Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Sommarsmälta...

Kategori: Life

moln..typiskt..

Alltid lika trött när jag vaknar som om någon slagit i mitt huvud ett annat gånger under natten. Drömde jag irrade runt mig i Stockholm och vägen till motala var stängd med duntäcken och man fick åka båt. Inte för jag varit där men enligt mitt undermedvetna är det tydligen så.

ska faktiskt bjuda på en bild i dag. Något som man inte gjort särskilt mycket det senaste dagar med att sitta vid datorn. Min helg har bestått av torparedagar och en stuga i Arild. Väldigt trevligt båda sen en väna på tivoli. Där vilka rööööövsvin tydligen inte fattar ett nej. Svin. Mer kanske om detta om ett tag fram. Då var helgen slut var igår hos Jakob som bara sov....känns roligt när det enda man gör när man träffas är att vila eller göra ingenting. Störigt.

I alla fall, jag brukar tycka om att vara ledig, men nu vil jag jobba.. kan det stämma nån gång ska iaf jobba tre dagar denna veckan med Avläsning.Den hederliga gasen när man kör runt på den skånska myllan och tutar på fasarner. Ja de har ju en tendens att vara självmordsbelägna. Men idag blir det inget jobb, det blir ner på stan och drälla lite tills solen sticker ram och jag sticker näsan i civilrättsboken då jag har en trevlig omtenta i slutet av Augusti. Men sommar har gått snabbt,vilket även kan innebära att man har roligt. New york var skoj och så även midsommar. 5 solar för det. Det har varit underbart väder med.:) Nu bild från min semester. Återkommer med det. ha de bra!

Lediga dagar...

Kategori: Life

Ledigt, var det...

Idag har jag varit i Lund, hämtat post och lämnat min lånebok. Jag har även varit på banken. Softat och haft en gnutta allergi. Ihelgen blir det antagligen en stuga, Fredag till Lördag sen en kompis träff på Lördag I Åstorp. Sen ska jag kanske jogga lite på söndag och städa. ledigt var ordet..Satt och kollade sommar med Ernst när jag åt min goda lax, så himla skön snubbe. Han är som livsnjutarnas Rolls Royce.

Njuta, det borde man göra mer. Kanske inte gränga kakor njuta. Bygga nåt eller nåt sånt. Asch vad snackar jag om? Ansiktsmask och pedikyr, det kallar jag för att njuta. Nåt hemma SPA blir det banne med i sommar efter soldyrkan på stranden. På måndag blir det strand och plugg i ett och samma hand! Vilka tokbra rim jag...eller inte..Nu borde jag hämta min käre pojkvän som står och väntar på ICA efter en lång arbetssdag..

På återseende.

Svea rike...

Kategori: Life

Nu vart man hemma igen i solsken och brisiga vindar.

Vilket härligt lugn, gröna skogar och blått vatten. så som det ska vara på sommaren. Även fått mitt jobbschema, börjar jobba 20de juli förhoppningsvis får jag hoppa in några dagar tidgare med något annat. Det vore grejt men som sagt blir en budget sommar i Sverige då jag har en resa till att åka på i slutet av sommaren, vilket ska bli super härligt,  fick två nice böcker om Jordanien från Jakobs mamma så det blir lite strandläsning. Även en hel del plugg, visst man tjänar inte så mycket pengar men skit i det nu är det bartime. Har så jag klara mig med min lediga tid! Härlig sommarväder kan heller ej köpas för pengar. Men men KOmmer bilder upp när min kamera fattat vinken och laddat klart och blir även lite bilder från min underbara Midsommar i göteorgs skärgård:) På brännö och utan bilar, helt fantasikt, en hel Ö utan bilar. Det utvanns en trekamp, vilket team Helen vann. ( då är det min tur nästa år att anordna lekarna, som var väldigt uppskattade:) Ser fram emot min sommar som man kan vara ledig, jämnfört med förra året:) Blir mycket strand och läsande och bara softa loss.

Sen har mitt snälla arbete tryckt in 142,5 timmar på 13 dagar. Då lär man behöva lite vila innan skolan början:) Sommarn 09, blir nog toppen! På återseenden!

Washington..

Kategori: Life

Igar halsade  vi pa obama. Kanske inte riktigt traffade honom men vill Washington bar det av iaf. Sag de monumenten man skulle se och det var sjuuukt varmt. Hunnit se det mesta och ar riktigt sugen pa aka till boston. Gillar de aldre staderna med lite historia. Gaykvarteren ar jattefina och kul butiker. Aven akt upp i Empire, men dar star blockmongon och fetar sig. Men lite utsikt fick man se iaf, blev aven en battur med Staten Island, aven sett lite djurliv. Tva rattor nar vi skulle hem igar! Idag om det blir fint vader, ska vi en vanda i Central Park. Det ar sjukt har haft tva dagar som jag har handlat, nu ar jag inte ens intresseserad. Lite shopping far jag tvinga pa mig i stan.

