Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Till vägens ände.

Kategori: Life

Mars. Snart slut och det har gått otroligt fort och nu sitter man här. Nästan slutstädad och flyttklar. Nästan ialla fall. Ska slänga en del grejer och lasta lilla bilen på det som lastas kan! Sen är det 1 April även dags att lura någon.. hmm.. Känns som ett skämt att jag har så mycket lådor blev cirka 20 st lådor. Då är inte kläder och textiler inräknade. Sen möblerna då.

Får se hur långt tid det tar. Ska upp tidigt imorgon och känner verkligen hur pepp man är.. nej inte riktigt än har lite städning kvar. Ska gå enligt en checklista. Men mest torka skåp och fixa med lite plåtar. Flyttade på spisen. Ingen vacker syn direkt så fram med moppen nu och köket och badrummet kvar.. Jag vet jag är ute i god tid kan tyckas. Det ska vara klart. Innan jag lämnar nycklarna. Sen är det iväg till vildanden, från en tvåa till en trea. Påskhelgen kommer bestå av flyttlådor och jobb. Sen en och en annan påskfest. Jobbet ringde även i mitt städande. Ja där satt och och antecknade ner tider på en skokartong... man tar väl vad man har. Lite goa tider:) vill dock ha mer.

Sen ringde även lite goda vänner och nu är det bestämt. Vi ska åka till Kreta, bara ett gäng tjejer. Ska bli riktigt roligt! Då passade en massa jobbpass bra i April. Men sen har jag plugget med. Men som sagt får bli effektiv i april.. Jag har kunnat en gång i tiden jobba 70% och läsa på heltid..Borde vara enklare än att plugga dubbelt. Så lite go charter 5 - 12 de Juni:) sen Sensation och fettjobba hela sommaren. Blir nog en bra sista student sommar. Jag känner peppet:D Sista städrycket så är det sista vändan på Kämnärsvägen.

På återseende.

Take me away

Kategori: Life

Packningen är i fullgång. Jag har 4 rum att städa i min två rummare. Och de minsta rummen är värst?!?! Speciellt när man ska städa vilket hela dagen ska ägnas åt imorgon. Men idag är det bara packa.. Mina bananlådor. Vad man samlar på sig. Mina skor får inte ens plats i en ikea påse.. Var fan ska man lämna resten. Var det så är drygt i min lilla etta? NEJ? Det var det inte.

Fan vad man inte ska flytta ofta. Alla grejer eller så ska man helt enkelt leva spartanskt. Känner man måste ha nåt mål i den flyttröran och vara effektiv. För sen ska man städa där sen kommer bli massa koffein och jag dricker inte ens kaffe.

Bävar för min garderob att allt inte kommer få plats i en resväska. Ångest ångest. Sen ska jag ha ett rum på 10 kvm.;D Men det ska bli kul. Inse att man inte ska ha så mycket grejer.

Men 10 månader är det sagt att bo kombo. Ett koncept jag aldrig testat och ser fram emot det. Men nu ser jag inte fram emot packningen men det är bara ta tag i det sura äppelt man någon måste äta. Att jag även kan vara nöjd med mig själv när jag väl är klar. Som en dagistant sa till mig när jag var yngre. Man måste göra det tråkiga först så har man bara det roliga kvar sen. Så är det väl antaligen.

Förtjäna mig några vuxenpoäng. Let's face it. Jag fyller 23 i år. Jag har varit sambo. Det lär dröja innan jag gör om det steget. På torsdag är jag äntligen fri. Fri från detta flyttkaos.

Månen lyser klar.

Kategori: Life

Idag vaknade jag väldigt sent och fick mig en ynka låda packad. Känner lite stress nu och imorgon ska jag säga upp bredbandet och packa klart allt löst.. ööö eller jag vet inte jo.. känner stressen. Jag brukar ha en mamma som piskar mig. NU gör jag allt själv. Vuxenpoäng. Jag borde ha liiite mer press på mig. Jag ser inte fram emot städningen av allt. örk Ska därför nu skriva ut en checklista som stressar mig. Men i all den här flyttstressen ska det blir bra någonstanns och ja. Jag vill mest bara det ska vara över och det känns konstigt.

Dessa dagarna kommer var sömnlösa! Jag kommer även vara stressad som en gris. Flyttstädningen har jag ångest över. Imorgon gäller det att hitta kartonger. Blö och dagen innan är det städning så imorgon ska allt vara i lådor.. öö haha jag är som vanligt i god tid när det gäller saker.

