Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Mål och motivation

Kategori: Life

Ett mål är bara en planerad dröm. Dags att sätta upp de sista målen för års slutet. Sista månaden i morgon för 2012, tror aldrig att jag upplevt ett år gå så himla snabbt faktiskt. Från att att i början av året inte ens vet vad jag hade för drömmar eller ens en plan om vad jag ville göra, så är det löst. Löst och löst, jag måste fortfarande ha klart uppsatsen. SEN kan jag göra vad jag vill, nästan. När man har ett mål så är det ju lättare att ta sig dit, via delmål och man kan få det konkret!
Nu är det dags att ta sig ut till Ekeby för hälsa p Jean och lyfta lite skrot:) för sen tillbaka hem och göra sig klar för Nicoles avskedsdrinkar!

Muren av motgångar.

Kategori: Life

November har bestått av plugg och uppsatsfixande. Kommit igång och jag har en del material som ska processas. Det känns väldigt gött att man kommit i gång med det. I helgen var jag i Berlin och det var otroligt kul och få ett litet miljöombyte, vilket gjorde att jag fick ännu mer pepp att bli klar. Slippa vara låst. I morse fick jag reda på att jag inte får ut min poäng ur en kurs och få där med inte den avslutat. Jag är sjukt uppgiven nu. Allstå nu är jag låst en liten tid längre. Uppgiven på att behöva vänta på få ut min examen, när igår faktiskt hade en plan om vad jag faktiskt ville göra! Vad jag faktiskt ville göra i januari. Det är som livet spottar en i ansiktet och säger : Nä, tro verkligen inte något ska gå som du vill eller faktiskt planerar det. Du ska stå och stampa i evighet med allt du gör. Dejting, skolan, jobb. Tro verkligen inte att du får utvecklas och uppfylla dina drömmar.
 
Det är lite så man bara känner för sätta sig på ett plan någonstans och ALDRIG komma tillbaka.
Jag är så trött på alltid vara optimist, för det verkar inte ens tjäna något till, jag börjat sluta tro gott om människor. Jag har trott så mycket gott om människor som inte ens sett mig för vad jag är. Något som gör att jag inte är värd i deras ögon. Jag vill liksom inte sitta och gnälla på något sätt, buhu tyck synd om mig. För det vill jag ingen ska göra, inte ens jag själv. Jag är bara så jävla trött på stå och stampa, för jag har liksom inget tålamod kvar för  att bli tillbakadragen, bli stampad på.
Dags att slå hål i muren, muren av motgångar.

November Rain

Kategori: Life

Tidig torsdagsmorgon och ut på powerwalk! Det började ösregna, men rört fick jag på mig. Suttit och pluggat, känner mig mer produktiv med min nya skrivbordsstol! Den känns lite retro! Ska ner en tur till Lund imorgon och få lite fixat, sen är det fredag och jag borde ta mig till gymmet. Balkankonsert i måndags! Det var fart och fläng på folket! Fixade tentan och det är otroligt skönt, lite närmre slutet och början på en frihet och nya möjligheter. Lyssnade på Obamas tal när han vunnit, man blir glad när såna människor vill leda, han tog ändå upp att det kommer bli svårt men framåt ska det gå. Det är rätt häftigt att en människa kan få ut till miljoner och förmedla lite trygghet genom bara ord. Nu är det läggdags. God natt.