Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Chop Chop in Chinatown.

Kategori: Life

Saxen och den rosa mojängen flög igenom håret, och nu.,....

Är det kort! det är så kort att det är för långt och styla och för kort att styla! Tro inte jag kommer vara med på nån turistbild mer, ingen med den här otroligt fula frisyren kommer läggas upp, börjar fundera om man ska vara kvar lite längre innan man drar till fastlandet! 

Well hänt annars då, förutom attm an blivit ful. Klättrade på Diamond Head...jobbigt som ja.. Ska dock ta mig dit igen när Jakob hälsar på, det ska blir roligt. Saknar honom ännu mer nu, lite halvjobbigt som om inte min frisyr borde vara illa nog. Kanske new year in chinatown ikväll, vem får se. Blir aldrig som man planerar iaf! Både på gott och ont.

Nu ska jag slänga på mig lite kläder och gå till affären och handla lite mat sen ska jag nog, dra mig ner till stranden och få lite färg och plugga samtidigt..

Cya

Pizza hut..

Kategori: Life

Alla dessa matreklamer!! Efter sett reprisen av Americas next top model, var man sjukt sugen...what to do?

Klart ringa efter ett pizzabud! Alla bara undrar om han är het! Nej, det var han inte men pizzan var god. Pepperonipizza, nu lär man vara proppismätt.

vad har annars hänt.. Axel är in town, vi har planer på att snorkla i Hanuma bay imorgon. Sen försökte jag shoppa lite idag, hittade inte nåt direkt. Sugen på köpa en Asiatisk klänning, ni veta såna de har i tekken som bara haaaia!

Vet vad jag ska skriva om i min uppstats. Blir lite om Hula hulan! Bokat biljetter till Big Island! Se vulkanen med Jakob..ska blir riktigt kul han kommer hit! Men tills dess blir lite sola, har inte pressat så mycket som jag brukar, gått runt en massa.

image73

Just wish you were here.

Ska träna lite mer på brädan, med den maten man sänker ner så är det bud på det. Men imorgon är snorkeling som gäller. Sen lite plugga, i helgen åker de andra och campar på maui och jag stannar i stan och går på kinesiskt nyår! Haha så gullig kines i chinatown när jag kollade klännigen, hon bara you have a good body! You go in with miss chinatown!! Man bara heheh, platsar kanske inte där! Haha Lägger upp lite bilder från bubbelpoolsbadningen sen lite trädklättring.   Känns ialla fall bra och fått ämnet fixat. Sheltret på måndagar, sen skola på tisdagar och ännu mer service learning på lördagar. Sen är man "fri" resten av dagarna. Blir nog ligga på stranden kanske och läsa lite i var fall, även jag kan vara en flitig asiat som resten på campus.
Gänget från Sverige!
image72image70


Aloha! image71

Minute maid

Kategori: Life

grusiga ögon, trötthetstecken?

Vaknade sjukt tidigt eller ja en kvart innan vi skulle iväg till Summer palace, som var ruiner av ett gammalt liten slott och rätt häftigt att mycket orört där uppe. De hade en glas flaska som hade varit efter en fest för 10 000 när de skulle fira sin självständighet, som sen togs iväg. Sen kom vi tillbaka tog jag det sjukt lungt och varit ppå rummet hela dagen. Idag har nog axel kommit till hawaii och tänkte ringa honom snart! Ska bli kul och träffa honom!

Igår var en nice lördag, badade bubbelpool på hyatt hotell till ett liveband. Inte varje dag man sitter under månskenet i en jacuzzi! Nu har det börja sjunka in att man ska vara här ett tag. Tokigt! Min färg är väl inte så mörk men jag tror jag klarar mig. Lär vara brunare än Jakob när han hälsar på;) Vi ska göra så mycket kul och bered dig på ha bra skor att gå mycket i. Blir ett helt schema! Mouaha. nu kommer diktatorn fram. NU har jag varit på Hawaii, en vecka. Nästa vecka blir det kanske maui, får la se hehe.

Aja filmen kallar.. Aloha.

Vart har min färg tagit vägen!?

Kategori: Life

För många gånger förr har jag aldrig vaknat tidigt, sett solen gått upp var många gånger, knappt möjligt för en sjusovare som mig.

