Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Jobbsäsong på G

Kategori: Life

Lugna gatan än? Icke!

Kommit en bit på tentan, men iaf inte med tanke på jag skulle fått klart den idag, haha men iaf en bit på vägen som sagt. Ska iaf in den på utsatt tid trots jag ska jobba...inte så bra ha blocket på vägen...Men blir jobba när man jobbat..hmm

Maskerado på lördag!! Hoppas allt går bra där med:) ska blir skoj som bara den! Jävla kommunen utebliven lön. Jävla sätt. Men löser väl sig där med.

Jag hatar tentaveckor, man får ett sjukdomssystem, kallsvettningar, ångest, ordbildhet och en jävla massa energi att göra annat än plugg plus att när man pluggar får man en enorm sömnbrist. Aja det är väl bara fortsätta på skiten. Nattuggla som jag är, som tydligen ligger i släkten.

Imorgon gasavläsning, ska lära upp två stycken (I'm the boss) mouahahah. Haha nej men ena är Ryan så det ska bli skoj! Sen ska jag få ta fler rundor jag inte lärt mig in o det kommer ta entid o hitta, nog roligt.. wuhu...Men löser väl, hinder tar man sig över.

Jobb kvarstår...

Jisses, ta ett djupt andetag och stressa inte.

Kategori: Life

Stress stress.. eller, panik?

Spelat curling hela helgen, kom 8a. Det var roligt. Nu sitter jag med min tenta som jag måste köra på kortare tid. Får väl skylla mig själv som vanligt att jag drar ut på det. Fixat kostym, Ska bi kul på lördag när jag jobabt två dagar och försökt skriva tentan klart.. haah Hör ni paniken smygande i rösten? Nej det går väl bra, har haft värre tidspress, Tror jag... Men vet iaf nästan hela svaren på frågorna, jag ska bara utveckla det.. typ...

Trodde jag skulle börja jobba den 5de men så var inte fallet. Aja, November naklas roligt... roligt.. sen December sen jul. sen nytt år, oj ja det går snabbt.

Så irriterad har innestående lön från kommunen. Moget o inte betala ut den! Det är inte så att man vill jobba gratis...

Aja, återkommer med antigen mer panik eller mindre..hoppas på de mindre..


Trött.

Kategori: Life

Man känner i hela ryggen o resten av kroppen, en tyngd. Man vill bara sova i hundra år.


Träning idag, trött som få, borde plugga mer ännu en börda att se efter. Massa som ska fixas, flygbiljett (ångest) Spara en massa plus att man ska fixa en massa. Lite allt på en gång. Tävling i helgen, ska spela fyra matcher, sen ut o "festa". Sen ska man naturligtvis plugga, blir kanske läsa lite på lördagen mellan matcherna, håller huvudet igång iaf.

Maskeraden nästa helg o ska börja jobba, det har verkligen gått undan o nu känner jag tenta pressen.Jisses.  Sen en instruering imorgon, måste upp tidigt till stan för plugga o kolla dräkten sen upp på hallen för instruera, för ett kort ögonblick träffa Jakob, håller motivationen upp:)

Inte skrivit på ett tag, för jag har nästan bott på hallen. Känns i mina "fasta" lår nu haha:) Fan vad jag är aktiv nu på hösten än i sommars, skitdåligt väder då. längtar till palmerna, funderar seriöst på skriva mitt fältarbete om surfningkulturen. Då måste man ju lära sig surfa, har även spanat in dykar kurser, man kan fotografera under ytan:) En del fotograferande blir det i alla fall. Första anhalten flygbiljett. Så är man en bit på väg över atlanten, varje gång jag tänker på det, vill jag bara mer ut o se världen.. Mitt drömjobb, skulle defitivt vara något där man resa till alla världens hörn. Känner jag nu som 20 åring. Känner man så när man är 30?

Återstå om  10 år. Sjukligt trött nu:) imorgon ska det bli ännu en curlingdag sen är jag friii för en dag. Jag ogillar ju inte det men känns som det behövs med tanke jag nu snart varit på isen 5 av 7 dagar...

Nu ska jag lyssna på lite dega framför tvn. Sen sova gott:)

Dagarna går ännu förbi...

Kategori: Life

Nu är det oktober, sommaren tog sin sista suck för längesen, Värmen är borta o isande vindar sveper över vårt avlånga land.

Löven ligger som små täcken över de fortfarande gröna gräsmattorna. Man vill bara rafsa bort dem. Men istället så sitter man o tittar ut. Hostar, o snörvlar. Det som tydligen hör hösten till att vara sjuk. Ännu en lugn helg, ingen träning denna söndagen, jävligt tråkigt.

