Hellans life

En öppensinnad skåning som försöker göra det bästa av vad livet ger.

Fullt.

Kategori: Life

Idag fick jag jobba med Säpo, Intergrationsministern var i Lund och jag fick räkna in folk i en sal! Sen fick jag en nick av en av vakterna! Kände mig lagom grym och jobba med Säpo hah:) Sen när jag kom hem så mådde Tessan lite dåligt. Så lagade lite lax, potatis och brocoli:) Man får ta hand om människorna man har runt sig.

Nej, imorgon är det plugg, fika och jobb. Vänta, ska andas mellan och ser bra fram emot Siste April:) Hoppas på lite solsken:) Nej, inte LITE mycket:)

Som sagt en lång men säkerligen trevlig dag imorgon. wu wu :) känner mig på topp! Vet inte om det varit solen idag eller vad det är:)

På återseende.

Motiverat.

Kategori: Life

Plugg på UB idag. Hämtade mina skor som varit på vift, en runda i stan med Ammy. Lite fika på Wanyes och njöt av solen gjorde man. Ska jobba med imorgon, kvällspass. Gött och kunna ta igen lite timmar. Blir även några jobb timmar ikväll:)

Var även på systemet och inhandlade proviant inför Siste April..Känner det blir plugg som faaan imorgon! Helt sjukt vad folk handlade på sig. Då tack vare att det är ett kaos i stadsparken varje år, beslutade kommunen att man stänger systemet i stan den sista april. Detta är ny tradition från kommunen sida men supa ner sig den 30de är även en tradition mellan Lunds studenter. Förra året var det underbart väder och värmen var totalt:) I år hoppas vi på fint väder i stadsparken och en picknick som heter duga. Det blir en folkfest. Lunds bästa visar sig till våren sen dör det bara ut på sommaren. Tack och lov är man från en sommarstad. Nu blir det motiverat att laga lite mat och på med uniformen. På återseende.

Degboll

Kategori: Life

Härlig morgon, kommer upp och så, är ute och går en morgonpromenad och efter det sätter jag mig och pluggar. Däckar totalt i soffan med boken på huvudet. Tar ett bad, somnar i sängen och har sjukt on ti huvudet. Nu har jag ont ihalsen och feber med. MIN lycka är gjord. Nej. blivit lite tv tittande och försökt och läsa. Vilket jag tänkte göra hela kvällen.

Imorgon blir det plugg, ärenden som jag skulle gjort idag men pallade för min sprängade huvudvärk. Sen lite jobb:) Som jag kan nämna mer om imorgon. Top Secret. HÖHÖ.

Valborg närmar sig med stormsteg. Vädert ter sig inte som det ska. Vilket är kanske bra då jag behöver all tid som jag skan få med plugg. 

På återseende. Denna förkylning ska mördas under natten.

Soligt avslut.

Kategori: Life

Fredagen började med en del plugg och lite shopping. LITE shopping då. Sen var det förfest och sittning som var trevlig. Sen var jag rätt väck och orkade ingenting.

Så stack vi hem. 

Dagen efter mådde jag heller som en jävla kratta på asfalt. SKulle vara funktionär med tessan vilket jag var. Vi var utkläddda till frälsningsarmén. Sen ännu en sittning vilket jag inte var super pepp på festa men lite fest blev det och lite dans på SSK. Sjukt nice. Sen var det en promenad genom stan och lite nattmat på BK. För idag senare jobba på museet. De timmarna går sjukt snabbt och idag har det varit riktigt gött väder. Vilket jag även känner för en fet storstädning, lite upphänging av tavlor och annat smått.


Händelserik helg  vilket även resluterar i bilder på bloggen.

Kombodag!

Kategori: Life

Imorgon gick jag upp vid 6tiden typ. In i köket och fixa. Kombon Tessan fyller 23! Det blev äggröra och Bacon och lite födelsedagsmuffins med ljus i! Sen lite morgonplugg, vilket resluterade i att jag somnade. Tog sedan ett långt bad och kände mig allmänt jätteseg hela dagen. Satt i telefon med skatteverket. Yes borde deklarera! Men frågade efter min namnändring. Det är egentligen ingen ändring utan tilllägg på mitt namn. Mitt konfirmationsnamn. I katolska kyrkan är det tradition att få ett namn till, som man ska välja själv. Så fick man ett "omdop" av en biskop!  Prästen sa då det ska ha biblisk aknytning. Kollade bak i registret och det fanns Rakel, Maria och en massa namn. Så blev det Louise. För det fanns i detta register. Sen var det nån som ville heta Gucci.. hrm... Ja vem vet Jesus kanske gillade Louis Vitton och lite Jimmy Choo sandaler. I mitt fall blev det Louise i min lilla tonår.

