Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Ratta fram vad du vill.

Kategori: Life

Lördagen var en sömning dag tills det var utgång. Blev en trevlig förfest hos Jossan och utgång till Hercan. Det var Tegan, Mejjan, och Hercan..Hehe låter lite som tivvan. Dessa skånska An-ställen att gå till! Men Hercules blev det. Kunde verkligen varje låt som Djn spelade jag bara kunde ju likabra vara min playlist hemma. Blev mina nya skor som är uppmätta till 12 centimeter. Trodde jag verkligen skulle få ont med det fick jag verkligen inte förrens när man ska gå hem men det får man i de flesta klackar om man inte går in dem.
Utgångslooken från gårdagen.


Jag var då väldigt lång hela kvällen haha. Jag kände mig som en amazon. Helt sjukt. Vad killar är korta nu förtiden. Blev 175 med dessa skor. Helt ovant och se killar under hakan. Herregud. I morse fick jag ett trevligt wake up call:) Så det är ju bara gå upp då tänkte jag!

Vilket resulterade i en senare promenad. Jag rundade hela norra fäladen och upptäckte många fula hus som finns i lund.. Sjukt många fula hus. Aja det var en nice temperatur. Funderar faktiskt på att gå från Lund till Helsingborg. Nån sommardag typ. Så kanske bra och förbereda sig. Låter som en facebookgrupp.. så många människor så gör den personen dessa diversegrejer. Kanske ett mål att uppfylla? Har lite andra mål som att lära mig spela gitarr, en låt iaf.

Ikväll tänkte jag sticka till Jossan igen och snacka lite och nu blir det lite käka och plugg. En härlig söndag på er alla.

OS-Guld.

Kategori: Life

Satt uppe sent igår och kollade finalen, vilket resluterade i att man försov sig. Men curlingdamerna tog guld och det var bra som fan:) Herrarna om brons idag med. Det är med bra. Trött på allt som har med skidor och göra så kul och se andra sporter istället.

Ikväll blir det utgång och förfest hos Josefin. Vi har dock inte beslutat var vi ska ut sen men det löser sig:)
Så blir nog mina nya skor som ska dansas in..Nu blir det middag med spaghetti och köttfärssås:)

Friday I'm in love.

Kategori: Life

NU kanske det inte är fredag utan lördag men har spenderat en härlig fredag i malmö och lund.

Morgonen, tidig som fan. Bussen till malmö och sminking med bellis, blev en kvällssminking och en vardagssminkning.:) Sjukt coolt med långa ögonfransar. Sen mötte jag upp Tessan och passade hennes systerdotter:) Sjuktsöt! Gött man kan underhålla någon med sin humor, efter blev det en tur på mobilia med en god lunch/frukost/middag. Sen bussen hem till Lund och in på willys. Hämtade mina underbara skor som bör har inlägg och får se om det funkar och gå med på utgången. Sjukt nice är de i alla fall och minns det var ungefär så de såg ut.





Efter provat mina skor så var det cykla ner mot gyllenholm på tjejkväll. Det pratades verkligen om allt och det var så förbannat trevligt:) Det pratades om skrönor och allt möjligt! En skröna i lund går som och som verkligen alla kan är. Vi debatterade om antalet. Den går: Om du har haft sex med 6 stycken av lunds studenter. Har du haft indirekt sex med alla studenter. Eller om det var 7 stycken. Hur som helst skulle det inte förvåna mig alls när man ser vilken köttmarknad som spatserar ut på nationerna. Väldigt intressanta diskussioner i alla fall! Men en bra sammanfattning kommer bilder från dagen:) Bilder säger mer än tusen ord. Imorgon fotboll och utgång! Det är fan vååår:D

Jag har bytt namn.

Kategori: Life

 

Efter min väldigt motiverande dag! Plugg och en rejäl storstädning:) Jakob var här och hämtade sina saker och jag röjde upp med allt. Tvättat allt. Dock ej lagt in allt.

Kollar brevlådan när jag är ute på en promenix och där ligger en avi.. Jag har inte beställt något. Det är från Nelly och jag inser vad det är:) Mina gratisskor från cardan när nelly hade ett event där! YES YES. Kollar namnet. Helena Holst. I HELA MIN LIVSTID HAR MAN ALDRIG FÅTT FELSKRIVET. (Felsägningar för att irritera mig.)Men skit i det. Mina skor är här. Hade jag kollat brevlådan tidigare idag så hade jag säkerligen städat runt i mina high heels:D Men kan dock inviga dem på lördag om jag ska ut med Jossan:)Minns faktiskt inte hur de såg ut i montrarna, tror jag resonerade att de skulle passa till de mesta. Vilket blev svart färg.


Imorgon blir det en tripp till malmö för sminking hos bellis och sen ska vi fika. Sen när jag kommer hem ska jag hämta mina skor och sen i väg på pyjamasparty. Ska dock inte sova över där för jag ska upp tidigt och hänga med Ammy och kolla lite fotboll. Sen förmodligen utgång som sagt på lördagen:)

Underbart underbart. Sen söndagen blir plugga och skriva utkast till uppsatsen. Det regnar även idag:) Vilket betyder att det är härliga plusgrader och jag har aldrig varit lyckligare att se regn. Det kunde droppa hur mycket som helt på mig under min promenad. Jag bryr mig inte. För VÅREN är på väg and I love it!

I den yra morgontimmen.