Har nog inte varit så sysslolös på länge, läste massa gamla böcker tvn, hade knappast något att erbjuda. Inte datorn för den delen heller. Stänger av sig, innan man vet ordet av. Mögdator.  Ett av de få irritattionsobjekten denna helgen. Känns verkligen som man varit en otrevlig person. Men orka, ställer upp jämnt.

Men denna helgen har jag insett lite, var man har sina vänner. Sandra som hjälpte på curlingen, Joanna och Ogge som får en att inse, vad man betyda för någon annan. Vilket för tillfället är guldvärt när det känns som värst.

Inget jobb denna veckan. Bara plugg. Bibblan får sig ett antal besök i veckan. Sömnen knackar på.

Utan vänner skulle ingen välja att leva, ävn om han hade alla tänkbara ägodelar.

772 tandborstar..

Kategori: Life

Ja det var de antalt jag sålde, jag trodde bara det blev 400, men men.

Nässelfebern spökar igen. Det är riktigt drygt, skulle till skolan men nä, är man sjuk så är man. Så idag, blir till att städa och tvätta sen naturligtvis plugga. Inte mycket mer man kan göra när man i alla fall ska sitta hemma o glo. Ingen vila här inte.

Lugn helg när man går på medecin, så blir man bjuden på fest. Inte roligt. Aja, nu är det hårdträning i curlingen som gäller, skriva hemtenta när jag fått den. Det blir tre veckor, sen är det jobb månad:) November .I just have it all. plus en jävla förkyldning och nässelfeber, toppen.

Har varit lite tråkigt med anekdoter på min blogg senare ( jag har ju skaffat mig ett så kallt liv utanför datorns värld.)

Okey, Igår kväll träffade jakob så satt vi o kollade stjärnorna vid havet, ja sen när jag ska köra hem så har batteriet på bilen laddas ur! Nog jävla bra vara fast Rydebäck med mammas bil. Ja det blir till att ringa runt och får tag på cissi som kommer med startkablar. Det kallar jag dagens hjälte!  En titel jag inte delat ut på länge, men veckans hjälte: Cecilia Olsson, o hennes bror.

Nä om lite läsning om varmare platser,kan få en att friskna till lite nu.

Sjuka tider.

Kategori: Life

Det var som någon hade puttat in mig i ett hav av nässlor.

Vaknar denna roliga dag, ja den var kul. Men det var bara för jag träffade Jakob. Resten har varit en plåga, fått nässelfeber. Antigen av allergi eller virus, jag chansar på virus. För jag vill inte ge upp ananas!

I veckan har det varit mest skola, jobb och även curling, Just det, jag har börjat igen ungefär lika kass som jag var när jag spelade sist.
Trillade i alla fall inte på träningen. Alltid ett plus!

Förra helgen, en nice inflyttningsfest hos Maria, roligt party:) Nästa party att se fram emot är halloween partyt, så har inga planer på festa förrens då.. Men kanske nåt som dyker upp mellan;) Uppsats genomgång imorgon, sugen på skriva om Surfing. Sen få hemtentan..hrm borde kanske pluggat iaf?

Får väl bli på mina lugna helg eftersom man ska ha instrueringar.

God kväll alles.

Tandborstbytardagar?

Kategori: Life

Säg det ett antal dagar i sträck och timmar för den delen.
Gjorde jag som eventpersonal, var ju nåt nytt...

Mera jobb i veckan på AW eller ja.. Eon. Vilket fall som helst ska köra runt i en bil och kolla gasmätare,med en sexig Eon-jacka. Hmm sexig vet i tusan, återstå och se. Det är vad som kommer i veckan...

Vad har hänt i helgen?

Jobbat, spelat Bowling, träffat lite folk och har det väldigt mysigt:) Honey har hittat hem, som rubriken löd:D
bowlingen gick uselt! Kom sist, enda gången jag slog en strike och så vände jag ryggen till! Såg inte ens min egen strike. Nog bra. Bowling är inte min grej, ska spela HBG open istället. Haha inte ens spelat på två år och nu ska man på med skorna och sopa banan med de andra.. Kanske till och med jag som blir nersopad. Ska blir nice:) Nu känns det verkligen som det löst sig:) Bara allt!

Innan jag går ut och ställer in bilen, enligt mamma *woooppa*
Men först lite bilder från min slopade bowlingkarriär! Fulaste stilen:)

image56