Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Isprinsessan

Kategori: Life

Hon  snurrar så vackert i sin glittriga skrud, trippelsalto och priuett det går ju så lätt. Hon flyger lätt likt en fågel i skyn. Den lilla isprinsessan som hon dansar och ler.

Ja om man ändå vore en liten isprinsessa, kunde jag varit! MIn kusin köpte skridskor till mig när jag var tre. Men jag vågade inte ut på isen. Det var inte mitt fel! Det var den lömska brummande ismaskinen! Seriöst, tänk om man åkte på isen och så kom den ut och bara spalshade över en och malde ner en i små små sardin bitar!! Så jag hade lite ismaskinfobi som tonåring med. Blev minnsan ingen skridskodans för mig inte. fan är ju värre än bambi på hal is!

Det var de skridskor drömmarna! Är i HBG nu, Tomas har fått mig att inse stan är inte så tokig iaf, blir nog fler besök hem. Visade denna hallänning skateparken, stenbocks hästens jättepung kulor och seveneleven. HBG i ett nötskal. "En storstadslekplats med en massa inbodda nötter"! Nej nu ska jag inte vara sån. Försökte få det lite roligt:) Jag är faktiskt stolt vart jag kommer i från. Frågan är var man ska jobba i sommar. Har två ställen att välja på. Aja snart i gång på jakten.  

skate

Där det finns lite hopp eller man får hoppet tillbaka, det blir jobbsök imorgon då. Fett viktigt och dessa arma biljetter ska jag ha från TLC marketing. De är mysko, känn som det inte kommer bli något NYC, för fan! blir så arg! Nåt jag alltid velat, 2007 har inte börjat bra. Men jag skiter i CSNfjollorna, får bo på östras bröd och plugga när jag sover! Det löser sig. Jag orkar inte vara negativ för det gör saken inte bra mycket bättre, plus detta måste jag klippa luggen. haha Jag saknar Elin. Hon ingav mig hopp, och vi kunde skratta åt allt även tenta ångest. Nu är det borta. Men nu en bild som får mig att flabba lite:) och de flygande objektet gör mig ännu gladare:)

Vi ses ute i kylan, er egen lilla Isprinsessa!

Mitt liv i IKEA påsar.

Kategori: Life

Bilen rullar, stänker snö och slask. Den smälter och har sig. Klumparna blir till porlande ljud. Snö helvetet smälter:D

Tack och lov för det. Varit i hbg sen i onsdags. Det var kul, hann med mycket.  Inte mycket fest men träffa lite folk som man behöver träffa då och då. Fixat lite till min lägenhet. Planerat lite för helgen. Mina böcker har kommit! wuhu liksom! men behövs det med om man ska ha sina förbaskade poäng:D

Sjukt sleten känner sig nu ska ta i tu med lite upppackning sen ska jag fixa lite tårta:)

Cya folks!

Alla behöver vi väl en kastrerad bock?

Kategori: Life

Idag  är det mycket snö, jag gillar inte mycket snö. Mina fötter blir kalla och mina kinder röda. Jag bara gillar inte snö. usch.

Vaknade försent idag, inte bra. så måste göra alla grejer på mindre tid. Men men då får jag lite speed på skiten! Ska ner och ställa min frusna cykel i förrådet, ska hämta min bussbiljett på österskans för jag ska åka hem till mamma imorgon. Sen ska jag la läsa lite bok och packa. Ännu en givande dag!

Skolan imorgon, och bibblan sen hem. Hem ljuva gästrum, jo min mamma har ju gjort mitt kära flickrum till hennes och hennes gamla till gästrum med min säng! Wuhu! Men det är hennes lägenhet så förståeligt. Ska nog köpa blommor till min mamma imorgon med. Är jag inte en liten ängel? Hahaha.

