Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Vuxenkris?

Kategori: Life

Denna veckan blir man 25 år. Det ska firas med en middag och goda vänner. Det blir även en hemtur i Sverige. Man är bra stolt över att vara svensk nu i Norge. Dängde alla till tusen när det kommer till musik. Oh, Happy days!

Eurovisionfest i lördags och uppladdat med massa flaggor och borde kanske köpt fler svenska flaggor men man vill ju inte få hybris i onödan! Som sagt, vuxenkris? Kan jag ha det? Nej, det borde varit förbi för längesen. Sådär när man var 18 och faktiskt blev myndig. Jag är så glad att jag blir ett år äldre och där man lärt sig av sina misstag nu och vet hur man ska hantera vissa saker bättre. Kalla det mognad från min sida! Jag ser fram emot en vecka hemma med vänner som man saknar och slappa lite. Fast det känns som man gjort det lite för mycket nu? Londonresan var otroligt kul:) Man blev bara sugen på resa ännu mer så jag har tagit ut min semester i Augusti och det ska bli knallkul men vart jag ska blir ett senare besked! 

Borde uppdatera oftare känner jag men inte haft tid riktigt med det sjuka sommarvädert som har slagit Norge med storm. Ingen direkt storm men tropisk hetta. Var ute på en av öarna i Oslofjorden igår och såg danskbåten åka förbi så blir kanske en tur med den hem nån gång haha. Hela tiden påminns man vart man är i från och att ens dialekt blir pointerad gång på gång.

Nordmännen till exempel säger : Så du är svensk? Ja, det stämmer bra det. Sen bara från sörsverige? Ja, riktig. ÆR DET SKAAAAUNE? Ja. Det är det... LITE TRØTTSAMT. Ska bli gøtt och åka hem utan nån antyder vart jag kommer ifrån!

Sköna Maj

Kategori: Life

Nytt nytt, sitter på nytt ställe på jobbet och svarar i telefon. Kopplar folk och är allmänt trevligt! Sett lite norska kändisar och nytt schema. Jobbar dagtid nu och märker hur mycket man får gjort och att man är piggare på ett annat sätt än att jobba kväll. Mamma var här och hälsade på i April! Jobbade som en dåre i April men då blir man glad när lönekuvertet kommer i brevlådan.
Jag är lite dålig på att blogga just nu. Hela veckan har varit hektiskt och väldigt kul. Festade i måndags, ledig på tisdagen och var ute och grillade. Sen tre dagar jobb sen var det helt plötsligt helg igen. Fredagen börjades med trevlig sällskap och god mat, lördagen blev väldigt kreativ med fotografering. Sen blev det lite fest på kvällen och en liten utgång. Idag var jag så fruktansvärt bakis. Men istället för ligga och fisa på soffan så drog jag ut och joggade en bra bit. Okej, där ljög jag. Jag gick dock en väldigt lång sträcka! Imorgon blir det jobb och sen en träff med Thea (min gamlarumskompis) Veckan som kommer blir jobb och sen är det London nästa vecka!! Ska bli så sjukt kul! Vi är 4 tjejer som ska dra iväg på tre dagar i den brittiska huvudstaden! Måste dock komma på vad jag vill se! Slänger upp lite bilder från fotograferinen på lördagen! Sen blir det att koka sig lite té och följa partiledardebatten på SVT.