Så var snubben på skatteverket förvånad över att det tagit så långt tid så  kan förvänta mig ett brev hem kanske i nästa vecka och jag kan söka nytt pass med ett "nytt namn". Louise betyder även Hjältinna och berömd kämpe. Jag hoppas jag kan leva upp till mitt namn. Det är väl meningen man ska kämpa i livet för att bli lite starkare men framför allt att det är en utmaning och leva lite. Nej pepp som fan imorgon. Blir det en hel dag och Beachtema på nattklubben:) Ska bli riktigt nice. Kände denna dagen var en andhämtning till helgen som kommer. Helg av plugg, sittningar och jobb.


På återseende.

Tre dagar, tre städer.

Kategori: Life

Igår var det ännu en sminking hos bellis då blev det en fantasysminking och en brudsminking. Sen bar det till Helsingborg för att se matchen, vädret såg lovade ut, ack nej. Det började ösregna och vi börjar laga mat hos AP och Berra så ringer telefonen. Nån hade hittat min plånbok. Hade dock inte märkte jag tappat den. Men blir att skaffa annan jacka. Men som tur fick jag tillbaka den och halsduken på till ett regnigt olympia! Men 2 - 1 och MFF fick sig en gänga. Lika gott åt dem när jag under min lunch i Malmö fick plågas till tonerna av deras hjärntvättade låtar på radio! Blir tokig.

Sen idag var det även en sminking med reklammakeup och svartsotning och nu är Bellis en fullfjärdad make-up artist! http://www.studiobellacaramella.com

Sen idag är man tillbaka i Lund för plugg, böckerna ska dränkas i sen är det äntligen sittning på fredag:) Med beachtema:) Nu har man även fått tips på kvällsmakeup! Även bilder på sotningen och fantasy sminkning. Jag ska förställa en skogsnymf.Imorgon är det fullrulle igen. Då i en tyst läsesal. På återseende


När allt började tidigt.

Kategori: Life

Vaknade klockan 6 i morse, lite god frulle och nyhetsmorgon sen en powernap innan Bellis kom och hämtade mig. Satt sminkmodell för hennes slutprov. Blev en Marilyn Monroe sminkning sen en vardagsmakeup.

Man vet vem man ska ringa när det blir uppiffning:) Sen kom man hel från malmö efter en nice fika :)   Så möts man av räkningar. VAD ROLIGT: SLUTFAKTUROR PÅ ALLT TYP. Ja det var ju en rolig månad. Verkligen..Ryser i hela kroppen. Sen ringer chefen och säger att mina timmar jag ska jobba imorgon. Nej, de ska utgå. Tack. Jag behöver varje timme jag kan få.

Inte mer och göra åt det, blev mer motiverad att söka fler extrajobb bara. I min ilska av slutfakturor!

Ikväll blir det iaf de timmarna jag har fått och resterande vecka blir leta jobb och plugga som en dåre.

På återseende denna vackra med lite bittra vårdag.

Vi vill även gratulera.

Kategori: Life

MR. Svanberg som fyller år idag:)

Hipp Hurra!

Pizzatime

Kategori: Life

Väldigt lugn lördag och det lagades god middag och tog det allmänt lungt igår. Planerat upp min stressiga vecka? Grannarna fick sig en ljuv hämnd! Slagborren och mina hyllor är nu uppe:) Nu ska jag bara få upp en hel del till på dem. Mitt rum börjar bli riktigt hemtrevligt. Litet men mysigt! :) 

Idag var det jobb från 12- 16. Sen har jag lagat lite pizza. Så denna söndagen blir nog på topp den med. Prefekt sätt att ladda inför den långa veckan.

Videodedication

Kategori: Life

Dessa två speciella videos. En gillar jag hur den är gjord dock kan denna gillas av den manliga delen läsare. Men videon är cool då den gjorts i ett svep och låten sätter sig något enormt.
Den andra videon för dem som stannar kvar efter sett den första. Tillängas mina converse-älskade vänner som inte gillar HOUSE! Enjoy.















































På videoseende. ( plus mina grannar har fet fest och mitt rum är precis bredvid någon sömn kan jag inte räkna med i natt. )

Fredagsmys.