Men påtal om bockar, det finns för mycket av den varan av männen i världen, så varför inte en kastrerad bock. visserligen ännu roligare för de själva. Men vad fan, mandomen är ju praktiskt taget borta! Där för såg jag att man kunde köpa en kasterad bock på blocket för endast 200:- kronor. Vilket klipp!
http://www.blocket.se/vi/10677729.htm?ca=20_s

Min granne testar sin bas och spelar högt. Vilket rockparty, på tal om annat rockparty att åka på Hultfred eller inte? Kanske Roskilde istället? Men först gäller NYC, ska fixa med det innan den 31 januari så är det gjort för visso. Göttans:D Gjorde saffrans pannkakor igår med Tomas, det var mumsigt;) Första gången jag gör pannkakor heeelt själv. Blir nog det fler gånger. Aja måste bege mig nu till min rosa lilla lapp som säger vad jag ska göra idag.

På återseende!

post it..

Kategori: Life

Rosa lapp hit och rosa lapp dit, jag ska klistra igen ditt fejs med mina rosa lappar.  Du och dina åsikter ska skrivas på dessa lappar. Truten pååå dig, för jag bryr mig inte ett dugg om dig. Jag orkar inte bry mig för den delen heller. Trött på bli irriterad. Usch är allt jag säger och nog det man kan sammanfatta det som, respektlösa jävel.

Idag har varit en riiktigt slapp dag, mest tv och inte nåt man planerade. Lyssnar på soft musik och mina mjukisbyxor har gjort mig sällskap. Det bissaraste av allt är att jag inte är ens bakfull för hela den här helgen har varit lugn. Ingen fest och det har varit soft nu i efterhand. Bakfyllor är som sagt självförhållande, inte ett handikapp. Imorgon eller några senare timmar idag är det föreläsning! Sen är det joggingtur:) Sen plugga och läsa invitation till sociologi och vänta på min bok och foton.

Hoppas de blev heta:D Ja men fan det är ju klart, jag är ju redan det så borde ju bilderna bli det med;) Yes. HBG på torsdagkväll eller onsdagkväll tror nästan onsdag och byta dag på kåren. Träffa lite folk, hem och träffa mamma och ordna lite prylar. Sen ska jag tillbaka Halmstad på lördag igen på 20års fest:) Två grabbar som fyller år i veckan, Erik och Danne.. Congrats lads!

Låtar för dagens tankar och för veckan som kommer:  Kent - Nålens öga (nostalgi från svunna tider)
Justin Timberlake - what comes around  (spelats på jobb)
Junior Senior - Move your feet (nostalgi från den roliga tiden i gymnasiet)
The shins - Phantom  Limb ( softa vardagen utan ångest:D)
The all american rejects - On top of the world ( Ibland känns det bara så)
Fergie - Fergalious (För Elin och jag hade så roligt till denna låten)

Det är väl vad min vecka ska bestå av ungefär, får man se om man håller schemat. Återstå och se.

Have some trust in me..

Kategori: Life

Sviken, besviken, omvriden. Man tror att man har en viss koll på hur en människa är mot en. Man tror att man har viss en säkerhet att man kan lita på en person. Men ännu en gång visar det sig även där vara en besvikelse. Förtroende faller och går sönder som en ömtålig vas. Allt förtroende man vattnat blommorna med, rinner ut och inget  kvar i vasen återstår. Det ligger där på marken sönderslaget.

Har man ork att ännu laga vasen, nä inte direkt. Som mamma säger "om du slängt soporna går du inte och tar upp dem igen". Tydligen ska man väl tänka så. Jag blir så trött. Trött på bli besviken. Så trött på plocka upp bitarna ännu en gång. Fram med moppen och svabba ställ fram en ny vas eller ingen alls.

Cyklade till söndrum idag, skulle låna en bok. Kommer fram och den är reserverad men det är inte på mig hahaha. Så får ta min coola retro DBS sportmodellen och cykla hem igen. Wuhu. Fick litet beundrar mail:D från en annan fotograf:D som jobbade med andra bilder som han skulle skicka. Ska bli spännande! Nåt att se fram emot i denna besvikelse vardag.

Nu ska jag vara lite social med min vän som jag litar på, tyvärr så beger sig denna vän hem på lördag och det dröjer ett tag tills jag får träffa henne.

