Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Månadsskiftet

Kategori: Life

Oslobesöket var lyckat, träffade en del vänner och tog det väldigt lugnt! Hoppas på finbesök i Mars :) Fick förfrågan om jobb men vet i tusan om jag vill jobba på min semester och jag måste komma på vad jag vill göra! Tips nån?
Veckan kommer bestå av flytt och en hel del shopping! Söndag blir flyttdagen! Ska bli otroligt spännande :) hoppas med en del plugg! Veckan får avvisa vad som händer!

Frostens tid är förbi.

Kategori: Life

Uppdatering kanske passar in när ett hunnit gå en hel månad av 2013. Vad har hänt?
Börjat arbeta på mitt nya jobb och det är spännande. Trevliga kollegor med och som detta vore grädde på moset så toppar jag med lite sylt. I form av en lägenhet som jag innehar inom loppet av mindre än 1 månad.
Nu skulle man kunna säga livet leker. Vet inte om hjärnan spelar massa spratt. Jag vet fortfarande inte om jag valt att leva så här för en livstid. Jag saknar Oslo enormt. Hbg känns för litet. Det är som en deppig ångestvåg sköljer över mig. Jag vet inte om det har med att göra att jag var otroligt nöjd med min sits när jag drog, så sitter den känslan kvar. I vart fall så drar jag dit om 2,5 vecka. Hälsa på min saknade rumskompis :) och fler till! Helgen efter har jag nycklarna till mitt egna lilla slott. Det är en tvåa på 50 kvm, med liten fransk balkong på 5 våningen! Nu till att försöka sova lite, sömnlös efter mina nattpass på jobbet.