Aja imorgon blir det forhoppningsvis jag och Pillan till Boston och ater bostongurka..mm. Vad gott.

Pa aterseende.

Nyc...

Kategori: Life

New york City, kort och gott.

Kort kan man inte pasta det ar. Man kan heller inte skriva pasta heller utan att folk kommer nu tro det ar matratten -pasta.
Saksamma vi ar nu iaf pa plats. Resan gick otroligt langsamt mest bara for man ville vara framme, Det ar en av de basta destinationer jag varit pa. Storstad med massa olika kulturer, tank att pa nagra kvarter att man tar sig fran Kina till Lilla Italien. Vad har vi nu gjort de senaste dagarna?

Vi har bland annat varit pa Metropolitan art museum, traffat mest sociala ekorrar i Central park. Sett John Lennons platta. Varit pa time Square, jag och min kusin gick over till brooklyn via den lilla bron. Benammningen ar som sagt liten i Sverige, vilket ar annorlunda har. Har aven sett Ground Zero, vilket ar som vilken ar  en byggarbetsplats. Varit lite overallt men finns iaf mer att upptacka. Shoppade igar pa century 21, klanning och skor. Sen blir det forever 21 idag. Sen lite runt pa 5 ave.

Blir mer uppdatering av bilder nar man kommer hem formodligen. Men haftigt ar det iaf och det ar verkligen en stad att komma till fler ganger. Pa aterseende.

Swedens next topmodel...

Kategori: Life

Njae kanske inte. Men rolig toch modella var det igår iaf, men väntetiden var så himla lång. Fan en timme innan, man fick gå in i sminket.. Aja, det var intressant och testa, har testat de på gamla dagar utan lång väntetid och sminket fick man sköta själv men de var roliga iaf:)

Satt igår och tänkte på vad man skulle göra så snackade jag med Micke från min gamla gymnasieklass, så vi bestämde oss för att gå ut och snacka lite och ta lite drinkar. Riktigt roligt satt och snackade gamla minnen och skämtade! Så jäkla roligt. Man ska inte glömma sina gamla vänner faktiskt. Blir nog mer av den varan när man är i hbg över sommaren.

Men idag blir det packa,väla och passa Liam sen ner en snabbtur och städa det sista..sen ett snack med resekamraterna om resan sen är man på väg. Till "the big appel". Nu dock en bild från gårdagen. 
Blev kul med massa skuggor.

Instormande torsdag!

Kategori: Life

Här sitter man i god ro och surfar inför dagen. Nej kommer pojkvännen in med hela sitt kompis gäng när jag sitter med täcket vid datorn. Man bara eeh, skulle in i duschen...och bara ser allmänt förvånad ut, ska få ansiktsbehandling idag och sims 3....vi får se hur det går med det efter några öl då deras tentafest har börjat..

Är det bara jag i Sverige som planerar om mitt liv utifrån jag inte klarat den...hmm jag vet inte..jävligt jobbigt är det.. ska iaf hoppa in i duschen och försöka glömma allt som har med den där tentan att göra. Imorgon ska det blir fotografering i malmö och hemfärd till Helsingborg. Sen vidare över den stora dammen på måndag.

UUUSSCH.

Kategori: Life

Tentaångesten kommer efter.. har jag klarat den, har jag inte, jag hoppas. NU börjar mitt sommarlov och det enda jag  har är ångest. Ångest över att inte klara tentan. Vad roligt. För i så fall får jag göra om den nästa år och inte läsa Arbetsrätt 2. bög bög bög bög. så sur jag blir...ångest ångest. Fy fan. NÄsta vecka är det new york och imorgon vet jag inte var jag ska ta vägen..känns som allt går åt helvete. blöö.

NU har jag väl blabblat ur den mesta tentaångesten, Kan iaf säga att jag skrev på alla frågor. NU blir det snart pizzabakande med Jakob och som det trogna par vi är så ska vi vara hatiska mot de dryga stockholmarna som kickar fotboll med en basket boll och grillar med egen grill på gräsmattan när det finns en färdig helt ny stor grill. Idioter. Sen har de ställt öl precis framför vår uppgång. Ja det är bitterfittan på G, nya livet som 22. Kanske inte men lite butter får jag vara för min tentaångest.  

Ha en mysig kväll allihop!