Kategori: Life

Vaknar pigg som en mört klockan 07.00 UTAN en väckarklockar. Bokat tvätttid klockan 9. Frukost görs och nyheterna tittas på. Curlingherrarna vidare! Till skillnad från hockey...inte för jag bryr mig om hockey. Enda gången jag varit på hockey var jag mer beundrad över hur lokalen de vistades i. Globen, jag bara fan vad stort..haha sen när det blev slagsmål på isen. Var det lite intressant. Annars var det med iceing..som de så fint säger.

Lägger in tvätten och går upp tar en 50 min tupplur. Drömmer att jag bor i Halmstad och ska tvätta men jag följer Joanna till bussen och köper en Duo utan mina Ikeatvättpåsar. Sen är jag på bussen och det är nummer 4. Somnar på bussen med mina grejer och allt bara trillar ut. Åker förbi min hållplats.. som är tvättstugan och åker ut mot söndrum i en gränskontroll. Nu helt plötsligt har jag inte mitt pass på mig och de tror jag är en flykting, som vill över gränsen men jag vill bara till tvättstugan för där sitter jag med mina IKEA påsar. Är inte det mitt pass nog?

Så är det några de ska skeppa över och en liten tjej så säger till henne, vi målar våra naglar i samma färg så kan de inte skicka tillbaka dig.  Så vi sitter och målar med våra lila nagellack. Sen sitter jag och debatterar om vem jag ska ringa i Halmstad som kan hämta mig i söndrum för jag måste ju hämta tvätten i maskinen innan klockan tolv.

När jag vaknar är tvätten klar och mobilen ringer. Nu blir det plugg för hela slanten om ögonen vill hålla sig öppna.

Minnen som trampas på.

Kategori: Life

Jag blir så irriterad ibland. Vad folk tycker är så kul att trycka ner på kultur. För något så himla fult. Helsingborgs stad har beslutat att flytta The Tivoli. Till ett märkligt ställe.. hur det kommer ser ut.. ja vem vet men det planerade förslaget ser för jävligt ut. Vad hände med lite kultur och historia.(Den k-märkta byggnaden). Den gamla stationen som folk väntat på sina tåg. Golvet alla har dansat på och kanske träffat sin blivande i dimman. En plats med skratt och lycka. 

Minnen till ens första konserter och rökmaskinernas magi. När en balklänning svepts upp för gräddhyllan. De otaliga timmarna framför Kareoken till non the less ; The sounds - Livning in America. Sommarkvällar med musiken dunkandes på terassen.

Jag har möt många av mina vänner på denna plats. Många av mina bästa tonårsminnen har skapats här. Jag tackar för denna plats. The Tivoli har verkligen levt upp till sitt namn som ett nöjesfält. Nöjesfält för mina minnen.

Walk it off.

Kategori: Life

Promenix till stan idag med Ammy. Skönt att promenera lite:) Rensa tankarna. Lämnade in lite böcker och fikade. :) Mycket trevlig dag. NU är tvätten på ingång och blir bara vit tvätt för jag har ju glömt och köpa tvättmedel till färg så blir en runda till affären och plugg ikväll.

Storstädning imorgon. Inför helgen. Sista förbannade vintermånaden.. LOOOOVE IT. Marsmånad är välkommen in i mina armar och jag kommer inte släppa taget om Mars. Vårstädning:)

Ge mig vår, fåglar och sång. Iaf lite sol som kan smälta bort snön. Så man kan börja jogga upp en kondis igen.


Tvätten kallar.

Sista giltighetsdag.

Kategori: Life


Det bådar aldrig gott och höra den frasen. Om det är en gammal burk i kylen eller ja något annat som gått ut.
Satt och kollade lite på mitt pass, som tydligen gått ut. Igår. Jaha då kan man inte ut och resa om man inte går och skaffar ett nytt.

Men lite stämplar har man samlat på sig på 5 år. Fick ingen tioårsperiod för jag var 17 när jag införskaffade mig det. Costa brava. Goood times. Lite sol och bad.. Jag vill ha sol och bad.. resa bort någonstanns.(Oj det behöver man ett pass till.) Inte bli förkyld som jag blivit idag.. orkar inte med en förbannad förkyldning. Har inte tid. Usch. Ja det blev inget kul inlägg men mörka tisdagar är inget att hurra för..Men nu börjar allt. Uppsatsen och tenta.. och en inlämningsuppgift.. Jag kommer inte vara sysslolös iaf.

Plugga nu.

Den gröna ankan

Kategori: Life

Ännu en helg avslutad. De dagarna vi stannar upp får förhoppningsvis lite insikt om vår vardag. Då man många gånger sagt, på måndag ska jag börja. Hur många måndagar har man börjat och sen slutat på samma spår igen. Nu är det dags för ändring. Inte bara för mig för min blogg. Lite färg. Lite annorlunda. Förändring är bra. CHANGE som Obama så vackert statuerar.

Skaffat ett "nytt" msn. Fattar knappt något av detta. Som föredetta PC användare, kan man tänka sig. Allt blir som vanligt... nej. Inte med en Mac. Msn är en stor förändring. Nu måste jag även vänja mig bort med den programvaran. För MSN för MAC ÄR VÄRDELÖST. Inget fungerar. Så blivit audium för mig. Det är en grön anka som står och glor på mig. En GRÖN anka..lika spotifygrönt. Grönt var ju min favoritfärg när jag var 18. Vilket man kunde se på min otroligt gröna klänning. Men vad säger man grönt är skönt eller? Så fort nån skriver står den lilla ankan och viftar.. Det är nästan så Marwin vill ha ihjäl honom.