Idag var iaf på match i HBG. Det var en riktigt bra match och HIF vann emot fiskarna från västkusten. ;D 2 -0 tackar vi för:)

Nu ska jag antigen sova eller packa några lådor och rensa mitt samvete. God natt.

Tidsmaskin

Kategori: Life

Igår blev lite shopping på väla. Man tänkte det skulle vara mycket folk men det var för mycket folk. Herregud. Uppskattade nätshoppingen. Tacka vet jag Asos och Nelly.

Mycket trevlig utgång igår. Började hemma hos mig och ner till stan med en väldigt mordisk taxichafför. Helt sjukt. När jag beställde taxin så sa jag att jag hade stamkort. Men sen när jag kom fram så sa jag det och han bara lackade totalt och skrek och rev sönder mitt stamkort. Helt sjukt. Jag bara jag sa det när jag ringde att jag hade stamkort han bara han sa det var kort! Jag bara men vad fan.

Fick det dock billigare MEN nu är jag portad för att dem gjorde fel. Helt sjukt dålig Service. Använd aldrig taxi 347 347 i HBG. Sämsta servicen.

Sen blev det bakom och skaka lite  och sen templan sen skulle vi gå tivvan men kön var makalöst lång så det slutade på tempel och det var en mycket trevlig danskväll.Sen skulle man ställa om klockan men det hade jag ingen koll på alls. Så allt är lite fel här.  NU sitter man i lund och har ett berg av packning. Denna veckan kommer inte vara nådig. Det hade varit magiskt om man nu kunde få alla grejer att packa in sig själv och bara flyga ner i lådor. Underbart hade det varit. Så är icke fallet. Packning nu.

I (Am)sterdam.

Kategori: Life


En trip till ner till kusinen i Juli blir det allt. MEN ska ha med mig tre andra tokiga tjejer. Cissi, Lousie och Pillan. Så ska vi på sensation white:) En go helg och fest:) Sen blir det nog puttgarden på vägen hem. Sen är det dem mesta jobbsommaren som är på gång. Om man får mycket pass.. vilket jag hoppas.

Nationsjobbade igår med Joanna det gick fint:) Och fick stå i baren två gånger..Inte att klaga på blir nog en bra sittning vid ett senare tillfälle. Hemma hos mamma och det blir en utgång i kväll. Vet dock inte vad jag ska ha på mig. Klädpanik som vanligt. Till och med varit på väla och nova lund och hittat ingenting. Blir man glad nej nej. Jag har inget shoppingsug. Jo det skulle väl vara strumpbyxor som går sönder stup i kvarten nä rman är ute.


Nej idag dansar vi av lycka:) Och ser fram emot en härlig helg i Juli. Trots det ser väldigt grått ut nu .. så väntar ljuset och glädjen:)

Shoppstopp

Kategori: Life

Riktigt trevligt väder har det varit idag och idag är det nationsjobbandet som står på agendan. Varit en runda på systemet har även varit på nova med Joanna och Ammy. Köpte mig en body som är randig. Blir nice i sommarvärmen.

Jobbet ringde även så kommer nog jobba mer:) 14 timmars pass på natten typ. Men gör ska det bli med lite cash money bling. I april blir det till att jobba då. Pallar inte vara student eller jo man pallar men man pallar inte med csn. Det är så förbaskat lite eller så är mina vanor för dyra? Nej leva är inte dyrt men det roliga på vägen är en annan femma.

Imorgon är  jag nervös, på helspänn allstå.. Helt tokig. Nej inget tänk om.. Blöö. Vi kämpar hårt. Imorgon ska vi till Helsingborg så Joanna ska sova över här efter nationsjobbandet. Så himla trevlig dag har det varit idag. :) Dagen är dock inte slut än.

På återseende.

Reglerna

Kategori: Life

Barnaby och jag kom på regler. Reglerna lyder som följande.

1. påbörja inte saker som du inte slutför.
2. sluta bry dig om saker
3. Barnaby ger upp
4. se regel 3
5. se regel 2
6. nämn aldrig att du vill ha barn
7.kan du inte göra kokostoppar ordentligt ska du skita i det

Dessa regler är bra att gå efter. Rekommendation från doktor Hagel med måtta eller så tar du en jäger om du mår dåligt.

God natt. Det ser ut att bli en superhelg. All yours Agent Pretzel and DR Hagel.

I vårsolens sken.