Kategori: Life

Denna låt som tjatas ut på tv för jämnan. Jag har nog haft svårt för fredagsmys. Riktigt mycket, det är inte ofta jag gillar och slappa framför tvn. Då inte på en förbaskad fredag!

Maten är okej liksom och chips.. men detta svällande.. Jag klarar inte det!! Jag går hellre ut och spela bowling eller biljard eller något annat. Nej!

Blir att plugga ikväll eller glo lite serier på datorn. Få upp mig ett par gardiner så mina grannar inte behöver glo in rakt i mitt rum. Jag vill dock inte ha mina gamla sovrumsgardiner. Men får bli de så länge sen kanske man köper lite snyggare gardiner. Blev två hyllor på IKEA och en fruktskål sen lite galgar. Måste hänga upp mina kläder som fortfarande ligger i tvättpåsen. VILKEN ROLIG FREDAG JAG FICK HELT PLÖTSLIGT. Nej, men har och göra denna roliga fredag.

Lugn helg. Denna gången menar jag det.

På återseende.

Sundets glitter.

Kategori: Life

Hemma hos mamma och softa, riktigt trevlig dag har det varit. Pluggat med Joanna i Lund sen hade vi lite picknick mitt i city. Sen stack vi hem till mig och hämtade bilen. Sen plockade vi upp, mickis och hennes kursare och styrde till HBG. Sen blev det en fika i stan på Ebbas med en god paj. Sen en promenad i stan. Längst de glittrande havet. En härlig Torsdag och imorgon är det full rulle med mamma på IKEA och mitt kusinbarn fyller 6 år. Han har tydligen vattenkoppar med. Jag har aldrig haft vattenkoppar som barn. Man kanske ska vara extra kramig när man är där. Då tydligen man måste ha det innan blir gammal.

Aja imorgon blir en lång dag med och jobb imorgon kväll!  Jag gillar OBt. Men den 20de stör det mig att jag ska jobba då det är derby på Olympia! Det missar man när man sa stå och hålla koll på dörren. Tack. Vad har jag fått för att förtjäna detta?? Tydligen en nice resa som väntar. Missar årets match, tack. Nu blir det en kvällsrunda med bilen in i garaget och lägga mig som den trötta sengångare jag är. På återseende.

Nya dörrar öppnas.

Kategori: Life

Tvätttid igår! Behöver aldrig på ett tag använda mitt tvättmedel då maskinerna på vildanden tydligen har egen dosering av tvättmedel. Det är nice. Men nu har man överblivet tvättmedel som blir till handtvätt av mina partykreationer.

Bovärden var här imorse och fixade allt från brandvarnare till en ny dörr och meckade lite med skåpen:D Så inga fler glappande skåp. Imorgon är det IKEA med mamsen :) och lite nya tröjor för hennes väska kommer hem idag:) Gött som sören, hade varit lite surt om de tappat bort den totalt. Solen skiner och det är härligt. Underbart härligt. Så en nice låt passar sig när man ska städa upp det sista på rummet och försöka få någon ordning innan hyllorna ska upp! Sen är det till stan och möta upp Joannis och lämna lite böcker:)

Liten trevlig låt på denna underbara vårdag:)På återseende.

När det ringer till.

Kategori: Life

Var allmänt seg dag igår, sov till klockan 13.. Skulle göra en del vettigt.. gjorde jag det? Svar : Nej.

Jobbade från 18 - 22 igår. Så kom Lunds studentsångare förbi och sjöng en truddelutt och det gjorde min kväll. Fick sjuk abstinens på kokostoppar och sådana blev det även efter jobb. Men idag gick jag upp sjukt tidigt och skulle göra massa vettiga saker. Kanske gjort tre vettiga saker. PLus att såg min katt hade fått en fästning och det är ju så himla äckligt!!! Badade sönder honom i panik. Fästingen åkte bort. Sen ska jag sanera allt katten rört vid. För det är så jävla äckligt med fästingar..usch usch. Har även en tvätttid klockan 19. Blir storstäda allt typ och ja försöka plugga..