Nog om att ha ihjäl folk. It's never worth it. CSI kommer ju bara efter en. Nej nu blir det boken för hela slanten.:)

Tackar Ammy för hjälpen med designen:) www.houseofammy.com






Låt.

Kategori: Life

Sjukt bra låt som jag fastnat för. Tyvärr finns inga bra versioner av den på youtube förutom en som Erik Hassle gör. Så länkar låten och den underbart bra texten. Sen kan ni själva spotifya upp låten om ni gillade den.

http://open.spotify.com/track/1dVxubWzaBVJSb82S6QhbZ

Varför hittade jag inte detta bandet tidigare?? Så jävla bra texter och sångarens röst är inte helt tokig heller. Bättre sent eller aldrig. Carolina Liar. Ni sätter alla ord på rätt plats.

72 minuter av skratt.

Kategori: Life

Min kusin är bra. Hon tipsade om en sida där man kan se alla serier samlade på ett ställe:) Helt gratis..och slipper ladda ner. MEN det finns alltid ett MEN i mitt liv tydligen.

Man kan max se 72 min åt gången. Sen så sätts en spärr på 54 minuter. Sen är det bara titta igen. Så det blir nästan 4 avsnitt av HIMYM. Finns dock andra men fastnat för den serien nu verkligen..blir lite DH och lite One three hill repriser sen snurrar vi in det lite i gossip girl:) The big bang theory. Grey's anatomy.  Ja lite allt möjligt. :) Haha min helg består av tv serier. Vad vettig jag känner mig! Kan vara så.

http://www.cucirca.com/

Lista (ut) dig själv 2.

Kategori: Life

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV

1. Är du singel?:  Japp

2. Är du lycklig?: Nope

3. Är du uttråkad?: En aning.

4. Är du ledsen?: Kan jag inte påstå

5. Är du italienare?: Nej tack och lov.

6. Är du cool?: Lite kylig är man väl;)

7. Är du från Irland?: Folk har trott det.

8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: De har de aldrig varit.

 

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Tror en kemi kan uppstå men inte kärlek

2. Har du någon gång blivit sårad?: Det har jag.

3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Ja det har jag.

4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: Yes.

5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Nej men inom tre har jag.

6. Har du haft en hemlig beundrare?: Ja det har jag haft.

7. Är du kär?: Nej

8. Vill du gifta dig när du blir stor?: Det vill jag väl.

TVÅ ALTERNATIV

1. Bilddagboken eller lunar?: Bilddagboken

2. Hår eller ögon?: ögon

3. Katter eller hundar?: Cats

4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Några få bästa vänner

5. Coca-Cola eller Pepsi?: Coca cola

6. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: Utekväll

7. Pengar eller lycka?: Är inte det samma sak? Nej men lycka kan inte köpas för pengar.

8. Dag eller natt?: Natt

9. Msn eller mobil?: Msn

 

TIO "HAR DU NÅNSIN..."

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? Japp

2. Brutit nåt?: Armen

3. Gjort nåt du ångrar?: Ja det har jag verkligen.

4. Hoppat Bungee Jump?: Nej

5. Ljugit för någon du tycker om?: Ja. Går väl inte på gjort något jag ångrar med.

6. Ätit en hel tårta?: Japp

7. Gjort bort dig offentligt?: Japp

8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: Nej.

9. Gråtit när ett husdjur dog?: Nej.

10. Velat försvinna?: Ja.

 

Lista (ut) dig själv.

Kategori: Life

Namn: Helen Anna Iren Louise Holst

Piercingar: Navlen och öronen

Tatueringar: Nope

Längd: 163

Skostorlek:37/ 38

Hårfärg: Rödblond

Fräknar: Yes

Motto:

 

Kär? Nej. Kärleken är enfaldig och får dig göra dumma saker.

Önskar du att du bodde någon annanstans? Japp

Tycker du att du är attraktiv? Man har väl sina stunder.

Dricker du? Ja

Röker du? Nej.

Vilket schampo använder du? Syoss Volym. Fick nyss insikt att skiten fungerar fan inte.

Vilken parfym använder du? Esacada moonsparkle

Vad är du rädd för? Att bli dömd

Gillar du att tvätta? Ja :) När det är klart dock!

Gillar du berg- och dalbanor? Skräckblandad förtjusning.

 

Senaste...

Filmen du hyrde? Den andra systen Boelyn

Filmen du köpte? Australia

Låten du hörde: I will be - Leona Lewis

Låten du laddade ner? Laddar inte ner låtar men som jag sökte på spotify är : Deep sleep med Nabiha

Personen du ringde? Jakob

Personen som ringde dig? Mamma

TV-program du såg? Nyheterna

Person du tänkte på? Farmor

 

 

Favorit...

Låt:Finns för många men just nu. Show me what i'm looking for.

Sak att göra: Ha förbannat roligt.

Sport: Konståkning och titta på.

Dryck: Isté

Kläder: Klänning.

Film: Amelie från Monmatre

Bil: Dodge viper kanske eller Subaru..

Serie: How I mey your mother fast Sex and the city med.

 

Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? Ja tänka sig att man har.

Gråtit över en flicka? Ja det har jag med dock på inte samma sätt som killen.

Ljugit för någon? En vit lögn hit och dit.

