Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Årets bekännelser.

Kategori: Life

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Blev kattägare.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Tänkte jag skulle träna och gjorde det.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Anna och Danne blev föräldrar till Leon och Izabela och David blev till Maximilian
4. Dog någon som stod dig nära? Nej.
5. Vilka länder besökte du? Danmark, Polen, USA, Jordanien.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? För lite dans. För lite nöjen.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Inga direkt.
8. Vad var din största framgång 2009? hmm. Vad kallar man framgång.
9. Största misstaget? Ja det var många..men vad ska man göra åt det.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Skadat knäet och ja de vanliga förkylningarna.
11. Bästa köpet? Min söta katt. Marwin
12. Vad spenderade du mest pengar på? Resor, drinkar.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina vänner.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? When love takes over med David Guetta.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? jag var nog ledsnare än tidigare år.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Gjort roligare saker, mer utflykter.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Latat mig.
18. Hur tillbringar du julen? I polen hos släkt.
19. Blev du kär i år? Nej.
20. Favoritprogram på TV? Grey's.
21. Bästa boken du läste i år? En shopoholics beskännelser
22. Största musikaliska upptäckten? Ja du.. Spotify..
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Spa behandling och spel.
25. Något du önskade dig men inte fick? Några miljoner på banken hade inte varit fel..
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Hade kalas hemma, gjorde tårta och det var varmt som fan den dagen.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Att man ändrat saker och ting tidigare. Kanske att man var mer ambitiös.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Kvinnligare än alla andra år.
29. Vad fick dig att må bra? Mina vänner.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Penn Badgley
31. Vem saknade du? Den som borde varit hemma.
32. De bästa nya människorna du träffade?  Tessan och Isa.

Kollektivt självmord pågår..

Kategori: Life

Kvällen igår. Cardinal....förfestade hos bellis, vi begav oss in. Då bellis fixade in oss på listan gick vi före mördarkön. vi kom även bland de 99 ladies som fick gratis skor. Ni kan ju tänka er kacklandet på tredje våningen. Alla tjejer stod och valde skor i montrarna. Själv valde jag ett par svarta. Höga som fan.

Men det var trevligt. Dansa av sig lite..Idag väntar städning och en tur till väla..ja..där av titlen. Väla + mellandag + dagen innan nyår. Vi ska till systemet. = kollektivt självmord. Ska dock inte handla något utan ska hålla Joanna sällskap. Det finns en historia om ett fyllo som gick in och drog alla kölappar, ställde sig utanför systemet på nyårafton och sålde kölappar för 20 kronor stycket. Smart gjort..där hade han sin dagskassa.

Nu väntar städ och plugg innan det kollektiva självmordet.

Ha en bra dag.. min är redan fylld med ångest.

Utgång..

Kategori: Life

Var en runda i lund, hämtade lite klänningar. Lyckades klanta mig med min dator. Skitbra och måste lämna in den. Bra slut på året.. nja inte direkt. Var med micki, joanna och ditte för  att handla till nyår. Ska bli skoj! Lite curlingturnering och middag sen lite drinklekar och invänta tolvslaget. Men nu ska man dra ner förväntningarna, nyår är alltid förväntningarnas afton. Man ska sänka förväntningarna. Så blir det sjukt kul. Men svårt som sagt.... Varit kul  alla andra år. Det var till och med kul året som jag stukade foten. Det roliga var att jag fick hissnyckel andra terminen. Då var man populär. För de som minns så var Nic ett antalt våningar mellan skåp och lektionsalar. Hade lektioner längst ner och skåp längst upp. Goa minnen.

Ikväll blir det Cardinal.. blir plugga imorgon. Sitter och lyssnar på lite festlåtar. Ska bli skoj, får ta igen juldagen som jag missade när jag var i polen. Uppvärming nyår väntar.

På återseende.

Vad gjorde man med vännen som försvann?