Kategori: Life

Tidig morgon och plugga sen inköp av en bok till plugget. Inga lektioner mer. Inte till hösten nu är det bara egen arbete och rester som ska in. Suttit och läst ute i solen idag. Så himla härligt. Man känner sig lätt som en fjäder och tittar tillbaka på allt som kändes och ett hav av besvär. Igår var en bra spelning:) Mycket bra band the fallen empieres

Imorgon är det härlig helg. Joanna kommer hit och vi ska jobba på nation med Louise sen innan det ska vi på en liten shoppingtur. Sen på lördag morgon ska det ske mirakel vid datorn. Jag blir helt tokig så fort jag tänker på det. Vill ha , vill ha.

Sen efter det beroende vad som händer på lördags morgonen. Kör vi upp till Helsingborg. Utgång väntar senare. Sen på söndagen blir det att åka ner igen och förhoppningsvis på toddyspexet och packning.. Sen på Måndag är det packning som gäller och fotbollsmatch i Helsingborg:) Mot IFK.  Sen på Tisdag kommer Jakob och hjälper mig med målning och spackling av väggarna. Onsdag: Packa det sista och flyttstäda som en dåre. Sen 1 April är det att lämna över nycklarna.
Gött att jag nyss summerade hela min vecka.
Sen är det Bye bye Kämnärsvägen och hej hej Vildandsvägen.

Kombo är att börj på:D

You're out of my life.

Kategori: Life

Packningen till flytten har börjat. Bokhyllan gick jag igenom och hittade en "gömma". Alla saker man inte vill se men som nu dyker upp. Gamla relationssaker. Kort. Prylar och allt som hör sånt till. Vad att göra? Slänga en period i sitt liv. Ha kvar och minnas? Ställde ju undan grejerna för att inte minnas. För om man sparar grejer tex kort. Känns lite som att hänga kvar vid det förflutna men man har ju lärt sig något från det förflutna. Som talessättet går. "Det är bättre att ha älskat än inte älskat alls".  Det stämmer om man sätter det i andra termer. Det är bättre att bli lite cynisk än förbli naiv.

Så sitter man och blir bitter över kraschade förhållanden. Nej man ska inte bli bitter. Man ska leva livet. För när man minst anar det kan det vara över. Tyvärr måste det ske saker ibland för man ska inse det. Men ikväll ska jag nog sticka till Smålands och se en gammal kursare spela med Jossan:) Dock lite sent men då har man gjort något trevligt av dagen än att bara packa och planerat en massa. Imorgon ska jag ner på bibblan och plugga lite. Plugga på distans är det nu som gäller fram till Maj. Inget att förhålla sig efter. Kan vara lite mardröm.. men även helt underbart. Allt hädan efter ska vara underbart.

Nu ska jag fixa till mig lite och så får vi se om det blir nån spelning.

När det är upp till tjejen att fixa.

Kategori: Life

Ja så kan det var i många fall. I slutändan är det tjejen som fixar och killen står kvar med sin osäkerhet och inte alls vet vad han ska göra.

Kom hem idag från hbg med bil:) Så är det lyx för studenten och det behövs även i flytten. Denna veckan består av massa fix. Uppgifter och allt annat man måste göra. Som sagt kom vi inte fram till något igår utan vi gick mer ett steg i sär eller var det två steg. Men lördag gäller en bokning för något annat:) Återkommer om det. Vill ha, vill ha!!Klippet är till min fina titel och den är så bra:) Ha en trevlig vårdag allihop. Min ska bestå av städning och packning.

Möten

Kategori: Life

Hemma i Helsingborg. Snart kommer lite folk hit och ska det ska planeras semester till Italien:) Längtar till Sol och bad.

Fick även schema från jobb. Nu är alla mina söndagar bokade till arbete:) Gött. Blir lite fika ikväll:) Göttit.

Nu ska jag leta efter nåt ätbart.. Blir nog kakor men gott det med.

Utflyttningsfest

Kategori: Life

Igår var en låång dag.. Gick och la mig klockan 03.55 sen upp för att jobba klockan 12. Det gick bra! Man var ju pigg haha. Men sjukt nice nytt ställe. Är på ett museum i lund. Jag är ju intresserad av historia och vad passar bättre än historiska museet? Just det! Perfekt är det.

När jag kom hem efter jobb har det att granska min feströra! Som Joanna hade sorterat alla burkarna och glas:) Så halv jobbet redan klart;D Tackar Joanna för det!!:D Nu har jag dammsugat det värsta och det är kvar en del. Sovrumslampan blev pajad! Gör inget blir en ny till det nya hemmet:)
Fick även en del kartonger igår!! Sjukt bra:) Blir pluggpack i hela veckan. Sjukt nice. Mycket trevlig fest igår. Min granne hade tydligen fest med! Men det var som sagt livat och planerat vi skulle ut. Men ingen ville gå ut och det blev en hemmafest som slutade Klockan 4. Härligt när det blir så:)

Limpattack.