Puss hej till er och nä inte besvikelsen.


Omrörning i soppan

Kategori: Life

Mins livs soppa har fått en annan twist, stanna kvar och du får höra receptet!

Förra veckan gick jag MKV, denna veckan går jag Sociologi. Låter det konstigt? Jag tror inte MKV var nåt för mig, vet inte om det var hela utbildningen eller om det var ämnet. Så jag valde en kurs i sociologi, man får testa sig fram här i livet. Jag vill inte flytta hem heller. Jag vill bo själv. Så csn kommer klabba sig som vanligt nu:D för att jag bytt och inte uppfyllt en viss poäng. Härlisch. Men å andra sidan ska jag jobba vid sidan om.

Vilket gör att man slipper lån, men det är en pain in the ass att leva. Aja det löser sig nog, man växer nog med uppgiften. Kanske få jobba nåt i hbg om jag inte hittar mer jobb här.

Min vän Elin kommer flytta på lördag, den närmsta vän jag haft här i Halmstad, jag kommer sakna henne och våra påhitt. Även på kort tid har vi kommit varandra otroligt nära.Imorgon ska jag laga vår standrad rätt:) och en sista tjejkväll på ett bra tag. Men jag lovar dig min vän London!;D 
elihel

Ihelgen blir det jobba, plugga och säg hej då till min vän. :/  Det är ta nya tag med nytt år.
Imorgon blir det cykla rundor en massa och fixa middagen och städa för det ser inte klokt ut här! Jisses. Enda som känns någorlunda ordningsamt är mitt schema. Det är en positiv grej, en annan är att ett av mina "modell" kort är ute på nätet;) hos www.basadriaans.com Nu kommer det komma diverse bilder från helgen och modellbilden:D Enjoy
model

Folk vi ses där ute.

Tired as Hell

Kategori: Life

Soluppgång

Doften av nybakt slår mig när jag går igenom porten, jag följer sprialtrappan upp. Jag jobbar, jobbar och jobbar. Blåsten välte min cykel, fascist blåst! Slut för dagen, jag återvänder hem lagom till gryningen.

That's right you fuckers, jag jobbar på östras och jag har en snygg keps! Den är faktiskt det! Nu väntar städning och plugg och en aning sömn till mitt besök kommer:) Ogge kommer från stora staden! Party party i kväll! Underbart, trött men det ska bli kul:)

Mina NYC biljetter är snart bokade:) 12 mars blir det nog av:D Nån som vill följa med? kostar 3700 med samma plan som jag tar, det är billigt. Hoppas det ska bli kul i kväll, lite party!
Fett slö nu haha
Bilden föreställer mitt jobb och skolan är andra tornet! min utsikt!
Cya folket

Solen tittar fram och gnistrar i regnpölarna..

Kategori: Life

Ja faktiskt på mycke länge så är det soligt och fredag! Härlisch, jag har varit uppe sen fyra imorse! Jobbat och gjort 33 räkbaugetter, men vem håller koll. Känns som eftermiddag redan och klockan är inte ens tolv! Jag har redan varit på maxi och handlat och ringt till underlund, allstå underliga Lund.. haha Men allstå jag har blivit helt kär i en låt med Stone sour - Sillyworld. Den är riktigt bra! Jag har även köpt en primula idag, för min andra från netto vissna, det är nu den tredje blomman jag tar dö på det är bara de i plast som överlever fast marias inflyttningsblomma står än! Den dricker inte så mycket, ungefär som en nunna är mest bara där för ett stöd.
Även min rygg gör ont idag och jag är tlött, oh skalman han är tlöööött. Tlött har fan inte sovit bra under två dygn. Det lär hålla på så till efter måndag.

