Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Pengar.

Kategori: Life

Allt i världen handlar om pengar. det suger ju när man inte har några.. Vissa har och andra har inte, avskyr när vissa som har pengar ska sätta sig över andra som inte har det. Det gör dem bara till vidriga människor. fy fan.

Veckans stolpskott. Skulle ha autogiro på min el från Lund Energi. Så skriver jag i Mitt kontonummer så som de har beskrivit, SEN skickar de tillbaka lappen och säger jag har gjort fel, eftersom det inte stämmer. det handlar om lämna en siffra utanför som är clering men som råkar vara samma siffra som den första i kontonummert. Så nån tappad jävel förstår inte att man kan faktiskt ha samma siffra som den sista i clearingnummert. Usch.

Sen var vederbörande inte där vilket man får återkomma!!! Kan det bli drygare?

Men idag ska jag äta broccoli och potatissoppa, jag älskar äta det när det regnar, eller iaf soppa över huvudtaget.:) Men nu regnar det inte längre så får låtsas, att det regnar!

Sommaren var nu över,men det känns som det när kräftskivorna börjar åka fram. Ett desperat försök att festa ut det sista av sommaren för svenskarna del, finns nog inget land som har så mycket traditioner där man ska dricka på storhelgerna,är nog generellt. Men den där, Nubben, Snapsen, Likören osv. Platsar tydligen överallt på svenskarna "mat"Bord. Då man ofta ser mer alkohol än Kräfta.


Vilket var Urkul förra året! Dajligt. NU är det mindra av den varan, festandet vill säga. Vart har lusten tagit vägen? Kanske mitt stadgande har dragit ner på det eller mitt Arbete, Förmodar faktiskt att det är en kombination av de båda. Mer i plånboken kan man tro men ICKE! IKEA har sugit åt sig av lönen. Men fint blir det iaf, updates på nya lyan och sambon kommer.. Ni kommer kanske blir förvånad av färglösheten...

Men nu ska jag hjälpa Jakob och laga soppa och Vendetta sallad. Så säger jag Smaklig spis!

Regn....

Kategori: Life

Då var det tisdag.. tre jobbdagar kvar till helgen.. som man ska komma på något att göra.. eller bara inte göra nåt alls. Det sistnämda låter underbart dock. Men så kommer det inte bli. Blir nog en tripp till lund eller fixa i rummet inför flytten eller något annat IKEA shoppande......

Förra helgen var nnog en av de mest spontana på länge.. Efter bestämt att sticka till IKEA och fixa med möblerna som var sönder. Försökte jag och Jakob komma på något man kunde göra på kvällen. Vilket blev åka utanför halmstad och vara mitt ute i ingenstanns vid en sjö... Men varmt var det i vattnet och mysigt, tills en viss pojkvän badar näck och mår illa. Stjärnklart som det var satt vi där, tills alla började dra sig tillbaka, vilket gjorde att i rättan tid ringde Erik och frågade om vi ville bada Jacuzzi med honom och några till:) Vilket vi gjorde, drog till åled och badade jacuzzi precis vid NIssan, Dagen efter var vi i lund och monterade möbler.

Det var min helg i kort. Nu har det gått två arbetsdagar i malmö med en massa regn och blåst och ännu tre till som återstår men nu ska njuta av min goda baugette som min pojkvän gjort så fint åt mig.:)

Sen ska vi kolla dubbelsäng på Jysk.