Varit i slagsmål? Yes.

Blivit arresterad? Almost.

Träffat någon från internet IRL? Det har jag.

 

Antal...

Gånger du varit kär? 5 -6 st kanske

Gånger ditt hjärta brustit? 3

Hjärtan brustet på grund av dig? hur ska man veta det? Men 3 nästan säkra på.

Tjejer du kysst? 7 typ

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? 20 stycken.. typ alla jag umgås med.

Gånger ditt namn varit med i tidningen? 3

 

Senaste...

Boken du läste? Räknas kurslitteratur

Personen du fick e-mail av? Min lärare

Personen du fick brev av? OJ! Brev det var längesen.

Personen du fick sms av? Bellis

Gången hela din familj åt middag tillsammans? 3 år sen kanske.

Saken du köpte? En tidning

 

 


Vad har du gjort idag? Sovit och pluggat.
Var det kul? Absolut inte.

Brukar du svära mycket? En del. Om jag blir arg.

När stiger du upp på morgonen? Beror vad jag ska göra. Men typ 9

Vad har du på dig? Jeans,  Hoddie

Vad ska du göra ikväll? Ingenting. Glo på tv eller nåt.

Vad är du allergisk mot?. Timotej.

Var har du ont? I huvudet.

Använder du hårspray? Ibland

Kan du stå på händer? ööö i 5 sek sen trillar jag..

Håkan Hellström eller The Ark? Håkan bråkar.. bättre texter.

Salt eller socker? Socker

Gillar du ketchup? Japp

Är du glad nu? Någorlunda, är glad för det mesta.

Var du glad igår? Ja det var jag.

Vad dansar du till? House.

Stockholm är... ? Vackert.

Göteborg är... ? Mysigt

Kan du sjunga? Lite kanske. Om personen är döv är  jag skitbra på sjunga.

Spaghetti eller makaroner? Spaghetti

Land du vill besöka? Italien! Äta mat.

 

I brist på annat eller inte.

Kategori: Life

Listan är från Ammys blogg. Houseofammy.com Måste måste göra lista.

Fem SKULLE

Skulle du vilja vara längre?
Lite grann. Men är väl nöjd.
Skulle du vilja väga mer?
Plus minus noll
Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut?
Vilken pojkvän?
Skulle du vilja ha sex med en kändis?
Är det en pudding, kanske.
Skulle du vilja dricka dig full nu?
Kanske, lite grann..bara så jag kommer igång..

Tio KAN

Kan du röra på öronen?

Nej. Det står still där.

Kan du slicka dig på näsan?

Kan jag!

Kan du kolla i kors med ögonen?

Yesbox

Kan dina föräldrar lita på dig?

Jo jag är pålitlig.

Kan du låta bli att prata på 4 timmar?

Kan jag nog.. nej kan jag inte..

Kan du vara på fest utan att dricka?

Ja.

Kan dina vänner lita på dig?

Ja, självklart.

Kan du tänka dig att pierca naveln?

Det var redan avklarat när jag var 16.

Kan du suga?

haha på en flaska.

Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?
Ja, det kan man nog.

Femton HAR


Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?

Vem har inte det?

Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?

Nej. Det har varit i stil med vi är rädda om dig.

Har du ett syskon?

Yes. En syster

Har du varit full den här månaden?

Yes

Har du någonsin haft sex med någon?

Ja det har jag..

Har dina föräldrar ljugit för dig?

Yes..

Har du redan tröttnat på dom här frågorna?

Kanske lite grann

Har du borstat tänderna den senaste timmen?

Ska snart göra det faktiskt

Har du pussat någon som är fyra år äldre?

Säkerligen

Har du haft sex med någon som är fyra år äldre?

Inte vad jag vet.

Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?

Nej

Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger?

 

Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det?

På väg att ha..men ja blev ju inte så mycket av det sen.

Har du haft sex med mer än tre personer?

Ja, det har jag.

Har du ljugit på någon fråga än då?

Nej.


Tjugo VEM


Vem är din bäste vän?

Mickis eller ja beror på i vilket sammanhang.

Vem älskar du?

Många av mina vänner sen familj.

Vem vill du bli full med?

Nån kul

Vem är den bästa artisten?
Trodde aldrig jag skulle skriva detta. Lady Gaga

Vem pratade du senast i telefon med?

Minns faktiskt inte

Vem har du en liten crush i?

Ingen.

Vem är snyggast i världen?

Nån heting.

Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det?

Delar av min familj.

Vem är snällast i världen?

Mamma

Vem är din bästa kompis?

Ja, de har ju inte ändrats sen sist.

Vem vill du prata med?

Barrack Obama

Vem såg du full senast?

Pillan

Vem vet allt om dig?

Jag tror inte att någon vet allt.. .

Vem kramade du senast?

Bellis

Vem kan berätta allt för dig?

De flesta.

Vem kan du berätta allt för?

Katten för han säger aldrig nåt till någon.

Vem hatar du?

Jag hatar mig själv när jag gör misstag

Vad blir ditt namn baklänges?
neleh
Har du gjort en snöängel i år?
Nä.
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?

Räknas akuten? För iså fall många jävla timmar sen får man gå hem.

Har en dröm gått i uppfyllelse?
Några har faktiskt det.

Tycker du att sengångare är söta?
De ser så deppiga ut.

Har du någon gång testat karate?
HAAAAAAAAAAIJA. Kanske.