Min mamma kom hem från Kina igår och hon lät som en reseguide i telefonen.. Jag har fått lite kläder:) MEN hennes väska är tydligen på vift i Amsterdam så förhoppningsvis kommer den hem snart och en tur till Helsinborg blir det på torsdag och kidskalas på fredag morgon för sen ägna min fredag kväll med att arbeta. Dock bara kort pass. Man kanske skulle ringa och utöka lite... Kanske inte, vad jag borde utöka är min tid för studier.. Vilket sker nu och städning. Städning och lägenheten har deadline att bli klar den 8de maj. Då vi har vår inflyttningsfest! Med fågeltema så bara damma av påskpyntet och komma hit och bete er riktigt uggligt! Finns så himla mycket man kan göra med temat. Klä dig i helsvart och du är en korp och en gul näsa, vips en koltrast eller varför inte en flamingo.. Blåmesar är enklast. Bara ha en MFF halsduk så är det klart. Variationerna är många!!

Bibblan imorgon! Plugg och Dating in the dark ikväll.

Om man kunde bete sig hur man ville.

Kategori: Life

Satt och funderade vad jag skulle göra hela måndagen. Men då kom jag på att jag skulle jobba på kvällen. Bra Helen..dement med så satt och kollade på ballar av stål med min Idol. Bitterfittan. Ja tro det eller ej men så himla mycket stämmer med hennes roliga teorier. Har mig ett favoritklipp som dock är inte hela är med. Men en insyn på arbetsplatsen, hur man önskar det kunde vara lite.


Om en dag på jobbet vore så. Om det ändå vore så att man fick utlopp lite för sin bitterhet. Haha så underbart. Nu ska jag sova.

Vad vi kallar saknad?

Kategori: Life

Jag förstår mig verkligen inte på vissa människor. Hur man än försöker, seriöst. Vad hände med att träffa normala människor och bara kör raka puckar. Blir tokig på det.

Förstår verkligen inte vad jag har gjort för råka ut för allt sånt här allstå. Var allmänt superseg hela dagen igår, jag och tessan går och handlar på netto och tänker vi ska mys lördagskvälls. Men allstå så sitter vi och glor på tv. Blivit iväg bjudna på korridorrsfest på Delphi.. hmm ja vi orkade inte direkt cykla dit. Så vi fick ett infall och sticka till Helsingborg. Tessan som aldrig festat i hbg och vi hade bilen så passade sig utmärkt. Mycket bra. En utgång på tivvan var väldigt trevlig och mycket skaka rumpan.

Sen däckade vi uppe på slottshöjden hos AP och berra då vi ställt bilen där. Sen var det att göra hem för jag skulle jobba. Så stack man till jobb och satt där. Man hittar alltid nya sektioner som är intressanta på museet. Finns ett där de hittat saker från 1300-talet typ. Under kyrkbänkar som stått på samma plats sen då 1300-talet för sen flyttas på 1800-talet när de renoverade kyrkan. Det är allt från spelkort, sandaler till tärningarna och kammar. Sjukt häftigt som en liten tidsmaskin. Nån nisse satt och hade tråkigt och spelade i kyrkan sen droppade han ner mellan bänkarna för sen någon hittar tärningarna ett antal sekel senare. 

Men nu till mina bilder som blir mina gamla minnen någon dag:)

Lördagsmys.

Kategori: Life

Igår blev minnsan ingen lugn kväll, gick ut på blekingska och festade loss lite till Owl Vision.Förfestade hos Louise med Joanna och lite fler folk! Dte kom även märkliga bilder haha då vi började testa vem som var vigast.  Vi kom hem vid 3 typ och sen började jag koka pasta och göra min famous spenatsås utan räkor och rödlök. Sen somnade vi gott och vaknade vid 10. Sen stack jag och Joanna ut en runda på stan för det var helt härligt vårväder. Gick en liten rundan och käkade på Subway. Underskattad bakismat helt klart sen bjussade Joanna mig på Godis:)

Sen cyklade jag hem och skulle vara lite ambitös och städa efter min powernapp.. En powernap som resluterade i att jag sov bort i stort sett hela eftermiddagen! Sen kom Tessan hem efter varit i Ängelholm och sålt tidningar till Lundakarnelvalen. Märks verkligen att hela Lund laddar för karnevalen. Folk går runt i märkliga kreationer på stan. Om ändå vädert kunna bättra på sig. Man kan inte begära allt.. I kväll får man se vad som händer har faktiskt inte softat på lördagarna på länge. NU ska det lagas mat:)

Kanske ska sätta mig i kväll och banka vett i huvudet på mig själv. Här kommer lite bilder från igår/ idag.

