Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Drivet

Kategori: Life

Var är mitt driv och lust?

Jag kunde förundras över det innan. Vad man ville göra och se. Nu är det mest bara för vad det ger. Varför vill jag se det? Det är nog bara tanken av att komma bort. Omväxling för stunden och själen. Insikt och insyn av annat och andra liv. Uppskattar var man lever och kommer ifrån.

Mänskligheten blev 7 miljarder idag. 7 miljarder. 7 Miljarder kyssar/ligg. Rena rama bordellen. 7 miljarder hjärtan som slår och tankar som går. Tystnaden talar inte för denna planet när det evigt dunkar 7 miljarder gånger.

Jag undrar om mänskligheten kommer att urarta till sin egen förlust. Om människors drömmar om ett bättre liv kommer få förfallet för denna planet. Det är mycket man kan undra över en människans drömmar hur det kommer sluta för denna planet.


Kan inte val vara enkla?!

Kategori: Life

Ænnu en gång sitter man och velar sig. Velar sig på om man ska hålla sig fast eller gå vidare, før min del blir jag førbannad. Før en del av mig som vill gå vidare och en del av mig som knappt vet vad fanskapet vill. Jo, jag ær sjukt sugen på en jævla kaka och det har jag varit hela kvællen, men tro fan att jag vet vilken kaka jag vill ha! Nej! Før eftersom jag børjat træna så tænker jag att jag kanske ska skippa kakan men nej mitt jævla kaksug ær førbannad førstort! Gaaalet.

Det är en sak som jag lärt mig när jag flyttat i från mina vänner är att man vet verkligen vilka man behöver när det krisar!

kanske har en Fucking Kakkris, vad vet jag! Galen blir jag ialla fall. Kan kanske beror på att jag är lite hungrig! Fy fan! Vad jag vill ha en riktig kaloribomb nu så jag kan køtta på gymmet før att bli av med den!

Inte ens det valet, verkar vettigt nu.....

Kvinnlig insikt.

Kategori: Life

Preventation. Ja, det är bra att arbeta förhindrade och förutsagt men på vilka grunder. Mitt sinne gör mig galen, jag vet inte om det är att jag blir driven in i situationer eller hur faktiskt min kropp mår. Jag ser ju verkligen inga bra sidor hos mig själv de senaste två veckorna. Ialla fall den senaste veckan. Ilska som bubblar sönder mig. Jag blir galen när jag tänker vissa dilemman.

Men att jag märker ett annat lugn när jag tar avstånd. Samtidigt som man ter sig personen. Det är borderline, på ett sätt är det förbannat skönt att bli så arg och VERKLIGEN säga vad man tycker. Nåt som jag faktiskt tror jag egentligen vill ha sagt men är orolig för utgångspunkten. En sida av mig vill säga allt. Som jag en gång redan gjort. Det är egentligen bara för mig att acceptera att man är oönskad. Jag förstår verkligen varför låten - Should I stay or should I go?!

Men så vill en annan del av mig bara säg, Din förlust. Det är inte jag som ska vara rädd att förlora nåt. Det är någon annan som är dum nog att envisas med att vinna. Vad är det man ska vinna, att nån seriöst börjar att avsky personen i fråga?! För att inte gå helt sinnesförvirrat har jag börjat skriva brev! Brev som jag skriver av mig allt och alla tankegångar i huvudet. Jag vet seriöst inte vad jag ska göra, ibland är det som man ska få hjärtklappning. Jag hoppas bara det är en period. För jag vet inte hur länge till jag orkar.

The fog

Kategori: Life

Oktober idag och det är två månader kvar av detta år. Året har gått så sjukt snabbt och det har varit ett norskt år. Med tanke på jag inte befunnit mig i Sverige. Jobbat och jobbat och det tänker jag fortsätta med, plus någonstanns på vägen dyker det nog upp en plan om vad jag vill göra.

Kalla det 25års kris? Jag vet inte, jag börjar inse vad jag är för en person. Jag har tagit för mycket skit och varit för rädd i det hela. Dags att sluta var rädd för det är det som hämmar en, kommer en längre story om det, om ett tag. När insikten riktigt dyker in i huvudet. Morgontrött och jobb, det är en sån dag man vill fortsätta och ligga i sängen och bara dra sig men arbetet kallar och det kan vara skönt att se stan vakna upp med.

Dimma och träden bytar skepnad. Nästan så det blir lite magiskt. En sån dag där man går ut och piggnar till av kylan som möter en.

Dags att göra nåt vettigt?