Kategori: Life

Min katt har blivit knäpp. Så fort det ligger en brödlimpa på köksbänken. Hoppar katten upp och attackerar den! Så är det inte mycket kvar av den brödlimpan.

Sen går han och jämnar sig hela tiden. Ja man har en förbaskad tonåring i huset, städar inte efter sig och betalar inte hemma bara stökar ner. Det är som ha ett litet barn springades. Läste att katter under ett år är ungefär 20 år om de skulle vara en människa. Han är under ett år, så en tonåring.

Men söt är han när han sover. Idag skrev jag tenta.. vet inte hur det går usch usch usch. Har en del annat att göra nu i andra ämnen. Städade lite när jag kom hem och fixade och ännu en lägenhetsvisning. Tydligen duger inte min lägenhet åt bangladesher. Men de var nöjda med besöket och ett par så sambo är perfekt till denna lägenhet. Inte för katten betalar sin del.

Sen lagade jag lite käk och somnade framför tvn och tänka sig att det är fredag. Fredag och varma hallon. Ja massa nya rätter jag komponerar ihop på tömming av frysen.

Imorgon kommer mamma och min kusin hit och käkar. Sen ska jag tvätta lite kläder så man kan ha något vettigt att ha på sig imorgon. Vet dock inte vad jag ska ha på mig på min fest. Imorgon smäller det med min HOUSEfest haha. HusfesT:) Utflytt för hela slanten. Vardagsrummet får vara chillounge och dansgolvet inne i sovrummet. Man har ju plats. Nu väntar tvn eller något annat trams. Lite goa serier på kvällskvisten:)kanske. Fick en nostalgibild igår. Den åker direkt upp här:D Goa tonåren. Gött man lika långt hår än.



På återseende.

Historia.

Kategori: Life

Pluggat idag och halvsomnat. Man får en otroligt bra rutin på somna med boken på huvudet när man läser. Sen drömmer man om det man läser haha.

Tenta imorgon. Känns sådär..blööö. Men skitsamma bara dit och dänga den eller så dänger den mig. Ute i god tid exiterar inte för mig.

Hmm börjat lite grann med att bli vuxen och tänka i förväg. Sökte min sista kurs. Kursen som ska knyta i hop, säcken med allt vad jag lärt mig på mina år som dock gått väldigt snabbt. Sen har man en examen i sociologi med inrikting på arbetsrätt. Så ska ni kunna fråga mig om allt.. eller ja fråga sen kan jag slå upp det.

Om ett år sitter jag. Det vet jag inte. Aldrig har ovisshet varit så skönt. Jag vet bara att jag inte behöver sitta och söka till nästa termin. För jag har en examen i bagaget. Vad jag gör med den är upp till mig och mina drömmar.

Helgen ska bli kul som fan. Utflyttningsfest på lördag. Om man skulle bjuda på nåt gott. Storstädning blir det ialla fall och Söndag ska jag jobba. Det löser sig:) Börjar sent och det i centrum. Nytt objekt. Dock 4 timmar men det är söndag och lite extra. Blir förhoppnings några söndagar framför:) Ska stå på ett museum i Lund. Nu har man tydligen blivit så gammal att man är utställningsobjekt. Här ser vi ett exemplar av årgång 1987. Då ; Fyra bugg och en coca cola ansågs som en bra låt. När folk hade puddelfrissor och lyssnade på rock.

Vet att det ska bli grymt kul på lördag och ser fram emot min fest. Vem vet. Den kanske blir historisk.

Classics never dies.

Kategori: Life

Har inget direkt att skriva om för jag har massa "common law" och "arbeitsgerichtgesetz" som jag försöker trycka in i mitt lilla huvud. Ja jag har ett litet huvud. Troligen det minsta i min kompiskrets enligt studentmössan. 54 i storlek. Nu ska man få in en massa i detta lilla huvud.

 

Som sagt bifogar inte den bästa uppspelningen av bandet. Men den är till goda minnen. Detta är en låt som man verkligen lyssna på i omgångar och tycka den är lika bra varenda gång. För att höja mitt humör i stundande tentaångest. I hate it. Får köra omstart på söndag. Förstår inte hur man kunnat vara effektiv innan och nu är som en sengångare när det kommer till allt. Man börjar bli gammal? 23 i år. Ser inte fram emot det ialla fall. Vad har man uppnått? Tid att komma i fatt livet? Mest bara torka på vad man vill göra av sina drömmar man hade. Jag har ett år kvar. Sen är jag fri? Fri att göra vad jag vill.