Vad man ser med klara ögon.

Kategori: Life

Varit en allmänt grå dag! Städat lite och badat kattskrället.. Efter ungefär 7 rymningsförsök så var en blöt marwin klar. Ikväll blir det en runda till Louise men ska ta det lungt. Lilla April blir lugn med plugg och igår jobbade jag hela tre timmar. Finns nästan inget mellanting med jobb antigen eller. Men det känns gött och komma igång på annat. Även hittat lite kul jobb och söka.

Men nu börjar solen lysa upp för helg och veckan har gått sjukt snabbt, fått upp lite tavlor till rummet men man har smått kaos i lägenheten fortfarande. NI vet det ligger saker överallt som inte riktigt vi bestämt en placering till. Men hyllor på plats blir det genast mycket bättre i mitt rum till resterandet saker. Sen en stortvätt dag blir det på tisdag. Tänk er två tjejer få panik vad de inte kan ha på sig för en stor hög blockar! Som sagt solen tittar fram våren skyndar sig tydligen långsamt fram. Jag längtar dock bara till heta sommarnätter med lite go musik:)

Snabb städning sen väntar ännu lite böcker.

God Helg, skål och svälj!

Upptakt

Kategori: Life

Idag vart en seg morgon, huvudvärk.. Man blir glad att läsa.. Absolut inte. Men nu sitter man här och försöker iaf. Ska dock iväg till Jossan sen och luncha lite sen tillbaka och byta om till jobb. Jobbar i centrum och har börjat uppskatta mitt extra jobb mer då det har börjat bli varierande :) Dock inte så långa pass men det är på kvällen och man har OB. Vilket inte är helt fel. Kommer nog mer jobb iaf:)

Men plugget går först.. även om det inte gör det när man ska göra saker.. Nu blir det psykologi för hela slanten. Det är verkligen intressant att det finns hela vetenskaper om diverse saker i livet. Varför personer beter sig hur de gör och även om de finns hela vetenskaper så förstår man i alla fall inte varför vissa personer beter sig som de gör. Måste finnas mysterium med allt, var finns spänningen i livet annars kan man tycka?

Back to school.

Platt som en pannkaka.

Kategori: Life

Mitt senaste dygn var längre än vanligt. Kom hem från jobb vid halv sju ungefär då de flesta åker till jobb med det var en vacker morgon som jag nästan sovit helt bort. Första nattpasset gick bra, vi var två som körde runt vid spåren för att obehöriga ej skulle vara det. Vaknade vid 14 efter det sen. . När jag började drömma om mat. Då var det dags att gå upp. In på datorn och såg till min stora förvåning att Swedish House Mafia skulle spela på sensation:) Det gjorde min dag och jag som hade hoppas på Deadmau5 men skit i det! Blir bra som fan:) ringde louise som blev glad för nyheten med!

Nu har det blivit lite kartongstädning på balkongen och man har fått i sig lite pannkakor. Life is good:)

När allt smäller till på spiken.

Kategori: Life

Katten kom hem igår natt, precis innan jag skulle lägga mig så hör man lite jamanade. Där satt han. Nöjd och belåten. Blir att bada honom imorgon då man inte riktigt vet var han varit.

Tessan värmde lite baugetter i morse:) Så en god frulle men jag var tvungen att sova vidare då jag ska jobba natt idag och behöver all sömn jag kan få. Men blir nog lite koffeintabletter om man blir lite trött. Så nu blir det till att sticka till färgbutiken och lämna tillbaka färg sen en runda och plugga seeen, är det på med den trogna uniformen och jobba mitt första natt pass i Eslöv.

Jag har jobbat 12 timmars pass och kvällspass men aldrig hela natten. Gött och jobba lite igen.. men har böckerna som på något sätt tjatar på mig i bakhuvudet. Till någon nytta. Inte bra och bli skoltrött sista förbannade året. Men ska fan bli det bästa året som jag ska längta tillbaka till när jag sitter på ett kontor och tråkar.

Colorama nästa.