Första sporten du gick på?
Gymnastik
Minimorötter eller pommes frites?
minimorötter

Vad längtar du mest till just nu?
SOMMAREN.
Hur gammal har du tänkt bli?
Ja så jag blir skrynklig och kanske får träffa lite barbarnbarnbarns..
Har du haft vattkoppor?
Nej.
Vad drömde du inatt?
Drömde om ett mörkt fönster. 

Vilken tv-serie är bäst?
How I met your mother just nu
Vad åt du senast?
Nudlar..
Höga eller låga strumpor?
Helst låga.
Vad är du mest rädd för i hela världen?
Dö kanske?
Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
Nej.
Vad har du för färg på ditt påslakan?
Blått och vitt
Bikini eller baddräkt?
Bikini på beach och baddräkt när jag träningssimmar.
Snyggaste läraren?
Kanske någon vikarie
Är du mörkrädd?
Nej.
Har du någon gång haft på dig ett par trosor?
eeh ja?
Riktig gran eller plastgran?
Riktig
Tänt eller släckt när du ska sova?
Skitsamma är man trött så somnar nog vilket som.
Godaste drickan till frukosten?
Juice
Vill du bli president?
Yes.
Har du spelat tjej i en teater?
Japp, antar denna listan skrevs av en kille.
Duscha eller bada?
Duscha, effektivt.
Har du gråtit i skolan nån gång?
Ja, det har jag.
Hur tar du dig till jobbet?
171an eller Bil ibland
Har du någonsin sminkat dig som punkare?
Lite för mycket kajal kanske.
Sjunger du på toa?
Nej.
Vilken färg har din jacka?
Den nu är mörkgrön.
Använder du långkallingar?
När jag spelar curling.
Är du höjdrädd?
Ja som fan.
Vilket land vill du åka till?
Japan just nu
Vad var det senaste som fick dig att skratta?
Ett youtubeklipp
Vad ska du göra NU?

Borde sova och skriva..


Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Gör jag antaligen
Har du sett din bästa vän gråta?
Yes.
Vilka vitaminer åt du när du va liten?

Inte vet jag. Inte jag som proppade på mig dem.
Vad åt du senast?
Fortfarande nudlar.
Har du fått någon komplimang idag?
Yes.
Har du varit med i en rättegång?
Nej har dock haft rättegångar om mig.
Är du polare med grannarna?

Det är väl Hej Hej relation
Vilka språk talar din mamma?
Svenska, polska lite engelska.
Vilka länder har du bott i?
Sverige.
Senaste piercingen?
Navlen.
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
Minns inte.
Gay?
Inte vad jag vet.
Har du däckat/spytt för att du druckit?

Ja
Har du äggat ngn?
Icke
Har du täckt någons hus med toalettpapper?

Nej
Suger det här?

Ja en aning när man är trött.
Har du varit på stranden?
Det är februari. Ja det har jag faktiskt.
Har du haft en stalker?
Inte bara en.
Minns du din/dina musiklärares namn?
Nej. Jo kanske.
Hur bra är din syn?
Förbannat suddig
Har du varit på ett party?
Ja.
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?

Så fan i heller. Om jag vore självmordsbenägen.
Vad skulle du säga om jag sa att jag va kär i din bror?


Jag kanske ska skaffa en då?
Har du varit utomlands?
Ja, måste ställen.
Har du sett din bästa vän naken?

Yes.
Vilket är de bästa bröllopet du vart på?
Har aldrig varit på bröllop
Vad var den senaste drömmen du minns?
Det var om det mörka fönstert
Vilken tid gick du upp i morse?

07 nåt..
Vad ska du göra i helgen?
PLugga sönder min hjärna.
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?

Hehe jag retas lite med dig:) Jag såg dig på busshållsplatsen..gick det bra? Lycka till med plugget. Vi kanske hörs.
När va du riktigt sjuk senast?

Räknas fyllesjuk?
Vem är den senaste kändisen du tog på?
Räknas mina kompisar i Elitserien:)?
Vad finns i din bakficka?
En förbannat fast rumpa.
Har du färglinser?

Nej.
Vad gjorde du kl 2 inatt?
Det är om en kvart.
Vad är det första du gör på morgonen?

Snoozar mobilen
Vad ska du göra efter det här?
Lägga mig och läsa och somna

Make it up.

Kategori: Life


Tidigt morgon.. Jag börjar bli strålande duktig på tidiga dagar trots jag är en sjusovare. Var en runda i malmö på en make upstudio och satt modell för min kompis Isabelle som går kurs till makeup artist. Så det var bara sitta snällt:) Ack så lyxigt det kändes när man var klar:) Blev en vardags makeup. Imorgon blir det en sminkning till man sitter för. Provdockan hehe.. alla sa alltid man såg ut som en liten docka när man var liten.. antagligen för man var så kort och liten. Lite kul omväxling i den trista vardagen.

Idag blir det skriva rapport, måste bli klar idag.. ska väl gå eller?? Förhoppningsvis:) Distans är bra.. man kan göra grejerna lite när man vill och inga lektioner.. men saken är den att allt händer i sista stund. Men funkar bäst under press. Stresstålig som man borde vara. Blir läsa lite metro och nån frysmat sen hoppa direkt till boken...

På återseende.

Sandlådan

Kategori: Life

Ibland sjunker man ner till en nivå där man inte känner igen själv. Man förstår inte riktigt vad som händer då. Man gör saker på hamna på samma nivå. Det duger inte.