Napoleonkoden.

Kategori: Life

Plugg för allt jag var värd idag.

Fortsatt plugg. På återseende. På Lördag smäller det. Golvet ska gunga och jag ska vara allmänt lycklig. Det kan aldrig någon ta i från mig.

En vacker sång.

Kategori: Life

 

Ibland räcker det bara att lyssna på något bra.

 

Dopamin

Kategori: Life

Substansen som gör oss lite kära. Som sen avtrubbas och tydligen blir man blind. Som de säger kärleken är blind. Ja många gånger går man in i dörrar i detta tillstånd. Dopaminet ökar även när man tar til substanser. Såg kalla fakta om att kvinnor faktiskt vanligare använder kokain oftare? För ofta blir de bjudna. Då drogen är dyr. Sen i reklamen somnade jag.. men för att konstatera dessa äckliga människor som håller på och droga tjejer och tar i akt att uttnyttja detta. Hoppas nån skär av kuken på er. Äckel.

Gött  att somna på tvsoffan hemma. Än i fåtöljen i lund och jag som haft en lugn helg. Hur kan man vara tröttare då frågar jag mig?

Fotbollen var bra idag,  1 -0  men man blev en aning irriterad då det var många målchanser och bollen på ett magiskt sätt stannade precis på gränsen hela tiden.  Men sen kom skottet i 90de minuten. Tack. Sen hem till Ogge och snacka lite shiets. Sen strosade man hem i solnedgången. Härligt vårväder. Imorgon blir det tåget till Lund och storplugg på UB. Can't wait... eller inte..

Nu är det snart dags för flytten och en utflyttningsfest.... Som sagt.. tenta i vägen först som ska röjas.

Sömnen kallar ännu en gång denna kväll.

Första vårtecknet.

Kategori: Life

Härlig morgon. Söndagar är ej att underskatta. På väg mot HBG och ska kolla lite fussball är det tänkt. Sen
söndagsmiddag hos mamma. Bilderna är rätt och fel klädval för säsongen. Det är inte så svårt och se var solen lyser mest på. På återseende.


Ljuva 90-tal.

Kategori: Life

Morgonpromenad med Tessan i det vackra vädert och en god morgonbrunch. Sen gick dagen lagom segt och det blev grått och regn.

Blev även melodifestivalen för hela slanten. Helt rätt vinnare och kul med unga som går vidare än en söndertjatat Pernilla Wahlgren eller en gnällig Andreas Johnson.

Nej, en nice ballad blir bra. Bara att levera i Oslo, Anna Bergendahl. 18 och en stjärna. Grymt. Vilket fick mig att gå in på.

Fick även nostalgitripp på 90-talet. Då det sena 90-talet som jag minns det.

Det var färgglada tights, magtröjor, tamagochis och det var Spice Girls. Haha så himla kul och sitta och kolla på gamla klipp med dem. Hittade en video som vi så duktigt mimade till.. Ja tyvärr mimande många skolbarm i brist på sångkunskap. Jag försökte mig på och spela fiol under 90talet. Mamma försökte skola mig klassiskt och titta nu kan alla artister spela fiol. Lärde mig hela blinka lilla stjärna och halva stilla natt. Det är min enda musikaliska bana, jo sen var man med i kören för att sluta sjukt tidigt på torsdagar!

Nu tre klipp från nostalgitrippen.

När det lockas till det goda.

Kategori: Life

Idag bestod dagen av böcker. Satt på upp från 12 - 16.30. Imorgon blir det en dag till 10 - 17? Det får vi se när jag kommer upp.

Satt med Josse sen stack jag hem käkade och softade. Ikväll var det bio. Shutter Island. Det är en bra film. Mer ska man nog inte säga men det var en bra film och Leo var inte lika snygg som innan men en bra karaktär. Den bör ses. Funderar även på hyra nån nice film imorgon efter pluggat. Det är fokus som gäller för min del med det mesta.

Fokus... jag tappade det någonstanns på vägen. Känns fortfarande inte som jag fått grepp om ett förbannat fokus. Det kommer väl med lite vilja, våld och vaselin. Men nu blir det en lugn kväll, har en del plugg att göra imorgon. På återseende.

I vänners ögon.

Kategori: Life

I mina vänners ögon ser de alla fel man innehar och accepterar dem. Men precis som jag är deras bästa spegelbild för dem. Så är de en person jag fortfarande tycker  om. Det finns så otroligt många bra citat om vänskap. Idag har nog varit den mest produktiva dagen på hela veckan. Var nere på EC och mötte upp tessan, blev en lunch på stan och kopierade en massa papper. Sen en massa struntsnack att ventilera sig!