Hoppas jag klarar tenta 2! Avlider rätt gravt annars plus den andra tentan som jag ska skriva haha. Än finns det hopp för det. Hoppeli hopp. Märks man är lite sömndrucken nu. Blir att göra två frågor idag och läsa litteraturen och städa för jag har roligt besök imorgon. Oh måste köpa läsk kom jag på, får man ta och göra imorgon. Shit, känns som nån hängt viktklossar på mina ögonlock. Så fort man måste göra nåt ska kroppen bråka med mig som när jag läser just studielitteratur som somnar jag dreglandes över boken. Fixade även backpacker 3, eller min gode vän Lantz. Men seriöst tvåan var seriösare och coolare, denna version känns förlegad. Så B,så som de framtida cyniker jag är, Det var faktiskt bättre för!

Trött och tröttare än tröttast. 

Ska vila ögonen en halvtimme sen är det disk och städning och indränkning av litteratur.
Ses ute i dimman, okej då solskenet som har hittat hem!

Gråt från ovan..

Kategori: Life

Himlens tårar faller från det mörka mullret. Det lamslår en stad av förtryck. Det är regnet som regerar.Med tunga känslor som dämpar folks glädje, skratt. Omvandlar det till tyngd, oro, ångest. Hur ska detta sluta? Ovissheten tynger allt fler människor i denna lilla stad. Dessa skrifter som ska tydas och godkännas.

Så känner nog ett antal studenter runt om i Sverige även jag. Har en massa att ta igen. Vilket suger balle! Det finns dubbeltenta ångest, sen finns det trippel! Jävla ovisshet,  vad händer sen? Bäst att sätta sig själv på plats och slå in kunskapen så gott det går! Hjälper inte att gnälla, finns andra vägar att nå sina mål som min SYO i gymansiet. Som även en lärare sa idag och för en sekund idag, var jag lättad. Lättad över att det kan ordna sig till viss del.

Nu återstå och se vad det är som kommer ordna sig i  livet, att man nu ska dra lärdom av sina handlingar. Det gäller att bli en ettrig envis jävel. Sen denna klycsha: Kunskap är makt, jo ja det säger jag allt! Så mycket att göra så lite tid. Får la se hur det blir. Ångest, ångest Jag orkar inte sitta och ha ångest, även om den puschar på mig. Så får man göra det bästa av saken och gå till handling. Det gäller inte bara studier. Det gäller allt!
Vänta på nåt ska hända, funkar inte.

Dags att vakna och slå tillbaka!

Veckans yrkesskada: Jag, Elin och Elin stod och kollade lärares namn vid facken och satt och skrattade och de många lustiga namnen. Sen ser jag ett efternamn. Weber ( en Filosof inom media teorier). Jag bara: haha han heter som filosofen Weber och alla skrattade. Vi är officiellt MKV - skadade.
Nu kallar min underbara studielitteraturen som ska banka lite vett i mig.

Cya. I will Surive, gör jag inte det, är ni välkomna på bokbål hos mig:)

flygplats

Kategori: Life

flygplats

Allt kan börja här. Där resan har sitt slut. Avgång 14.40 . Destination: Ovissheten
 
När man fått den känslan av ovisshet, att man inte kan föreställa sig vad som kommer ske. Ens tankar kan bara ta fasta vad som varit och som sker nu. Det är en aningen jobbigt, faktiskt om jag får säg det själv. Man kan inte planera något. Jag kom hem från Holland igår. Känns som jag inte bara vill vara hemma för denna ovisshet. Jag tycker knappast om att plugga nu. Känns inte så lockande in i det nya  året. Året som skulle bli roligt, nytt och spännande destinationer.

Men någonstanns på vägen föll jag i ett hål och just nu står jag i nån avgrund och försöker komma upp. Sen har mamma mina handukar. Kan det blir bättre? Skulle inte tro det. Men nu till en tillbaka blick från förra året, det var ett år i förändringar. Inte det roligaste, men det funkade. Nä nu ska jag vara positiv, jag är hel och ren. Finns ju folk som knappt har tak över huvudet. Folk som är i hemskare träsk, så mina problem jämnfört med deras, är ju mitt liv nästan som solsken för dem. ( tycker folk ska läsa box 21, för den är jättebra, man får lite perspektiv på annat)

Nä, nu får jag ta mig i kragen och lösa mina problem och klättra upp från avgrunden, för orkar jag bara inte stanna kvar.