Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Walk away

Kategori: Life

Våren är på väg och vintern går sin väg. Snön ligger än kvar och man känner sig frostbiten.
Dagarna går snabbt, började jobba i tisdags och det är kul människor som man jobbar med och det är häftigt och vara med om ett så stort evenemang. Skidsporten är det som intresserat mig minst någonsin, men Norge har vänt om mig lite.

Stog vid vid en lift och kollade backhoppningen och vid toppen gick en av träningsbanorna för längdskidorna! Blev nästan lite sugen på testa på längdskidor. Jag måste verkligen blivit frostskadad efter varit ute för mycket i Holmenkollen. Väldigt vackert landskap att stå på toppen av liften. Utsikt över Oslo och snötäckta granar. Norge visar sig nog från sin bästa sida.

Jobb till midnatt sen är det T-banan hem.

Mars är på ingång. Februari gick sjukt snabbt, hyrt ut min lägenhet, skaffat mig ett nytt jobb och träffat nya människor!

Ledig imorgon och på onsdag, blir att turista och en vända till skattekontoret och skaffa ett norskt nummer. Bävar för min faktura från mitt svenska nummer. OMG OMG. Klart slut. På återseende.

Cityweekend

Kategori: Life

Gårdagen bestod av uniformsbyte. Nya grejer och jobb nästa vecka. Skid-VM nästa. Gårdagen blev en hemmakväll och softandet. Lördagen till ära blev en "hurtig" dag, var ute i Oslo centrum och åkte skridskor. Gick förbannad långsamt, men framåt. Sen drog vi hem och käkade och nu sitter vi och gör ve oss på att gå på nån fest, inte för jag vet var vi ska.

Imorgon blir det bilkörning ner till skåne och fixa färdigt till min lägenhet som ska hyras ut!

På återseende!

När bitarna faller på plats

Kategori: Life

Månaden har gått snabbt. Men lite förändring har skett. Åkte till Oslo på intervju och det gick bra, så bra att jag blivit erbjuden jobb:) Ska arbeta på Skid-Vm i Oslo :) Så nu har jag en del att packa och dra upp med packningen och har även haft visning av lägenheten som ska hyras ut i Mars :)

Jag blir superglad! Nu gäller en tenta imorgon så det är bara sätta sig och plugga och imorgon ska jag tvätta och fixa resväskan samt även handla och på torsdag så körs det upp till Oslo och sedan ner igen och fixa med lägenheten! Flänga längst E6an men ska bli kul :) Kul och få en skaplig lön och träffa nytt folk:)

Åter till plugg!

Aj neeed a car!!

Kategori: Life

Februari.. Januari gick försnabbt och mycket snabbt. 11 månader kvar att detta året.
Har en del och fixa i vecka, tex byta ut min taklampa mot en roligare spotlight. Storstädning är till att vänta. En del plugg på agendan med. Fixa min cykel och ställa ner den i källaren. Två veckor ska vara intensiva men det ska banne med ge resultat. Både på arbetsfronten och plugget.

Hjälpte mamma igår och införskaffa en ny dator så hon var nöjd. De äldre hänger med på tekniken! Jag blir så stolt över min mamma. Ikväll blir det arbete från 21 - 08. Gillar inte att det dras in en timme på schemat.. men man blir ju faktiskt motiverat till annat, det är en sak som är säker!

Nu väntar disken. Den som uppfann disken. Kan skjuta sig själv.
God kväll :)