Min nya kombo! När vi gick och åt godis kom vi på att vi kompletterar varandra när man köper gott och blandat. Hon gillar alla de salta i påsen och jag gillar den söta lakrisen! Perfekt. Kommer inte bli fajt på godis fronten i alla fall när det kommer till gott och blandat.

Imorgon blir det pluggdag med Jossan sen bio på kvällen:) Blir en Leo film.. Leonardo Dicaprio. Mina drömmars man. He has it all. Fuck att han är 13 år äldre. Titanic, där föll man som en fura direkt och han gör bara sjukt bra filmer!  Men han väljer dock en väldigt bra regissör:) Martin Scorsese som även gjort några av mina favoritfilmer med Leo. The Departed, Gangs of New york. Taxidriver.. dock ingen Leo i den. Men bra ialla fall sen. Leos lista på filmer är en massa bra med:D Så ska bli intressant och se en thriller med dem.

Ska bli en bra helg av plugg och massa melodifestivalen. Nu till mina vänner. Ett citat.

En vän är den som känner dig som du är, förstår var du har varit, accepterar vad du har blivit, och ändå, varsamt låter dig växa. - William Shakespear.

Tack för ni ser den verkliga bilden och stannar kvar.

Ut ameris, amabilis esto.

Kategori: Life

Märk väl.

Dessa dagar har varit så förbannad råa. Rått och kallt. Fuck it. Var tog våren vägen?

Inte mycket att göra åt. Solen vill inte komma fram. Så vill den inte det. Tråkigt för den.

Planerar resa till solen i Juni med goda vänner. Italien står på schemat. Vi funderar antigen på hyra ett hus eller hostel i Rom. Storstad VS Landet.

Landet : Sol och bad, festa med gänget som åker dit. Latar sig generellt och en verklig skön vecka med massa god mat och vin. Vackra vyer. Bättra på brännan.

Storstad: Sevärdheter som museum. Nattklubbarna och barerna. Utbudet av käket större. Man får inte samma sammanhållning med gänget men en hel del shopping..
Återstå och se vad det blir. Ska bli verkligen skoj och se fram emot. Jag röstar för båda men längesen man degade i solen och D vitaminbrist har man säkerligen nu med.

Sen i Juli. En helg till Holland - > Sensation White. Måste dock fixa dessa biljetter.  Varit där en gång innan och det var riktigt kul. Så med sina goda vänner är det heller inte helt fel :) Att feta loss till lite house:)

Sensastion




Wicked Game.

Kategori: Life

Livet gillar jävlas med mig.

Trött på allt som heter duga. Ögat har cpat sig något enormt. Vänster öga är nu konstant suddig, Jag har dålig syn sen innan men det är som man har ett vitt sken runt allt. Jag misstänker själv att jag skadat min hornhinna eller något. Så det är nog bara att få det undersökt. Känns sjukt konstigt. Ser inget klart även med glasögon som man känner man vill putsa hela tiden men det går inte för det är i bögögat det sitter. Jag blir så arg. På det förbannade ögat och det irriterar mig något enormt. Men för att vara lite klarsynt, något man inte varit de senaste dagarna så blir det ljusare och det betyder sol. Det planeras en tripp med mina goda vänner och det är något att se fram emot i alla fall.

Men kollade på dating in the dark ikväll. Stackars människor som slängs in och exponerar sig själva inför hela svenska folket. De utsätter sig för hela wicked game allstå. Även en av tidernas bästa låt från min del. Den är bra när Chris Isak sjunger den men även en av de bästa metalrösterna som finns på denna planet. Det är med Corey Taylors band som heter Stone Sour som även han snubben som sjunger i Slipknot. Vilket är även ett band jag lyssnade på som ung. Men det är bra och vara allätare. Man får lite perspektiv på vad som kan vara bra, även om det inte ser så ut från början.   Sjukt bra låt.  Rysningar.

Helgen i bilder.

Kategori: Life

Det vi alla längtar till.

Kategori: Life

Alla människor längtar till något speciellt för dem. De söker något speciellt. Lite lycka. Den fortsatta förbannade jakt. Jag orkar inte. Jag vill bara ge upp allt. För det tjänar ingenting till att leta efter just det där speciella. När man inte ens längre vet vad det fan är man letar efter.