Dags att gå vidare och lämna sandlådan bakom sig. Jag gillade aldrig sand i mina skor när jag var liten och jag gör det definitivt inte nu heller.

Nej, nu till något muntrare How I Met your Mother:) En av de bästa serierna :) så himla bra! Riktigt toppen gäng även om barney är ett asshole så har han sina mjukissidor. Sen blir det iväg och träffa Cornelia. :)

Rapport rapport.

Kategori: Life

Väldigt tidig morgon idag och jag börjar två. Fattade inte varför jag skulle upp så sjukt tidigt. Men så blev det bara. Ikväll blir det skriva rapport och även välja nåt ämne man ska skriva om.. vilket nu känns lite segt. Allt kommer på en gång. Blir plugg för hela slanten :)

Kände mig lagom pigg så blev en massa egobilder att underhålla mig själv med i photobooth. Hahah ofta man har tråkigt i väntan på föreläsning. Hatar när de lägger föreläsningar så sent. Man somnar fan vid tretiden.. men förhoppningsvis är det en rolig föreläsare. Man kan ju alltid hoppas. Snart in i tentaträsket. April ska bli en nice månad för då har intensiva pluggmånader passerat.

Jag vill ut och resa nu igen.. så sjukt sugen för en viss Mikaela har tjatat mig på:P Men vi får se..sista sommaren innan examen...Sen blir det att klödda med semestertimmar om man har fast tjänst.. En wild och crazy sommar....Varit mycket längta till sommaren nu. Får lugna ner mig lite med sommaren.. Nu till reslutatet av min sega morgon. Förvånad, Nice volym och en sympatisk bild som tv3s lilla skurt skulle sagt om man skickade in en teckning med bild. Nej. Man ska nog inte lita på en groda som har en hand uppkörd i röven. Nu till föreläsning!

Helen, dags att funderar på din trädgård.

Kategori: Life

Ja, det kanske det är.. Inte för jag har en trädgård men enligt min mejl har jag tydligen det. Ser inte ens en gräsmatta i sikte för all snö. Snö som bara fortsätter falla. Det blir alltid en lika besviken min från min sida. Tar det aldrig slut?  Jag vill bara ha sommar, nice musik i min ipod och känna solen gassa i nacken när man ligger på stranden och känner sanden i händerna. Jag VILL ha sommar nu!

Veckan kommer bestå av fett mycket plugg, startar en seg pluggdag hemma och imorgon är det föreläsning och bibblan som gäller. Sen ska man på lite vettiga seminarium. Söka lite jobb och annat gött. Sen storplugg i helgen. En tråkig vecka väntar. Den som väntar på nåt gott väntar tydligen alltid för länge.

Uppsägning av lägenheten idag, blir en god utflyttningsfest. I mars då man förhoppningsvis hör lite fågelkvitter. Lite vårblommor och allt annat underbart.

Flytten sker 1 april. Kombo för hela slanten. :) Det finns underbara saker att se fram emot detta år. Mitt i den kalla skiten vänder det.

På återseende.

When your heart goes?

Kategori: Life

Alla hjärtas kräkdag är nu här. Det är kanske inte dagen i all ära som är kräkig utan människorna som besudlat den dagen innan vad vet jag.

Min energi har fått nog av spel. Det är verkligen inte värt något längre, förstår mig heller inte varför man har brytt. Att man ens lagt en sketen tanke på allt. Gött att folk visar sig vara falska råttor som verkligen inte kan ha någon distans till vad som varit utan beter sig som ett förbannad barn när det kommer att hantera det.

Då kan man verkligen skatta sig lycklig till att flera människor förgyller kvällen med skratt och en del crazy moves.
Igår började kvällen hos Emma sen drog alla ner till stan och festen var i gång. Verkligen alla i hela truppen var samlade så jäkla roligt:) Vill även pointera att jag faktiskt nyss kom hem från en efterfest kväll. Nu väntar en timmes sömn sen blir det något tåg ner till Lund.

Frågan lyder.

Kategori: Life

Kollat en del nilecity.. haha härligt 90 tal..

Var på 20 årsfest igår:) Mycket trevligt! Sen drog vi ner till hercules:) Det var med trevligt. Typ enda stället alla i lund kan gå ut utan studentleg. Började naturligtvis snöa när man skulle cykla hem. Halkade en del med klackarna, cykeln gled hit och dit. Svor en hel del gjorde jag med.

Imorse var det bakislunch hos Isa på Helsingkrona:) Mycket goda våfflor :) Haha och efter kände man att man var seg.. men bra start på helgen. Nu är det bara frågan om vad mans ka göra resten av helgen då. Då det är alla hjärtans kräkdag på söndag och man vill undvika att blir hånad av diverse grattis kort på willys.

Kärleken har fan ingen förbannad dag. Sen undrar man om man vågar gå ut med det temat. Pallar verkligen med denna dagen. Nej. Det gör jag visst. Inser det är en vanlig jävla skitsöndag som alla andra. Så blir nog lite plugg men ikväll.. ja några timmar tills dess. Men nåt lustigt lär man väl hitta på.

På återseende.

Pluggdag som blev annat.

Kategori: Life

Idag blev det sovmorgon sen cyklade jag i väg till cornelia som flyttat:) Mycket fint ställe! Vuxenpoäng till trädgården!
Vi skulle plugga men blev mest en massa snack ahah men det var kul:) Youtube klipp, käk och en vända till malmö för hämta Micke, corres pojkvän:) Så blev en hel dag!