Kategori: Life

Årstider som ändras, dagarna går. Dagarna blir till månader. När man sitter och kollar på gamla kort, vänner som fanns, minnena som väcks till liv. Hur roligt man hade. Hur man kunde anförtro varandra. Man såg sin spegelbild och fast punkt. Tiden går, punkten rubbas. Du möter personen, tryggheten är borta. Detta är nu en främling. Vad gjorde tiden med allt? tryggheten försvann, skratten tynade bort. Kvar står fasaden och ler falskt. Personen du en gång kände är  borta och två främlingar står inför varandra. Spänningen att upptäcka något nytt är som bortblåst ur tomma intet. Endast ditt minne står själv och ser tillbaka på var en gång var.


Mellandagarna..

Kategori: Life

Snön har nu smält bort. Kom hem i går från polen, fixade naglarna. Köpte lite sprit och skor.. vad mer kan man önska sig i jultider. Min vecka bestod av mat, mat och maaat. undrar om jag kommer i min klänning till nyår..återstå att se haha.

Juligt röda och svarta silkesaktiga nya skor..gött att dansa in de nya året i. Blir det några löften i år.. Hmm Nej. För kan inte hålla dem eller kanske ett ; att jag ska ha förbannat jävla roligt. Det blir att leta nytt boende i lund. Slut på sambo fasonerna! Ska bli klar min examen. Det är mina nya mål för tillfället.

Hinner dock ej skriva mer. Ska sätta mig med min feta bok och läsa sönder mig själv.

Fryser arslet av mig.

Kategori: Life

Nu är snön här ordentligt. Det värsta är att många är CHOCKADE. Varför frågar jag mig? Det är inte som att det är sommar... det är meningen att det ska snöa vintertid...och jag är glad för alla kidsen i skåne som får se vit jul.. kommer dock själv aldrig ihåg mina vita jular..jo kanske när jag var 9 år och jag var ute och gick på julafton med min kusin och hans hund Kalle.

Då snöade och alla ljus var tända hos folk. Det är lite stalker fasorner..granska juldekorationer i folks fönster. I morgon blir det tvätt/städdag/pluggdag. Sen på fredag prov...jo alla mina prov har ju gått så bra.. allstå..skitbra..knappast. Så har rätt att vara bitter idag trots det är julväder.


Snart är året slut. Tänkte på allt kul jag gjort.. så tänkte jag och tänkte jag... DET HÄNDE JU INGET KUL? Jo två resor var kul! New york och Jordanien..borde planera en resa till? men vart? Något förslag?

Kallt som fan i dessa studentboenden..de sparar ju in på det mesta..alltid. Om en vecka imorgon är det Julafton och jag kunde verkligen inte bry mig mindre. Inga julklappar i år:D Jag vill detta året ska vara över, så jag kan starta om. Starta om själv. Själv som man varit den mesta tiden. Singelåret 2010! Wiiihooo:D Några löften att spåna på under mitt stundande jullov? Nej, jag har faktiskt inte tid med det. Har fett mycket i skolan och det är väl där bitterångesten kommer in. Det är inte bra få sliskig julstämmning för det har jag inte tid med, då vill jag bara vara ledig. Det är en dag jag ska vara ledig och det är nyår och supa skallen av mig.

På återseende.

Juliga tider.

Kategori: Life

Mycket att göra över "jullovet". Fett mycket.. varför ska man läsa så mycket. Ska ialla fall till polen om en vecka. Ska till Hbg nu i helgen, tydligen är man osynlig när man kommer hem.. haha

Sen nyår hemma blir det nog. Där emellan en förbaskat massa plugg.

Ska lägga över massa från gamla till nya datorn, typ alla bilder man tagit från 06. Minnen, ljuvliga minnen. Eller nä inte bara ljuvliga minnen.

Minnen, nåt kul att se tillbaka på.. Inte som det ser ut nu.. Allt går skit skit skit skit. Sa jag skit?

Datorn vill inte som jag vill. Inget fungerar fan som det ska....

Ha en väldigt trevlig dag.