Jag blir så arg på mig själv för jag verkligen vet vad det är jag vill eller vad fan det är som jag letar efter. Alla jävla tankar bara snurrar i huvudet och jag vet inte var jag ska starta om. Det rasar framför mig. Men kan verkligen inte ta fasta på det. Jag vill bara själv falla handlöst ner och aldrig resa mig upp igen.

Jag vet verkligen inte om jag ska skratta åt det eller gråta. Jag vet verkligen inte vad jag vill längta till längre. Jag inga visioner om hur jag ska ta fasta på i mitt liv och vad jag vill utgöra med det. Jag vet bara att jag alltid är där jag inte vill vara. Mina drömmar och mitt hopp har jag bara gett upp på vägen på hur jag vill leva mitt liv. Jag har bara börjat nöja mig och bli bitter. Jag har verkligen inget driv. Jag försöker verkligen intala mig att det finns ett driv endast för att jag ska känna mig trygg. Falska förbannade trygghet. Det exiterar inte för mig längre i vad man känner sig trygg. Detta gäller verkligen med allt jag gör. PRECIS allting. Nu känns det som en härdsmälta i huvudet. Jag tänker naturligtvis fortsätta med med mitt meningslösa liv utan drömmar. Det är väl bara så det är meningen det ska vara  så på den här jävla planeten.

Nu ska jag ta ett tåg. Till mina tomma tankar. Som den omänskliga robot som man är. GOD Kväll. Det kommer ett inlägg om kvällens bravader igår lite senare i kväll. När man har lite bilder.

Solskenshistorier.

Kategori: Life

Hem till Helsingborg igår. Softade hemma och hälsade på Fredrik. En vän jag växt upp med sen jag var väldigt liten.
Var hemma hos dem när de förfestade så var så snäll och stjussade in dem till stan där deras fest fortsatte. Så tänkte jag men om man skulle ringa Joanna.. Nej. Ingen Joanna och Mickis hemma för de spelar SM i göteborg och man är väldigt stolt över dem och att de kommer hem med någon medaljvalör:) Helst den som glimmar:D

Idag har min dag varit väldigt soft, åkte ut till Jean och promenerade i strålande solsken och lite motion är aldrig fel! En soft eftermiddag i gott sällskap.

Ikväll ska jag umgås lite med Majk som kommer hit och vi ska förfesta för sedan dansa vidare emot natten.:)

Sen vad som sker på dansgolvet får man alltid se!

Nu lite rom och cola.

Vin på en torsdag.

Kategori: Life

Detta kan man sammanfatta som en blöt utekväll. Louise och jag började förfesta här, mycket skratt och galna upptåg. Ett vinglas går över datorn som är nu intakt. Haha och Louise rusar till tvättkrogen och drar upp en tröja och börja torka.. haha men som sagt idag är datorn intakt från fuktskador.

Sen får vi för oss att cykla/ gå ner.. vilket jag ska åka stjuss på min cykel med höga klackar. Ingen bra idé. Skrapar upp mitt knä. Vilken tur jag verkligen har.

Kommer ner på ÖG.s dansar loss. Inser sen att jag kanske inte dansa så mycket som jag skulle. Träffar lite folk och har trevligt. Får min cider över mig, ner innanför min klänning. Som en kalldusch. Som sagt en blöt utekväll som det brukar kallas.

Jag vet inte om det var roligt av min minnesbild som flashar efter. Det var kul där  men ja har ett klipp med Johan Glans som kan förklara hur det kan vara. Skämtet börjar från 2.45 och verkligen verkligen detta sätter fingert på hur det kan vara.

Life

Kategori: Life

Rubriken spår att en låt som heter life kommer vinna melodifestivalen. Det säger jag bara.

Vaknade 8.40. Skulle ha besök från några som skulle kolla lägenhet, ja det var bara gå upp och klä på sig och piggna till. Var en familj från bangladesh. De som bodde här var bangladesher med. Denna lägenhet drar nog till sig bangladesher. Tydligen mig med. Jag har en liten förkärlek till grannlandet dock haha.

Som sagt man är upp  med tuppen. Tänkte sätta mig och läsa lite sen ska jag gå ner till stan och möta upp Ammy och handla lite på systemet!

Sen blir det plugg igen och efter det blir det nationsutång för hela slanten!!! Men Lunds eller ÖGs. ÖGs har housegolvet.. hmm återstå se som sagt.

Det är underbar dag idag! Ha en väldigt trevlig dag allihopa. Det är förfan vår och det spritter i hela kroppen!

Men youtube är greker.

Kategori: Life

Underbart väder och jag bara älskar Mars månad. Vårstädning på gång:) Sen lite plugg och bara chilla! Satt igår och roade mig med en massa youtube och längtar efter vissa remixer ska släppas till spotify så man har en trevlig festlista när det väl gäller.