Sjukt nice dag.. om man skulle fått nåt pluggat hehe, blir ett bra sömnpiller.

God kväll:)

U som i Underbart?

Kategori: Life

Kollade lägenheten idag med tessan. 58 kvm en trea! Da facto är att ett rum är minilitet så vi ska försöka vara solidariska med fördelningen. Blir dock en humanare hyra. Mer till andra nöjen. Nej om man skulle jobba lite extra.. hmm ja bara söka en massa. Jag har ju en anställning men omväxling förnöjer?

Då ska jag testa min tredje boendeform? Kombo. Sambo är nice ekonomiskt och nice när det funkar med partnern. Kombo är bättre liksom man får sitt rum och sällskap iaf. Vi ska skriva avtal. Nej man ska inte vara naiv och tro allt löser sig. Hehe så diplomatisk jag låter. Så i 10 månader är det tänkt jag ska bo i lund till då från den 1 April. Men ska bli kul:) Badrummet var så sex and the city carries:D MED ETT BADKAR!!! Jag älskar badkar. :) Så mys med bubbelbad. Sen har vi en balkong och vi har ingen insyn heller. Sjukt bra och solk typ hela tiden.:) Sola på sommaren. Skit bra förvaring till allt PLUS att man har en klädkammare:) så vi ska splitta av klädkammaren:)

Som sagt det är en bit till skolan men nära till city och tåget. Ett annat plus är att vi bor granne med Nova med.. hrm då är det definitivt bättre med lägre hyra. Men nu till en bild på vår entré, tro aldrig att det är estetiskt vackra studentbostäder i lund. hahah. Men det är vår ingång :) U = Uberbra:) Och annat U.. haha och även ett hyss från grannarna på deras gräsmatta.

En annorlunda snögubbe


Det är fler som flyttat.

Kategori: Life

När vi flyttade hit, jag och Jakob var det en granne som hade en gigantisk tv. De tittade alltid på tv och alltid på MTV. Så vi började kalla våra grannar för MTV.

När Jakob hade flyttat så flyttade även en ena ut från den andra lägenheten och tog tvn med sig. MTV hade flyttat. Det händer en del denna månaden på gården. Nu har även gatubelysningen nere för tillfället. Mörkt.

Men kan berätta om min jaktfyllda dag. Om mina beslut. Kom fram igår att jag ska flytta. Flytta ihop med en vän som nu fått kontraktsförslag. Så imorgon ska vi kolla på lägenheten på vildanden. Den andra delen av stan. Gillar mitt läge här men jag gillar inte hyran här. Så lite förändring är på ingång. Gick en liten promenix idag till apoteket.Så mötte jag en snubbe på vägen inga konstigheter med det. Gick tillbaka hem efter mina ärenden och träffar samma kille på precis samma ställe fast med willyspåsar. Helt oväntat. Ofta man man möter nån så två gånger haha. Det är ju rätt lång sträck med man har gått. Så himla komiskt, båda flabbade typ med.


Nog om det om jag skulle traska till willys och inhandla lite mat:) Sen blir det lägenhetstitt och föreläsning imorgon. Jakten har börjat:)

Jaktsäsong.

Kategori: Life

Människans ständiga jakt. Säsongen slutar aldrig i livet. Den kommer i perioder. Perioder där man sitter och lurpassar i buskarna efter det perfekta bytet. Den moderna människan letar efter många olika byten. Konstanta jägaren finns kvar från stenåldern. Denna ständiga överlevnad.

På jakt efter drömmen alla har. Det perfekta boendet, drömjobbet eller bara någon att dela sina drömmar med. När slutar detta letande. Är allt bara en illusion som är onåbart.

Man vill återvända, men är knappast förbered för det. Hemvändare som det kallas. Man får kanske ta det som det kommer.

Nej nu har man suttit och kolla lägenheter, jobbannonser och allt förbannat skit som finns att få livsångest över. Här ska fan inte tas det något som kommer. Nu ska jag laga lite mat. Tänka över mina beslut och skapar mig en förjävligt bra jaktsäsong! Jaktsäsong 2010 har börjat och jag har nyss putsat upp geväret. PANG ska de få.

Feber.

Kategori: Life

Lagom segt har det varit hela helgen. Så dosen av socker blev bra. Hemma igår, Jossan mådde ej bra. Så blev melodifestivalen istället.

Rätt gick vidare.. eller nej.. faktiskt inte. Det kunde vara de rockbandet istället för Ola. Men Salem helt rätt val! Olas låt var inte så bra faktiskt. Nathalie borde inte komma tillbaka no more..

Då var det sagt. Några andra jag fått lite feber på är Lady Gaga och Beyonce och deras kombolåtar. Så förbannat bra. Man känner lite att gymmet kommer till pass när man ser deras kroppar.. Beach 2010.. dags börja med det mesta till sommaren nu. Söka annat jobb kanske? Livet ändrat, lika bra trycka in lite annat att ändra;)

Videophone och Telephone. Låter lite som de försöker göra reklam för vissa telefoner hehe. Men bra är låtarna ialla fall. Finns dock ingen video till den andra. Haha jo en del parodier! Som sagt låten;) lyssna!




Vaknar mitt i natten av att mobilen ringer. Det var min käre vän Ogge. Halv fyra..Vi kom fram till en del saker tills jag var pigg när jag la på.  Haha roligast är folk hela kvällen frågat.. ska inte du gå ut..är inte du ute? Nej. Ibland känner man nog inte bara för det.. Chockerande.

