och ha på mig en annan kostym till mitt jobb:)

Cya

Det börjar bli varmt!

Kategori: Life

Eller inte...

Snabbt start på veckan? Räkningar på elen...blööö men sen lön som jämnar ut det. Lite hög elräkning med tanke på vi bara bott här en månad, de verkar störda.. ska ringa och fråga vad lunds energi sysslar med! Tv-bajs licensen ringde på, där var en räkning till.. med tanke på hur mycket repriser det visas förstår jag inte varför man ska betala så mycket när de inte ens kan göra lite nyskapade produktioner eller att hela sommaren, har de haft två usla programledare som mest snackat en massa rappakalja! Fy fan. Marcela Moraga och Henrik Torehammar, kan Sr anställa nån med lite bättre. De är inte bra radioprofiler!!

Regnat mest hela dagen och jag har försovit mig till min föreläsning..bra Helen...skitbra.-. -

Men mina böcker har iaf kommit fram så kan gott  få pluggat en del i eftermiddag efter disken och att jag vågat mig ut i regnet..Brr..

Sen blir det att jobba imorgon, 12 - 20.15?
Tänkte till och med inhandla lite roliga varor som en locktång och kanske ett playstation så jag kan ha singstar! ´Vid ett senare tillfälle buzz.  tänkte ha lite tjejkväll hos mig på lördag blir en del som kommer iaf :) ska bli skoj faktiskt!
19.30 är tiden som gäller.

Får ta i uti med disken nu och hämta mina böcker som castells så duktigt skrivit!


Ciao pallos!

Brinnande höst!

Kategori: Life

Blööö, kan jag börja med idag! Skrivit tenta idag, är lite lättad att det kom några ord man kanske kan en anings yttepytte lite om. Men får se hur det går..IG IG IG.. hehe bara att göra omtenta, får skylla mig själv helt enkelt att jag inte suttit mer med böckerna utan att det har blivit en del att jobba. Ska jobba idag och mitt 70% börjar idag. ska stå på Medie markt från halv fyra till kvart i nio. Dock de tiderna man vill ha men inte, en hel månad, då jag märker vad som händer med min skola.

Lagom ångest då jag hittat EN bok till min nästa delkurs och den som kostar 900 var inte på lager. Så blir till att sitta på bibblan och läsa sen byta om på toaletten som en annan superman, eller wonderwoman! Bara att välja och vraka mellan vardagshjältarna... bakade kanelbullar igår, det var nice och fick besök av min pappa och farmor! Det var trevligt! Nu sitter jag vid datorn och bävar för dessa två till tre veckor det tar att rätta min tenta! 

HAVE MERCY ON MY SOUL och mitt betyg..Ett G hade räckt! usch..usch.. I värsta fall får jag göra en omtenta men jag vill inte det. För det tar tid och sitta och läsa allt annat som inte kom på denna tentan och det jag kunde kändes som det lätta! Men nu är hösten i gång på blodigt allvar.. det var rätt fina färger utanför eden idag när jag skulle cykla hem i det fina vädert.. lite plåster på såren efter mitt drabbliga försök till tentan. 

Nu kanske jag ska ta an mig disken idag eller bara stirra ut i intet och leta efter kurslitteratur!

Ciao