Så i min glädje skrev till cissi. Men youtube är greker... hon bara va? Jag menade ju naturligtvis grejer. Ungefär som när man råkar skriva Ja men det var kuk.. haha ööh jag menar kul....Tänk  på vad en liten bokstav kan göra allt fel. Imorgon är det Lunds nation och naturligtvis plugg. Tar det aldrig slut? Jo om drygt 11 månader gör det faktiskt det.

En massa serier som börjar på 5an. Kollade lite på Cougartown. Riktigt kul serie. Sen den nya med dating in the dark..De träffar folk totalt i mörkret. Klimax är när de får se personen för första gången. Helt sjukt, vilka miner de låg inne med. En vågade knappt titta en person som hon grovhånglat upp i soffan och skickat brev till..Men det är ju verkligen inget nytt koncept. Internetdejting.. folk målar upp en snygg bild av sig själv sen bara krossas den i verkligenheten. Men på detta programmet sitter de sen och har ångest för de hånglat upp personen i mörkert. haha.

Vardagssåpor att fixa action i vardagen. Åter till min vårstädning:)





Tyskarna från lund

Kategori: Life

Gick en trevliga runda upp till sankt hans backar. Den högsta punkten i Lund. Man ser en hel del från punkten. Öresundsbron, turning torso, barsebäck. Mycket fint. Står och tar kort så kommer det fram till killar till mig, de bara ska vi ta kort på dig.. haha jag bara nä behövs inte! Det var utbytesstudenter från tyskland. Så stod och snackade med dem ett tag. Helt random liksom haha.



Men sen tänkte jag på tyskar och lund så blev det tyskarna från lund. Detta härliga synthband! Haha och fick genast nostaligo flash. Men den enda låten jag gillat med tyskarna från lund är Global fussball. Dock ett av de märkligaste band som exiterat. Menar de svårmodiga människor gillar kanske också spela boll. Den märkligaste fotbollslåtssammanhang som gjorts.



Avaritia

Kategori: Life

Härliga morgnar och man börjar smått se gräset under de stora isklumparna. Underbar blå himmel. Mars har börjat få form. Härliga mars. Denna månaden blir fixa, förändring och en annan hel del saker att göra.

Storplugg i Mars som gäller sen blir det utflyttningsfest och även en flytt. Så är tacksam för alla tips i jakt på flyttlådor. Funderar på ta mig till Helsinborg i helgen. Men då ska det ha pluggats ordentligt iveckan! Hittat en sjukt bra bok till min uppsats. Så det är bara att börja skriva på den. Sen även läsa in till tentan och psykologin..Den kursen glömmer man bort på distans.

Men det ska lösa sig med förhoppningsvis. Man får sjukt mycket mer energi känner jag:) Idag satt och Josse i tegnérs salen på UB. Så börjar man höra klick i denna väldigt tysta läsesal.. haha de fotograferade en kille, typ kanske till nån brochyr eller nåt? Sen lunchade vi på Wasabii. Nice med lite sushi. Men lite blev det pluggat idag, blir aldrig något gjort hemma annars.

Men idag blir det och fixa med CV:t då jag duktigt pluggat idag:) Jag blir så glad av solen idag:) Funderar även en promenad, måste ju börjas i tid. I fall man ska nå sina mål. Såg även ett dagscitat på UB som löd: Framgång är när man inte längre är rädd för att misslyckas.

Stämmer rätt bra. Kan man tycka. Nu blir det promenad i det vackra vädert sen lite vettigt på agendan:)

Superbia

Kategori: Life


Vaknar halv 5. Den mest randomtiden att vakna på. Lyssnar på lite musik för att försöka somna om. Vaknar igen innan klockan ringer.

Idag blir det fika med Joanna och Louise. Sen ska jag kila iväg till UB eller Juridcum och försöka hitta information till min uppsats. Nu har man dock rätt mycket information från artiklar men skadar aldrig att ha en bok.. Så det blir plugg för allt idag. Det har börjat snöa med, vilket jag hatar.

Idag ska vi dock tillägna inlägget till min katt som faktiskt väckte mig med konstiga jamningarn klockan halv 5. Tack Marwin. Han har en även en vana att ta upp hela skrivbordsstolen när man faktiskt ska sitta där.. att man har en tredje del att sitta på bryr han sig inte ett dyft om.. Men det är den sjukt gosigaste och meskatt som finns och jag är glad att jag har hittat honom:) En bild i hans rätta esse. Fetar sig på skrivbordstolen.