Spårlöst försvunnen

Kategori: Life

Om man hade en GPS sändare till sin katt så kunde man veta var han var. För nu har jag beslutat sig för att springa bort och det är inte roligt. Varit ute och letat och ja inga reslutat. Borde han inte var hungrig och trött på utelivet bara komma hem och kurra och dåsa i sovan som han brukar.

Ska jobba natt imorgon så kommer inte kunna vara hemma och leta och det är för jävligt. Ska även plugga imorgon men ja katter vågar inte komma fram på dagen. Men det är väl så man inse inte vad man tycker förrens det är borta. Det är väl så med det mesta här i världen. Är det här någon karma??? Vad har jag nu gjort i helgen? Som gör att min katt är försvunnen. Jag vet verkligen inte vad det är. Life bites you in the ass when you least expect it!

Fan fan fan. Min lilla sötnos, var är du?? Bara värsta revolten och sticker iväg när vi flyttar:( Påsken är över och det är väl bra. För man tar tag i saker också vidare. Hoppas min katt tar tag i sig att komma hem och bara kurra, nöjt som han gör när han hoppar på mig på morgonen. Det var ialla fall nån som visar kärlek.

Skrikande getter

Kategori: Life

Igår stack jag till Helsingborg efter ha haft en rörig flyttvecka. Lite påskfirande hemma hos Joanna och en mysig buffé:) en tog vi bussen in till stan och satt lite på utposten och sen in på GP. Sen drog vi till tempel och var där lite sen efter tempel drog vi till tivvan.

Det var trevligt, träffade på några trevliga stockholmare! Sjukt roliga! Sen var det köra hem på morgonen från HBG till Lund och jobba lite på museet! Sen hem och softa lite. Känner det har varit en vettig dag :) Imorgon blir det och få någorlunda ordning på alla grejerna, behöver lite hyllor! Men det löser sig!

Men en rolig påskafton har det varit! Imorgon blir det även plugg.. tillbaka till vardagen efter flytt.. Min nya vardag här på vildanden! Kanske strosa runt lite och dra på mig joggning skorna.. Hahah nej plugg imorgon:)

God natters!



Screw the chicken.

Kategori: Life

Åter hemma i Helsingborg. Ingen mamma hemma och har sig och inget påskfirande. Vi brukar alltid åka till kyrkan med en korg med ägg och bröd och sånt man har till påskmiddagen. Sen välsignar prästen, alla korgar i kyrkan. Brukar dock bli en tyst tävling bland alla i kyrkan om vem som har den största och mest dekorerade korgen! Allt en fröjd och se tjocka damer med näsan i vädret när de stolt bär ut sin korg. hahah

Men ska iväg på påskmiddag hos Joanna:) Sen ska vi ut och dansa!

Känns riktigt gött att flyttat nu! April ska bli den nyttigaste månaden typ ingen fest och ska jobba. Sen ut och springa lite ska jag nog börja göra eller kanske hinna sticka på gymmet. Kreta i JUNI:D Med 5 tjejkompisar ska bli grymt. Beach 2010!! Fan, vad jag längtar!:)

Jobb och plugg. Underbart nyttigt. Sen kommer det goda:) Underbart påskväder med:) Jobba imorgon på historiska.

Japp, för tillfället är livet underbart:)

Glad Påsk!

I flyttkaos.

Kategori: Life

Igår blev en riktigt lång dag efter 12 timmar var vi klara med bådas flytt! Kvällen avslutades med flyttpizza och ett glas vin. Sen däckade vi rätt hårt efter en låna dagen. Dock lika mörbultad idag när jag skulle ge mig på köket och upp grejerna och lite har blivit fixat men det är lådor typ över allt och mitt i den här röran. Så tappade jag bort min mobil och den var ingenstanns! Jo efter 13 ringningar var den i morgonrocken i badrummet. Det börjar arta sig och klädkammaren är klar med alla kläder:) Vi är två tjejer på en klädkammare men blir mer för mig att hänga.

Jag vill dock ha gardiner men får bli när man borrar in från IKEA eller nåt men blir när vi  fått upp det mesta vi redan har. Men nu är allt en röra! Blir att plocka upp grejer och försöka få nån ordning på allt. Men nu känner man sig mest bara mör!

Hyllor är att föredra som inflyttningspresent ;D och galgar.

Glad påsk på er det har varit en lång fredag för mig.