Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Rodeo nästa?

Kategori: Life

Vad mysigt med en ridtur, en söt liten ridtur snarare flygtur!
Igår var det en händelserik eftermiddag.
Hängde på Sandra o Anna til stallet, rätt soft till en början. Sen ska vi då börja rida, en traktorjävel susar förbi och en annan häst hoppar ur hagen och jag som sitter på en häst som hatar traktorer får fnatt, och där sitter jag, läskigt som fan, och i marken for jag, landade på ryggen och de ilar. Reser mig upp, chockad och omtumlad. Det var min ridning för den kvällen och på ett tag..

Det var action på gården.

Vad hände idag, var det lika lungt mån tro?

Vaknade rätt tidigt, fixade till mig o Jakob hämtade upp mig till stan för jag skulle vara najs sällskap när han letade julklappar. Plus jag fick pika litevad jag själv önskade mig. Det var mysigt! Sen skulle Jakob sticka till jobbet och jag skulle till mitt "jobb". Plugga allstå, gick in på bibblan och satt där o läste på en massa till tentan.
Andra tentan nu, sen drar jag hem och tänker att jag är skithungrig, Det är pasta eller pizza på menyn.. (läste nyss en artikel om kvinnors övervikt i Sverige..) så det blev pasta med svamp fast jag inte gillar svamp, i rättan tid så ringer mamma och frågar om jag vill käka dagens. Jag bara YYESS.

Mamma hämtar upp mig med Kusinen så åker vi och möter upp min moster och käkar på en libanesiskt ställe, mmm Hommos...:)

Sen fick kusinen följa med på curlingen med träningen, så blev det kort träning sen kollade jag när de andra spelade match.

Det var en trevlig dag och nu är jag lagom trött, jisses, blir presenthandling till maria imorgon med Anna på väla. Sen är det plugg som gäller och kanske lite träning:) 

Vem får se!

Snön den glimmrar så fint ner för slätten..

Kategori: Life

Jo, tjena som om det skulle snöa här? Knappast i gegiga skåneland, det tackar vi för!

Hoppas dock inte få se snö förrens kanske nästa år, efter jag kommit hem vill säga på vintern. Lite seg på blogga o får väl ta och göra det nu, eftersom jag väntar på kommunen ska komma tillbaka från lunchen. Sen efter jag tagit reda på var min kommunlön tagit vägen så ska jag julstäda och pynta, granen kanske ska upp idag! Sen ska jag baka lussebullar:) Sen börja plugga lite, eftersom jag får mig en ny  tenta idag. Sen blir det ingen eftersläntare!

Det är väl vad min dag ser ut idag, låter lite hemmafru...men som studerande ska man tänka på studierna som ens arbete, arbetet hemma då förmodar jag.

Idag om en månad är jag på Hawaii, sjukt vad tiden går fort, om en månad den 13de är jag på Hawaii. Jisses. Så en månad med tenta period o lite jobb, blir lite pepparkaksgörande med Ditte:) Kristyr o allt. Sen blir det inte mycket festande denna helgen, får gott vänta till julhelgen men den som väntar på nåt gott väntar då aldrig för länge..

Sen blir det en ny spruta snart igen..isch..betala försäkringar...isch...sen är det take off. Men nu ska jag sätta mig vid telefonen igen.  Sen är det Julstök på G!

Cya

Götet för hela slanten!

Kategori: Life

Bussen rullar o rullar, slutligen efter en halvtimmes försening är den där:)

Jag ska då ta spårvagnen som jag aldrig åkt själv! Spännande, en hel kvart! Sen var jag framme hos Rebecka o vi stack o käkade pizza, sen satt o snackade gamla minnen, man har verkligen saknat henne. Sen kilade vi ut på Sticky fingers, ett ställe som inte är helt olikt The tivoli, dansade lite sen blev vi inte så festsugna så vi strosade runt på Avenyn! Det var fint o se "Julstaden" Göteborg lampskrud. Sen vid tre så stack vi till hem!

Dagen efter hämtar Erik  mig hos Rebecka, så kör vi hem till honom o lämnar packningen, sen drar vi ut på stan för att shoppa:) Hittade ett par heta pumps! Julklappar! Sen skulle vi på jul på liseberg som var smockat!! 30 000 beräknades det ha varit. Sjukt, så vi gick upp i gothia towers o tog oss en drink o njöt av utsikten. Sen sen käkade vi på Caleo, Erik såg Lasse kronér och sa inget till mig... pyttans min chans att se en äkta GBG, kändis.. Aja, sen skulle vi gå på bio men så ringer Lantzmannen o säger han är i stan, så vi kilar hem o förfestar o byter om sen ut på stan igen! Blev Sticky fingers med en tredje våning! Det var kul! 

Sen spårvagnen hem, däckar med kläderna på efter en lång dag! Det blir en lugn söndag med ett besök på sjöfartsmuseumet med lite exotiska fiskar o båtar, sen hem till Eriks syrra o käkar middag där sen är det dags för mig att kila ner till bussen o tillbaka till Skåne igen. 

Det var en liten sammanfattning av den helgen, riktigt trevligt:) 
Vidare ner kommer bilder:) Njut av Julstaden GBG!  

image67image68image66

Nu får man tydligen betalt för festa...

Kategori: Life

Decembermisten är på besök, varje morgon är grå och dissig nu för tiden. Men när man vaknar med en varm famn o gnistrande blick över sig, är nog inte rusket så fel när man kan gömma sig under ett varmt täcke men nån man verkligen tycker om.

Julskyltning ska jag snart bege mig till, plus lite kebab sitter inte fel:) Perfekta mixen eller nåt. Vaknar hos Jakob med ett enormt snurr i huvudet, trodde jag hade lämnat dansgolvet för längesen. Dansat lite med sandra o firat berra med happy birthdaydrink på steakan. Så var det lajbans. Stack in på tivvan fick tydligen betalt för gå in hahah. Jag bara jag har TP-pass... så han bar ja då ska du ha cash tillbaka på min hundring efter som TP ger lite lägre inträde. Men så fick jag växlen, stämplen o gick o i all hast undrade jag varför jag höll en hundring när jag hade 20or i den andra handen.. Killen i kassan hade glömt o ta min hundring. Det var ju nice:) Blev lite drinkar på det i stället.

Hade singstar preparty innan med Ryan o Robban så jävla roligt. urklassar alla i singstar:D Man försöker iaf:) Nu ska jag byta om o bege mig ner mot stan. Fulebilder kommer på detta o även en ful film på youu tube
synd den nlänkar icke..image65
image64

Ibland blir man lagom hungrig så man ger sig på microfonerna.
Lördagens pepparkakor med riktigt nice med min lilla hjälpreda LIam, fär jag var då barnvakt. Lagom trött efter men kul var det, Det var avrundat från min roliga helg, nästa väntar GBG med Rebecka o Erik:D O ännu mer JUUUUL på liseberg.

Nu väntar en härlig jobb vecka, lite plugg om man pallar bord ejag göra, andra delkursen med en fetare jobbigare bok. Isch men ha de mys i stugorna

Ciao ciao Hallon Pie