Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Faller i glömska

Kategori: Life

Jag är dålig på skriva här. Jobbar lite mycket? Var ute igår så idag blir det jobb och nice OB hela helgen. Kan behövas då jag fått lite extra utgifter eller kommer att få. Tappad/förlagda/försvunna plånboken. Speciellt när man köpt ny pimpig..

Inget busskort, körkort, inga bankkort. Så blir hem till Sverige, hur jag nu ska köpa biljetten när jag inte ens har kort hahah. Ja, just det internetbanken fungerar inte heller denna helgen. Blir banken på tisdag och beställa kreditkort, oooh vad jag inte pallar med detta..har liksom inte tid och åka hem och fixa nytt! Blir så lack, ska man spring runt med sitt förbannade pass. Jag har gjort nåt tydligen, för karma biter verkligen i från! Why me?!?

Jobb idag, sitter och vara butter. Nu blir det frukost!! Sen lunchlåda!

Haaa de, för övrigt annars var det en trevlig kväll, tills jag skulle beställa drinkar och märkte min plånbok var putsväck.

En solskenshistoria

Kategori: Life

Gårdagen som följde, IKEA, IKEAkorv och Glass. Sen en chef som ringer och ger en pass. Ja det var riktigt dejligt!

Jobb hela helgen, Ledig måndag. Jobb vidare sig till fredag och sen är det helg igen. Veckorna är så sjukt snabba. Helt underbart och jobba och våren är på gång. Ännu bättre. Började 8 idag skulle jobbat till 17 men så blev en liten schemaändring, fick gå hem klockan 14 och ska vara tillbaka på jobb 18.30 för att sen sluta vid midnatt. Det var en dag fylld med jobb. Så märkligt och inte byta om och göra annat, redan powernappat och ska laga lite middag nu. För sen ööh, sticka tillbaka till jobb.. haha så sjukt märkligt.

Nu ska jag äta frityrtorsk och mos. Vi kan även kalla det fiskpinnar.

Ge mig sol, vind och vatten

Kategori: Life

Solen ger med sig och värmer gott, vinden där emot kan dra sig nån annanstanns än här. Ännu en ledig dag! Jobbar hon inte?!? Jo, ska få upplärning på fler ställen tills jag har ett fast objekt. Fick lite pass idag till nästa vecka! Det är ju gött, får se om jag blir kvar över pjåsk..Beklagar gubben på korset, men du ger bra timlön. Strosat runt idag en hel del, besökt Norges svar på Lidingö eller solsidan kanske. Sen käk ute och kollat film, riktigt soft dag med en massa gående, sett operan, riktig cool byggnad. Imorgon blir, ännu en ledig dag! Möbelbygge, ja visst:) Imorgon ska fan rummet bli klart. Dagens bild: Madskillz på denna fågel, var snabb som fan på fånga brödbitarna!

Rödluvan

Kategori: Life

Idag var en shoppingdag och en gåtur runt stan utan dess like. Drog först hem till Gunnar, vi gick och käkade och sen var shopping rundan igång. Blev hela två jackor, en vår och en sommar och även lite variation. Sen drog vi till vigelands parken och checkade ut det, solade lite i vårsolen. Käkade även Ben and Jerrys och det var sjukt gott. Himla härlig dag i gott sällskap:) Nu till mina jackor. Sommar och vår, himla härligt! Blev även ett par vita tygskor och solbriller (pilot) och även örhängen, nu har man vad man behöver, slippa den gröna dunjackan och min tråkiga sportjacka. Välkommen våren säger jag! Shoppinglusten är av dess utan dess like! Blir shoppa i Sverige när man kommer hem, dock några butiker som är lite roligare än hemma iaf utbudet. Men så går det till i storstan!

Woop Woop

Kategori: Life

Idag började officiellt sommaren. HIF hade premiär och när det är underbara tider så är det när allsvenskan går igång. Det är nu fram till hösten sen är det mest bara trist och tråkigt. Jo, Jul är väl helt okej att komma med i mellan. Går så förbaskat snabbt men det är väl för man har roligt? Tiden bara flyger iväg.

Hade tråkigt igår så blev en snabb tripp på stan, sen hem och bygga bokhylla och insåg rätt snabbt att jag behöver kanske ett skrivbord.. Känns lite mer civiliserat.. Det får jag ta tag i, imorgon blir det lite ärenden och anmälningar till vaktcentralen så lite jobb trillar in, har inte fått mitt fasta schema så April blir nog lite ostabilt, men det ska vi nog råda lite bot på..

Dagens höjdpunkt. HIF. Bra start:) och gårdagens nyktra utgång var riktigt rolig med :)

haa de :)