Idag har varit en sjuk dag, dålig på blogga..jag vet.. men vi fick iaf se introducering var vi skulle vara på service learnin, antingen ett fritids i ett mindre välbärgat område eller ett härbärge. Sjukt att se härbärget, flera familjer som bodde på en minimalyta, ingen håller på med brott och sånt heller utan vanliga familjer som jobbar men som inte har råd med de sjuka hyrorna de har på ön! Detvar verkligen hjärtskärande. Barn som knappt klassas som hemlösa i sverige, levde så. Man fick sig i af en tankeställare, och en helt annan insyn på livet, nu verkar konsumtion av kläder så himla väsentlig när visa inte ens har ett eget tak.

Varit mest chinatown och stranden och testat på surfa, feta blåmärken på höfterna. well får nog ge det en ny chans igen. Men inte än på ett litet tag!

Nu är jag sjukt trött och tänkte sova, uppdaterar mig kanske bättre,

Hang loose eller Aloha!

Japaner, japaner...

Kategori: Life

Överallt ser man japaner..

Flyttade in på campus igår, riktigt små men går an rum, man ska iaf bara sova där. sover på en luftmadrass som behöver pumpas en aningn till så vi säger lägg pumpet! Gått runt i downtown och chinatown, sett lite runt. Trevlig stad men långa distanser dock! Alla amerikaner blir chockade när man säger man ska gå. Galet, kommer upp lite bilder senare i kväll eller imorgon hade tänkt och besöka lite vattenfall inte så långt i från Universitetet. Blir en hel del att göra här i 2,5 månad kanske även lite hula dans;).


Okej en bild kan jag väl lägga upp, någon kanske är nyfiken! :)

image69
Berget Diamond Head i Honoululu.

In the tropics!

Kategori: Life

Svajande palmer,blått vatten och skottlossning...

Kom fram efter en jävla långresa med många kontroller. Blev tagen för en metall lokaburk!  tack mamma jag sa jag inte var törstig! Sitter på hotellet nu, ska checka ut och bege min till skolan sen. Inatt var det skottlossning som jag och martin vaknade av, helt galet!

Känns väldigt surealistiskt att vara här, blåser som attans med! Men det är nice med lite aloha iaf..

Ska chatta ihjäl mig nu på msn:D

Then of I go...

Kategori: Life

Haft sjukt lungt på min blogg, det är illa jo tack jag vet.. Jul och nyår var skojigt och nu är det sjuktliga nära till Hawaii

Om cirka 7 timmar åker jag, helt tossigt och lovat att blogga.. känns hela tiden som man glömt något med det har jag nog inte. Jo kanske med min pojkvän men han ska ju hälsa på mig den 10de mars! det ska bli oerhört roligt :)

men nu kommer jag uppdatera mer när det händer något mer kanske nästa gång blir det la på Hawaii!

Puss eller Aloha!

Countdown..

Kategori: Life

Jag funderar hur det ska gå, allt jag har att stå i. Hur kul det kommer bli och ja..kallas detta resfeber?


Summering från året, jag har iaf hållt min planta vid liv och ska bege mig i väg. Awesome, sen råkade jag skaffa en underbar pojkvän och massa goda vänner på vägen. 2007 var ett toppen år, jag blev 20år, jag bodde hem ifrån och lärde mig en massa lärdomar, som jobba aldrig på ett bageri igen om det inte är nödvändigt.

Nu är 2008 här, jag ska börja mitt år genom att åka i väg, till "drömmarnas" land, SOm många vet ska jag till Hawaii, Oahu, Honolulu.  "landet" "ön" "staden".

Har aldrig rest så långt, aldrig varit i från Sverige så länge heller! INGEN SNÖ!

Ska snart plugga, seg apa som jag är och packa, ska ha två väskor, för man får bara ha 23 kilo i en. Jag har dock inte hunnit sitta mycket vid datorn för jag har haft annat och tänka på. Plugg, resan och allt annat resterande..

Mitt nyår och jul spenderade jag på lite olika platser, bland annat nyår i götet, det var underbart och skåla med dig:)
Hoppas även vi kommer få en underbar vistelse när du är på besök:D Underbart, ser fram emot resan nu:) Men i dagarna blir mycket fixa och halv åtta lyfter jag från köpenhamn mot London och vidare:)

Cya