Denna eviga frågan. Hur är det själv nu?
Vadå själv? DET HAR JAG VÄL VARIT HELA TIDEN. Skillnaden är hyran är högre nu. Föreläsning imorgon klockan 8. Man är ju lagom pepp. Men då blir det mer av dagen eller nåt. Nu ska det dansas och diskas. Wiihoopp

Vettiga lördagar.

Kategori: Life

La mig sjukt tidigt igår, kände som man höll på bli sjuk! Inte så bra. Inte för jag hade några större planer i helgen så om jag hade blivit sjukt så whatever.

Bokade tvätttid i torsdags. Klockan 13. Kommer man ner i tvättstugan.. ööh nån som fortfarande tvättar. Man bara jippi. Vad gör jag nu? Ska jag vara elak och dra ut alla kläderna på golvet. hmm.. laddar en maskin som är ledig och det kommer ett yrväder flygande med grejer. Hon tittar på mig konstigt.. jag bara jag har bokat tid.. hon bara ooh, we have to 15. Ah utbytesstudent... så går hon för grejerna i tvättstugan är inte hennes jag bara eeh okej.. så kommer en indier ner och lastar ut det han har. Men hans kläder i maskinen är precis färdiga. Så jag bara är skitshcysst och säger han kan torktumla tills det är klart sen kommer jag ner och möter när hans är klar.. behöver bara tvättmaskinerna i början iaf..


Det tyckte jag var riktigt snällt av mig. Nån som inte håller koll plus att det var en indier...fan vad mycket karma jag kommer få.. haha

Så har jag även idag förutom min tvätt, bakat en kaka:D Känner mig helpysslig idag. Ikväll blir det en vända till KB om jag får tag på Josefin! Vi ska se en gamla kursare spela med sitt band som släpper en EP.

Nu tillbaka till min svalnande kaka som ska få frosting:)

Funny hats.

Kategori: Life

Tidig morgon, nyhetsmorgonstidigt. De hade lustiga hattar från modeveckan. Pinsamt fula och de som satt i soffan hade på sig dem. Seriösa tv4. haha Gött.

Föreläsning idag, bra föreläsare. Var så man ville hem och plugga igen.

Dagens dinner: Potatisgratäng och lax. Avocadosallad till det..

Solen skiner underbart och helgen kunde inte starta bättre. Ska ner till Helsingkrona på fredmans och snacka lite strunt:) Sen får man se vad som händer i lilla Lund.

På återseende.

Solskensdag!

Kategori: Life


Väldigt trevlig dag igår! Gick ner med Ammy till stan och fixade med lite böcker. Såg enormt sjukt stora istappar på domkyrkan! Av alla mina dagar i lund har jag inte ett enda "turistkort" från lund. Får väl bli ändring på det. Våren är som bäst i lund. Tyvärr ser man ingen skymt av den nu.

Hade sushikväll igår:) Blev väldigt lyckat och trevligt:) Blev alla möjliga rullar och klassisk dessert. Chokladpudding och det är kvar i kylskåpet.:D Skola imorgon:) en hel dag. Skönt än bara vara hemma och glo och städa. Storstädning idag när man i allafall har tid så är det fint till helgen. Inte för jag vet vad jag ska gör i helgen! Jag har alltid planer men man får ta det som det kommer.

Nu lite bilder från igår. På återseende.

I mitt 22 åriga liv.

Kategori: Life

Har jag fan aldrig sett så mycket snö. Har dock aldrig varit på skidsemester heller för den delen. För jag hatar skidåkning och åker som en kratta. Enda som jag glider fram på är cyklen i lund som man nästan vurpade med 245 miljoner gånger när man skulle ner till stan.

Mötte upp Corre och vi fikade och pluggade.. fast in i halva pluggsamtalet blev det mest skitsnack. Imorgon blir det sushikväll och en runda ner för lämna lite böcker som jag råkat ha förlänge.. aosch.. sen plugg.

Det är sjuukt mycket snö. Katten gick ut. Han satt mest på trappen och undrade hur han skulle gå på det vita som låg på marken. Han hade antaligen sjukit som en sten och endast svansen hade synts så djupt det är nu. klantkatt. Han trillade ner i toan idag haha. Sen i morse kräktes han..min katts turdag.. knappast.

Snart sova. Vaknade tre på natten av att nåt med gula sirererna åkte runt på gården. Fattade inget klockan halv tre. haha

Det ekar tomt.

Kategori: Life

Idag flyttade Jakob ut. Nu gäller det hitta plats till grejerna som var på resterande platser. Jag har i alla fall en hel garderob för mig själv.

Det är märkligt. Nu gäller plugg för hela slanten då man har tentor framför sig. Mestadels en hel del att göra och lika bra att börja i tid. Ikväll blir det ingen tv.. haha mest för min antennsladd är för kort..haha. Blir sortera upp grejerna och bära ut det jag inte kan ha i förrådet. Imorgon blir det pluggdag med cornelia! Onsdag blir det sushi. Har bara föreläsning på fredag..en hel dag..så en hel del fritid denna veckan:)

Det är skitkonstigt. Så tomt över allt. Ingen soffa.. bara en fåtölj.

Men äntligen är min 120 säng till dess rätta ägare.

Nu blir det omöblering. På återseende.